Maverick Kodi tilføjelse: Er Maverick Legal and Safe? Sådan installeres?

Indholdsfortegnelse:

Maverick Kodi tilføjelse: Er Maverick Legal and Safe? Sådan installeres?
Maverick Kodi tilføjelse: Er Maverick Legal and Safe? Sådan installeres?
Anonim

Maverick TV er et af de mest populære add-ons til Kodi, der bruges til streaming af tv-shows, film, sport og meget mere. Du kan måske vide, at Kodi-softwaren selv er fri, åben kilde og helt lovligt at bruge, men tilføjelser som Maverick er oprettet af tredjepartsudviklere og understøttes ikke officielt af Kodi. Så er det sikkert for dig at bruge Maverick? Er tilsætningen lovlig? Dette er de problemer, vi skal dække i dag.

Vi beskriver de juridiske problemer omkring Maverick, og hvordan du kan bruge add-onen sikkert. Så viser vi dig, hvordan du installerer og bruger tilføjelsen. Læs videre for at finde ud af mere!

Image
Image

Du bør overveje at få en VPN til Kodi

På grund af denne juridiske risiko, hvis du vil bruge streaming add-ons såsom Maverick, skal du holde dig sikker. Den bedste måde at gøre dette på er at installere en VPN, som er et softwareprogram, som krypterer alle de data, der sendes fra din maskine over internettet.Når pakker med krypterede data forlader din maskine, leder de til en server, der drives af din VPN-udbyder, hvor de dekrypteres, inden de sendes på deres vej. Resultatet af denne kryptering er, at selvom din internetudbyder eller retshåndhævelse vælger at se på din internetforbrug, er alt, hvad de kan se, mængden af data, du har overført, ikke hvilke websteder du har besøgt, eller hvilket indhold du muligvis har streamet eller downloadet.

Vi håber du kan se værdien ved at bruge et VPN til at beskytte dig selv, når du streamer. Men der er så mange VPN udbydere derude. Hvordan ved du, hvad du skal kigge efter i en udbyder? Det er de faktorer, vi anser for at være vigtige, når vi vælger en VPN:

 • Hurtig tilslutningshastighed
 • Software til rådighed for flere operativsystemer
 • Ingen logning
 • Masser af servere i flere lande

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Med disse faktorer i betragtning er VPN-udbyderen, som vi anbefaler, at IPVanish. Denne service opfylder alle vores krav med hurtige forbindelser, stærk 256-bit AES-kryptering, software til pc, Mac, Android og iOS, en streng ingen logningspolitik og 850 servere i 60 lande.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Er Maverick Legal?

Så her er det store spørgsmål: er Maverick add-on lovlig? Svaret afhænger af, hvor du er, da forskellige lande har forskellige love om adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Generelt er det dog ikke lovligt at være vært for ophavsretligt beskyttet indhold og at give andre adgang til det. Det betyder, at de websites, der er vært for indhold til streaming, når de ikke er indehaveren af ophavsret, bryder loven på de fleste steder.

Hvad med selve tilføjelsen? En vigtig ting at indse, er, at Maverick ikke rent faktisk er vært for indhold, det giver kun en grænseflade og links til andre websteder, der er vært for vandløbene. Så det gør dens lovlighed endnu mere kompliceret. Selv om indehavere af ophavsret skubber tilbage imod dette, er tjenester som Maverick normalt betragtes som linkaggregatorer snarere end værter, så de er ikke ansvarlige for lovligheden af de websteder, de linker til. Tænk på Google - du kunne bruge Google til at finde illegalt hostet indhold, men det ville ikke gøre Google-webstedet selv ulovligt.

Men dette lovområde er stadig meget nyt og udvikler sig stadig. Du vil opdage, at linkaggregerende websteder ofte tages ned af deres værter, når værtsfirmaet ikke vil komme i problemer med ophavsretsindehavere som store pladeselskaber eller filmstudier. Maverick-tilføjelsen er derfor i et lovligt gråt område på de fleste steder.

Kunne jeg bruge Maverick Land Me i Trouble?

Hvad betyder dette for brugere? Kan du være ved at bryde loven, når du bruger Maverick? Desværre, muligvis ja. Når du klikker på et link, som du finder i Maverick, bliver den strøm, du ser, trukket fra et hosting-websted. Og ved at streame det indhold, har du adgang til det ulovligt.

Streaming er dog ikke den samme som downloading. For eksempel, når du downloader indhold ved hjælp af torrents, gør du samtidig indholdet tilgængeligt for andre at downloade fra dig. Det betyder, at du i det væsentlige er "hosting" indhold til download, og det kan få dig i store problemer. Men streaming er anderledes. Når du streamer en fil, får du adgang til den for at se den, men du gemmer ikke en kopi til harddisken, og du gør det ikke tilgængeligt for andre at downloade. Generelt er streaming meget sikrere, da du ikke kan blive retsforfulgt for at distribuere indhold.

Dette afhænger også af, hvor du bor, da nogle lande er strengere end andre. Generelt er streaming indhold ikke så risikabelt som at downloade det. Men der har været eksempler på brugere fra lande som Tyskland, Det Forenede Kongerige eller USA, der er blevet retsforfulgt for streaming. Derfor er det ikke uden risiko at bruge en streaming add-on som Maverick.

Når du har en VPN klar, kan vi fortsætte med at installere og bruge Maverick-tilføjelsen.

Installation af Maverick Add-on til Kodi

Følg blot disse trinvise instruktioner for at installere Maverick-tilføjelsen til Kodi:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til indstillinger, så til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på hvor den står < Ingen>
 5. Indtast i denne URL: https://mavericktv.net/mavrepo/ Sørg for, at du skriver det nøjagtigt, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden et navn. Vi kalder det mavrepo, og klik derefter på OK
 7. Vent et øjeblik, og kilden bliver tilføjet
 8. Gå nu tilbage til din Kodi startskærm
 9. Gå til Tilføjelser
 10. Klik nu på ikonet, der ligner en boks
 11. Vælge Installer fra zip-fil
 12. Naviger til mavrepo, derefter til den kaldte fil repository.macerickrepo-1.7.zip
 13. Klik på denne fil og vent et sekund for zip-filen, der skal installeres
Image
Image
 1. Gå nu til Installer fra depot
 2. Klik på MaverickTV Repo
Image
Image
 1. Gå til Video tilføjelser
 2. Klik på Maverick TV
Image
Image
 1. Dette vil hente en side med oplysninger om tilføjelsen. Vælg Installere fra menuen nederst
 2. Vent til add-on'en for at downloade og installere. En meddelelse vises, når den er færdig
 3. Det er det! Tilføjelsen er installeret og klar til brug.
Og her er hvordan man åbner Maverick TV-tilføjelsen:
Og her er hvordan man åbner Maverick TV-tilføjelsen:
 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Vælg Video tilføjelser
 4. Find Maverick TV ikon og klik på det
 5. Dette åbner Maverick TV-tilføjelsen, og du kan begynde at se

Brug af Maverick Add-on til Kodi

Maverick TV har en stor mængde indhold. Når du først åbner tilføjelsen, vil du blive mødt af en liste over følgende muligheder:

Image
Image

Live Streams

Et unikt træk ved Maverick TV i forhold til andre tv- og film-add-ons er dets live streams. For det første har det live streams fra YouTube, som dem fra NASA, som giver dig mulighed for at se live-teleskopfeeds af stjernerne eller naturkameraer, der giver dig mulighed for at se dyrene i zoologiske haver.

Det har også en sektion kaldet Maverick 24/7 film og tv-shows, som har en liste over mange live streams, som er meget populære hos brugerne. Disse er endeløse strømme af indhold, arrangeret af genre. For eksempel er Maverick Movie 24/7 Action-kanalen en strøm af aktuelt populære actionfilm. Eller du kan genopleve din barndom med en døgnet rundt strøm af Batman den Animerede Serie. Hvis du bare ikke kan bestemme, hvad du skal se, kan live-strømmen give dig nogle ideer, og du kan se på, så længe du vil. Generelt vil du opdage, at kvaliteten af videoer i disse strømme er acceptabel, men ikke ekstraordinær.

Der er en sektion kaldet Maverick 24/7 Cable Channels, som viser live streams af amerikanske kabelkanaler. Disse er ikke altid de mest pålidelige vandløb, da de nogle gange kan være langsomme eller laggy, men de er værd at tjekke, om der er en live-begivenhed eller et bestemt show, som du lige meget ser live.

4K film

Hvis du har en stor skærm, en hurtig forbindelse og en kærlighed til kvalitetsfilm, så skal du absolut tjekke 4K Movies sektionen af Maverick. Dette giver dig mulighed for at streame ekstremt high-definition versioner af visse film, der ser helt fantastisk ud. Udvælgelsen af film, der er tilgængelig i 4K, er baseret på, hvad der er kommet ud i biograferne for nylig, og hvilke genrer ser bedst ud i high definition, så forvent meget sci-fi, action og special effects-heavy movies her. Det kan tage lidt tid for hver film at indlæse, da det er sådan en stor fil, og du skal bruge en hurtig forbindelse for at undgå endeløs buffering, men hvis du kan leve med dette, så kan du se film i smukke 4K ultra high definition.

Andre film

Selvom du ikke har brug for ultra-HD-film, finder du masser af andre film at nyde i Maverick. Afsnittet Film har nyttige kategorier som nylige udgivelser eller genrer, og der er også en sektion for 1080p og 720p-film, så du kan vælge andre opløsninger. Der er endda specialafsnit som HD 3D, eller film fra 40'erne og 50'erne. Næsten alle filmene er i mindst 720p definition, så de ser skarpe, skarpe og høje kvalitet, når du streamer dem.

TV 'Boxesets'

En anden usædvanlig træk ved Maverick er dens tv-boksets kategori. Disse er samlinger af komplette årstider af tv-shows i konsekvent høj definition, som du kan se ud som om du ville have et sæt sæt dvd'er. Dette dækker ikke alle shows, men fokuserer snarere på den slags specifikke shows, som du gerne vil binge ur. Der er en udbredelse af britiske shows i dette afsnit, så hvis du kan lide den slags tv, der er kort på budget, men stort på skrivning så tjek denne kategori ud.

Sport

Der er to sektioner til sport i Maverick: Sportssektionen og Live Sports sektionen. Sport giver dig mulighed for at se på nylige eller klassiske sportsbegivenheder, fra fodbold til fodbold til baseball. Nogle af disse strømme kræver også installation af SportsDevil-tilføjelsen, men Maverick vil spørge dig og vise dig, hvordan du gør det, hvis det er nødvendigt.

Internationale kanaler

Endnu en pæn egenskab findes i Mavericks IPTV-sektion. Her kan du finde live streams af internationale kanaler, og især britiske. Hvis du elsker BBC så vil du finde streams til BBC-kanaler her i deres eget afsnit, samt en international sektion med vandløb fra hele Asien og Europa. Nogle af disse kræver også SportsDevil-tilføjelsen.

Stand-up

En slags videounderholdning, der ofte overses af streaming-tjenester, er stand-up-komedie. Ikke så i Maverick, hvor der er en hel del for stand-up! Visningerne er præsenteret i dejlig kvalitet, og udvælgelsen er tydeligt valgt af en stor komediefan. Endnu en gang er der en bias mod britiske komikere - og advaret, dette afsnit er markeret med 18+ for at angive nogle af det foul sprog og rå humor du kan forvente - men dette er et godt sted at opdage en ny komediefavorit.

Og meget mere!

Der er mange flere sektioner at vælge imellem i Maverick. Ud over de kategorier, vi nævnte ovenfor, finder du også kategorier for dokumentarer, musik-tv, YouTube, børne-tv og meget mere.

Konklusion

Maverick TV-tilføjelsen er en af de bedste og mest elskede Kodi-tilføjelser. Men fordi det giver dig mulighed for at streame film, tv-shows, sport og mere, som alle er ophavsretligt beskyttede, kan det være farligt at bruge det. Afhængigt af hvor du er i verden, kan brug af add-on til streaming af indhold være ulovlig og kunne føre til en bøde eller retsforfølgning.

For at holde dig trygt, når du bruger add-ons som Maverick TV, anbefaler vi stærkt, at du får en VPN. Med en VPN-tjeneste aktiv kan du være sikker på, at ingen kan se, hvilke websider eller indhold du har adgang til, ikke engang din internetudbyder.

Når den bruges sammen med en VPN, er Maverick add-on en trove af vidunderligt indhold, der kan være svært at finde andre steder. Der er en god grund til at det er så populært, men husk at være forsigtig, når du streamer.

Bruger du Maverick TV-tilføjelsen? Hvordan har det været for dig? Eller er der en anden tilføjelse, som du foretrækker at bruge i stedet? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.