Pakistan vs Sri Lanka 2. Test: Live Online Streaming, inklusiv Kodi Streams

Indholdsfortegnelse:

Pakistan vs Sri Lanka 2. Test: Live Online Streaming, inklusiv Kodi Streams
Pakistan vs Sri Lanka 2. Test: Live Online Streaming, inklusiv Kodi Streams
Anonim

Både Pakistan og Sri Lanka klarer sig for den afgørende 2. Test Match, som finder sted fra fredag i Dubai International Cricket Stadium. Sri Lanka kommer ind i kampen med en 1-0 led i serien efter deres bowling enhed hjalp dem med at sikre, hvad der syntes en usandsynlig sejr i 1. prøve hvor de triumferede med kun 21 løb. Så alle øjne er nu på Pakistan vs Sri Lanka 2. Test live fra Dubai kl. 18.30 PST.

Med Pakistan spiller stadig deres hjemme test kampe i udlandet, vil der være masser af mennesker i landet og fra både pakistanske og srilankanske samfund rundt om i verden på udkig efter en pakistan vs Sri Lanka online stream for at se kampen. Der er et par steder, de kunne vende. I Pakistan bliver kampen sendt live på Sony Pictures Network, som også vil streame det live på deres SonyLIV-service. Et andet sted at prøve er nogle af de uofficielle live sports addons til Kodi, som tilbyder adgang til de fleste live sport. Fortsæt læsning for at finde ud af, hvordan du kan se en Pakistan vs Sri Lanka online stream.
Med Pakistan spiller stadig deres hjemme test kampe i udlandet, vil der være masser af mennesker i landet og fra både pakistanske og srilankanske samfund rundt om i verden på udkig efter en pakistan vs Sri Lanka online stream for at se kampen. Der er et par steder, de kunne vende. I Pakistan bliver kampen sendt live på Sony Pictures Network, som også vil streame det live på deres SonyLIV-service. Et andet sted at prøve er nogle af de uofficielle live sports addons til Kodi, som tilbyder adgang til de fleste live sport. Fortsæt læsning for at finde ud af, hvordan du kan se en Pakistan vs Sri Lanka online stream.

Opdateret: 1:05, GMT

Pakistan vs Sri Lanka 2017 TV Telecast

I Pakistan er det officielle tv-selskab for Pakistan vs Sri Lanka 2nd Test Sony Pictures Network. De vil vise hele kampen live på både deres SD og HD. Men de har også en online streaming service, kaldet SonyLIV, som også vil være levende streaming alle handlinger.

Sony LIV er en indisk baseret online streaming service, der ejes og drives af Sony Pictures Networks India. Det er en generel underholdningsplatform, men LIV Sports blev lanceret i 2014, og de tilbyder nu live streams til de fleste cricket-spil, der spilles af både Pakistan og Sri Lanka.

For at se Pakistan vs Sri Lanka 2nd Test bor på Sony LIV, skal du have to ting. For det første skal du have en konto hos Sony Pictures Network. For at registrere eller logge ind på webstedet skal du bruge en pinkode, og dette kan kun fås ved at tilmelde dig en konto. Hvis du kan gøre dette eller har venner eller familie i Indien eller Pakistan, som kan hjælpe, kan du bare indtaste disse detaljer og derefter nyde den omfattende dækning. Du skal også bruge en VPN, som har servere i enten Indien eller Pakistan, som du kan oprette forbindelse til. Se nedenfor for vores anbefaling af den bedste VPN for streaming Pakistan vs Sri Lanka 2nd Test live.

Sony LIV tilbyder en høj kvalitet live stream samt masser af ekstramateriale. Dette inkluderer højdepunkter viser og session-by-session kompileringer, som omfatter alle wickets samt grænseskudd og enhver anden handling. De har et erfarent og vidende kommentarsamarbejde, som også giver et godt indblik i sager.

Broadcasting Worldwide

Land Broadcast på tv-kanaler
Skotland, Republikken Irland og Wales Sky Sports 2
Australien Fox Sports, Channel 9
Hong Kong Star Cricket - PCCW
Bangladesh Star Sports Indien, GTV
Stillehavsøerne, Papua Ny Guinea SKY Pacific, Fiji TV
New Zealand Sky Sports NZ, Sky Sports
mellem Østen OSN Sports
Det Forenede Kongerige Sky Sports, ITV 1 & 4
Canada Willow TV, SportsNet
Pakistan Ti Sport, Star Sports India, PTV Sport
Sri Lanka Star Sports India, SLRC Channel Eye
USA Willow TV, ESPN3
Sydamerika, Mellemamerika, Caribbeans ESPN
Sydafrika SuperSports
Singapore Star Cricket Starhub og Singtel
Indien Star Sports 2, Star Sports 1, Star Sports HD1, Star Sports HD3, Star Sports 3, Star Sports HD2
Holland Fox Sports
Afghanistan Star Sports Indien, Lemar TV
Resten af verdenen Hotstar

Påmindelse: Brug altid en VPN, når du er online

Når du streamer live cricket eller noget andet online, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN. Live streaming kan gøre dig sårbar over for sikkerhedstrusler og sætte dig i fare for juridiske handlinger, hvis du synes at være opmærksom på ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt. En VPN kan beskytte dig mod dette ved at kryptere al din online trafik og ændre din IP-adresse for at gøre det næsten umuligt at spore din online aktivitet direkte til dig.

IPVanish: Bedst til streaming online

Image
Image

Ligegyldigt hvordan du streamer Pakistan vs Sri Lanka 2. Test live, Vi anbefaler IPVanish som den bedste VPN for dig. De har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder på markedet lige nu, som også er konsekvent uanset hvilken server du forbinder til. Dette betyder, at du vil kunne se god kvalitet dækning fra hvor som helst i verden. Deres privatlivs- og sikkerhedsbestemmelser er uovertrufne, og der er ingen begrænsninger for enten de typer filer, du kan bruge eller mængden af data, du kan streame. De tilbyder mere end 850 servere i 60 forskellige lande, herunder 18 i Indien, hvilket er fantastisk til at prøve at se dette spil. IPVanish kan installeres på næsten alle enheder rundt også, hvilket betyder, uanset hvordan du streamer Pakistan vs Sri Lanka 2nd Test live, har IPVanish du dækket.

Eksklusivt tilbud til Addictive Tips læsere: få 60% rabat på et årligt abonnement på IPVanish, for lave betalinger på kun $ 4,87 per måned! Med en 7-dages pengene tilbage garanti kan du prøve tjenesten helt risikofri!

LIVE på Kodi

Der er en række steder online hvor Pakistan og Sri Lanka cricket fans kan gå for at se live online streams af 2nd test live. Det bedste sted at starte er Kodi, hvor en række fremragende uofficielle live sports addons vil have live dækning af kampen. De fleste af disse tilføjelser skraber indhold fra forskellige internetsider, der streamer i kampen, hvilket sparer dig fra at skulle tråkke internettet for at finde et websted selv. Nye links vil blive vist hele tiden i løbet af spillet, men de 3 bedste live sports addons, der helt sikkert vil have live streams af Pakistan vs Sri Lanka 2. Test er tilgængelige:

SportsDevil

Image
Image

SportsDevil er en af de mest etablerede live sports Kodi addons rundt og har et omfattende udvalg af levende sport til rådighed. Dette omfatter alle store cricket-kampe rundt om i verden, herunder Pakistan vs Sri Lanka 2nd prøve. Som de fleste sportsudøvere arbejder SportsDevil som en aggregator, der samler links fra en række forskellige hjemmesider. Fordi webstederne, der kilder indhold fra, kan gå offline eller opleve problemer, fungerer disse links ikke altid, men for store spil som denne er der altid et par forskellige links at vælge imellem, og du kan være sikker på at finde en, der virker.

Kvaliteten af strømme på SportsDevil afhænger af hvilket websted du linker til, men er generelt af en ret høj standard. En ting, du ikke kan være sikker på, er det kommentarsprog, du vil have. Igen afhænger dette af det websted, du linker til, og hvor de køber deres dækning fra. Men med flere links at vælge imellem, bør du ikke have noget problem at finde en fungerende på det sprog, du leder efter.

Sådan installeres SportsDevil

Den bedste måde at installere den nyeste version af SportsDevil addon er direkte fra zip-filen. Det er en relativt simpel proces. Alt du skal gøre er at følge disse få enkle trin nedenfor:

 1. Først skal du downloade zip-filen på din enhed. Dette kan gøres fra denne webadresse.
 1. På Kodi startskærm, gå til Addons > Mine tilføjelser.
 1. Vælg ellipserne () øverst i menuen. Klik derefter på Installer fra zip-fil.
 1. Vælg den zip-fil, du lige har downloadet. Det skal kaldes video.SportsDevil-2017_NL15-7.zip.
 1. SportsDevil addon vil nu installere. En bekræftelsesmeddelelse vises øverst på skærmen, når installationen er færdig.
 1. Gå til Addons > Video Addons. SportsDevil skulle nu være til stede og klar til brug.

Sportie

Image
Image

Sportie er en relativt ny addon, der hurtigt har bygget et stærkt ry i Kodi samfund for sin bred vifte af højkvalitetsstrømme af internationale sportsbegivenheder. Sportie har en række funktioner, som i øjeblikket ikke er tilgængelige sammen i et enkelt tillæg. Disse omfatter en Live Channels sektion, som indeholder hundredvis af forskellige kanaler (i menuen består disse af en liste A og liste B, og mens der er nogle kanaler på begge lister, er der også forskelle). Disse kanaler kan også filtreres af individuelle sportsgrene, hvilket er et godt præg.

Der er også et afsnit, der udarbejder links fra Reddit på live sportsstrømme fra hele verden, som også kan søges.

Af særlig interesse for cricket fans er afsnittet Sports Scrapers, som hjælper brugerne med at finde aktuelle live events. Dette omfatter en sektion kaldet Cricbox, der er dedikeret til Cricket-strømme rundt om i verden, herunder Pakistan vs Sri Lanka 2nd prøve. Der er andre funktioner til at udforske også, men for cricket fans, er disse de vigtigste, du skal bruge. Sportie er en fantastisk tilføjelse til Kodi addon canon og er et godt spil for at finde en live stream af 2nd test mellem Pakistan og Sri Lanka.

Sådan installeres Sportie Addon

Sportie kan normalt findes på Colossus Repository, hvor den kan downloades på den sædvanlige måde. For at hjælpe dig gennem denne proces er her vores enkle trinvise vejledning:

 • Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul. Vælg derefter Filhåndtering faneblad nederst på siden.
 • Vælg Tilføj kilde valgmulighed og i pop op-vinduet, der følger, skal du klikke på den fremhævede linje, der siger .
 • Indtast følgende URL nøjagtigt: http://mediarepos.net/tco Klik derefter på Okay
 • Indtast et navn til denne nye kilde i boksen nedenfor. Colossus virker som den bedste indsats. Klik Okay og kilden bliver tilføjet til din Kodi.
 • Nu skal du vende tilbage til Kodi startskærm og denne gang klikker du på Addons
 • Klik nu på Addon Browser, som er ikonet øverst til venstre på skærmen, der ligner en åben boks. Vælg derefter Installer fra zip-fil og klik derefter på den kaldte fil lynlås. Dette vil downloade Colossus Repository på din Kodi. En meddelelse vil bekræfte, når depotet er blevet installeret.
 • Gå tilbage igen til Addon Browser menuen og vælg Installer fra depot. Vælg Colossus Repository og rul derefter ned, indtil du finder Sportie Klik på det, og vælg derefter i pop op-vinduet, der følger Installere. En meddelelse vil bekræfte, når addon er blevet installeret.

CricketHD.net

Image
Image

Den anden anbefalede Kodi addon er en online streaming service, som du også kan bruge direkte fra deres hjemmeside. CricketHD regner sig som hjem for HD cricket streams. Det tilbyder abonnementsbaseret adgang til højkvalitetsstrømme af alle de store internationale cricket-serier, herunder den nuværende Pakistan vs Sri Lanka. For kun $ 12,99 vil du kunne se live streams af alle de 2nd test samt de kommende One-day matches og T20-spil.

Som et dedikeret cricket site sætter de sig alle sammen i at levere cricketstrømme af høj kvalitet, og selv om det kommer til en pris, tilbyder de en af de bedste tjenester omkring. Du kan tilmelde dig i dag på deres hjemmeside på www.crickethd.net, men hvis du foretrækker at se igennem Kodi, kan du også downloade Kodi addonet ved hjælp af denne enkle proces.

Sådan installeres CricketHD Kodi addon

 • Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul. Vælg derefter Filhåndtering faneblad nederst på siden.
 • Klik på Tilføj kilde efterfulgt af den fremhævede linje, der siger . Indtast derefter følgende URL: http://crickethd.net/kodi. Klik derefter på Okay
 • Giv kilden et navn, såsom CricketHD, og klik derefter på Okay og kilden bliver tilføjet til din Kodi.
 • Gå nu tilbage til Kodi startskærm og klik på Addons efterfulgt af Addon Browser, der ligner en åben boks.
 • Vælg Installer fra zip-fil og klik derefter på Dette vil downloade CricketHD Repository på din Kodi. En meddelelse vil bekræfte, når depotet er blevet installeret.
 • Tilbage til Addon Browser menuen og vælg Installer fra depot. Vælg crickethd-net-tv Addons Repository og derefter Video Addons, og endelig net. Klik på addonet og vælg derefter Installer. En meddelelse vil bekræfte, når addon er blevet installeret.

Andre måder at streame Pakistan vs Sri Lanka 2nd Test live

Der er også en række hjemmesider hvor du kan gå og finde live streams af Pakistan vs Sri Lanka 2nd Test. Dette er de steder, hvor de fleste Kodi addons vil købe deres indhold fra. Det er meget nemmere at finde arbejdsforbindelser via Kodi addon, men der er intet, der stopper dig med at bruge disse websteder direkte også. Vi anbefaler kraftigt at bruge en VPN, hvis du streamer via nogen af disse websteder, da de ofte er målrettet af myndighederne. I nogle lande kan du finde, at disse websteder er blokeret. Hvis det er tilfældet, kan en VP hjælpe igen. Du skal bare oprette forbindelse til en server i et andet land og derefter prøve igen.

 • Willow TV - Willow.tv er det autoriserede tv-selskab med live cricket i USA. Som cricket er ikke særlig populær der, kan tjenesten fås for kun $ 14 om måneden. Det viser fuld live dækning af Pakistan vs Sri Lanka 2nd test og dets strømme er tilgængelige på de fleste enheder, herunder pc, Android, iOS og IPTV. Tjenesten er kun tilgængelig i USA, så du skal bruge en VPN til at ændre din placering, men at logge ind og se indholdet bliver så ret nemt.
 • CricketHD.net - Vi har anbefalet Cricket HD Kodi addon ovenfor, men deres online streams kan også ses direkte fra deres hjemmeside. De er en abonnementsservice og opkræver $ 12,99 for fuld HD-dækning af hele serien mellem Pakistan og Sri Lanka, inklusive 2nd prøve. Du kan tilmelde dig og se handlingen på deres hjemmeside.
 • CricHD.com - CricHD er en gratis service, der tilbyder links til live streams af alle de store cricket kampe samt alle de store sports kabelkanaler fra Storbritannien, Europa og ud over. De tilbyder i øjeblikket otte forskellige links til live streams af Pakistan vs Sr Lanka 2nd prøve.

Pakistan vs Sri Lanka 2. Test Preview

Den 2nd Test mellem Pakistan og Sri Lanka lover at være en spændt og spændende affære, da Pakistan forsøger at redde serien efter at have smidt de 1st test sidste uge. Siden de blev tvunget til at spille deres hjemmespil i Dubai over sikkerhedsproblemer tilbage i 2010, har Pakistan etableret en stolt rekord om, at de aldrig har mistet en hjemme-serie. Seks hold har spillet dem i Dubai, og ingen har formået at tage en gevinst hidtil.

Men efter at Sri Lanka vandt åbningsprøven i sidste uge, håber de at være førsteholdet til at gøre netop det. Det vil dog være en udfordring for dem, ikke mindst fordi det bliver første gang de nogensinde har spillet i en dag / nat test kamp.

Den første test

I den 1st test, begge sider batted godt i de første innings. Sri Lanka scorede 419 alle ud, med kaptajn Dinesh Chandimal topscoring med 155. Som svar scorede Pakistan 422 alle ud og spredte løbene mere jævnt, med Azhar Ali den højeste scorer med 85.

Men det var i anden omgang, da alle handlingerne fandt sted. For det første kollapsede Sri Lanka til kun 138 alle ud i 66,5 overs. Men så sætte kun 136 for at vinde, Pakistan undlod at komme der og blev kastet ud for bare 114. Sri Lankas Spinner Rangana Herath tog overskrifterne med 11 wickets i kampen, hvilket førte ham over 400 karriere test wickets. Resultatet efterlader begge sider med meget at kæmpe for som 2nd test starter fredag.

Pakistan vs Sri Lanka 2. Test: Squads

Pakistan: Sarfraz Ahmed (fange), Azhar Ali, Shan Masood, Sami Aslam, Babar Azam, Asad Shafiq, Haris Sohail, Usman Salahuddin, Yasir Shah, Mohammad Asghar, Bilal Asif, Mir Hamza, Mohammad Amir, Hasan Ali, Mohammad Abbas, Wahab Riaz

Sri Lanka: Dinesh Chandimal (capt), Lahiru Thirimanne, Dimuth Karunaratne, Kaushal Silva, Kusal Mendis, Sadeera Samarawickrama, Roshen Silva, Niroshan Dickwella, Rangana Herath, Lakshan Sandakan, Dilruwan Perera, Suranga Lakmal, Nuwan Pradeep, Vishwa Fernando, Lahiru Gamage

Efterlad en kommentar

Populært emne.