Sådan installeres Elysium Kodi Addon, flere arbejdsopbevaringssteder

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Elysium Kodi Addon, flere arbejdsopbevaringssteder
Sådan installeres Elysium Kodi Addon, flere arbejdsopbevaringssteder
Anonim

At se film og tv-shows er ændret i de sidste par årtier. Det startede med fjernsynsapparater og udsendelsesskemaer, flyttet til optageenheder som VCR'er og TiVo, og kom derefter ind i den digitale tidsalder med on-demand indhold. Open-source mediecenter Kodi er den næste udvikling af den oplevelse. Det giver dig mulighed for at se alt fra live sport til at sende tv, blockbuster film, endda udenlandske programmer, alt sammen fra en enkelt samlet grænseflade.Ingen abonnementer og ingen begrænsninger, bare dig og dine yndlingsvideoer!

Tredjeparts tilføjelser er, hvad der giver Kodi sin sande magt, og få er mere nyttige end Elysium. Den komplette udvidelse indeholder en svimlende mængde indhold, som alle er velorganiseret, smart vedligeholdt og let at gennemse. Du kan finde alle de nyeste film- og tv-shows med blot et par klik, eller sæt på en tilfældig kanal og se hvad der sker! Hvis du installerer kun en Kodi add-on, gør du Elysium - du bliver ikke skuffet.
Tredjeparts tilføjelser er, hvad der giver Kodi sin sande magt, og få er mere nyttige end Elysium. Den komplette udvidelse indeholder en svimlende mængde indhold, som alle er velorganiseret, smart vedligeholdt og let at gennemse. Du kan finde alle de nyeste film- og tv-shows med blot et par klik, eller sæt på en tilfældig kanal og se hvad der sker! Hvis du installerer kun en Kodi add-on, gør du Elysium - du bliver ikke skuffet.

Påmindelse, før du bruger Kodi

Kodi-softwaren er helt gratis og 100% lovlig at bruge. Nogle af de tilføjelsesprogrammer, du kan installere, kan dog skubbe ind i et lovligt gråt område. Tredjepartsudvidelser er lavet af eksterne udviklere uden indlæsning eller verifikation af Kodi-teamet. De kan få adgang til indhold fra hele internettet, herunder piratkopierede og illegale kilder, som har skabt røre med indholdsejere og producenter. Internetudbydere har begyndt at sprænge Kodi-strømme for at modvirke brug, mens andre sender meddelelser om ophavsretskrænkelser til intetanende brugere.

Den gode nyhed er, at det er nemt at undgå denne problemer med et godt VPN. Virtuelle private netværk opretter en krypteret tunnel mellem din enhed og internettet. Alt du sender ud er pakket ind i en krypteringskuvert, der forhindrer tredjeparter i at kigge ind i indholdet. Internetudbydere ved ikke, hvad du streamer eller hvorfra den kommer fra, så du kan surfe og streame med fuldstændig anonymitet.

VPN'er giver også en række andre fordele:

 • Få adgang til videostrømme fra andre lande ved hjælp af Netflix, BBC iPlayer, HBO Go, YouTube, Hulu og meget mere
 • Hold hjemmesider og offentlige myndigheder fra at spore din aktivitet
 • Fjern blokering af censurerede websteder og geografisk begrænset indhold
 • Download alle Kodi's add-ons sikkert og sikkert

Evaluering af det bedste VPN til Kodi

At vælge det rigtige VPN kan være svært. Der er mange oplysninger at sammenligne, herunder ting som krypteringsstyrke, sikkerhedsprotokoller og logningspolitikker. For at hjælpe dig med at komme på rette spor, har vi leveret en anbefalet VPN-tjeneste, der er perfekt til Kodi-strømme. Vi anvendte nedenstående kriterier for at træffe vores beslutning, så du har den hurtigste, sikreste og mest pålidelige forbindelse mulig.

 • Hurtige hastigheder - Intet er vigtigere end hastighed, især når HD Kodi-strømme er på linjen. VPN'er kan være lidt langsommere end din gennemsnitlige internetforbindelse, så sørg for at du ikke sidder fast i den langsomme bane, vælg altid en VPN-tjeneste, der sætter høj prioritet på hastigheden.
 • Nulloggningspolitik - Du kan ikke være anonym, hvis al din information er gemt på en computer et eller andet sted. De bedste VPN'er har strenge nulloggeringspolitikker på alt fra trafik til DNS-anmodninger, for at sikre, at intet du gør, nogensinde er optaget eller gemt.
 • Båndbredde restriktioner - Nogle VPN'er begrænser mængden af båndbredde, du har adgang til. Da Kodi-strømme spiser meget data, kan det medføre en for tidlig ende på din film. De bedste VPN'er sætter aldrig restriktioner på båndbredde.
 • Tilladt trafik - P2P-netværk og torrenttrafik er ofte blokeret af VPN'er. Kodi's add-ons gør brug af begge protokoller til streaming. Med andre ord, hvis du vil bruge Kodi, skal du bruge et VPN, der ikke blokkerer nogen form for trafik.
 • Software og app kompatibilitet - Du skal køre en VPNs brugerdefinerede software på samme enhed som Kodi, ellers er dine streams ikke beskyttet. Sørg for, at VPN tilbyder apps til alle enheder, du ejer.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

IPVanish har alle de rigtige funktioner til en solid VPN-oplevelse med Kodi. Den har lynhurtige servere, utrolige personlige oplysninger, software til næsten alle moderne enheder og ingen begrænsninger på nogen form for trafik. Med IPVanish får du også adgang til over 850 servere i 60 forskellige lande med 40.000 fælles IP-adresser, det perfekte setup for at blive skjult og anonym online!
IPVanish har alle de rigtige funktioner til en solid VPN-oplevelse med Kodi. Den har lynhurtige servere, utrolige personlige oplysninger, software til næsten alle moderne enheder og ingen begrænsninger på nogen form for trafik. Med IPVanish får du også adgang til over 850 servere i 60 forskellige lande med 40.000 fælles IP-adresser, det perfekte setup for at blive skjult og anonym online!

IPVanishs primære personlige funktioner starter med 256-bit AES-kryptering, en industristandardprotokol, der låser information ned så tæt, at en moderne computer vil have brug for millioner af år til at knække den. Der er også en nullogningspolitik på al trafik samt DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch, alle funktioner designet til at beskytte din identitet, mens du streamer, downloader og surfer.

IPVanish indeholder følgende funktioner:

 • Ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsdæksler eller gasregulering og ingen begrænsninger på torrenttrafik eller P2P-netværk.
 • Brugerdefinerede apps til alle moderne operativsystemer, herunder Android og iOS-smartphones.
 • Utroligt hurtige servere til uafbrudt HD-video streams gennem Kodi.
 • Download torrents med fuld privatlivets fred og anonymitet.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Kodi Add-ons

Kodi's add-ons pakkes sædvanligvis i repositorier, som er kæmpe zip-filer, der indeholder snesevis eller endda hundredvis af individuelle udvidelser. Der er mange forskellige måder at installere både repos og add-ons til Kodi, men vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden, da det holder tingene hyggelige og ryddelige. Du skal dog ændre en af Kodis interne indstillinger, inden du kan fortsætte. Følg trinene herunder, og du vil være klar til at gå:

 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder"
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op

Med Kodis indstilling på plads kan du automatisk downloade arkiver om få sekunder. Først skal du indtaste en repo-kilde-URL i Kodis filhåndtering. Installér derefter depotet, og start derefter med at søge inden for de enkelte tilføjelsesprogrammer, du vil bruge. Det virker som en forvandlet opsætning til en sådan simpel handling, men når du tilføjer et par og hænger på det, vil det føles som anden natur. Vores guide nedenfor går igennem hele processen, trin for trin.

Bemærk: Elysium linker til en bred vifte af konstant skiftende kilder for dets streaming indhold, som ikke alle kan verificeres som lovlige i dit område. Addictive Tips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Elysium - Hver film, hver show

Elysium sigter mod at være den eneste videoudvidelse, du nogensinde vil installere. Tilføjelsen er utroligt velorganiseret og placerer indholdet i en mappestruktur, der lader dig gennemse efter popularitet, udgivelsesdato, genre og endda skuespiller! Du får adgang til et fantastisk udvalg af film og tv-udsendelser af både blockbuster og niche-typen. Elysium feeds alle disse strømme gennem en kalender, så du kan se på udgivelsesdagen og holde op med det nyeste indhold med lethed.

Her er et hurtigt kig på Elysiums streaming streaming indhold:

 • TV-shows - Nye shows, populære shows, de mest stemte shows og meget mere. En stor liste over populære tv-programmer fra broadcast-kanaler og kabelnetværk.
 • Film - Vil du tjekke de nyeste udgivelser? Hvad med at gennemse alle Oscars vindere? Hvis der er en populær film, du vil se, er chancerne for, at Elysium har det.
 • Spotlight - Har du svært ved at finde noget at se? Spotlight viser de mest populære film og shows baseret på brugeraktivitet og samlet buzz
 • Værktøj - Elysium kommer med et par værktøjer til at gøre din seeroplevelse mere fornøjelig, herunder undertekster downloadere, afspilningslister, afspilning tweaks og stream speed boostere.

Sådan installeres Elysium Add-on til Kodi

Elysium er tilgængelig via en række populære arkiver, da det er en af de mest anvendte Kodi-tilføjelser rundt. Du vil installere det fra en pålidelig og opdateret kilde for at sikre, at du altid har den nyeste version. Nedenfor er tre repositorier, der er perfekte til installation af Elysium add-on. Du behøver ikke at installere alle tre, en eneste vil gøre. Bagefter skal du springe til Elysium-sektionen nederst for at få tilføjelsen klar til at streame.

Installer Noobsandnerds-depotet

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/
 5. Navngiv det nye lager "Noobsandnerds"
Image
Image
 1. Klik på "OK"
 2. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 3. Vælg "Tilføjelser"
 4. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 5. Vælg "Installer fra zip-fil"
 6. Vælg "Noobsandnerds"
Image
Image
 1. Installer filen mærket "noobsandnerds Repo (###). Zip"

Installer Cazwall-depotet

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.cazwall.com/sc/
 5. Navngiv det nye lager "cazwall"
Image
Image

 1. Klik på "OK"
 2. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 3. Vælg "Tilføjelser"
 4. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 5. Vælg "Installer fra zip-fil"
 6. Vælg "cazwall"
Image
Image
 1. Åbn mappen mærket "Repository (Click Here)"
 2. Installer filen med navnet repository.simplycaz -. #### zip

Installer SuperRepo-depotet

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde (du skal muligvis klikke på dobbeltpunktet for at flytte til toppen af mappen)
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://srp.nu
 5. Navngiv det nye lager "SuperRepo"
Image
Image
 1. Klik på "OK"
 2. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen
 3. Vælg "Tilføjelser"
 4. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen
 5. Vælg "Installer fra zip-fil"
 6. Vælg "SuperRepo" efterfulgt af dit versionsnavn på Kodi
Image
Image
 1. Vælg "Alle" for at installere hele SuperRepo sæt tilføjelser

Installer nu Elysium

Når det korrekte depot er installeret, skal du følge instruktionerne nedenfor for at tilføje Elysium til din version af Kodi:
Når det korrekte depot er installeret, skal du følge instruktionerne nedenfor for at tilføje Elysium til din version af Kodi:
 1. Gå til Tilføjelsesmenuen og klik på ikonet Åbn boks
 2. Vælg "Install from repository"
 3. Find og klik på det arkivnavn, du oprettede ovenfor (Noobsandnerds, cazwall eller SuperRepo)
 4. Gå til "Video add-ons" eller din repos tilsvarende mappe
 5. Søg efter "Elysium" og klik for at installere
 6. Det vil spørge om hvilket depot du gerne vil bruge (som nedenfor)
Image
Image

Er det sikkert at installere Elysium?

Kodi selv er helt sikkert at bruge. Dens open source-karakter betyder, at der er konstante checks for at sikre, at ondsindet kode ikke gemmer sig inden for programmet, så du kan installere officielle bygninger uden bekymring. Der er dog nogle tredjeparts tilføjelser, der ikke er så pålidelige. Nogle udvidelser er blevet fundet skjule vira, malware eller link til piratkopieret indhold. For at beskytte dig selv mod disse sjældne, men reelle farer, skal du altid få adgang til dine tilføjelsesprogrammer fra betroede arkiver.

Elysium er en af de mest pålidelige add-ons i Kodi-fællesskabet. Det har eksisteret i mange år, og det bruges hver dag af tusindvis af fans. Så længe du bruger et godt depot til at installere Elysium, som dem der er nævnt ovenfor, vil du ikke støde på noget, der vil skade din computer. Vi tester også alle tilføjelser og lager i vores artikler, bare for at sikre, at de er legitime.

Det er altid en god ide at tage ekstra forholdsregler, mens du bruger Kodi. Hold din antivirussoftware aktiv, og kontroller, at computerens firewall er tændt. Du skal også have din VPN kørende, når du opretter forbindelse til en Kodi-stream, selvom det kun er et par minutter.

Efterlad en kommentar

Populært emne.