Tegneserie Crazy Kodi Addon: Multi-Source Kids Streams That Work

Indholdsfortegnelse:

Tegneserie Crazy Kodi Addon: Multi-Source Kids Streams That Work
Tegneserie Crazy Kodi Addon: Multi-Source Kids Streams That Work
Anonim

At finde noget, som børn ønsker at se, kan være svært, især på Kodi, hvor så mange addons er rettet mod voksne brugere. Når en højkvalitets kids addon dukker op, er det derfor normalt mødt med stor begejstring over mange af Kodi-fællesskabet. Det Tegneserie Crazy Kodi addon er en sådan addon.

Cartoon Crazy er faktureret som den største multi-source kids streaming addon til Kodi. Det har ikke færre end elleve forskellige hjemmesider, det skraber indhold fra såvel som en hel masse ekstra funktioner til at udforske. Den brede vifte af kilder betyder, at der er meget indhold at udforske, og mange brugere siger, at det er sværere at finde en tegneserie, der ikke er på Cartoon Crazy, end en der er. I denne vejledning vil vi give dig den fulde downdown på denne børnevenlige addon, hvad den har at tilbyde, og hvordan du installerer den.
Cartoon Crazy er faktureret som den største multi-source kids streaming addon til Kodi. Det har ikke færre end elleve forskellige hjemmesider, det skraber indhold fra såvel som en hel masse ekstra funktioner til at udforske. Den brede vifte af kilder betyder, at der er meget indhold at udforske, og mange brugere siger, at det er sværere at finde en tegneserie, der ikke er på Cartoon Crazy, end en der er. I denne vejledning vil vi give dig den fulde downdown på denne børnevenlige addon, hvad den har at tilbyde, og hvordan du installerer den.

Før du streger med Cartoon Crazy, få en VPN

Hvis du bruger Kodi til at se indhold på uofficielle addons, herunder Cartoon Crazy, anbefaler vi altid, at du bruger en VPN. Dette skyldes, at selv om Kodi selv er 100% lovligt, kan nogle tilføjelser give brugerne adgang til indhold, som ikke er det. Med multi-source addons som Cartoon Crazy er risikoen endnu større. Nogle Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser som følge af at få adgang til indhold ulovligt gennem uofficielle addons, med nogle få stærkere retssager. Men hvis du bruger en VPN, reduceres risikoen, da den krypterer dine online data og hjælper dig med at forblive anonym online.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Der er en VPN udbyder, der står hoved og skuldre over resten for Kodi brugere, og det er IPVanish. De har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder på markedet lige nu, og disse er konsekvent uanset hvilken server du forbinder til. Deres privatlivs- og sikkerhedsbestemmelser er uovertrufne, med næsten ubrydelig 256-bit AES-kryptering og en streng ingen logningspolitik. Der er heller ikke nogen begrænsninger på de typer filer, du kan bruge, eller mængden af data, du kan streame. Med mere end 850 servere i 60 forskellige lande også, markerer IPVanish alle boksene. Derudover kan IPVanish installeres på næsten alle enheder, du måske vil køre Kodi på. Der er endda en dedikeret Amazon addon til Firestick brugere!

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Cartoon Crazy

Download- og installationsprocessen for Cartoon Crazy addon er forskellig fra mange andre tilføjelser, da du skal downloade et respository fra et andet depot for at finde det. Men ikke panik, det er stadig ret ligetil. Vi har gjort det nemt med denne enkle trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikonet på hovedmenuen, der ligner et tandhjul.
Image
Image
 1. Vælg derefter Filhåndtering faneblad nederst på siden.
Image
Image
 1. Vælg Tilføj kilde valgmulighed og i pop-up vinduet, der følger, skal du klikke på den fremhævede linje, der siger .
Image
Image
 1. Indtast følgende URL-adresse nøjagtigt: https://github.com/LuciferOnKodi/repository.lucifer/blob/master/repository.lucifer/repository.lucifer-0.0.1.zip Klik derefter på OKAY.
Image
Image
 1. Indtast et navn til denne nye kilde i boksen nedenfor. Zip-filnavnet vises automatisk, og det skal være fint. Klik Okay og kilden bliver tilføjet til din Kodi.
Image
Image
 1. Nu skal du vende tilbage til Kodi startskærm og denne gang klikker du på Addons.
Image
Image
 1. Klik nu på Addon Browser, som er ikonet øverst til venstre på skærmen, der ligner en åben boks.
Image
Image
 1. Vælg Installer fra zip-fil og klik derefter på Lucifer zip-filen . Dette vil downloade Lucifer Repository på din Kodi. En meddelelse vil bekræfte, når depotet er blevet installeret.
Image
Image
Image
Image
 1. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og vælg Installer fra depot. Vælg Lucifer's Repository og så Video tilføjelser.

  Image
  Image
  1. Klik derefter på Tegneserie Crazy. I pop op-vinduet, der følger, kan du vælge Installere. En meddelelse vil bekræfte, når addon er blevet installeret.
  Image
  Image
  1. Gå tilbage til Kodi hjemmeside og vælg addons menu igen. Tegneserie Crazy bør nu være opført under din video addons, klar til at blive nydt.
  Image
  Image

  Tegneserie Crazy Review

  Cartoon Crazy er en populær tegneserie addon, som er blevet udviklet af Lucifer. Dette er grunden til, at det kan findes i Lucifer Repository, så vær ikke afskrækket af navnet, det er helt legitimt! Cartoon Crazy er en multi-source kids addon, som skraber kids indhold (for det meste tegnefilm) fra ikke færre end 17 separate hjemmesider. Ved vores beregning gør dette det til det største kids-fokuserede Kodi addon rundt lige nu. Hjemmesiden er det samler indhold fra i øjeblikket er:

  • 9Anime
  • 9Cartoon
  • AnimeToon
  • AnimeWow
  • B99
  • CartoonCrazy
  • CartoonsOn
  • GoStream
  • KimCartoon
  • KissCartoon EU
  • KissCartoon Så
  • KissCartoon Io
  • KissPanda
  • Toonova
  • ToonGet
  • TheSeriesOnline
  • WatchCartoonsOnline

  Disse stednavne dominerer Cartoon Crazy hjemmeside. Ved at klikke på en af dem åbnes en undermenu, som giver dig mulighed for at søge indholdet på det pågældende websted. Disse undermenuer vil variere afhængigt af selve webstedets struktur, så det kan være svært at finde ud af specifikt indhold, medmindre du ved præcis, hvad du vil, og hvor du finder den.

  Image
  Image

  Andre funktioner

  Mange brugere vil derfor grave ned i bunden af startmenuen, hvor de vil finde søgemulighederne. Der er to at vælge imellem, kaldet Universal søgning og Alluc Søg. Alluc Search ser ud til bare at finde indhold fra Alluc, mens Universal Search synes at søge efter indhold på det meste af hjemmesiden, der er knyttet til CartoonCrazy. Det viser helt sikkert langt flere muligheder med hver søgning, jeg har forsøgt.

  Over søgebladene er en kaldet Forespurgte titler hvilket lyder interessant, men fungerede ikke på tidspunktet for gennemgang. Navnet antyder dette kan give links til det mest populære indhold på addon. Hvis det er tilfældet, ville det være en reel tilføjelse. Der er også en fane kaldet Live 24/7 kanaler. Dette giver levende streams af forskellige tegnefilm, men ikke, som navnet antyder links til tegneserie tv-kanaler. Disse links syntes for det meste at fungere, men det tilgængelige udvalg var lidt begrænset.

  Hvordan udfører Cartoon Crazy?

  Fordele: Den høje mængde indhold, der er tilgængeligt. Der er et stort udvalg af tegneserieindhold, der er tilgængelige for at se, fra gamle tegnefilm, dine bedsteforældre kunne lide de nyeste udgaver af alle hitsene, har Cartoon Crazy dem alle. Deres valg indeholder også et stort antal tegneseriefilm. Udover børnekunstfilmer er det voksende marked for voksne tegnefilm også godt taget højde for, uden mangel på episoder af shows som Family Guy, Futurama og Archer at vælge imellem.

  Cartoon Crazy fortjener også ros for kvaliteten af sine strømme også. Efter at have prøvet en række forskellige shows på tværs af flere steder, blev vi glædeligt overrasket over det store antal funktionelle links og billedkvaliteten af vandløbene. Vi oplevede også meget få problemer med buffering. Disse faktorer er helt ned til hjemmesiderne i stedet for Cartoon Crazy. Men addonet synes at have gjort en indsats for kun at oprette forbindelse til websteder af høj kvalitet, hvilket gør det til en bedre samlet addon oplevelse for brugerne.

  Ulemper: På trods af at du har to søgeindhold, kan det være lettere at finde det, du leder efter. Begge søgemuligheder vælger tilfældigt udfald af shows, hvilket gør det muligt at finde en præcis en hård. Ekstra funktioner, der giver brugerne mulighed for at søge gennem nyeste udgivelser og populære film osv., Ville være en reel tilføjelse til addon.

  Tilsvarende kunne anvendelsesmulighederne for addonet også forbedres. Vores største problem var at forsøge at rulle op og ned menuer ved hjælp af musen. Addonet er alt for følsomt og den mindste bevægelse sendte det væk. Dette gjorde det meget svært at læse gennem en liste og derefter klikke på det link, du ønsker. Det var lidt lettere at bruge rullehjulet på musen, men det er stadig noget Cartoon Crazy kan forbedre.

  Tegneserie Crazy Konklusion

  Vores gripes er mindre, men hvis du er den slags person, der let er irriteret, kan Cartoon Crazy gøre dig rigtig godt vild! Men for det meste er det et glimrende addon, der gør præcis, hvad det siger, det vil: at tilbyde brugerne en bred vifte af højkvalitets tegneseriestrømme for dem og deres børn at nyde.

  Bruger du eller dine børn Cartoon Crazy? Hvis ja, hvad gør det skiller sig ud for dig? Hvis ikke, hvilket alternativ kan du anbefale? Lad os vide ved at sende en besked nedenfor!

Populært emne.