ThunderStruck Kodi Add-on: Sådan installeres ThunderStruck og Quick User Guide

Indholdsfortegnelse:

ThunderStruck Kodi Add-on: Sådan installeres ThunderStruck og Quick User Guide
ThunderStruck Kodi Add-on: Sådan installeres ThunderStruck og Quick User Guide
Anonim

Dagens artikel det en, som musikfans vil elske. Hvis du bruger Kodi, software til open source media center, ved du allerede, at det er fantastisk at organisere og afspille medier, som du har på harddisken eller på dit netværk. Men du kan få endnu mere fra Kodi ved at installere tilføjelser, der er oprettet af tredjepartsudviklere, for at udvide funktionaliteten til at omfatte ting som streamingmedier fra internettet.

Image
Image

Vi vil introducere dig til ThunderStruck, en musik streaming add-on til Kodi. Dette er den perfekte add-ons til fans af klassisk rock eller country musik, eller folk der elsker retro melodier fra 80'erne. Det har også andre genrer, men det er de områder, hvor det er stærkest. Andre musik tilføjelser til Kodi forsøger at få det største udvalg af kunstnere, men ThunderStruck er anderledes. Det har et omhyggeligt kureret udvalg af kunstnere og spillelister, der har til formål at være specifikke snarere end generiske. Dette er ikke den bedste tilføjelse, hvis du vil søge efter musikere og spille deres sange, men det er godt, hvis du vil have anbefalinger, afspilningslister og samlinger af spor, som håndpluges af andre musikfans.

Før du installerer add-ons til Kodi, få en VPN

Vi kommer til installationen og brugen af ThunderStruck-tilføjelsen på bare et sekund, men før det er vi nødt til at anerkende nogle sikkerhedsproblemer. Selv om Kodi Media Center software er fuldt lovligt at bruge, er nogle tilføjelser som ThunderStruck oprettet af tredjepartsudviklere og findes i et lovligt grå område. Hvis du bruger disse tilføjelser til at streame indhold ulovligt over en usikker internetforbindelse, kan du være ansvarlig for en bøde, hvis du er fanget.

For at beskytte dig mod dette foreslår vi at installere en VPN. Denne software beskytter dig ved at kryptere alle de data, du sender via internettet, således at ingen, ikke engang internetudbydere eller retshåndhævende myndigheder, kan se, hvilke websteder du har besøgt eller hvilket indhold du har været på.

Der er et meget stort antal VPN udbydere derude, men så hvordan ved du, hvilken du skal vælge? Der er fire faktorer, der er vigtigst ved vurderingen af en VPN-udbyder:

 1. Hurtige forbindelseshastigheder
 2. Støtte til flere forskellige operativsystemer
 3. Masser af servere i mange forskellige lande
 4. Ingen logning

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

På grund af disse fire faktorer er VPN-udbyderen, som vi anbefaler for Kodi-brugere, IPVanish. Den nemme at bruge software understøtter Windows, Mac, IOS, Android og endda Amazon Fire TV-stiften. Virksomheden har en no-logging-politik, den har hurtige forbindelseshastigheder og 850 servere i 60 lande. Det opfylder alle vores krav til en VPN-tjeneste, der skal bruges, når streaming via Kodi-tilføjelsesprogrammer.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres ThunderStruck Add-On

For at installere ThunderStruck skal vi først tilføje et lager til vores Kodi system. Et lager er et sted for at holde add-ons, hvorfra vi kan downloade de filer, vi har brug for til at installere tilføjelsen. Vi går igennem hele processen med at tilføje lageret og installere tilføjelsen nedenfor.

Før du fortsætter, skal du sikre dig, at din Kodi-software tillader installation af add-ons fra ukendte kilder:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System
 2. Gå til Systemindstillinger > Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af " Ukendte kilder" mulighed
Image
Image
 1. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Nu er det afgjort, hvordan du installerer ThunderStruck-tilføjelsen til Kodi:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Klik på indstillinger ikon, så gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står < Ingen>
 5. Indtast i denne URL: https://andybuilds79.com/repo/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden et navn. Vi kalder det andy
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på andy, så videre repository.stealth.zip
 13. Vent et øjeblik, og du vil se en anmeldelse, når kilden er blevet installeret
Image
Image
 1. Klik på Installer fra depot
 2. Klik på STEALTH repo
Image
Image
 1. Klik på Musik tilføjelser, og klik derefter på Thunderstruck
Image
Image
 1. Der åbnes en skærm, der beskriver tilføjelsen. Vælg Installere fra menuen nederst
Image
Image
 1. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges ThunderStruck Add-On

Med tilføjelsen installeret på vores Kodi system, kan vi nu bruge det til at starte streaming musik. Der er mange interessante underafsnit til denne tilføjelse, så læs videre for at få fulde instruktioner om, hvordan du bruger tilføjelsen til at finde de sange, kunstnere og kompileringer, du vil have.

Sådan bruger du denne tilføjelse:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Musik tilføjelser
 4. Klik på Thunderstruck
Image
Image
 1. Nu vil du se kategorier af Favoritter, Søg, Musik, Radio, Koncerter, Musikvideoer og Karaoke

  • Det Favorit sektionen virker ikke i øjeblikket, så spring over den ene-til-en
  • Det Søg Funktionen er temmelig temperamentsfuld. Det gør ikke et godt stykke arbejde med at finde det, du leder efter, så det er bedst at ignorere dette og finde musik gennem de andre kategorier
  • Det musik kategori er den vigtigste sektion, som du vil bruge. Her finder du de sektioner, du kan forvente, som genrer, diagrammer og friske album. Men der er nogle interessante underkategorier, som du også bør tjekke ud:

   • Soundtracks har et glimrende udvalg af filmlydspor fra både film og tv-shows
   • Nu er det, hvad jeg kalder musik vil være en tilbagekobling for alle, der voksede op i 80'erne og 90'erne. Disse samlinger var allestedsnærværende i disse årtier, og nu samles en masse kompileringer her
   • Back to the 80s og 60's Music sektioner er perfekte for fans af de årtier, der holder sammen med nogle af de mest populære sange i epokerne
   • Endelig er ThunderStruck Picks-sektionen en ægte perle. Dette er en liste over yndlingssange fra add-onens udviklere, og hvis du kan lide klassisk rock så har du det sjovt med valget her
  • Det Radio afsnit lader dig lytte til radio fra hele verden. Det er opdelt i UK, Canada, USA og World News sektioner. Klik på et hvilket som helst land, og det vil medføre en stor liste over radiostationer. Bare klik på stationens titel, og afspilningen begynder. Dette er meget hurtigt og nemt, og det er godt, når du vil have musik i baggrunden, mens du kaster rundt i huset
  • Det Koncerter afsnit er sjovt. Dette har videooptagelser af store koncertbegivenheder, som du kan streame, som for eksempel overskrifterne fra Glastonbury Festival eller Reading Festival sidste år. Videoerne er af meget god kvalitet og indeholder komplette sæt. Der er ikke så mange koncerter her, men den der er her er fremragende
  • Det musik Video sektionen er som musikafsnittet specialiseret i bestemte genrer. Der er rock, country og 80s videoer plus nogle få favoritvalg fra ThunderStruck-teamet. Klik på navnet på en video, og afspilningen begynder. Videoerne er i så god kvalitet som muligt, men som mange af dem er fra 80'erne er kvaliteten uundgåelig plettet. Alligevel er de en sjov gåtur ned ad hukommelsesbanen
  • Endelig Karaoke afsnit er meget sjovt. Dette har karaoke videoer - det vil sige videoer med tekster og lydspor uden vokal - så du og dine venner kan synge med dine yndlingssange. Der er videoer til rock, country, pop, 80s, og 60s og 70s. Hav det sjovt, men måske advare dine naboer, før du bliver for transporteret væk med at synge sammen til headbangers!

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Konklusion

ThunderStruck-tilføjelsen appellerer til enhver musikfan, men det er især godt for dem, der elsker klassisk rock eller land, især fra 80'erne. I modsætning til andre musik tilføjelser forsøger ThunderStruck ikke at give dig adgang til musik fra alle bånd eller fra alle æra. I stedet specialiserer den sig specielt genrer og i håndlavede playlister. Dette er add-ons vigtigste styrke, da det er tydeligt sammensat af en person, der er yderst kyndig og begejstret for musik. Hvis du leder efter nye musikanbefalinger, eller du vil lytte til en playliste med mange forskellige muligheder og måske opdage nogle nye favoritter, så anbefaler vi denne tilføjelse til dig.

ThunderStruck-tilføjelsen er en fantastisk tilføjelse til Kodi til musikelskere. Bruger du ThunderStruck på din Kodi installation? Eller er der en anden musik streaming add-on, som du foretrækker? Så lad os vide om det i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.