Flyt en besked til den fokuserede indbakke i mail i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Flyt en besked til den fokuserede indbakke i mail i Windows 10
Flyt en besked til den fokuserede indbakke i mail i Windows 10
Anonim

Mail-appen har en særlig indbakke kaldet 'Fokuseret'. Det kan aktiveres og deaktiveres af brugere, men appen bestemmer hvilke mails der vil blive vist i den fokuserede indbakke. Alle andre e-mails er sorteret i en indbakke kaldet 'Andre'. Normalt er disse automatisk genererede e-mails som dem, du får fra sociale medier, når der er ny aktivitet. App'en har ret til at adskille dem, men det gør det til tider forkert, eller måske vil du leve for at se bestemte e-mails i din fokuserede indbakke, selvom de kommer fra et socialt mediewebsted. Sådan kan du flytte en besked til den fokuserede indbakke i Mail.

Image
Image

Flyt en besked til den fokuserede indbakke

Åbn Mail, og gå til fanen Andre. Søg efter den email, du vil flytte til den fokuserede indbakke. Højreklik på det og vælg "Flyt til fokuseret" i kontekstmenuen.

Dette vil kun flytte den ene besked til den fokuserede indbakke. Alle andre meddelelser, der er fra den samme afsender, sendes stadig til den anden indbakke.
Dette vil kun flytte den ene besked til den fokuserede indbakke. Alle andre meddelelser, der er fra den samme afsender, sendes stadig til den anden indbakke.

Hvis du vil flytte alle beskeder fra en bestemt afsender til den fokuserede indbakke, skal du højreklikke på den i den anden indbakke og vælge indstillingen "Flyt altid til fokuseret" fra kontekstmenuen.

Flyt besked til andre indbakke

Dette virker på begge måder, dvs. du kan også fjerne en besked fra den fokuserede indbakke og sende den til den anden indbakke, hvis du vil. Processen er ens; Gå til den fokuserede indbakke og højreklik på den besked, du vil flytte. Vælg 'Flyt til andre' fra kontekstmenuen for at sende den pågældende besked til den anden indbakke. Alle fremtidige meddelelser fra den samme afsender vil fortsat vises i den fokuserede indbakke. Hvis du vil have alle meddelelser fra en bestemt afsender til at gå til den anden indbakke i stedet for den fokuserede indbakke, skal du højreklikke på det og vælge 'Flyt altid til andre'.

Det siger sig selv, at du kan vende om det, når du vil. Alt du skal gøre er at højreklikke på en besked og sende den til en anden indbakke pr. Besked eller sender.

Mail-appen er mere eller mindre grundlæggende. Den fokuserede indbakke er en af de smartere funktioner i Mail-appen. Den fokuserede indbakke er en funktion, som Microsoft kopierede fra Outlook. Microsoft har en meget mere dygtig e-mail-app til Windows i form af Outlook. Da Mail leveres sammen med Windows 10, dvs. det er gratis, vil virksomheden ikke sandsynligvis udvikle konkurrence for sin største e-mail-app. Det holder Mail-appen relevant, og hvis den passer, tilføjer den nogle gode funktioner til den.

Populært emne.