StreamHub Kodi tilføjelse: Er StreamHub sikker og juridisk?

Indholdsfortegnelse:

StreamHub Kodi tilføjelse: Er StreamHub sikker og juridisk?
StreamHub Kodi tilføjelse: Er StreamHub sikker og juridisk?
Anonim

StreamHub, tidligere kendt som Media Hub, er et af de mest populære tilføjelsesprogrammer til Kodi. Folk bruger det til at se film og tv-shows, samt musikvideoer, sport, dokumentarfilm og endda til streaming live-tv. Det er uden tvivl en meget nyttig tilføjelse. Men er StreamHub sikker og juridisk? Kan der være juridiske problemer, hvis du bruger StreamHub på din Kodi-installation? Dette er emnet, vi skal løse i dag.

StreamHubs lovlighed

Du har måske bemærket, at mange arkiver og tilføjelser til Kodi er blevet taget offline for nylig. Dette skyldes, at webstederne er blevet lukket ned på grund af juridiske problemer, da ophavsretindehavere hævdede, at de blev brugt til at få adgang til indhold ulovligt. Men hvad nu hvis du bare bruger tilføjelser på din Kodi hjemme? Det er anderledes, ikke? Nå ja og nej. Selvom Kodi-softwaren selv er fuldt lovligt at bruge, tillader nogle tilføjelser til Kodi dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Og selvom denne adgang normalt er i form af strømme, ikke downloads, kan der stadig være juridiske problemer.

Brug af en torrent eller anden P2P download til at downloade noget ophavsretligt beskyttet, som en film, er ulovlig på de fleste steder. Dette skyldes, at når du bruger en torrent til at downloade en film, tillader du samtidig at andre kan downloade fra dig - dermed navnet P2P eller peer-to-peer. Det betyder, at du teknisk set, når du downloader fra en torrent, også er vært for filen for at andre kan downloade, så din computer regner med at give ophavsretligt beskyttet indhold til download. Faktisk kan du blive straffet med noget fra din internetudbyder, der sparker dig ud af deres netværk til en bøde fra ophavsretsindehavere. Dette er en af grundene til, at folk ikke bruger torrenter så meget i disse dage, fordi der er betydelig risiko forbundet med dem.
Brug af en torrent eller anden P2P download til at downloade noget ophavsretligt beskyttet, som en film, er ulovlig på de fleste steder. Dette skyldes, at når du bruger en torrent til at downloade en film, tillader du samtidig at andre kan downloade fra dig - dermed navnet P2P eller peer-to-peer. Det betyder, at du teknisk set, når du downloader fra en torrent, også er vært for filen for at andre kan downloade, så din computer regner med at give ophavsretligt beskyttet indhold til download. Faktisk kan du blive straffet med noget fra din internetudbyder, der sparker dig ud af deres netværk til en bøde fra ophavsretsindehavere. Dette er en af grundene til, at folk ikke bruger torrenter så meget i disse dage, fordi der er betydelig risiko forbundet med dem.

Men streaming er anderledes. Når du streamer en film, downloader du ikke og beholder en kopi af den på harddisken. Filmen forbliver på serveren på det streaming site, du besøger, og du får kun adgang til indholdet for at se det. Det betyder, at lovligheden af streaming er kompliceret. Mange lande forsøger at forbyde streaming eller nedbringe adgangen til ulovlige streaming-websteder, men det er svært at kriminalisere forbruget frem for hosting af ulovligt indhold. I praksis er det, der er sket, at ophavsretindehavere for det meste har gået efter websteder, der fremmer eller understøtter streaming, snarere end at gå efter slutbrugere, der streamer indhold til at se. Det er derfor mange Kodi-lagre lukker ned, og hvorfor add-ons ofte vises og forsvinder ofte.

Er det sikkert for mig at strømme med Kodi?

Ikke helt som sagt, streaming er juridisk kompleks og lovene varierer alt efter hvor du bor. Ophavsretshavere er for det meste bekymrede for at lukke hostingwebstederne. Der har imidlertid været tilfælde af mennesker, der ser strømme, der har fået lovlige problemer. For eksempel i Tyskland og i Storbritannien og USA er slutbrugere blevet målrettet af retshåndhævende myndigheder eller af indehavere af ophavsret. Ophavsretindehavere kan sende truende bogstaver, der kræver penge, selvom de ikke strengt har ret i loven. Disse mobningstakter er almindelige af store filmstudier og musiketiketter, og de kan lægge meget pres på brugerne for at betale dem ublu bøder.

Alt i alt kan streaming være mere juridisk risikabelt, end du tror. Selvom det endnu ikke er teknisk ulovligt, hvor du er, hvis du bliver sprængt, kan du blive chikaneret af advokater, der kræver penge alligevel. Ingen ønsker den slags stress.

Hvordan kan jeg beskytte mig selv, når du streamer?

Givet alt dette, hvad skal du gøre, hvis du vil bruge en tilføjelse som StreamHub på Kodi? Er der en måde at gøre det sikkert på? Den gode nyhed er ja; du kan beskytte dig mod snoopers ved at kryptere din internettrafik. Den nemmeste måde at gøre dette på er at få et VPN- eller Virtual Private Network-tjeneste.

En VPN fungerer ved at installere et lille stykke software på din maskine - uanset om det er en pc, en Mac, en tablet eller en telefon. Når du surfer på internettet, sender og modtager du data fra de websteder, du besøger. VPN-softwaren vil kryptere disse data, inden den sendes ud fra din maskine, så det er umuligt at læse indholdet. De krypterede data sendes til en server, der drives af dit VPN-firma, hvor den dekrypteres og sendes på vej til det sted, din browser peger på.

Resultatet af dette er, at dataene, der kommer ud af din computer og rejser over din internetudbyders forbindelse, er helt krypterede. Selvom din browseroplevelse er den samme, betyder det i praksis, at ingen kan se, hvilke data du sender eller modtager via dit netværk. Selv hvis din internetudbyder eller et retshåndhævende organ ønskede at kontrollere din trafik, er alt, hvad de kan se, hvor mange data du har sendt, ikke hvad indholdet af disse data er. En VPN er den bedste måde at holde dig sikker på, hvis du vil streame indhold via en Kodi add-on som StreamHub.

Bedste VPN til Kodi

Så vi har vist, hvorfor du skal få en VPN, hvis du skal streaming. Men det næste spørgsmål er: hvilken VPN-tjeneste skal du bruge? Der er hundredvis af forskellige VPN-tjenester derude, nogle gratis og nogle betalt. Hvordan ved du, hvem der skal holde dig sikker?

Vi begynder med at sige, at du bør være meget forsigtig med gratis VPN-udbydere. Disse tjenester skal gøre deres penge fra et sted, og hvis det ikke er fra brugerabonnementer, så kan det være fra en mere tvivlsom kilde. En af de mere harmløse måder, at gratis VPN'er opererer, er at have en månedlig cap på hvor meget båndbredde du kan bruge gratis. Hvis du går over hætten, skal du betale for mere beskyttelse. Selvom det er irriterende at have caps, er det i hvert fald ærligt.

Andre gratis VPN'er er ikke så troværdige. F.eks. Injicerer nogle gratis VPN'er annoncer i din browsing, så du kan se annoncer, der ikke skulle være på sider oprindeligt, og du kan se dem, selvom du har en annonceblok. Andre gratis VPN'er er blevet anklaget for at sælge deres kundedata, herunder kundens browserdata, til datahøstingsfirmaer. Det er det modsatte af god privatliv! Og der er endda "gratis VPN" -tjenester, som ikke krypterer dine data overhovedet, så du tror måske, at de holder dig trygge, men i virkeligheden gør de ingenting.

Hvad skal man se efter i en betalt VPN

Hvis du vil have en pålidelig og sikker service, så er du bedre til at betale for en VPN. Dette er de faktorer, vi anser for at være vigtigere, når vi vælger en VPN-udbyder:

 • Ingen logning. Hele punktet med at bruge et VPN er at sikre dit privatliv. Nogle VPN-udbydere holder logger over din internetaktivitet, så de kan blive tvunget af retshåndhævende myndigheder til at overlade disse logfiler, og du kan blive retsforfulgt for krænkelse af ophavsretten. Det er ikke godt, så sørg for, at din VPN har en streng ingen logningspolitik.
 • God tilslutningshastighed. Det er en smerte at vente konstant på sider, der skal indlæses eller for videoer til buffer. En hurtig og pålidelig VPN kører i baggrunden, og du vil næppe mærke til, at den er der. En langsom VPN kan gøre alt, hvad du føler, smertefuldt.
 • Masser af servere. Når du opretter forbindelse til din VPN, skal du oprette forbindelse til en server placeret et sted i verden. Hvis den server, du er på, er for langsom, vil du gerne skifte til en anden. Du vil have en VPN-udbyder med masser af servere, så du kan finde en, der passer dig.
 • Servere i mange lande. En anden fordel ved en VPN samt sikkerhed er, at du kan komme rundt om regionens låse. For eksempel kan du få det til at virke som om du er i Storbritannien, så du kan se indhold på BBC iPlayer, selvom du er andre steder i verden. Jo flere lande, som udbyderen har servere i, jo flere muligheder har du åbent for dig.
 • Stærk kryptering. Du vil have mindst 256-bit kryptering for at holde dine data sikre.
 • Støtte til forskellige enheder. Hvis du skal betale for en VPN, bør du få en, der kan beskytte dig, når du surfer på nogen af dine enheder, uanset om de er bærbare computere, stationære computere, telefoner eller tablets. Tjek hvilke operativsystemer der understøttes af en VPN-udbyder.

IPVanish

Image
Image

I betragtning af alle disse faktorer er VPN-udbyderen, som vi anbefaler til brug sammen med Kodi, IPVanish. Vigtigst er, at virksomheden har en streng politik til ikke-logning.Det har også super-hurtige forbindelser, som er perfekte til streaming video, og det har selvfølgelig stærk 256-bit kryptering. Med 850 servere i 60 lande over hele verden kan du altid finde den server, du har brug for. Og softwaren understøtter pc, Mac, Android og iOS, til at starte.

EXCLUSIVE: Hvis du vil prøve IPVanish, har vi et særtilbud, der er eksklusivt til læsere af vanedannende tips. Du kan få en massiv 60% rabat på den årlige plan, som går ud til kun $ 4,87 per måned. Der er endda en 7-dages pengene tilbage garanti, så du kan købe i tillid.

Nu har du en VPN på plads, og din sikkerhed er sikret, vi kan vise dig, hvordan du installerer og bruger StreamHub add-on. Læs videre for installationsanvisninger.

Installation af StreamHub Add-on til Kodi

Vi skal installere den nyeste version af StreamHub, version 3.1.6. Da StreamHub-tilføjelsen ikke længere officielt understøttes, kommer vi til at få adgang til archive.org-backupen af depotet og installere derfra. Her er en trinvis vejledning om, hvordan du installerer StreamHub-tilføjelsen:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Indstillinger, så til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på hvor den står < Ingen>
 5. Indtast i denne URL: https://archive.org/download/repository.streamhub. Sørg for, at du skriver det nøjagtigt, herunder http: //, eller det virker ikke
Image
Image
 1. Giv kilden et navn. Vi kalder det streamhub, og klik derefter på OK
 2. Vent et øjeblik, og kilden bliver tilføjet
 3. Gå nu tilbage til din Kodi startskærm
 4. Gå til Tilføjelser
 5. Klik nu på ikonet, der ligner en boks
 6. Vælge Installer fra zip-fil
 7. Naviger til streamhub, derefter til den kaldte fil repository.streamhub.zip
 8. Klik på denne fil og vent et sekund for zip-filen, der skal installeres
Image
Image
 1. Gå nu til Installer fra depot
 2. Klik på StreamHub Repository
 3. Gå til Video tilføjelser
 4. Klik på StreamHub
Image
Image
 1. Dette vil hente en side med oplysninger om StreamHub-tilføjelsen. Vælg Installere fra menuen nederst
 2. Vent til add-on'en for at downloade og installere. En meddelelse vises, når den er færdig
 3. Det er det! Tilføjelsen er installeret og klar til brug
Sådan bruger du StreamHub-tilføjelsen:
Sådan bruger du StreamHub-tilføjelsen:
 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Vælg Video tilføjelser
 4. Find StreamHub-ikonet og klik på det
Image
Image
 1. Dette åbner StreamHub-tilføjelsen, og du kan begynde at se

Brug af StreamHub-tilføjelsen til Kodi

Når du åbner tilføjelsen, vil du se afsnit som film, tv-shows, live-tv, børnehjørne, musik, sport, dokumentarfilm og så videre. Klik på den kategori, du er interesseret i - for eksempel klikker vi på Film.

Dette åbner en liste over de nyeste og mest populære film i tilføjelsen. Desværre er der ingen nem måde at sortere gennem filmene ud over at navigere gennem underkategorier. Der er dog et stort udvalg af nylige udgivelser af box office. Du kan se yderligere kategorier her som New Movies, Trending, Popular, Most Viewed eller Box Office Hits. Der er også en kategori for Oscar-vindere, hvilket er fantastisk, hvis du vil se de mest respekterede film. Der er en søgefunktion, som er lige nederst på listen. Vælg en kategori, og en liste med film vises.
Dette åbner en liste over de nyeste og mest populære film i tilføjelsen. Desværre er der ingen nem måde at sortere gennem filmene ud over at navigere gennem underkategorier. Der er dog et stort udvalg af nylige udgivelser af box office. Du kan se yderligere kategorier her som New Movies, Trending, Popular, Most Viewed eller Box Office Hits. Der er også en kategori for Oscar-vindere, hvilket er fantastisk, hvis du vil se de mest respekterede film. Der er en søgefunktion, som er lige nederst på listen. Vælg en kategori, og en liste med film vises.

Gennemse listen over film, kan du se nogle nyttige oplysninger. Det år, hvor filmen blev udgivet, er for eksempel skrevet i hvid ved siden af titlen. Når du svæver over en titel, kan du også se en oversigt over filmens plot i en boks til venstre.

Klik på titlen på den ønskede film. Du kan se en kasse, der rådgiver dig om, at du skal vente, mens den læser kilder. Bare vær tålmodig, og den åbner snart. Når kilderne er indlæst, kan du se en liste over steder, hvor filmen er vært, såsom Openload, thevideo.me eller Youtube. Hvis kilden er af høj kvalitet, vil den sige 720p eller 1080p til højre for titlen efter kilden. Klik på en af disse kilder, og filmstrømmen begynder.

Du kan gøre det samme med tv-udsendelseskategorien, som har underkategorier for High Rated, Most Viewed, Trending, Genres osv. Den mest eftersynede kategori er specielt god til at indsamle alle de største og mest populære shows. Når du har valgt et show, skal du klikke på titlen for at se episoder arrangeret efter sæson. Hver episode har sin egen synopsis også.

Konklusion

StreamHub-tilføjelsen til Kodi, som mange andre streaming-tilføjelser, findes i et lovligt gråt område. Det understøttes ikke officielt af Kodi, og noget af indholdet, som det giver dig adgang til, kan være ophavsretligt beskyttet. Dette er grunden til, at StreamHub-depotet er taget offline, og tilføjelsen er ikke længere officielt understøttet. Det betyder, at det er risikabelt og uundværligt at bruge StreamHub-tilføjelsen over en usikker forbindelse.

Du kan stadig installere StreamHub-tilføjelsen og bruge den stadig til streaming indhold. Indholdet på denne tilføjelse er af høj kvalitet, og den indeholder ikke skadelig software, så du behøver ikke bekymre dig om det. Men du skal være forsigtig, hvis du planlægger at bruge denne tilføjelse. Vi anbefaler stærkt, at du får en VPN - ikke en tvivlsom gratis, men en ordentlig betalt VPN-tjeneste som IPVanish - hvis du planlægger at bruge din Kodi-build til streaming.

Hvis du har spørgsmål om vores indhold, eller hvis du vil have flere råd om, hvordan du vælger en VPN eller hvorfor VPN er vigtige, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.