Castaway Kodi Add-on: Sådan installeres Castaway, er det juridisk?

Indholdsfortegnelse:

Castaway Kodi Add-on: Sådan installeres Castaway, er det juridisk?
Castaway Kodi Add-on: Sådan installeres Castaway, er det juridisk?
Anonim

Der er intet som at sidde i slutningen af dagen og se nogle levende sportsgrene. Kodi har gjort det ekstraordinært nemt at få adgang til broadcast streams fra hele verden, hvilket bringer alt lige fra fodbold til cricket direkte til din stue. Brug af disse strømme er lige så simpelt som at installere de rigtige tilføjelser, og Castaway har været en af de mest populære i de seneste år. Læs videre for at lære at installere Castaway-tilføjelsen og forblive sikker, mens du streamer gennem Kodi.

Image
Image

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi er gratis og helt sikkert at bruge, men nogle af dens tilføjelser har været kendt for at bøje disse regler. I de senere år har dette skabt en vis bekymring blandt indholdsindehavere og lovgivere. Nogle internetudbydere er begyndt at spore Kodi streamers, stryge deres downloads og endda udsende meddelelser om ophavsretskrænkelser.Den gode nyhed er, at det er ret nemt at holde dig trygt fra disse trusler. Alt du skal gøre er at installere et virtuelt privat netværk.

Vi har foretaget vores valg ved hjælp af følgende kriterier, så du får den hurtigste, sikreste og bedste VPN til alle dine Kodi-strømme:

 • Hurtige downloads
 • Nulloggningspolitik
 • Ingen båndbredde restriktioner
 • Uovervåget trafik

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish har den rigtige blanding af funktioner, der gør den til den bedste VPN til HD og 4K Kodi-film. Hastighed og anonymitet er to af tjenestens stærkeste punkter, som begge er absolut nødvendige for at opretholde privatlivets fred, mens du ser video streams. IPVanish tilbyder disse funktioner på tværs af et stort netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande, masser af muligheder for at sikre, at du kan finde den hurtigste forbindelse i den region, du har brug for, hver gang. En kombineret 40.000 fælles IP-adresser skaber også et lag af anonymitet. De fleste VPN'er kan simpelthen ikke matche.

For at holde dine data sikre, lås IPVanish alt ned med 256-bit AES-kryptering sammen med DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Disse funktioner sikrer, at hver pakke er ulæselig for tredjepart, og hvis du lider af et softwarebrud eller er afbrudt fra VPN'en, forbliver din rigtige placering skjult. Alt dette understøttes af IPVanishs nullogningspolitik på trafik, så dine oplysninger og identitet sikres uanset hvad.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Kodi's add-ons pakkes ofte i repositorier, store filer gemt på eksterne servere oprettet og vedligeholdt af fællesskabet. Repos kan indeholde dusinvis eller endda hundredvis af tilføjelser, hvilket gør det nemt at installere og opdatere indhold med et par klik. Kodi tilbyder en række forskellige måder at tilføje repositorier til dit system. Vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden, da det er nemmere at bruge på flere enheder og holder tingene i orden i det lange løb. Før du begynder skal du ændre en indstilling for at tillade denne metode at fungere:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger > Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af " Ukendte kilder" mulighed.
Image
Image
 1. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Når Kodi er konfigureret, vil dine næste trin være at finde en repository-URL, indtaste den i filhåndteringen som en ny kilde, så lad Kodi installere repo for dig. Nu kan du få adgang til alle tilføjelsesprogrammerne på din fritid. Processen føles akavet første gang du gør det, men efter et par opbevaringssteder kan du gøre det i din søvn.

Bemærk: Kodis uofficielle add-ons kan forbinde til uverifiable og muligvis endda ulovlige videokilder. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Castaway - Sport, film, tv-shows og mere

Castaway er en multi-purpose streaming ressource, der indeholder et bredt udvalg af indhold. Et af dens vigtigste fokuspunkter er streaming sports, hvilket betyder, at du finder et par dusin live og on-demand sektioner dedikeret til netop det. De store sportsgrene som fodbold, amerikansk fodbold, baseball, hockey, tennis og golf er velrepræsenterede. Du finder også lejlighedsvis snooker-spillet eller en olympisk sport eller to, alt efter hvilken kilde du vælger.

Udenfor sporten Castaway tilbyder et fint udvalg af live-tv-kanaler fra hele verden. Der er også et par valgmuligheder for din egen kilde, der trækker indhold fra P2P-websteder eller endda Reddit til hurtige brugerdefinerede streams. Alt i alt gør Castaway en fantastisk add-on, der er perfekt til alle former for sports- og broadcastkanaler. Som navnet antyder, skal du bare vælge en strøm og derefter "kaste" væk.

Den bedste måde at installere Castaway på er via SuperRepo repository. Følg trinene herunder for at tilføje SuperRepo efterfulgt af Castaway selv. Hvis du allerede har SuperRepo som kilde, skal du springe til trin 13.

Sådan installeres Castaway til Kodi

 1. Slå din browser op, og åbn GitHub-linket:https://github.com/kodil/kodil/raw/master/repo/plugin.video.castaway/
 2. Klik og download derefter plugin.video.castaway-X.X.X filen - den begynder automatisk.
 3. Gå tilbage til Kodi startskærm, vælg " Tilføjelser
 4. Klik på knappen åben boks ikon øverst på menulinjen.
 5. Vælg " Installer fra Zip-fil
 6. Vælg den sti, hvor filen blev gemt, og klik på filen.
 7. Installer filen med navnet plugin.video.castaway-X.X.X (Bemærk, at versionen kan ændre sig)
Image
Image
 1. Få adgang til Castaway fra hovedmenuen, når installationen er færdig.
Image
Image

Hvad laver Castaway Add-on?

Castaway er stort set en levende sport og on-demand sports streaming ressource, selvom det omfatter et fair udvalg af live tv-kanaler så godt. Interfacet er klare og enkle, så du kan springe lige ind, vælge din kategori og starte streaming. En bred vifte af kilder findes i hvert afsnit, så hvis man ikke arbejder, kan man let prøve en anden, indtil videoen begynder at spille.

Image
Image
 • Live Sports - Over et dusin streaming steder fra hele verden, der dækker fodbold, NFL, basketball, baseball og meget mere.
 • Live TV - Over en halv snes tv-kanalkilder, hvoraf mange er opdelt i genre kategorier.
 • P2P hjørne - Sports-centreret P2P-videodelingskilder streamet direkte til din Kodi-installation.
 • Sports efterspørgsel - Se arkiverede sports kampe fra amerikansk fodbold til hockey, basketball, fodbold og meget mere.
 • Subreddits - Tilføj subreddits og stream indhold direkte derfra.

Er Castaway en død tilføjelse?

Den officielle Castaway-skaber natko1412 meddelte i 2016, at Castaway ikke længere skulle udvikles på fuld tid. Normalt staver det for en Kodi add-on. Siden da er nye opdateringer blevet frigivet i et forsøg på at holde Castaway funktion og relevant. Fast indhold er sjældent, og der er ingen garanti for at nye kilder eller funktioner vil blive tilføjet i fremtiden. For nu er det bedst at overveje Castaway inaktiv, men for det meste levende.

En uheldig bivirkning fra Castaway's langsomme opdateringer er, at nogle af dets kilder ikke længere fungerer. Dette er almindeligt i det uofficielle Kodi add-on-fællesskab, da off-site video og streaming repositories vises og forsvinder regelmæssigt. Afhængig af status for disse kilder kan du finde flere døde links som sædvanlige. Selvfølgelig kan du finde alt, hvad du vil have funktioner, fint, det er lidt uforudsigeligt.

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Alternativ til Castaway - SportsDevil

SportsDevil er konsekvent opført som en af de bedste sportsrelaterede add-ons i Kodi-miljøet. Det er sikkert et kraftværk, og det opdateres hele tiden for at kunne tilbyde alle de nyeste, bedste og højeste kvalitet i live sportsstrømme rundt. Du kan navigere gennem fremhævede ruller eller arkiver på forespørgsel, tjek live streams eller sparke tilbage til nogle almindelige gamle tv-kanaler, der streames fra hele verden. Næsten alt fungerer perfekt med SportsDevil.

SportsDevil er tilgængelig fra en bred vifte af repositorier, men ikke alle holder det opdateret. Ved at installere det fra Simply Caz-repoen har du altid den nyeste version. Følg trinene herunder for at installere Simply Caz efterfulgt af SportsDevil. Hvis du allerede har repo på dit system, skal du springe til trin 14.
SportsDevil er tilgængelig fra en bred vifte af repositorier, men ikke alle holder det opdateret. Ved at installere det fra Simply Caz-repoen har du altid den nyeste version. Følg trinene herunder for at installere Simply Caz efterfulgt af SportsDevil. Hvis du allerede har repo på dit system, skal du springe til trin 14.

Sådan tilføjer SportsDevil til Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed.
 2. Klik på tandhjulsikon at komme ind i System menu.
 3. Gå til Filhåndtering > Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af biblioteket)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager " .cazwall ”. Decimalen er ikke nødvendig, men det gør det lettere at finde senere.
 6. Klik på " Okay “.
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg " Tilføjelser
 9. Klik på knappen åben boks ikonet øverst i menulinjen.
 10. Vælg " Installer fra Zip-fil
 11. Vælg " .cazwall
 12. Åbn mappen mærket " Repository (Klik her)
 13. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip
 14. Gå til Tilføjelsesmenuen og klik på ikonet Åbn boks.
 15. Vælg " Installer fra depot
 16. Find og klik på " .cazwall
 17. Gå til " Video tilføjelser
 18. Vælg " SportsDevil"Og installer tilføjelsen.
 19. Du kan nu få adgang til SportsDevil fra hovedmenuen.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Kodis uofficielle add-ons har et dårligt ry blandt nogle internetbrugere. Selvom Kodi selv er sikkert at bruge, er tilføjelser blevet opdaget, der indeholder malware eller peger på piratkopieret indhold. Det er ikke en almindelig begivenhed, men det sker ofte nok, at du bør tage et par forholdsregler, inden du installerer alle tilføjelser, du finder på internettet.

Den mest magtfulde ting, du kan gøre for at være sikker på Kodi, er at holde fast i pålidelige lagre. Repo-ledere verificerer add-ons, før de inkluderes på deres websted, så du ikke ved et uheld vil installere noget sketchy eller farligt. Det er også en god ide at holde din anti-virus software og firewall aktiv, når du bruger Kodi. Hvis du starter streaming, skal du altid sørge for at din VPN er aktiv for at holde dine oplysninger sikre mod nysgerrige øjne.

Vi downloader og verificerer alle tilføjelser, før de indeholder dem i vores artikler. Hvis du ser det på listen ovenfor, betyder det, at alt fungerede og var sikkert på tidspunktet for skrivningen.

Hvordan får du din live sports fix på Kodi? Del dine tanker og yndlings add-ons i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.