Sådan opsættes PVR IPTV Simple Client on Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan opsættes PVR IPTV Simple Client on Kodi
Sådan opsættes PVR IPTV Simple Client on Kodi
Anonim

PVR (Personal Video Recorder) IPTV Simple Client er et meget nyttigt værktøj til Kodi-brugere, som gør det muligt for dem at se live-tv og lytte til internetradio. Det virker ved at give dem mulighed for at uploade deres M3U-liste direkte på den enhed, du kører Kodi på, det er Amazon Fire TV-stick, Windows PC, Mac, Android eller næsten enhver anden.

Image
Image

Med PVR IPTV Simple Client installeret, har Kodi-brugere support til at se live-tv gennem online-IPTV-kilder (Internet Protocol Television) fra hele verden (selv om tidligere sovjetiske lande er fremtrædende kilder). Det giver dem også adgang til internetradio og fuldt funktionelle EPG'er (Electronic Program Guides). I denne artikel vil vi forklare hvordan man opsætter PVR IPTV Simple Client på Kodi samt give dig alle de oplysninger, du har brug for at nyde at bruge det.

Før du opsætter

Ved streaming af levende indhold på Kodi er det altid god praksis at bruge en VPN. Dette skyldes, at selv om Kodi-softwaren selv er helt lovlig, kan den undertiden bruges til at få adgang til indhold ulovligt, enten via IPTV eller andre kilder. Nogle brugere har fået juridiske meddelelser eller yderligere sanktioner som følge heraf. Men en VPN tilbyder beskyttelse ved at gøre din internetforbindelse både krypteret og anonymt, hvilket hjælper med at beskytte brugerne mod mulige konsekvenser. Der er mange VPN'er på markedet lige nu, så det store dilemma, der står overfor mange Kodi-brugere, er den ene at vælge. De følgende fire kriterier bør være grundlaget for din beslutning: hurtige forbindelseshastigheder, stærke privatlivsindstillinger, ingen begrænsninger for data eller trafik og bred server tilgængelighed.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

På grundlag af disse kriterier, IPVanish er den bedste VPN til Kodi brugere. Det har de bedste sikkerheds- og privatlivsbestemmelser, du måtte ønske dig, med høj 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse, automatisk dræningsafbryder og en garanteret politik uden logføring. Deres hastigheder er deroppe med de hurtigste leverandører også, og de er også konsekvente på tværs af alle servere. De har mere end 850 servere tilgængelige i 60 lande over hele kloden og begrænser heller ikke brugere i enten filtyper eller datamængder. Tilsammen gør dette dem til det perfekte VPN til Kodi-brugere, og endnu bedre kan IPVanish bruges med næsten alle enheder.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan opsættes PVR IPTV Simple Client on Kodi

Installation og opsætning af PVR IPTV Simple Client kræver, at brugere følger et andet sæt instruktioner fra de fleste andre Kodi-tilføjelser, du muligvis har downloadet. Men det betyder ikke, at det er en vanskelig proces at følge. Nedenfor finder du en simpel trin-for-trin guide, der beskriver hvordan du gør det. Sørg for at følge instruktionerne omhyggeligt.

 1. Åbn Kodi og klik på Tilføjelser.
 2. Vælg Mine tilføjelser rul derefter ned, indtil du ser PVR-klienter.
Image
Image
 1. Klik på det og klik derefter på PVR IPTV Simple Client.
Image
Image
 1. På den pop op-skærm, der følger, vælg Aktiver.
Image
Image
 1. Klik derefter på ' Konfigurer ’. Dette er den lidt vanskelige bit, så følg de næste to trin omhyggeligt
Image
Image
 1. Hvis du har en URL, der forbinder til din M3U-liste, skal du sørge for, at skærmen siger Fjernvej (internetadresse) Dobbeltklik derefter på, hvor det står M3U Play List URL. Indtast webadressen på din M3U-liste i tekstboksen (se nedenfor for mere om dette), og klik derefter på ok. ELLER Hvis du har downloadet din M3U-liste på din streaming-enhed, skal du klikke på op- eller nedpilen ved siden af, hvor den står Fjernvej (internetadresse). Dette skal nu skifte til læsning Lokal sti (inklusive lokalt netværk). Klik, hvor det står M3U afspilningslistevej, og angiv placeringen af din M3U afspilningsliste fil. Klik derefter på Okay.
Image
Image
Image
Image
 1. Kodi skal nu automatisk uploade din M3U liste. Det vil informere dig om, at det skal Genstart før kanalerne bliver tilgængelige. Du skal gøre dette manuelt.
 2. Når denne proces er færdig, på Kodis startskærm og vælg fjernsyn mulighed. Du skal nu se alle dine live-tv-kanaler, der er opført og tilgængelige for at se.

Sådan opretter du en M3U-playliste

Det ene spørgsmål, som de fleste brugere spørger om PVR IPTV Simple Client, er, hvordan de går om at oprette deres egen M3U-spilleliste. Det lyder kompliceret, men faktisk er processen igen ret simpel. For at gøre dette skal du bruge en tjeneste som PasteBin. Dette websted er både gratis og anonymt at bruge, forudsat at du ikke vælger at oprette en konto og logge ind.

 1. For det første skal du finde nogle IPTV M3U-kanaler online. En simpel Google-søgning viser ikke nogen mangel på links til dig.
 2. Kopier webadresserne til de IPTV M3U-kanaler, du ønsker, og sørg for, at du beholder # EXTM3U indgang øverst.
 3. Åbn Pastebin og vælg Opret ny indpakning Indsæt derefter kanalerne i.
 4. Tryk på send, og udfyld derefter Captcha sikkerhedsnålen, der følger.
 5. Dette vil oprette din M3U-spilleliste og generere en webadresse. Kopier denne webadresse til trin 6 (del 1) af den ovennævnte proces, og disse kanaler skal derefter blive tilgængelige på Kodi, når du har afsluttet installationsprocessen.

Brug en færdiggjort M3U afspilningsliste

Hvis du ikke vil gå til alt for at skabe din egen M3U Play List, er der et par færdige ting, du kan bruge. Igen kan disse findes med en Google-søgning, men den mest omfattende er tilgængelig ved hjælp af følgende URL: https://raw.githubusercontent.com/fluxustv/IPTV/master/list.m3u. Hvis du indtaster denne webadresse i installationsprocessen som beskrevet ovenfor, får du ikke mindre end 1.589 forskellige kanaler til rådighed. Vi bør bemærke, at denne liste ændres dagligt, så det faktiske antal sandsynligvis bliver højere nu, men kan tænkes at være lavere.

Indholdet af denne liste er så stort, at det er umuligt at gøre det nogen retfærdighed i denne artikel. Det er nok at sige, at det er sværere at finde en tv-kanal eller radiostation, der ikke er tilgængelig end en, der er. Omfanget af indhold omfatter alt fra sport og nyheder til drama og dokumentarfilm og omfatter kanaler fra lande rundt om i verden på alle forskellige sprog.

Er kvaliteten noget godt?

Ved testning fandt vi, at næsten alle links syntes at virke, og kvaliteten af vandløbene var altid af god standard. Den eneste ulempe, vi kan identificere, er manglen på en søgningsfacilitet, hvilket betyder at du skal rulle ned på listen for at finde ud af den kanal, du ønsker. Men kanalerne er opført efter land, så du skal bare finde det land du søger for at se om kanalen er tilgængelig.Dette er ikke ideelt, men det er en lille pris at betale for den enorme mængde indhold af høj kvalitet, som PVR IPTV Simple Client stiller til rådighed for dig.

Vi har selvfølgelig ikke været i stand til at teste alle kanaler, så hvad er dine oplevelser med streaming af tv og radio ved hjælp af PVR IPTV Simple Client? Har du fundet indholdet og kanalerne du ledte efter? Var kvaliteten ok? Eventuelle anbefalinger til os? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Populært emne.