Sådan Bloker Bitcoin Mining I Din Browser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bloker Bitcoin Mining I Din Browser
Sådan Bloker Bitcoin Mining I Din Browser
Anonim

Cyrptocurrency (Bitcoin, Ethereum, AltCoins, etc.) minedrift er afkodningen af en enkelt enhed af cyrptocurrency er opdelt i flere krypterede segmenter eller hashes. Hver hash tager bearbejdningseffekt til at dekryptere. Denne processorkraft kræver rækker af processorer, der løser små dele eller hashes af valutaen. Nogle grupper har taget en mindre omkostningseffektiv, men ret uetisk tilgang til minedrift for kryptokurrency, f.eks. At bruge din tid på deres websted til at "låne" dine systemressourcer til minedrift. Denne uheldige praksis kaldes Cryptojacking. Nogle minearbejdere installerer malware, som en antivirus kan fjerne. Men nogle infektioner retter sig mod browseren. Sådan blokerer du minedrift bitcoin i din browser.

Bemærk: Nogle websteder erklærer, at de vil bruge din browsing session til minedrift sammen med, hvor meget af din forarbejdningseffekt de vil tage op under brug. Andre er ikke så kommende.

1. Kontrol af ydeevne

Det første skridt er at kontrollere, om der endda er et problem at begynde med. Hvis du mener, at dit system opfører sig anderledes, når din browser fungerer, så er det et tydeligt tegn på manipulation. Der er nogle symptomer, der bør øge nogle flag.

Performance Drop

Dette er normalt et tydeligt tegn på, at dit system gør noget, det ikke er meningen at gøre. Hvis dit systems ydeevne pludsner uventet, kan du have grund til at bekymre dig. Hvis dit system tager for lang tid at skifte mellem vinduer, nedbrud ofte, holder hele netværket op, så kan du se nærmere på det. Den bedste måde at teste dette på er at deaktivere eventuelle løbende udvidelser (du kan tænde dem igen efter testen) for at forstå baseline ydeevnen i din browser. Sådan deaktiveres dine udvidelser og tilføjelser.

Start derefter Jobliste (Ctrl + Skift + Esc) > Ydelse> Åben ressourceovervågning (nederst i vinduet), eller åbn startmenuen og skriv Resource Monitor.

Engang her, gå til Oversigt fanen og lad den løbe i ca. 20 minutter. Disse resultater er dit systems baseline ydeevne i tomgang. Det er almindeligt at se flere forekomster af en browser kører, især med krom, så du behøver ikke bekymre dig om dem.

Når først en basislinje er etableret, skal du begynde at besøge dine sædvanlige hjemmesider, holde øje med, hvordan præstationen øges. Her vil du se lejlighedsvise pigge, men hvis du ser en konsistent stigning i enhver præstation. Du har fået dig selv et websted, der spørger for meget af dit system.
Når først en basislinje er etableret, skal du begynde at besøge dine sædvanlige hjemmesider, holde øje med, hvordan præstationen øges. Her vil du se lejlighedsvise pigge, men hvis du ser en konsistent stigning i enhver præstation. Du har fået dig selv et websted, der spørger for meget af dit system.
Image
Image

Øget varme

Hvis dit system begynder at løbe varmere end normalt, er det også et tegn på, at du måske vil overveje at evaluere din ydeevne. Den nemme måde at fortælle er at sætte hånden ved siden af ventilatoren og føle temperaturen på den udgående varme, en anden måde er at overvåge dine termaler ved hjælp af specialiserede værktøjer.

Bloker Bitcoin Mining

Hvis du har grund til at tro på, at din browser er underpræstationer, så er dit næste logiske trin at udrydde kilden til lidelsen. Da du ikke kan gå om at nedbryde alle mistænkelige hjemmesider, kan du i stedet forhindre din browser i at køre disse minedriftskript i første omgang. Tænk på dem som ad-blokkere for Cyrptocurrency. Der er to store projekter kendt som minerBlock og No Coin. Udvidelser på Chrome Webshop er baseret på disse.

minerBlock

minerBlock er et simpelt værktøj, der overvåger enhver minedrift online. Den identificerer først synderen og blokerer derefter sine aktiviteter i din browser. Det er så simpelt. Du kan tjekke indstillingerne for at oprette en hvidliste eller kontrollere, hvor meget minedrift du har afværget. Hvis dette ikke appellerer til dig, er der en anden mulighed. Firefox-brugere kan installere CoinBlock, hvilket svarer til minerBlock til Firefox.

Image
Image

Ingen mønt

Ingen mønt virker for det samme mål som minerBlock, med den begrænsning, at du kan begrænse varigheden af minesessionen. Du har stadig en hvidliste til at opretholde, eller du kan sætte en stopper for udvidelsen fra at køre, mens du arbejder. Vi anbefaler ikke at installere begge udvidelser samtidig med at de tager forskellige tilgange til det samme problem, du risikerer at belaste dit system på den måde. Det er det, vi forsøger at undgå i første omgang. Ingen mønt er også tilgængelig for Firexfox

Konklusion

I nogle tilfælde kan det være ok at lade din yndlingswebstedmine få nogle kryptokurrency, hvis de gør det i stedet for påtrængende reklame. Du bør dog (og gør) beholde evnen til at kontrollere, hvem der får adgang til dine ressourcer, mens du besøger et websted. Endelig, hvis du selv er interesseret i bitcoin minedrift, gør din forskning. Hvis du ikke ved hvad du laver, risikerer du at sætte din hardware og alle andre i dit eksperiment i fare.

Populært emne.