Sådan åbnes stifterede websites i din standardbrowser i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes stifterede websites i din standardbrowser i Windows 10
Sådan åbnes stifterede websites i din standardbrowser i Windows 10
Anonim

I Fall Creators Update kan du knytte websteder til proceslinjen. Det er en temmelig praktisk funktion, men det er strengt bundet til Edge. Muligheden for at knytte en hjemmeside til proceslinjen er kun tilgængelig i Edge. Også, hvis du klikker på et fastgjort websted, åbnes det i Edge, og ikke i din standardbrowser. Vi kan ikke ligefrem fejl Microsoft her; det er deres operativsystem, og de arbejder hårdt for at tilføje funktioner til deres browser. Nogle af disse funktioner er ganske vist meget gode. Når det er sagt, hvis du ikke er klar til at begynde at bruge Edge endnu, kan du nemt nok åbne åbne websteder i din standardbrowser.

Pin hjemmesider til proceslinjen

Denne artikel beskriver, hvordan du nemt kan åbne spærrede websteder i din standardbrowser, men der er stadig kun en måde at knytte dem til. Du skal bruge Edge, og der er ingen vej rundt om det.

For at knytte en hjemmeside til proceslinjen skal du åbne Edge og navigere til hjemmesiden. Klik på ikonet for flere indstillinger øverst til højre og vælg 'Pin denne side til proceslinjen' i menuen.

Webstedet bliver fastgjort til proceslinjen.Ligesom andre pinnede elementer på proceslinjen kan du trække og omplacere den.
Webstedet bliver fastgjort til proceslinjen.Ligesom andre pinnede elementer på proceslinjen kan du trække og omplacere den.
Image
Image

Åbn Pinned Websites I Standard Browser

Nu hvor du har fastgjort en hjemmeside, er det på tide at tvinge Windows 10 til at åbne det i din standard browser. For at gøre dette har du brug for en app kaldet EdgeDeflector. Vi har lænet på denne app stærkt tidligere og kan ikke anbefale det nok. Du kan bruge den til at tvinge Cortana til at bruge din standardbrowser i stedet for Edge. Næsten alt, hvad Windows 10 eller andre apps forsøger at tvinge gennem Edge, kan omdirigeres til din standardbrowser med denne app. Det virker perfekt i Fall Creators Update, og det er et lille værktøj, du altid skal installere på Windows 10.

Alt du skal gøre for at åbne spærrede websteder i din standardbrowser er at installere EdgeDeflector. Du får se en prompt på skærmen, hvor du spørger om hvilken app der skal håndtere en bestemt kommando. Vælg EdgeDeflector, og du er færdig. Når du klikker på et fastgjort websted i proceslinjen, åbnes det i det seneste vindue i din standardbrowser.

Overgangen er sømløs. På ingen tid åbnes Edge, og du behøver ikke at se, da en forespørgsel først sendes til Edge og derefter omdirigeres til din standardbrowser. Hele processen er så sømløs, du vil glemme, at du har installeret en app for at opnå dette. Der er ikke tilføjet vejafgift på dine systemressourcer.

Populært emne.