Food Network Kodi Add-on: Sådan Se Food Network på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Food Network Kodi Add-on: Sådan Se Food Network på Kodi
Food Network Kodi Add-on: Sådan Se Food Network på Kodi
Anonim

Dagens artikel er for alle du madlavning vise fans derude. Hvis du elsker Food Network viser som Hakkede eller Cutthroat Kitchen, så vil du gerne vide om den tilføjelse, som vi præsenterer i dag.

Mange mennesker bruger Kodi Media Center software enten på computere eller telefoner som en app eller som hovedgrænseflade til deres hjemmebiograf-pc'er i deres stue. Kodi er fantastisk til at organisere og vise dit medieindhold som film, musik og tv-shows lige ud af boksen. Men Kodi bliver endnu mere nyttigt, hvis du installerer tilføjelser til at tilpasse din oplevelse yderligere.

Image
Image

Et sådant tillæg er The Food Network-tilføjelsen, som giver dig mulighed for at streame episoder af dine foretrukne Food Network-shows over internettet. Som en officiel add-on fra Kodi er det meget nemt at installere og kvaliteten af vandløbene er altid i topklasse. Hvis du vil have en hurtig og nem måde at se de seneste episoder af Food Network-shows gennem din Kodi-maskine, så læs videre for at få instruktioner om, hvordan du installerer og bruger Food Network add-on til Kodi.

Hvorfor skal du få en VPN, når du bruger Kodi

Der er en ting at overveje, før vi går videre til at installere tilføjelsen, og det er sikkerhed. Kodi-softwaren selv er åben kilde og fuldt lovligt at bruge, men nogle af de tilføjelsesprogrammer, der er tilgængelige for den, understøttes ikke officielt af Kodi. Disse tilføjelser kan give dig mulighed for at streame indhold ulovligt, og at bruge dem over en usikker internetforbindelse kan åbne op for juridiske problemer, hvis din internetudbyder eller retshåndhævende agenturer fanger dig. Hvis fanget, kan du blive udsat for en bøde eller retsforfølgning.

For at undgå dette anbefales det at bruge en VPN. Dette stykke software vil kryptere alle de data, der forlader din maskine og rejser over internettet, så selvom nogen ser på din internetbrug, vil de ikke kunne se præcis, hvilket indhold du har fået adgang til. Alt, der er synligt, er mængden af data, du har overført. Dette er den sikreste måde at beskytte dig selv, når du streamer indhold online.

Men hvilken VPN-udbyder skal du vælge? Her er de funktioner, som en god VPN-udbyder skulle have:

 1. Hurtige forbindelseshastigheder
 2. Støtte til flere forskellige operativsystemer
 3. Masser af servere i mange forskellige lande
 4. Ingen logning

Vi anbefaler IPVanish

Den VPN, vi anbefaler til brug sammen med SPMC, er IPVanish. Den har hurtige forbindelseshastigheder, over 850 servere i mere end 60 lande, en streng politik uden logning og software support til Android samt pc, Mac og iOS. Det opfylder alle vores krav og er let at installere og bruge.
Den VPN, vi anbefaler til brug sammen med SPMC, er IPVanish. Den har hurtige forbindelseshastigheder, over 850 servere i mere end 60 lande, en streng politik uden logning og software support til Android samt pc, Mac og iOS. Det opfylder alle vores krav og er let at installere og bruge.

Hvis du vil prøve IPVanish, har vi et særtilbud, der er eksklusivt til læsere af vanedannende tips! Du kan få en enorm 60% rabat på den årlige plan, som går ud til kun $ 4,87 per måned. Der er endda en 7-dages pengene tilbage garanti, så du kan købe i tillid.

Sådan installeres Food Network Add-on til Kodi

Den gode nyhed er, at fordi The Food Network add-on officielt støttes af Kodi, er det virkelig nemt at installere. Du behøver ikke tilføje tredjepartsregistreringer, da add-onen kan installeres fra det officielle Kodi-depot. Følg disse trin for trin for at installere add-ons til Food Network:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Klik på Tilføjelser
 3. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 4. Klik på Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on-depot
 6. Gå til Video tilføjelser
 7. Rul ned til Food Network
 8. Klik på det, og en boks med beskrivelse af tilføjelsen vises. Klik installere i bundmenuen
 9. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret
 10. Det er det!
Image
Image

Sådan bruges Food Network Add-on til Kodi

Nu, hvor add-ons til Food Network er blevet installeret, er vi klar til at begynde at se. For at komme til alt velsmagende videoindhold, følg blot disse trin for at bruge add-ons til Food Network:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på Food Network
Image
Image
 1. Du får se en liste over Food Network viser sig, synes godt om hakket, God mad, Cutthroat Køkken, og Barefoot Contessa
 2. Klik på titlen på et show. Dette vil frembringe en liste over episodenavne. Til højre for episodens navn kan du se løbetiden i minutter. Nederst kan du se videoens kvalitet (normalt 720 HD) og lydtype (normalt AAC). Desværre siger det ikke, hvornår episoden oprindeligt blev sendt, så du bliver nødt til at vælge en episode efter titel snarere end med flydato. Du kan dog se et resumé af episoden i boksen til venstre
 3. Klik på titlen på en episode, og videostreamen begynder. Fordi dette er en officielt understøttet tilføjelse, er vandløbene altid hurtige og pålidelige og af meget høj kvalitet
 4. I modsætning til nogle andre tilføjelsesprogrammer har alle episoderne på Appendiks til Food Network undertekster, der er gode til tilgængelighed eller for dem, der ønsker at se i støjende omgivelser. Underteksterne er aktiveret som standard, men hvis du vil slukke dem, skal du bare klikke på ikonet for indstillinger, der ligner en tandhjul på højre side af bundmenuen. Dette bringer en pop op. Vælg indstillinger for lyd og undertekster. Herfra kan du skifte omskifter for at aktivere eller deaktivere undertekster
 5. Læn dig tilbage og nyd dit Food Network indhold!

Konklusion

Tilføjelsen til Food Network er nem at installere og utrolig nemt at bruge.De mest populære programmer er tilgængelige for at se, med masser af episoder af hver enkelt, så du kan læne dig tilbage og se hele dagen, hvis du vil. Videostrømmene er hurtige og pålidelige, og kvaliteten er konsekvent god. Hvis du er fan af The Food Network's shows, og du vil se dem gennem din Kodi-maskine, så er denne tilføjelse perfekt til dig.

Hvis du har problemer med at installere eller bruge The Food Network-tilføjelsesprogrammet til Kodi, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor, og vores fællesskab kan hjælpe dig med at guide dig igennem processen.

Populært emne.