Tilføj Alluc Provider - Få flere links i pagten

Indholdsfortegnelse:

Tilføj Alluc Provider - Få flere links i pagten
Tilføj Alluc Provider - Få flere links i pagten
Anonim

Alluc-udbyderen er en linkudbydermotor, der eventuelt bruges af nogle Kodi-tilføjelsesprogrammer til at give endnu flere links til interessant indhold. Når du aktiverer det, skal antallet af kilder, der returneres for et bestemt indhold, øges dramatisk. Det eneste ved at bruge Alluc er, at det kræver, at du registrerer dig. Registreringen er let og gratis, men tager kun et minut eller to.

Vi begynder med at forklare, hvilke linkudbydere der er (vi trods alt, at det kan være vigtigt, at vi alle starter på samme side). Så introducerer vi dig til Alluc. Som du snart vil se, er det så meget mere end blot en linkleverandør, og det har faktisk tre forskellige former. Dernæst skal vi snakke om pagten-tilføjelsen og dens forælder, Exodus-tilføjelsen. Vi vil vise dig i detaljer alle de trin, du skal udføre for at tilføje Alluc til Pagter-tilføjelsen.
Vi begynder med at forklare, hvilke linkudbydere der er (vi trods alt, at det kan være vigtigt, at vi alle starter på samme side). Så introducerer vi dig til Alluc. Som du snart vil se, er det så meget mere end blot en linkleverandør, og det har faktisk tre forskellige former. Dernæst skal vi snakke om pagten-tilføjelsen og dens forælder, Exodus-tilføjelsen. Vi vil vise dig i detaljer alle de trin, du skal udføre for at tilføje Alluc til Pagter-tilføjelsen.

Og da vi ikke ønsker at du skal bare tage vores ord for det, har vi kørt nogle tests med og uden Alluc aktiveret. Vi vil vise dig resultaterne og se, hvordan brug af Alluc virkelig forbedrer antallet af links.

For tilføjet privatliv, når du bruger Kodi, skal du bruge en VPN

For at beholde det, du laver med dig selv og undgå kontrol med overjordiske internetudbydere, skal du altid bruge en VPN, når du bruger Kodi. Din internetudbyder kunne overvåge din aktivitet, og hvis de mistanke om, at du måske bryder deres vilkår, kan de reagere ved at smække ned din forbindelse, sende besked om ophavsretskrænkelser eller endda afbryde tjenesten. En VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere data ved hjælp af stærke algoritmer, der gør det næsten umuligt at knække. Og ved at bruge passende placeret servere kan en VPN også lade dig omgå geografiske begrænsninger.

Med mange VPN leverandører til rådighed, kan det være en vanskelig opgave at vælge den bedste. Vigtige faktorer at overveje, når du vælger en, er a hurtig tilslutningshastighed for at undgå buffering, a ingen logningspolitik for yderligere at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig til din enhed.

VPN Vi anbefaler til Kodi - IPVanish

Image
Image

Vi har testet flere VPN mod vores kriterier, og den, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden leverer IPVanish imponerende ydeevne og værdi, uden hastighedsdæksel eller spænding, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en streng logføringspolitik og klientprogrammel til rådighed for de fleste platforme.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad er en Link Provider?

Uden at blive alt for tekniske, lad os tage et øjeblik for at forklare, hvad en linkudbyder er i sammenhæng med et Kodi-tilføjelsesprogram, da det helt sikkert vil hjælpe dig med bedre at forstå resten af vores diskussion. I lægmand sigt, en linkudbyder er en tjeneste, der giver links til videoindhold.

De fleste Kodi-add-ons er ikke vært for indhold, de giver simpelthen måder at få adgang til eksisterende indhold på internettet og afspille det igen. De vil typisk kun indeholde en slags database eller en liste over titler. Databasen kunne gemmes på din enhed eller, hyppigere og mere bekvemt, hentes i realtid fra internettet.

Når du har valgt noget indhold, du vil se fra de tilgængelige titler til tilføjelser, er alt, hvad der er tilbage, at hente det og afspille det igen. Placeringen af de faktiske filer på internettet kan enten gemmes i databasen, eller den kan hentes i realtid ved hjælp af-du gættede det-link-udbydere.

Flere linkudbydere eksisterer, og jo mere en bestemt add-on bruger, jo flere streamingkilder finder den. Normalt bruger add-ons, der bruger linkudbydere, flere af dem. Og hvilke de bruger kan undertiden konfigureres via tilføjelsesindstillingerne.

Introduktion til Alluc

Vi har allerede fortalt dig, at Alluc er en linkudbyder, men det er meget mere end det. Først og fremmest er Alluc en internet side der kan bruges til at finde, se og downloade alle slags videoindhold. Et vigtigt punkt her er, at Alluc, ligesom de fleste Kodi-add-ons, ikke opbevarer det egentlige indhold. Det giver kun links, hvorfra man kan se eller downloade indhold. Der er også en Alluc tilføjelse som fungerer som en slags frontend på hjemmesiden, så du kan se Alluc indhold fra Kodi. Endelig - og det er det, der er af interesse for os for nu - Alluc er en link udbyder der kan bruges af andre add-ons til at tilbyde Alluc indhold.

Alluc-databasen har i øjeblikket over 80 millioner links fra over 700 forskellige steder. Dens crawlere besøger millioner af sider hver dag for at finde nyt indhold og holde det aktuelle indhold opdateret.

Internet side

Alluc hjemmeside (på alluc.ee) er en simpel, men kraftig. Dens hjemmeside har bare et simpelt søgefelt, hvor du indtaster det, du leder efter. Du skal enten klikke på Find streams knappen for at finde live streaming sites eller Find downloads knappen for at finde websteder fra hvor du kan downloade filerne.

Image
Image

Kodi Add-on

Som vi har antydet tidligere, er Alluc add-on til Kodi stort set bare en front-end til hjemmesiden. Det giver en mulighed for at se indhold fundet af Alluc lige fra Kodi. I modsætning til hjemmesiden skal du dog tilmelde dig en konto for at bruge den. Det er gratis, men nogle finder det irriterende og har bekymringer med at afsløre deres e-mail-adresse.

Det har en simpel grænseflade, der er let at navigere, og dens søgefunktion gør det muligt for dig hurtigt at finde det, de leder efter.

Vi har for nylig offentliggjort en artikel om Alluc-tilføjelsen: Alluc Kodi Add-On - Sådan installeres Alluc On Kodi. Vi anbefaler, at du læser det for alle detaljer om denne tilføjelse.

Link Provider

Sidst men ikke mindst tilbyder Alluc en komplet API, der giver udviklere mulighed for at inkludere dets funktionalitet i deres software. Det er det, vi refererer til, når vi taler om Alluc-linkudbyderen. Alle, der udvikler et Kodi-tilføjelsesprogram, kunne vælge at tilføje denne funktionalitet til deres kode.

Den største ulempe er, at brug af det kræver en registrering. Af den grund omfatter mange udviklere det som en valgfri linkudbyder. Det er så op til brugerne at afgøre, om de vil bruge det (og registrere) eller ej.

Pagtens tilføjelse

Da denne artikel primært handler om at tilføje Alluc som linkleverandør til Covenant-tilføjelsen, lad os sætte pause og se nærmere på det.

(Forresten offentliggjorde vi for nylig en artikel om Pagten-tilføjelsen: Pagt Kodi Addon - Sådan installeres pagt på Kodi. Du kan måske læse det for flere detaljer om det.)

Covenant add-on tilbyder hovedsagelig film og tv-shows. Dens hovedtræk er, at det gør nogle realtidsskrabninger ved hjælp af linkleverandører, hver gang du klikker på en fil, du vil afspille. Den store fordel ved det er, at du får en ny frisk liste over links hver gang, hvorved antallet af døde link reduceres. I det mindste i teorien.

Ikke alle linkudbydere er lige, og med volatiliteten af kilder på internettet, vil de fleste linkleverandører returnere døde links til tider.
Ikke alle linkudbydere er lige, og med volatiliteten af kilder på internettet, vil de fleste linkleverandører returnere døde links til tider.

Blandt de linkleverandører, som pagten add-on kan bruge er-du gættede det-Alluc. Det er dog ikke aktiveret som standard. Pagten udvikleren kunne ikke aktivere Alluc det som det kræver brugeren at registrere. Men hvis du registrerer dig hos Alluc og aktiverer den som en linkleverandør i Covenant, vil du se antallet af links for hver filmforhøjelse.

Hvordan om Exodus?

Exodus er en anden tilføjelse, der meget ligner pagten-faktisk er det pagtens forælder! Exodus ophørte med at blive aktivt udviklet tidligt i sommer. Selv om Exodus tidligere var blevet betragtet som en af de bedste tilføjelser til film og tv-shows, uden aktiv udvikling, blev dens database over titler hurtigt ved at blive forældet.

Men med at Kodi-add-ons blev udviklet som open source-projekter, forkedrede et andet udviklingsteam Exodus add-on i Pagten.

Exodus var så populær og berømt og havde et så godt ry, at mange mennesker stadig bruger det i dag. Dette er ikke noget, vi anbefaler, og vi kan kun opfordre Exodus-brugere til at skifte til Covenant, men hvis du stadig bruger det, virker det også med Alluc, og processen for at gøre det samme.

Sådan aktiverer du Alluc Provider i pagten

Det er ikke vanskeligt at aktivere Alluc-udbyderen under pagt. Det kræver flere specifikke trin, men hvis du følger vores detaljerede instruktioner, bør du kunne få det konfigureret hurtigt og nemt.

Alluc Registration

Som vi anførte, kræver brug af Alluc registrering. Det første skridt er derfor at registrere en konto hos Alluc. Sådan kan du gøre det.

Først skal du gå til Alluc hjemmeside login side. Du finder den på accounts.alluc.ee.

Da du er en ny bruger og ikke allerede har en konto, skal du klikke på linket Register øverst på skærmen. Dette vil vise registreringsformularen.
Da du er en ny bruger og ikke allerede har en konto, skal du klikke på linket Register øverst på skærmen. Dette vil vise registreringsformularen.
Som du kan se, er formularen let at fylde. Du skal vælge et brugernavn, indtaste din e-mail-adresse og vælge en adgangskode og indtaste den to gange. Du skal derefter acceptere deres servicevilkår og privatlivspolitik ved at tjekke den tilsvarende boks og acceptere at modtage e-mails.
Som du kan se, er formularen let at fylde. Du skal vælge et brugernavn, indtaste din e-mail-adresse og vælge en adgangskode og indtaste den to gange. Du skal derefter acceptere deres servicevilkår og privatlivspolitik ved at tjekke den tilsvarende boks og acceptere at modtage e-mails.

Det sidste skridt er at verificere, at du er et menneske ved at gøre, hvad Re-Captcha-boksen kræver. Det meste af tiden skal du kun tjekke en boks.

En note om den email, du indtaster på formularen. Det skal være en rigtig e-mail-en, der rent faktisk virker. Indtast ikke en falsk email, håber det vil spare dig for at blive spammet, da du snart skal bekræfte din registrering via e-mail.

Når du er færdig med at udfylde formularen, skal du blot klikke på Register nederst for at fortsætte til næste trin.

Som beskrevet af Alluc, skal du kontrollere din indbakke. E-mailen kan tage op til 10 minutter at ankomme, så vær tålmodig, hvis den ikke allerede er der, når du tjekker.

Når du har modtaget emailen, skal du blot klikke på linket, der indeholder for at bekræfte din Alluc-registrering. Dette vil bringe dig tilbage til Alluc hjemmesiden.

Image
Image

Ud over dit brugernavn og adgangskode indeholder denne side et meget vigtigt stykke information: din API-nøgle. Du bør notere dette eller kopiere og indsætte det et eller andet sted sikkert. Vi foreslår også, at du læser den lille tekst på siden, da den indeholder vigtige oplysninger om Allucs API-begrænsninger. Mere om det, når vi taler om resultaterne.

Covenant Add-on Konfiguration

Nu hvor du er registreret hos Alluc, er du klar til at aktivere den i Pagt (eller Exodus)

Fra Kodis startside skal du klikke på Tilføjelser på venstre rude og derefter Video tilføjelser. Find ikonet for overenskomstens tilføjelse og vælg det uden at klikke på det. Nu afhænger du af din inputenhed enten på knappen " C" -tasten, ramt menu knappen på din fjernbetjening, eller hold den nede gå ind eller Okay knappen på din fjernbetjening, indtil kontekstmenuen vises.

Image
Image

Vælge Indstillinger fra kontekstmenuen.

Image
Image

Vælg Konti fane til venstre og derefter rulle helt ned til Alluc afsnit og klik API. Indsæt din API-nøgle (den, du fik efter registrering) i tekstboksen, der åbnes, og klik derefter på Okay.

På grund af de seneste ændringer af anvendelsesgrænserne for Alluc API, foreslår vi, at du ændrer parameteren Results Limit til noget meget lavere end 100 afhængigt af din brug. Alluc begrænser hver bruger til 200 resultater pr. Dag. Hvis du forlader denne parameter på 100, betyder det, at du kun kan foretage to søgninger om dagen. Hvis du planlægger at lave omkring 10, skal du sætte den til 20, hvis du planlægger at gøre 5, skal du sætte den til 40. Der er dog en vej rundt om dette. vi snakker om det senere.

Gå tilbage til skærmen Video add-ons og start pagten, det vil nu indeholde streams fra Alluc.

Virker det? Lad os se resultaterne

Nu hvor vi ved alt, er der at vide om Alluc og Pagten, er det eneste spørgsmål, der er tilbage, at: virker det? Vi meddelte, at aktivering af Alluc in Covenant ville øge antallet af strømme dramatisk, men understøtter tallene denne påstand ?.

For at kunne besvare dette brændende spørgsmål, løb vi nogle tests før og efter aktivering af Alluc og sammenlignede antallet af hentede links. Her er vores resultater:

  • Den første test, vi løb, var med filmen The Artist. Vi fandt det under Movies / Oscar Winner. Med Alluc deaktiveret fik vi 34 links, mens vi fik 70 med Alluc aktiveret.
  • Derefter testede vi filmen Wonder Woman fra New Movies sektionen. Denne gang fik vi 110 kilder uden Alluc-udbyderen og 143 med den.
  • Og siden ikke alle kun er interesserede i nyere film, forsøgte vi at søge efter 1971-filmen The French Connection. Vores resultater: 44 kilder uden Alluc og 76 med det.
  • Mens vi ledte efter ældre film, løb vi også en test med den klassiske 1980 James Bond-film, For Your Eyes Only. Vi opnåede 26 links uden Alluc og 68 med Alluc aktiveret.
  • Vores sidste test var med det klassiske tv-show Emergency! fra 70'erne. Uden Alluc fik vi en smule 13 kilder, mens vi fik så mange som 52 efter at Alluc kunne aktiveres.

Resultaterne taler for sig selv: Alluc leverer virkelig på sit løfte. Forbedringen vil ikke være så dramatisk for meget nylige og / eller meget populære titler, men for ældre ting er det simpelthen imponerende. Vi synes, det er værd at udlevere vores email-adresse. Dette gælder især, da Alluc ikke spammer din konto.

Allucs nye begrænsning af søgeresultater

Der er en ting, vi ikke kunne lide med at bruge Alluc som linkleverandør - det er en ny begrænsning, der netop blev sat på plads. Som vi tidligere nævnte, er brugerne nu begrænset til i alt 100 søgeresultater pr. Dag. Afhængigt af din tilsigtede brug kan dette være noget lavt.

Alluc måtte sætte dette på plads på grund af deres succes. Med så mange brugere, der registrerede og brugte tjenesten, blev belastningen på deres udstyr for høj, og for at give en fair chance for alle, måtte de pålægge denne begrænsning.

Du kan dog omgå denne begrænsning ved at købe den fulde API-adgang. Ved $ 9,95 om måneden er det lidt dyrt, men for nogle brugere kan det være det værd. Og der er også en måde at få den ubegrænsede brug gratis på.

Hvis du går til din Alluc-profilside (som måske kræver, at du logger på igen med dit brugernavn og adgangskode), ser du det under abonnementsknappen, der er en sektion kaldetForøg midlertidigt API-nøglebegrænsningen. Du skal blot klikke på linket i dette afsnit og derefter klikke på Bekræft mig knap. Nu, så længe du forlader det pågældende browservindue, har du ubegrænset adgang. Endnu bedre, hvis du lader det åbne, indtil fremdriftslinjen når slutningen (hvilket kan tage meget lang tid), har du ubegrænset adgang gratis i en hel måned.

En advarsel er imidlertid nødvendig. Mens du har profilsiden åben, og indtil fremdriftslinjen når slutningen, vil belastningen på din computer nå meget høje niveauer, og processorens udnyttelse vil gå op til 100%. Den eneste måde at stoppe på, er forresten at gøre en opdatering på Alluc profilsiden.

Konklusion

Alluc er en stor link udbyder motor, der vil øge antallet af links, du får, når du bruger Covenant. Desuden er de af høj kvalitet, og antallet af døde fra Alluc er normalt meget lille. Hvis du har brug for mere end de tilladte 100 links om dagen, er det rart at vide, at der er en vej rundt om det.

Er du en forbunds bruger? Har du aktiveret Alluc-udbyderen? Hvordan var din oplevelse? Stødte du på problemer? Venligst del dine tanker med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor. Vi elsker at høre fra vores læsere!

Populært emne.