Sådan afinstalleres Kodi Repositories den rigtige måde

Indholdsfortegnelse:

Sådan afinstalleres Kodi Repositories den rigtige måde
Sådan afinstalleres Kodi Repositories den rigtige måde
Anonim

Open-source mediecenter Kodi er et fantastisk stykke software. Det gør ikke kun streamingfilm til en brise, men dens forskellige officielle og tredjeparts add-ons giver dig adgang til indhold, du aldrig vidste, eksisterede. Live sport, broadcast tv-kanaler, udenlandske film-du hedder det!

Installation af add-ons betyder at indtaste arkivkilder i din software. Repos er helt sikkert at bruge, men hvis du har mange af dem, kan det forsinke din Kodi oplevelse. Læs videre for nogle af de bedste metoder til at fjerne og afinstallere repositorier på en hvilken som helst Kodi-enhed.

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Selvom Kodi selv er helt lovligt at downloade og bruge, kan nogle af dens tredjeparts add-ons skørt lovens bogstav ved at tillade dig at streame begrænset indhold. Dette har forudsigeligt forårsaget internetudbydere og indehavere af ophavsret til at tage et svagt billede af tjenesten, og de kan forhindrende straffe brugere uanset lovligheden af deres aktivitet.

Du kan beskytte dig selv mod disse trusler mod privatlivets fred ved at bruge et virtuelt privat netværk. En VPN arbejder for at anonymisere din aktivitet ved at kryptere dine data og tildele dig en tilfældig IP-adresse, hvilket gør det næsten umuligt at snoop eller spore, hvad du laver online. Det lyder godt, men hvilken service er rigtig for dig? Vi gør vores valg for det bedste ud fra følgende kriterier, så du får hurtige og private Kodi-strømme hver gang du tilslutter dig: hurtig download, nullogningspolitik, ingen båndbreddebegrænsninger, uovervåget trafik og appkompatibilitet.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

IPVanish har alle de rigtige funktioner til at gøre det til det bedste VPN til Kodi. Det starter med et solidt fundament af 850 servere i 61 forskellige lande, et helt stort netværk, der sikrer, at du altid har adgang til en hurtig forbindelse i det område du vælger. Over 40.000 delte IP-adresser giver al den anonymitet, du har brug for, og med softwareens timede IP-shuffling-muligheder kan du skifte din virtuelle identitet med jævne mellemrum for at holde aktiviteten så skjult som muligt.
IPVanish har alle de rigtige funktioner til at gøre det til det bedste VPN til Kodi. Det starter med et solidt fundament af 850 servere i 61 forskellige lande, et helt stort netværk, der sikrer, at du altid har adgang til en hurtig forbindelse i det område du vælger. Over 40.000 delte IP-adresser giver al den anonymitet, du har brug for, og med softwareens timede IP-shuffling-muligheder kan du skifte din virtuelle identitet med jævne mellemrum for at holde aktiviteten så skjult som muligt.

IPVanish bygger sin private tunnel, der bruger 256-bit AES-kryptering, alle data understøttet af en nul loggningspolitik på trafik og både DNS lækagebeskyttelse og automatiske kill switch-funktioner. Selv hvis du mister forbindelsen til VPN, forbliver din identitet sikker og anonym. Og med IPVanishs nemme at bruge software er alt, hvad du skal gøre, logget ind, og du har en hurtig og privat forbindelse. Ingen kompliceret opsætning eller konfiguration er nødvendig!

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få en fantastisk 60% rabat, når du tilmelder dig et år med IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages penge tilbage garanti, så du kan prøve alt uden risiko og ingen bekymringer.

Sådan afinstalleres Kodi Repositories

Den enkleste måde at fjerne et repo fra din Kodi-app er at bruge den indbyggede afinstallationsfunktion. Du skal gøre dette ene depot ad gangen, flytte gennem listen og afinstallere hver enkelt til gengæld. Det tager kun et sekund, og det virker på samme måde på alle platforme.

 1. Gå til Kodi-menuen.
 2. Vælg "Tilføjelser" i menuen til venstre.
 3. Vælg "Mine tilføjelser"
Image
Image
 1. Vælg "Add-on repository"
Image
Image
 1. Rul gennem listen og vælg den repo, du vil fjerne.
 2. I det næste vindue skal du klikke på ikonet mærket "Afinstaller"
Image
Image
 1. Et bekræftelsesvindue dukker op. Vælg " Ja
 2. Kodi fjerner lageret og tilhørende repo-filer.

Hvis du fjerner et repository, bliver alle dine tilføjelser intakte. Det efterlader også kilden webadresser på dit system, som kan bruges senere til hurtigt at genlæse depotet. Bemærk, at fjernelse af en repo betyder, at de tilhørende tilføjelsesprogrammer ikke længere modtager opdateringer.

Sådan afinstalleres arkiver

Fjernelse af et repo fra Kodi bliver af med download zip-filer og relateret opdaterings indhold. Dine tilføjelser forbliver intakte, og det gør også Kodis rekord af lagerkilden. Kilder er lidt mere end et gemt link, som lader Kodi vide, hvor de skal downloade repo. De tager ikke plads, men hvis din kildeliste ser rodet ud, kan du fjerne dem på få trin.

 1. Åbn Kodi på din enhed og gå til startmenuen.
 2. Vælg tandhjulsikon for at åbne indstillingssiden.
 3. Vælg Filhåndtering
Image
Image
 1. Rul gennem lagerlisten til venstre og marker den, du ønsker at fjerne.
 2. Højreklik for at hente handlingsmenuen. Hvis du ikke har en mus, skal du bruge enhedens menuknap i stedet.
 3. Klik på " Fjern kilde
Image
Image
 1. Vælg "Ja", når bekræftelsesvinduet åbnes.
 2. Kodi fjerner straks kilden fra din liste.

Fjernelse af lagerkilder sletter ikke arkiverne og påvirker ikke dine installerede tilføjelsesprogrammer. Det betyder dog, at du måske går glip af fremtidige repo / add-on opdateringer.

Afinstaller flere Kodi Repositories med Ares Wizard

Et godt multifunktionsværktøj, du kan bruge til at tweak Kodi, er Ares Wizard. Denne tilføjelse leveres med masser af vedligeholdelsesfunktioner, alt fra backup konfigurationer til cache management værktøjer. Ares Wizard leveres også med et praktisk afinstallationsværktøj, der lader dig fjerne lagre med et par klik. Det er hurtigere end metoderne ovenfor, og det er perfekt til alle, der har brug for at slippe af med mange lagre.

 1. Følg vores guide for at installere Ares Wizard til dit system.
 2. Kør add-onen og vent på, at den skal indlæses.
 3. Fra guidenes grænseflade skal du vælge " Gennemse Addons …"Fanen.
 4. Vælg " Arkiver"Kategori.
Image
Image
 1. Klik på den repo, du vil fjerne. Den skal vises som grøn, hvis den er i øjeblikket på din enhed.
 2. Sørg for at tilføjelsen er valgt ved at bekræfte navnet til højre (og billedet)
 3. Klik på den gule " Afinstaller"Knappen.
Image
Image
 1. Ares Wizard tager et øjeblik at afinstallere. Lageret bliver lilla, når det er fjernet.

Afinstaller alle Kodi Repositories på en gang

Hvis din Kodi-installation er fyldt med hundredvis af lagre og tilføjelser, du aldrig bruger, kan det være det bedste handlingsprogram at foretage en fabriksnulstilling. Vores vejledning nedenfor viser dig nogle af de bedste metoder til at fjerne alt fra dit system, herunder lagre, tilføjelser, skind, kilder og meget mere. Der er ikke noget som en fabriks frisk Kodi installation!

 • Sådan Reset Kodi til fabriksstandard

Normalt er der ikke meget af en grund til at afinstallere et repository. De tager ikke meget plads, de kommer sjældent i vejen, og du ved aldrig, hvornår man kan have en nyttig tilføjelse, du gerne vil prøve. Når din liste over repos kommer ind i snesevis, kan tingene dog være lidt uhåndterlige.

En kilde til frustration kan være den konstante add-on opdateringer kanaliseres gennem bestemte repos. Hvis du har tonsvis af lagre installeret, kan Kodi føle sig lidt træg hver gang du starter appen. Dette skyldes, at Kodi scanner dine tilføjelser ved opstart og kontrollerer lagerkilderne for opdateringer. Du kan hurtigt slukke dette, hvis du vil have diskret udvidelser på dit system.

Sluk automatisk lageropdateringer:

 1. Gå til Kodi-menuen.
 2. Vælg "Tilføjelser" i menuen til venstre.
 3. Vælg "Mine tilføjelser"
 4. Vælg "Add-on repository"
 5. Rul gennem listen, og vælg den, du vil deaktivere automatiske opdateringer til.
Image
Image
 1. I det næste vindue skal du klikke på ikonet nederst mærket "Automatisk opdatering"
 2. Automatisk opdateringsknappen bliver mørk, hvilket betyder, at automatiske opdateringer er deaktiveret.

Bemærk, at slukning af automatiske opdateringer kan gøre nogle tilføjelsesprogrammer til ophør med at arbejde på lang sigt. Du kan også gå glip af ekstra funktioner frigivet af udviklerne. Det er en god ide at regelmæssigt slå automatisk opdateringer på for at sikre, at alt forbliver funktionelt.

Er det sikkert at afinstallere Kodi Repositories?

Repositories er containere til add-ons og gør det nemt at finde og installere indhold uden at skulle downloade snesevis af forskellige filer. Når du tilføjer et repo som en kilde i Kodi, fortæller du i grunden programmet hvor du skal kigge efter en bestemt zip-fil. Når det er tilføjet, får Kodi kun adgang til repo-URL'en en gang imellem for at se efter opdateringer. Zip-filen, der indeholder alle tilføjelser, forbliver på dit system for nem adgang i fremtiden.

Når du fjerner et repository, er alt det, du sletter fra dit system. Alle de tilføjelser, du installerede, forbliver intakte, ligesom kildeindtastningen Kodi bruges til at få adgang til lageret. Uden repo til stede, vil add-ons ikke længere blive opdateret. Det er helt sikkert at fjerne et lager, hvis du ved, at du ikke bruger det, og hvis du er tilfreds med at holde dine tilføjelsesprogrammer i deres nuværende version.

Lyd forvirrende? Bare rolig! Det korte svar er, at ja det er sikkert at afinstallere Kodi repositories. Skemaet nedenfor opsummerer alt hvad du behøver at vide på et overblik:

 • Kilde - URL, der fortæller Kodi, hvor du skal downloade et depot. Fjernelse af det vil ikke påvirke dine installerede arkiver eller tilføjelsesprogrammer, men opdateringer fungerer ikke længere.
 • Repository - Zip-filen hentet fra kilden. Indeholder tilføjelser, du kan installere. Fjernelse af det ændrer ikke dine installerede kilder eller tilføjelser, men du modtager ikke nye opdateringer.
 • Tilføjelser - Individuelle udvidelser, du kan installere fra et depot. Fjernelse af dem ændrer ikke dine kilder eller lagre. Sikker at kun fjernes, hvis du ikke længere vil bruge add-onen.

En af de bedste ting ved Kodi er, hvor mange unikke add-ons er til din rådighed. Kender du til nyttige værktøjer, der gør det muligt at styre og afinstallere repositories en brise? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.