Facebook Kodi Add-on: Sådan får du Facebook på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Facebook Kodi Add-on: Sådan får du Facebook på Kodi
Facebook Kodi Add-on: Sådan får du Facebook på Kodi
Anonim

Det lader til, at næsten alle er på Facebook i disse dage. Det sociale netværk er praktisk taget allestedsnærværende, uanset hvor du er i verden. I dag skal vi tale om at installere et add-on til dit Kodi system, så du kan se Facebook på Kodi.

Image
Image

Kodi er et fantastisk stykke software til visning af medier på harddisken, og det gør et praktisk mediecenter til din stue eller andet fælles rum. Men du kan gøre Kodi endnu mere nyttigt ved at installere add-ons, som øger dets funktionalitet. Du kan finde tilføjelser til næsten alt fra streaming af medier til spil. Og nu kan du endda gennemse dine Facebook-oplysninger på din Kodi-maskine ved at bruge Facebook Media-tilføjelsen. Desværre er der ingen måde at bruge de mere komplekse Facebook-funktioner som messaging eller events på dit Kodi-system. Men du kan bruge Facebook Media browser til at se på billeder og videoer på Facebook, samt at se din venneliste. Læs videre for mere om, hvordan du installerer og bruger Facebook tilføjelse til Kodi.

Du bør overveje at få en VPN til Kodi

Som du måske ved, er Kodi-softwaren selv fri, åben kilde og helt lovlig at bruge. Men hvis du skal begynde at installere add-ons, så skal du være forsigtig. Nogle add-ons understøttes ikke officielt af Kodi og er oprettet af tredjepartsudviklere. Det betyder, at nogle gange kan disse tilføjelsesprogrammer give dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Desværre, hvis du har adgang til ophavsretligt beskyttet materiale over en usikker internetforbindelse, selv ved et uheld, kan du være ansvarlig for bøde fra ophavsretsindehaveren eller for retsforfølgning fra retshåndhævelse.

For at holde dig sikker, har du brug for en VPN. Et virtuelt privat netværk virker ved at kryptere alle de data, der efterlader din maskine over din internetforbindelse og derefter dirigere de krypterede data til en af dine VPN-udbyderens servere, hvor den dekrypteres og sendes undervejs. Når du har en VPN på plads, er alt hvad du skal gøre, sat i softwaren, og så kan du surfe på internettet som normalt. Men hvis nogen forsøger at kontrollere din internetforbrug - selv din internetudbyder - kan de ikke se, hvilke websteder du har besøgt eller hvilket indhold du har fået adgang til.

Men hvordan ved du, hvilken VPN udbyder at vælge? Det er de faktorer, som vi synes er vigtigst: hurtig tilslutningshastighed, software til rådighed for flere operativsystemer, ingen logning og masser af servere i flere lande.

Vi anbefaler IPvanish

Image
Image

Vi anbefaler IPVanish til brug sammen med Kodi. Denne service tilbyder lynhurtig forbindelseshastighed, over 850 servere i mere end 60 lande, en streng politik uden logføring, stærk 256-AES-kryptering og software til pc, Mac, Android og iOS.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Facebook Add-on til Kodi

For det første viser vi dig, hvordan du installerer Facebook Media Add-on. Dette er meget enkelt at gøre, da add-onen officielt understøttes af Kodi og er vært i standard Kodi-depot. Det betyder, at du ikke engang skal tilføje et tredjepartsbibliotek for at installere denne tilføjelse. Bare følg disse trinvise instruktioner:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Klik på Tilføjelser
 3. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 4. Klik på Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on-depot
 6. Gå til Program tilføjelser
 7. Rul ned til Facebook Media
 8. Klik på det, og en boks med beskrivelse af tilføjelsen vises. Klik installere i bundmenuen
Image
Image
 1. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret
 2. Det er det!

Sådan godkendes Facebook-tilføjelsen til Kodi

Nu er tilføjelsen installeret, vi kan begynde at bruge den. Men før du bruger Facebook-tilføjelsen for første gang, skal du autorisere Kodi til at få adgang til din Facebook-konto. Bare rolig, det ser kun på grundlæggende oplysninger som det, der er på din profil. Og du behøver kun at gøre det en gang - efter at du har konfigureret det, logger du automatisk ind, når du bruger tilføjelsen i fremtiden.

Sådan autoriserer du Facebook-tilføjelsen:
Sådan autoriserer du Facebook-tilføjelsen:
 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Program tilføjelser
 4. Klik på Facebook Media
 5. Klik på Initialiser
 6. Du får vist en webadresse på skærmen. Gå til den adresse i din webbrowser
 7. I webbrowseren skriver du koden, som er på skærmen på din Kodi og klikker på Enter
 8. Du bliver omdirigeret til Facebook og bedt om tilladelse til, at Kodi får adgang til din konto. Klik på Fortsæt
 9. Du får vist en bekræftelsesmeddelelse i din browser
 10. Se nu tilbage i Kodi. Efter et øjeblik eller så skal du se et popup-ordsprog Tilladelse komplet
 11. Klik Okay
 12. Vent nu et øjeblik, mens dine brugerdata er indsamlet
 13. Når alt er færdigt, vil en popup sige bruger tilføjet med dit navn nedenfor. Klik ok
 14. Nu er Facebook-tilføjelsen klar til brug

Sådan bruges Facebook Add-on til Kodi

Med tilføjelsen installeret og autoriseret, er du nu klar til at bruge tilføjelsen til at se dine fotos, videoer og meget mere. Sådan bruger du Facebook-tilføjelsen til Kodi:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Program tilføjelser
 4. Klik på Facebook Media
 5. Du får se en velkomstskærm med muligheder for Albums, Videoer, venner, Billeder af Me, og Videoer af mig

  • Klik på Albums for at se alle de billeder, du har indsendt til Facebook, herunder tidslinjebilleder og profilbilleder. Når du klikker på titlen på et album, kan du rulle gennem dine billeder. Når et billede blev lagt sammen med en tekstbeskrivelse, vises beskrivelsen i gul skrift øverst til venstre på skærmen

   • Du kan ændre tilstanden til diasshowet for at se alle albummets billeder efter hinanden
  • På samme måde viser videoer-sektionen alle de videoer, du har indsendt til Facebook
  • Hvis du vil bruge sektionerne Venner, Billeder af mig eller Videoer af mig, skal du genautorisere forbindelsen til din konto. Bare følg instruktionerne ovenfor igen for at give tillægstilladelsen adgang til din venneliste og de billeder og videoer, du er tagget i
  • Venner-sektionen viser dig profilbilleder og navne på dine Facebook-venner på en liste
  • Fotos af mig og videoer af mig sektioner fungerer ligesom fotos og video sektioner, men med de medier, du er tagget i, snarere end det du uploadede
 6. På et hvilket som helst tidspunkt, hvis du vil ændre Facebook-brugeren til tilføjelsen, skal du blot trykke på ned-knappen for at få vist optionspanelet til venstre. Her kan du tilføje en ny Facebook-konto eller skifte til en anden konto

Konklusion

Facebook Media-tilføjelsen til Kodi er en enkel, men effektiv måde at se dit Facebook-indhold på dit Kodi-system. Hvis du har albums fyldt med yndlingsbilleder, som du har uploadet til Facebook, kan du bruge denne tilføjelse til at vise et attraktivt lysbilledshow af dine billeder. Du kan også se videoer via tilføjelsen og se din venneliste. Desværre er funktionaliteten af tilføjelsen ret begrænset, da du ikke kan sende beskeder eller se dit Facebook-feed. Det er stadig et nyttigt tilføjelsesprogram, der har installeret, og det er meget nemt at bruge.

Bruger du Facebook Media add-on til Kodi? Eller er der en anden tilføjelse, som du foretrækker at bruge til at gennemse dine sociale medier? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.