Hvor er der automatisk lysstyrke i iOS 11?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er der automatisk lysstyrke i iOS 11?
Hvor er der automatisk lysstyrke i iOS 11?
Anonim

Automatisk lysstyrke er en standardfunktion på smartphones. Både iOS og Android har det, og det er en god måde at reducere batteriforbruget. Automatisk lysstyrke bestemmer, hvor meget lys der er i rummet og justerer skærmens lysstyrke. Det vil automatisk øge eller mindske lysstyrken, så skærmen er let at læse. I mange tilfælde forhindrer det dig i at få en blændende lys skærm i et ellers godt oplyst område. Prøv at finde den i iOS 11. Funktionen er stadig der, men den har et nyt hjem. Apple troede, at det var en god idé at flytte automatisk lysstyrke i iOS 11 ud af indstillingen Display & Brightness og sætte den under 'Display Accommodations'.

Automatisk lysstyrke i iOS 11

Hvis du vil aktivere eller deaktivere automatisk lysstyrke i iOS 11, skal du åbne appen Indstillinger. Gå til Generelt> Tilgængelighed> Vis indstillinger. Du finder automatisk lysstyrke her i iOS 11.

Image
Image

Automatisk lysstyrke i iOS 10

I iOS 10 og alle tidligere versioner blev automatisk lysstyrke med rette placeret under Generelt> Skærm og lysstyrke.

Image
Image

Unødvendige ændringer

iOS 11 har flyttet stedet til mange indstillinger, og jeg må sige, at disse ændringer for det meste er unødvendige og ofte uplanlagt. Automatisk lysstyrke er næppe en tilgængelighed, men denne ændring handler om mere end bare det. For længst har Apple altid vidst, hvor det rigtige sted var at lægge en knap eller en indstilling. Det kan ikke virke som meget, men dette er et aspekt af intelligent design. Når en bruger ønsker at ændre en bestemt indstilling som Night Shift, forventer de at finde den under et bestemt sted. Med Apple og med iOS har det aldrig været svært at finde en indstilling. Disse brugergrænseændringer ændrer sig selv, men dræber væk fra det.

iPhone brugere, der er vant til at finde en indstilling på et bestemt sted, vil ikke lide dette. Nye iPhone-brugere vil ligeledes have en vanskelig tid at finde denne indstilling. Det hører ikke til, hvor det er blevet placeret.

Dette er kun en lille ændring på dette tidspunkt, men det handler om, hvad Apple gør for at designe. Selvom du altid betragtede Apple-produkter for at være overpris, beundrede du stadig designfølelsen i både hardware og software. Hvis ændringer som dette blev foretaget af en grund, f.eks. inkorporeringen af en ny indstilling kan det give mening, men det er ikke tilfældet. En simpel, batteribesparende indstilling er blevet flyttet til indstillingen Tilgængelighed under en skærm, ikke mange vil se under. Den eneste gemme nåde her er Siri, som, hvis du beder hende om at kunne aktivere / deaktivere og åbne skærmbilledet for automatisk lysstyrke for dig.

Populært emne.