Sådan slukkes iCloud i iOS 11

Indholdsfortegnelse:

Sådan slukkes iCloud i iOS 11
Sådan slukkes iCloud i iOS 11
Anonim

Apple har ændret den måde, den integrerer iCloud i iOS. For få år siden var det nemt at logge ind og ud af iCloud. Muligheden var lige der på hovedskærmen i appen Indstillinger. I iOS 11 er alt blevet fornyet. Dit Apple-id har det meget eget præference i appen Indstillinger, og iCloud er ikke hvor du skal finde. Mens Apple er lidt pådrættet om at få brugere til at logge ind i iCloud på en iOS-enhed, er der stadig en måde at slukke for iCloud i iOS.

Sluk iCloud

Åbn appen Indstillinger og tryk på din profil øverst. På Apple ID-skærmen skal du trykke på iCloud. Rul ned og du vil se en switch til iCloud Drive. Sluk den.

Gå derefter igennem listen over apps over denne switch. Dette er de apps, der stadig bruger iCloud. Hvad du har gjort indtil videre, er at slå iCloud Drive. Der er stadig apps, der bruger iCloud til at synkronisere og gemme data. Sluk iCloud-adgang for hver enkelt af disse apps. Endelig skal du slukke iCloud backup.

Image
Image

Tilbagekald App Adgang til iClouc

Nogle apps har stadig adgang til iCloud på trods af at jeg afbryder iCloud Drive. Disse er apps som iMovie eller Sider, der gemmer filer til iCloud. De er ikke lagerapplikationer, og derfor vises de ikke med Fotos, Kontakter, Noter osv., Apps på Apple ID-skærmen.

Desværre er der ingen måde at få en omfattende liste over alle apps, der bruger iCloud. Du skal gennemgå hver app i appen Indstillinger og kontrollere, om den synkroniseres over iCloud. Apps, der opretter filer og spil apps, vil højst sandsynligt bruge iCloud.

For at tilbagekalde appadgang til iCloud skal du åbne appen Indstillinger og trykke på den app, du vil tilbagekalde adgang til. I vores eksempel brugte vi iMovie. På iMovie-skærmen skal du slukke for Upload til iCloud-kontakten.

Image
Image

Et forsigtighedsord

Pas på hvilke apps du slukker for iCloud for. Nogle apps som iMovie vil fortsætte med at fungere, selvom iCloud er slukket. App'en gemmer blot filer til din enhed. Andre apps, især spil apps, fungerer muligvis ikke så godt. Hvis en spilapp synkroniserer eller understøtter dit spil fremskridt via iCloud, kan du tabe det ved at slukke for iCloud-adgang.

Apple har gjort det ret kompliceret at deaktivere iCloud, selvom det kan skyldes, hvor dybt det er integreret. Uanset om iCloud er en vigtig funktionel funktion i iOS, så vær forsigtig, når du deaktiverer den.

Populært emne.