Sådan repareres iOS 11.1 En [?] Autocorrect Bug

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres iOS 11.1 En [?] Autocorrect Bug
Sådan repareres iOS 11.1 En [?] Autocorrect Bug
Anonim

Fejlene i iOS 11 fortsætter med at komme. Apple har allerede udgivet iOS 11.1, lidt over en måned efter udgivelsen af iOS 11. Der har været mindre opdateringer mellem alle med det formål at dræbe fejl. Den store funktion tilføjet i iOS 11.1 er 70 nye emoji, men denne iteration har også en ret irriterende fejl. Hvis du skriver bogstavet I, bliver det automatisk korrigeret til A [?]. Ingen ved virkelig, hvorfor dette sker, og det ser ud til, at iOS 11.1 A [?] Autocorrect fejlen er delvis til iPhone 7. Her er en løsning.

iOS 11.1 A [?] Autocorrect Bug

Denne løsning er mere af et arbejde, men indtil Apple løser problemet, skal det gøres. iOS har en pæn tekstudvidelsesfunktion. Det har været en del af iOS i årevis. Tekstudvidelse giver dig mulighed for at indtaste en forkortet sætning, som iOS udvider automatisk til den fulde version af sætningen.

Hvis du f.eks. Vil skrive undervejs, kan du indtaste omw i iOS, og det vil udvide disse tre bogstaver til På vej! automatisk. Dette er en af de forudindstillede tekstudvidelser, men du kan tilføje din helt egen.

Tekstudvidelse

Hvis du vil tilføje en tekstudvidelsesindstilling, der kan rette fejlen til iOS 11.1 A [?] Autokorrektur, skal du åbne appen Indstillinger og gå til Generelt> Tastatur> Tekstudskiftning.

Tryk på plusknappen øverst for at tilføje en ny sætning. I sætningsfeltet skal du indtaste en kapital I, og i genvejsfeltet skal du indtaste et lille tilfælde i. Tryk på Gem og autokorrektur forstyrrer dig ikke mere.

Image
Image

Tredjeparts tastatur

Ovennævnte løsning er til brugere, der foretrækker standard iOS-tastaturet. Hvis du ikke er kræsen, kan du bruge ethvert andet tastatur fra tredjepart. Vi kan anbefale at bruge Grammarly-tastaturet, der tilføjer stave- og grammatikkontrol til iOS. Det er ret godt, så du vil ikke gå glip af standard prædiktiv tekst i iOS.

Jeg synes, det er sikkert at sige, at iOS 11 har et par problemer, der skal løses. Hver ny opdatering, som Apple har rullet ud, tilføjede nye fejl ud over dem, der blev rettet. Det er begyndt at føle, at en hund jagter halen på dette tidspunkt. Det overraskende er, at disse fejl ikke ses i betas.Apple har et offentligt beta-program til både iOS og macOS, så det er ikke som, at puljen af brugere, der tester sit operativsystem, er en lille eller begrænset til bare udviklere. Det er uheldigt, at bugs som disse ligger på et operativsystem, der kører på en enhed, der bare skal fungere.

Populært emne.