Sådan aktiveres RTMP på Kodi til Live Streaming

Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres RTMP på Kodi til Live Streaming
Sådan aktiveres RTMP på Kodi til Live Streaming
Anonim

Hvis du er ivrig Kodi bruger, vil du vide, at der ikke er noget mere frustrerende end at finde den live stream, du leder efter, kun for at den ikke fungerer korrekt. Hvad er værre, er problemet blevet meget mere almindeligt siden lanceringen af Kodi v.17 Krypton. Grunden til at det er simpelt, og heldigvis er løsningen også.

Image
Image

Oftere end ikke, hvis en Live Stream ikke virker gennem Kodi Krypton, er årsagen noget, der hedder RTMP. Hvis du ikke har hørt dette akronym før, skal du ikke bekymre dig, du er ikke alene! Det står for Real-Time Messaging Protocol, og det er det værktøj, Kodi bruger til at understøtte et stort antal af sine live streaming-tilføjelser. Men i Kodi Krypton besluttede udviklerne for nogle uforklarlige grunde at deaktivere RTMP som standard. Det betyder, at hvis du forsøger at køre et tilføjelsesprogram, der bruger RTMP i Kodi Krypton, virker det ikke. Heldigvis er der en simpel metode, du kan følge med, ændre denne standardindstilling og aktiver RTMP på Kodi til live streaming.

Inden du bruger Kodi, skal du installere en VPN

Hvis du bruger Kodi til at live stream noget indhold, er det altid stærkt anbefales at bruge en VPN. Dette skyldes, at selv om Kodi selv er helt lovligt, er nogle af de tilføjelsesprogrammer, der gør det muligt for brugere at live stream indhold, ikke. En række Kodi-brugere har rapporteret modtagelsen af juridiske meddelelser som følge af brugen af sådanne add-ons, hvoraf nogle endog finder sig underlagt yderligere retssager. Men ved at bruge en VPN hjælper du med at beskytte dig mod denne risiko ved at beskytte din privatlivets fred og hjælpe dig med at forblive anonym, mens du bruger Kodi.

Der er mange VPN'er på markedet i øjeblikket, og mange af dem hævder at være det bedste for Kodi-brugere. Men Kodi-brugere har brug for et VPN, som kan opfylde nogle meget specifikke kriterier:

 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Stærke privatlivsindstillinger
 • Ingen begrænsninger på båndbredde eller trafik
 • Bred server tilgængelighed

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

På baggrund af disse væsentlige kriterier har vi fundet det IPVanish er den bedste VPN-udbyder på markedet lige nu for dem, der bruger Kodi til live streaming. De har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt samt fremragende 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Deres garanterede politik uden logning betyder, at din onlineaktivitet er garanteret at være både sikker og privat. Derudover har IPVanish mere end 850 servere tilgængelige i 60 lande rundt om i verden samt nul restriktioner på enten data eller filtype brug. Tilføj alt dette sammen med deres brugervenlige apps, der fungerer på næsten alle enheder, og den uundgåelige konklusion er, at IPVanish er nemt det bedste VPN til Kodi-brugere.

Eksklusivt tilbud til Addictive Tips læsere: få 60% rabat på et årligt abonnement til IPVanish, for lave betalinger af kun $ 4,87 per måned! Med en 7-dages pengene tilbage garanti kan du prøve tjenesten helt risikofri!

Sådan aktiveres RTMP på Kodi til Live Streaming

Hvis du har haft problemer med at se live streams på Kodi Krypton, er den mest sandsynlige årsag, at RTMP stadig er deaktiveret som standard. Dette er den enkle trinvise vejledning om, hvordan du ændrer denne indstilling, og forhåbentlig får dine live-streams igen.

 1. Åben Kodi til startsiden.
Image
Image
 1. Klik på EN dd-ons menu fanen.
Image
Image
 1. Vælg derefter Mine tilføjelser fane.
Image
Image
 1. Rul ned på siden, indtil du når et objekt mærket VideoPlayer InputStream.
Image
Image
 1. Klik på dette og vælg derefter RTMP Input.
Image
Image
 1. Klik på knappen Aktiver knappen nederst til højre på skærmen.
Image
Image

Du kan nu forlade RMTP-indtastningsskærmen, og krydset ved siden af menupunktet på skærmen Video Player Inputstream skal nu være omgjort til et kryds. Du har muligvis bemærket, at der er et andet menupunkt på denne samme side, der hedder InputStream Adaptive. Dette er også vigtigt for den succesrige live streaming af en hel del indhold, men er også blevet deaktiveret som standard. Du kan aktivere dette ved hjælp af en lignende metode.

Sådan aktiveres InputStream Adaptive i Kodi Krypton

 1. På den Video Player InputStream side, klik på InputStream Adaptive.
Image
Image
 1. Klik på knappen Aktiver knappen nederst til højre på skærmen.
Med begge disse funktioner nu aktiveret, kan du vende tilbage til Kodi hjemmeside, få adgang til dine live streaming add-ons som normalt, og du skal finde dem nu fungerer som normalt. Hvis du stadig oplever problemer, bør du prøve at genstarte din enhed og derefter åbne Kodi og prøve igen.
Med begge disse funktioner nu aktiveret, kan du vende tilbage til Kodi hjemmeside, få adgang til dine live streaming add-ons som normalt, og du skal finde dem nu fungerer som normalt. Hvis du stadig oplever problemer, bør du prøve at genstarte din enhed og derefter åbne Kodi og prøve igen.

Hvorfor deaktiverer Krypton Deaktiver RTMP som standard?

Dette spørgsmål om, hvorfor RTMP og Inputstream Adaptive indstillinger er deaktiveret som standard på Kodi Krypton, er svær at besvare. På alle tidligere inkarnationer af Kodi er begge blevet aktiveret som standard. Som følge heraf har de fleste Kodi-brugere aldrig haft brug for at tænke på disse indstillinger før.

Den mest sandsynlige årsag er det pres, som Kodi-udviklerne, XBMC Foundation, har været underlagt fra ophavsretsindehavere, der ikke forstår begrebet open source-software og skylden Kodi for de uofficielle add-ons, der har adgang til deres indhold ulovligt. Ved at ændre standardindstillingen i disse indstillinger gør Kodi det sværere at se ulovlige live-strømme på deres platform, som vil behage ophavsretindehavere. Selvfølgelig er det stadig nemt at ændre indstillingerne, men ikke alle vil vide hvordan. Derfor har vi samlet denne vejledning.

Hvad synes du om det igangværende kamp mellem indehavere af ophavsret og streamingtjenester? Tror du, at Kodi er på vej i den rigtige retning for brugerne? Var vores instruktioner nemme at følge? Hvis du har nogle tanker om disse eller andre relaterede emner, skal du lade dem være i kommentarfeltet nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.