Sådan deaktiveres berøringslinjen på din MacBook Pro

Indholdsfortegnelse:

Sådan deaktiveres berøringslinjen på din MacBook Pro
Sådan deaktiveres berøringslinjen på din MacBook Pro
Anonim

Apple laver flotte produkter, og vi ville lyve, hvis vi sagde, at virksomheden ikke vidste, hvordan man kunne sælge dem. Fremhævningsfunktionen på MacBook Pro 2016 var et nyt inputpanel kaldet Touch Bar, at mange mennesker syntes at have lyst til. Dette var på trods af det tekniske samfund, der udtalte, hvordan det overhovedet ikke var imponerende. Hvis du har købt en MacBook Pro med en Touch Bar og finder panelet irriterende, men systemet stadig er stort, kan du deaktivere Touch Bar.

Der er to måder at deaktivere berøringslinjen på en MacBook Pro. Den enkle løsning er, at Touch Bar altid viser standard systemtaster. Det ændrer ikke nøgler baseret på hvilken app der er i fokus, så hovedfunktionen er deaktiveret, men knapperne er stadig aktive. Hvis du ønsker at deaktivere Touch Bar helt, er der en app til det, men processen er lidt lang og ikke meget let at udføre, hvis du vil aktivere og deaktivere Touch Bar flere gange om dagen.

Touch Bar Control Strip

Åbn systemindstillingerne og gå til tastatur. På fanen Tastatur skal du åbne rullemenuen "Touch bar shows" og vælge "Expanded Control Strip". Det er alt, hvad du skal gøre. Dette stopper knapperne på Touch Bar fra opdatering hele tiden. Alt du ser er system kontrol knapper som Launchpad knappen, mission kontrol osv.

Image
Image

Deaktiver berøringslinjen

Hvis ovenstående løsning ikke er det, du leder efter, og du vil deaktivere Touch Bar helt, er det muligt med en app, der hedder TouchBarDisabler.

Download appen og kør den. Før det kan deaktivere Touch Bar, skal det deaktivere system integritetsbeskyttelse. Appen forklarer, hvordan man gør dette, og det er ganske enkelt. Du skal først starte i recovery mode på din MacBook Pro. For at gøre det skal du genstarte din MacBook fra Apple-knappen øverst til venstre i menulinjen. Når du klikker på Genstart, skal du holde nede Kommandoen + R-tasten og ikke frigive den, selv når du ser boot animationen. Du vil starte op i gendannelsestilstand, hvor du vil se et vindue, der viser Mac-værktøjer.

På denne skærm, gå til Hjælpeprogrammer> Terminal fra menulinjen. Indtast følgende kommando i Terminal:

csrutil deaktivere

Dette vil deaktivere System Integrity Protection. Start normalt og kør TouchBarDisabler. Din Touch Bar er nu korrekt deaktiveret. Hvis du ikke er bekendt med, hvad System Integrity Protection er, er det et sikkerhedsniveau, som Apple finder anvendelse på vigtige systemfiler. Det forhindrer modifikationer fra at blive lavet til disse filer. Det betyder, at du ikke ved et uheld kan slette en vigtig fil, og ondsindede apps kan ikke inficere dem for nemt. Hvis deaktivering af Touch Bar er kritisk vigtigt, er dette det kompromis, du skal lave.

Populært emne.