Sådan Watch The Apprentice Live Online Udenfor Storbritannien

Indholdsfortegnelse:

Sådan Watch The Apprentice Live Online Udenfor Storbritannien
Sådan Watch The Apprentice Live Online Udenfor Storbritannien
Anonim

Fans af virkelighed TV og arbejdsplads drama vil helt sikkert se The Apprentice UK, showet er vært for peer Lord Alan Sugar og nu på sin 13. serie. Lord Sugar søger efter en kandidat, der er værdig til at arbejde for sit firma i den mest udførlige interviewsproces nogensinde, er sjovt, interessant, overbevisende og cringe-værdig ved sving. Hvis du nogensinde har spekuleret på, om du har færdighederne og personligheden for at gøre den stor i verden med højtryksbranchen, kan du se, hvad der er involveret i at se dette show. Du skal bare håbe på, at du ikke hører de skæbnesvangre ord - "Du er fyret!"

Image
Image

Men hvis du ikke bor i Det Forenede Kongerige, kan det være svært at finde et sted at se lærlingen. Ikke mange kanaler viser nye BBC-shows uden for Det Forenede Kongerige. Så i dag skal vi vise dig hvordan man ser lærlingens live online uden for Det Forenede Kongerige i 2017. Vi viser dig et par muligheder for, hvordan du kan se showet live, så du kan holde øje med hele diskussionen online eller blandt dine venner, så viser vi dig, hvordan du kan se episoder af showet efter at det er sendt så du kan indhente, hvis du savner en episode.

Sådan ser lærlingen live ved hjælp af en VPN

Den mest effektive måde at se britisk tv-indhold på, herunder BBC, viser, at lærlingen er at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN virker ved at installere et stykke software på din maskine (uanset om det er din computer, telefon eller tablet). Denne software krypterer alle de data, der forlader din maskine, inden den sendes over internettet. De krypterede data sendes derefter til en server, der drives af din VPN-udbyder og er placeret andre steder i verden, hvor dataene dekrypteres og sendes til deres oprindelige destination.

For at se UK TV-indhold skal du vælge en VPN-server, som er placeret i Storbritannien for at modtage dine data. På den måde, når du går til britiske streaming sites, såsom BBC iPlayer, ser det ud til hjemmesiden som om du er baseret i Storbritannien. Det betyder, at hjemmesiden vil tjene dig for indhold som om du var i Storbritannien - i så fald vil det lade dig se BBC-kanaler live og også se ældre episoder. Alle BBC-tjenester leveres gratis til britiske beboere, så du kan se lærlingen og mange andre shows uden at skulle betale.
For at se UK TV-indhold skal du vælge en VPN-server, som er placeret i Storbritannien for at modtage dine data. På den måde, når du går til britiske streaming sites, såsom BBC iPlayer, ser det ud til hjemmesiden som om du er baseret i Storbritannien. Det betyder, at hjemmesiden vil tjene dig for indhold som om du var i Storbritannien - i så fald vil det lade dig se BBC-kanaler live og også se ældre episoder. Alle BBC-tjenester leveres gratis til britiske beboere, så du kan se lærlingen og mange andre shows uden at skulle betale.

En fordel ved at bruge en VPN er, at du også kan få adgang til andre britiske streaming sites, såsom Channel 4 streaming service. Og du kan bruge den samme metode til at se regionlåset indhold fra andre lande som USA, Canada eller Japan. Den eneste ulempe ved denne metode er, at du skal finde en pålidelig VPN-udbyder - og mens der er gratis VPN-udbydere derude, kan de være usikre, og vi anbefaler stærkt, at du får en velrenommeret betalt VPN-tjeneste i stedet.

Når du først har oprettet et VPN og er på plads, skal du bare vælge en server fra listen over tilgængelige servere i din VPN-software og oprette forbindelse til den. Så går du til BBC iPlayer-webstedet på https://www.bbc.co.uk/iplayer. For lærlingen vises nye episoder onsdag aften på BBC One. For at se live, ville du lede til kanaler og derefter til ONE. Du vil se det aktuelt afspillede program med et miniaturebillede. Klik på Se live eller Watch fra start og strømmen begynder.

Alternativt, hvis du savnede en episode og vil indhente, skal du bare gå til A-Z i topmenuen. Du får vist en liste over programmer. Rul ned til lærlingen og klik på den. Du ser straks et stort miniaturebillede for den seneste episode, med mindre miniaturebilleder for ældre episoder i bunden. Klik på den lyserøde knap, der ligner et spille-symbol, og strømmen af episoden begynder.

Se lærlingen ved hjælp af add-ons til Kodi

Hvis du kan lide at se meget indhold online, så vil du måske se noget mediecenter software til at gøre din se mere komfortabel og sjov. En mulighed for mediecenter-software er Kodi, som er fri og åben kilde, og er en af de mest populære muligheder for HTPC'er og andre hjemmeopsætninger. Når du har installeret Kodi på din maskine (og den kan installeres på alle mulige systemer, herunder Windows, Linux, Mac, mobilenheder, tabletter osv.) Kan du bruge det til at organisere og se medierne du har på din hårde køre eller på dit netværk.

Endnu bedre end dette er de tilføjelsesprogrammer, der giver dig mulighed for at udvide funktionaliteten i dit Kodi-system. Du kan installere tilføjelser, der giver dig mulighed for at se BBC-shows som The Apprentice, både levende og som indhente episoder. Nedenfor finder du anbefalinger til Kodi-tilføjelser, der får dig til at se på ingen tid.

Hold dig sikker, når du streamer indhold online

Vi kommer snart ind i installationen og brugen af tilføjelsesprogrammerne, men inden vi gør det, skal vi tale om sikkerhed. Kodi-softwaren er fuldt lovlig at bruge, men nogle tilføjelser til Kodi er oprettet af tredjepartsudviklere og understøttes ikke officielt. Nogle af disse tilføjelsesprogrammer giver dig adgang til indhold, der er ophavsretligt beskyttet, hvilket betyder at de findes i et lovligt gråt område. Hvis du bliver fanget streaming indhold, som du ikke bør have adgang til, kan du være ansvarlig for bøde eller retsforfølgning.

For at holde dig sikker, når du streamer indhold online, anbefaler vi, at du får en VPN. Som vi nævnt ovenfor kan en VPN spoof din fysiske placering for at give dig adgang til regionslåst indhold. Men en VPN hjælper også med at holde dig sikker ved at kryptere alle de data, du sender over internettet. Det betyder, at din internetudbyder eller retshåndhævende myndighed ikke kan se, hvilket indhold du har adgang til eller streaming.

Når du vælger en VPN, er der fire nøglefaktorer at overveje: hurtige forbindelseshastigheder, support til flere forskellige operativsystemer, masser af servere i mange forskellige lande og ingen logning,

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

For Kodi-brugere anbefaler vi IPVanish. De opfylder vores krav med lynhurtige forbindelseshastigheder, stærk 256-bit AES-kryptering og software-understøttelse til Windows, Mac, iOS og Android. De har 850 servere i mere end 60 lande, og en ikke-log-politik for at holde dig sikker.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres iPlayer WWW Add-On til Kodi

Den første tilføjelse, vi skal vise dig, er iPlayer WWW. Dette er en officiel tilføjelse, der giver en nem at bruge grænseflade til iPlayer-webstedet. Men som at se iPlayer via en browser, skal du bruge et VPN, der allerede er oprettet for at bruge denne tilføjelse.

Da iPlayer WWW-tilføjelsen officielt understøttes af Kodi, er den i standard Kodi-depot, hvilket betyder, at det er let at installere. Sådan er det:
Da iPlayer WWW-tilføjelsen officielt understøttes af Kodi, er den i standard Kodi-depot, hvilket betyder, at det er let at installere. Sådan er det:
 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Klik på Tilføjelser
 3. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 4. Klik på Installer fra depot
 5. Gå til Kodi Add-on-depot
 6. Gå til Video-tilføjelser
 7. Rul ned til iPlayer WWW
 8. Klik på det, og en boks med beskrivelse af tilføjelsen vises. Klik på installationen i bundmenuen
 9. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges iPlayer WWW Add-On til Kodi

Sådan bruger du iPlayer WWW-tilføjelsen til at se The Apprentice:

 1. Sørg for, at VPN'en er tændt, og at du er forbundet til en server et eller andet sted i Storbritannien
 2. Gå nu til din Kodi startskærm
 3. Gå til Tilføjelser
 4. Gå til Video-tilføjelser
 5. Klik på iPlayer WWW
 6. Du vil se en liste over muligheder som Højdepunkter, Kategorier, Se Live og Programliste A-Z
 7. Klik på programliste A-Z og derefter på bogstav A
 8. Rul ned på listen, indtil du ser lærlingen og klik på den
 9. Du får se en liste over episoder, der for øjeblikket er tilgængelige, hvilket bør omfatte episoderne af sæson 13 hidtil
 10. Klik på titlen på en episode, og streamen begynder

Se lærlingen ved hjælp af Elysium-tilføjelsen til Kodi

En af de bedste Kodi-add-ons til at se tv-shows af alle slags er Elysium. Denne kan bruges fra overalt i verden og kræver ikke en specifikt UK-baseret VPN for at kunne arbejde. Vi viser dig hvordan du installerer denne tilføjelse nedenfor og viser dig hvordan du bruger den til at se episoder af lærlingen.

Image
Image

Sådan installeres Elysium Add-On til Kodi

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Klik på ikonet for indstillinger, og gå til File Manager
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast i denne URL: https://srp.nu/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden et navn. Vi kalder det super
 7. Klik på OK
 8. Gå tilbage til startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på super, derefter på krypton, derefter repositories, then superrepo, og derefter på superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip
 13. Vent et øjeblik, og du vil se en anmeldelse, når kilden er blevet installeret
 14. Klik på Installer fra depot
 15. Klik på SuperRepo Repositories [Krypton] [v7]
 16. Klik på Add-on-depot
 17. Klik på SuperRepo Kategori Video [Krypton] [v7]
 18. Der åbnes en skærm, der beskriver repo. Vælg Installer fra menuen nederst
 19. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret
 20. Gå nu tilbage til menuen Install from repository
 21. Klik på SuperRepo Kategori Video [Krypton] [v7]
 22. Klik på Video add-ons
 23. Rul ned til Elysium
 24. Der åbnes en skærm, der beskriver tilføjelsen. Vælg Installer fra menuen nederst
 25. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges Elysium Add-On til Kodi

Nu da tilføjelsen er installeret, kan vi åbne den og bruge den til at se vores show:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video-tilføjelser
 4. Klik på Elysium
 5. Gå til Søg og skriv "lærling" i indbakken
 6. Du vil se en liste over programmer, herunder lærlingen, med et billede af Sir Sugar. Klik på titlen og derefter på sæson 13
 7. Klik på titlen på en episode for at se en liste over streams. Klik på en stream, og videoen starter

Chrome brugere kan se live ved hjælp af Beebs Extension

Endelig er en ekstra mulighed for at lade dig se live i BBC at bruge en udvidelse til Google Chrome-browseren, der hedder Beebs. Dette er en meget enkel udvidelse, der kun gør en ting, som giver dig mulighed for at se iPlayer, som om du var i Storbritannien. Det er dog meget effektivt og døde nemt at bruge.

Sådan installerer du Beebs:
Sådan installerer du Beebs:
 1. Åbn Google Chrome
 2. Gå til https://chrome.google.com/webstore/detail/beebs-access-bbc-iplayer/opmliiafmgjkgkfadkpomlefdllhajdi
 3. Tjek popupen for at få oplysninger om udvidelsen. Klik på den blå boks, der siger ADD TO CHROME øverst til højre i popup-vinduet
 4. Chrome vil bede om din tilladelse til at installere udvidelsen. Klik på Tilføj udvidelse
 5. Vent et øjeblik, mens det installeres. Når installationen er færdig, åbner den automatisk iPlayer-siden
 6. Du kan klikke på https://www.bbc.co.uk/iplayer for at besøge iPlayer, hvis det kræves
 7. Gå nu til enten kanaler, og derefter til ONE for at se live. Alternativt, for at indhente gamle episoder, skal du gå til A-Z og derefter vælge lærlingen fra listen og vælge en episode. Klik på ikonet, der ligner en lyserød trekant for at begynde at afspille episoden
 8. Nu vil dit show begynde at spille

Konklusion

Vi har vist dig en lang række metoder til at se lærlingen enten leve eller som indhente episoder. Hvis du ser meget britisk indhold og ønsker en pålidelig løsning, er det bedste valg at bruge en VPN. Når du har en VPN, kan du enten se igennem BBC iPlayer-webstedet eller via iPlayer WWW-tilføjelsen til Kodi. Alternativt vil Elysium add-on til Kodi give dig adgang til alle mulige tv-shows og andet indhold. Endelig, hvis du er en Chrome-bruger, og du bare vil have en meget simpel løsning, bør du prøve udvidelsen af Beebs.

Hvilken metode bruger du til at se BBC indhold? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.