Sådan afviser du en besked på Whatsapp

Indholdsfortegnelse:

Sådan afviser du en besked på Whatsapp
Sådan afviser du en besked på Whatsapp
Anonim

Vi har alle på et tidspunkt i vores liv sendt en besked, vi senere beklagede. Disse ulykker spænder fra det harmløse til det inkriminerende. Lige efter vi slår send, indser vi, at vi har lavet en forfærdelig fejl, og der er ingen tilbagekaldelser, medmindre du bruger Whatsapp. Whatsapp ruller ud en ny funktion for at tage tilbage sendte beskeder. Når du slipper en besked på Whatsapp, fjernes den / slettes for alle i samtalen. Du sletter ikke bare det fra din ende, hvilket er det der normalt sker.

Afsend en besked på Whatsapp

Denne funktion ruller langsomt ud til brugere over hele verden. Hvis du ikke ser det endnu, giver det et par dage. Du behøver ikke opdatere Whatsapp, hvis du allerede kører den nyeste version. Det kan tage lidt længere tid at vises, hvis du bruger en VPN til Whatsapp. Vi redegør for, hvordan du kan afvise en besked på Whatsapp, men læs begrænsningerne af denne funktion beskrevet nedenfor for at forstå, hvordan du kan eller ikke kan bruge den.

Hvis du ønsker at prøve denne funktion eller bare kontrollere, om du har det endnu, send en ny besked til en ven lige nu. Tryk og hold på beskeden, og vælg Slet fra den flydende linje.

Tryk derefter på papirkurven, og du vil se en menu med to muligheder; Slet for mig og Slet for alle. Tryk på Slet for alle for at afstå meddelelsen.
Tryk derefter på papirkurven, og du vil se en menu med to muligheder; Slet for mig og Slet for alle. Tryk på Slet for alle for at afstå meddelelsen.
Image
Image

Betingelser Anvend

Denne funktion virker i en lille tidsramme. Hvis du skal tage en besked tilbage, skal du gøre det inden for syv minutter. Hvis du venter længere end det, vil sletningsindstillingen kun vise 'Slet for mig'. Derfor bad vi dig om at starte med en ny besked, når du tester funktionen. Dette betyder også, at alle de meddelelser, du var klar til at tage tilbage, ikke går overalt.

Når du sletter en besked, bliver alle i samtalen fortalt, at en besked er slettet. Hvis du tænkte på lydløst at tage en besked tilbage, sker det ikke. Meddelelsen slettes, når en bruger kommer online. Hvis du sletter en besked, når den anden person er offline, forbliver den på deres enhed, indtil de kommer tilbage online.

Whatsapps forsøger ikke at give brugerne en måde at skjule upassende opførsel på. Hvis du har sendt misbrugte meddelelser til nogen og kun indser efter en dag eller to, at du måske har gjort noget forkert, vil denne funktion ikke hjælpe dig. Det er muligvis der for at undgå forvirring, f.eks. Hvis du er i en gruppechat og forsøger at blive enige om en tid og et sted at mødes, vil du sandsynligvis vil slette alle de afviste muligheder for at undgå forvirring.

Populært emne.