Sådan afinstallerer du Kodi Add-ons på den rigtige måde

Indholdsfortegnelse:

Sådan afinstallerer du Kodi Add-ons på den rigtige måde
Sådan afinstallerer du Kodi Add-ons på den rigtige måde
Anonim

Kodi er en open source media center app, der tilbyder så mange funktioner, det er svært at pakke dit hoved omkring dem. Ud af boksen kan du streame videoer og tilpasse grænsefladen til din smag, men ved at installere de rigtige tilføjelsesprogrammer kan du få adgang til indhold mere indhold, end du kan forestille dig. Hvad med udenlandske film, klassiske tv-shows, blockbuster-film eller live webcams fra hele verden? Det er alt der, kun et par klik væk.

Efter at have brugt Kodi i et par uger kan du ende med et væld af tilføjelser, du knap nok berører. Det er altid en god idé at holde din liste så ryddelig som muligt, ellers kan du opleve slowdown eller streaming problemer. Vores vejledning nedenfor udfylder alt, hvad du behøver at vide om at afinstallere Kodi-tilføjelsesprogrammer på en sikker, nem og effektiv måde.
Efter at have brugt Kodi i et par uger kan du ende med et væld af tilføjelser, du knap nok berører. Det er altid en god idé at holde din liste så ryddelig som muligt, ellers kan du opleve slowdown eller streaming problemer. Vores vejledning nedenfor udfylder alt, hvad du behøver at vide om at afinstallere Kodi-tilføjelsesprogrammer på en sikker, nem og effektiv måde.

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi og dens tredjeparts add-ons er nemme at bruge, sikre og helt gratis. Nogle uofficielle udvidelser har dog været kendt for at få adgang til piratkopieret indhold, hvilket har givet anledning til bekymring hos virksomheder og politikere. Som følge heraf kigger Kodi ofte med et mistænkeligt øje. Dette har medført, at en række internetudbydere begynder at smøre brugerens Kodi-strømme, blokere adgangen til en række tilføjelser eller endda sende meddelelser om ophavsretskrænkelser til tilfældige downloadere.

Den gode nyhed er, at du kan beskytte dig selv mod disse privatlivstrusler ved at bruge en VPN. Men hvilken skal du vælge? Vi har foretaget vores valg baseret på følgende kriterier, så du altid har hurtig og privat adgang til netværket, uanset hvad du streamer: hurtig download, nullogningspolitik, appkompatibilitet, ingen båndbreddebegrænsninger og uovervåget trafik.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish starter med et netværk af 850 servere i 61 forskellige lande, og tilbyder masser af muligheder for lagfrie strømme, uanset hvor du bor. Disse servere tilbyder også over 40.000 delte IP-adresser blandt dem, hvilket skaber et yderligere niveau af anonymitet. Derudover deployer IPVanish 256-bit AES-kryptering på alle dine data, hvilket skaber den perfekte balance mellem hastighed og sikkerhed. Dette understøttes af en nullogningspolitik på al trafik, som også holder din privatliv intakt uanset hvad. Softwaren har både DNS-lækagebeskyttelse og automatiske kill-kill-kendetegn for at forhindre utilsigtet identitet afslører. Uanset hvad du gør, eller hvor du opretter forbindelse til, med IPVanish på din enhed, kan du surfe, streame og downloade med tillid.

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få en fantastisk 60% rabat, når du tilmelder dig et år af IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages penge tilbage garanti, så du kan prøve alt uden risiko og ingen bekymringer.

Sådan afinstalleres Kodi-tilføjelsesprogrammer på en hvilken som helst enhed

Fjernelse af tilføjelser er næsten lige så nemt som at installere dem, da Kodi giver et par enkle metoder til at rense dit system af ubrugt indhold. Vi foretrækker den metode, der er angivet nedenfor, da den er nem at bruge og vil fungere på enhver enhed du ejer, ingen tastatur og mus er nødvendig. Følg trinene herunder for at fjerne hver tilføjelse, du ikke længere har brug for.

 1. Åbn Kodi på din enhed og gå til startmenuen.
 2. Vælg " Tilføjelser"Fra venstre menu.
 3. Vælg " Mine tilføjelser
 4. Klik på " Alle"Øverst på listen til højre.
Image
Image
 1. Rul gennem tilføjelsesprogrammerne og vælg den, du gerne vil fjerne.
 2. Vælg den lille afinstallationsknap nederst på skærmen.
Image
Image
 1. Vælg "Ja", når bekræftelsesvinduet åbnes.
Image
Image
 1. Kodi vil straks afinstallere add-onen fra dit system.

I stedet for at afinstallere tilføjelser skal du deaktivere automatiske opdateringer

Tilføjelser tager meget lidt plads på din enhed. Selv hvis du har hundredvis af dem, vil de næppe lave en buk i lagerpladsen. Hver gang du kører Kodi, kontrollerer softwaren imidlertid hver for opdateringer. Dette kan sænke appen betydeligt og er den første årsag til, at folk fjerner add-ons i første omgang.

Du kan forhindre afmatningsproblemet ved at slukke for automatiske tilføjelsesopdateringer. Du vil gå glip af de nyeste sikkerhedsrettelser og funktioner, men du behøver ikke at slette noget fra dit system, hvilket kan være mere effektivt i det lange løb. Følg en af nedenstående trin for at strømline dine tilføjelsesopdateringer for en hurtigere Kodi-oplevelse.

Sluk alle automatiske tilføjelsesopdateringer:

 1. Gå til Kodi-menuen.
 2. Klik på tandhjulsikon for at hente indstillingssiden.
 3. Klik på knappen Ikon for systemindstillinger.
 4. Rul til " Tilføjelser"I venstre menu.
 5. I det højre vindue skal du se en Generel kategori med " opdateringer" anført nedenfor.
 6. Klik på " opdateringer"Og vælg" Se aldrig efter opdateringer"I det næste vindue.

Deaktiver individuelle tilføjelsesopdateringer:

 1. Gå til Kodi-menuen.
 2. Vælg " Tilføjelser"Fra venstre menu.
 3. Vælg " Mine tilføjelser", efterfulgt af " Alle
 4. Rul gennem tilføjelseslisten og vælg den, du vil deaktivere automatiske opdateringer til.
 5. I det næste vindue skal du klikke på det lille ikon nederst mærket " Auto-opdatering
Image
Image
 1. Knappen Auto-opdatering skal blive mørk, hvilket betyder, at automatiske opdateringer er deaktiveret for denne tilføjelse.

Slukning af automatiske opdateringer betyder, at nogle af dine tilføjelsesprogrammer muligvis ophører med at arbejde over tid. Det er en god ide at regelmæssigt skifte automatisk opdatering igen, bare for at sikre, at alt er opdateret og fungerer.

Er det sikkert at afinstallere Kodi Repositories?

Repositories er containere til add-ons og gør det nemt at finde og installere indhold uden at skulle downloade snesevis af forskellige filer. Når du tilføjer et repo som en kilde i Kodi, fortæller du i grunden programmet hvor du skal kigge efter en bestemt zip-fil. Når det er tilføjet, får Kodi kun adgang til repo-URL'en en gang imellem for at se efter opdateringer. Zip-filen, der indeholder alle tilføjelser, forbliver på dit system for nem adgang i fremtiden.

Når du fjerner et repository, er alt det, du sletter fra dit system. Alle de tilføjelser, du installerede, forbliver intakte, ligesom kildeindtastningen Kodi bruges til at få adgang til lageret. Uden repo til stede, vil add-ons ikke længere blive opdateret. Det er helt sikkert at fjerne et lager, hvis du ved, at du ikke bruger det, og hvis du er tilfreds med at holde dine tilføjelsesprogrammer i deres nuværende version.

Lyd forvirrende? Bare rolig! Det korte svar er, at ja det er sikkert at afinstallere Kodi repositories. Skemaet nedenfor opsummerer alt hvad du behøver at vide på et overblik:

 • Kilde - URL, der fortæller Kodi, hvor du skal downloade et depot. Fjernelse af det vil ikke påvirke dine installerede arkiver eller tilføjelsesprogrammer, men opdateringer fungerer ikke længere.
 • Repository - Zip-filen hentet fra kilden. Indeholder tilføjelser, du kan installere. Fjernelse af det ændrer ikke dine installerede kilder eller tilføjelser, men du modtager ikke nye opdateringer.
 • Tilføjelser - Individuelle udvidelser, du kan installere fra et depot. Fjernelse af dem ændrer ikke dine kilder eller lagre. Sikker at kun fjernes, hvis du ikke længere vil bruge add-onen.

En af de bedste ting ved Kodi er, hvor mange unikke add-ons er til din rådighed. Kender du til nyttige værktøjer, der gør det muligt at styre og afinstallere repositories en brise? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.