Pagt Kodi Addon - Sådan installeres pagt på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Pagt Kodi Addon - Sådan installeres pagt på Kodi
Pagt Kodi Addon - Sådan installeres pagt på Kodi
Anonim

Pagten var en rettidig tilføjelse til det uofficielle addon-bibliotek Kodi. Det trådte op for at erstatte den meget elskede Exodus addon, som var den on-demand streaming addon af valg for så mange Kodi brugere. Efter at Exodus var gået tabt, da TVAddons-repositoryet gik offline tilbage i juni, søgte folk efter en passende udskiftning, da pagten trådte ind for at fylde tomrummet.

Image
Image

Faktisk er forholdet mellem Exodus og Pagten meget tæt, hvor sidstnævnte bliver spioneret som en direkte efterfølger til den førstnævnte af mange. Der er helt sikkert masser af ligheder; Pagten har bevaret næsten alle de samme funktionaliteter i sin forgænger samt en god del af designet. Indholdet er næsten identisk også, og for de uindviede ville det være ret muligt at blande de to. Men pagten søger også at gøre forbedringer og levere ikke kun hvad Exodus havde at tilbyde, men mere end. I denne vejledning vil vi forklare hvordan man installerer pagt på kodi samt give dig en oversigt over hvad du kan forvente at finde i addonet selv.

Før du bruger

Det er altid yderst tilrådeligt at bruge en VPN, når streaming indhold på et uofficielt Kodi addon. Dette skyldes, at selv om Kodi-softwaren selv er helt lovlig, gør nogle uofficielle addons kilde ophavsretligt beskyttet indhold fra uautoriserede steder. Som følge heraf har nogle Kodi-brugere fundet sig udsat for juridiske handlinger for overtrædelse af ophavsretskrænkelser, selvom de har gjort det ubevidst. En VPN kan beskytte imod dette ved at kryptere alle dine online data og skjule din placering online og dermed mindske risikoen for juridiske repressalier. Der er mange VPN'er til rådighed, og den vanskelige beslutning for mange Kodi-brugere er den, der skal bruges.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Den valgte VPN til Kodi-brugere skal være IPVanish. Det giver nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt, og dens kryptering og beskyttelse af personlige oplysninger er uovertruffen. Det har også nul begrænsninger på, hvilke filer brugere kan downloade eller mængden af data, de kan bruge. Der er også mere end 850 servere i 60 forskellige lande at vælge imellem. IPVanish har nemme at bruge apps til næsten alle platforme, herunder en Amazon-app til Firestick-brugere. Sæt alt sammen, og IPVanish er langt det bedste VPN til Kodi-brugere.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installerer du pagt på Kodi

Det er normalt tilrådeligt at installere Kodi addons gennem et depot og Covenant er i øjeblikket tilgængelig via Colossus Repository. Colossus har imidlertid set stor efterspørgsel efter denne tilføjelse, hvilket har medført, at nogle brugere oplever problemer med at downloade den. Som følge heraf har udvikleren også lavet en pagt tilgængelig direkte fra zip-filen på Github. Nedenfor finder du en let trin-for-trin vejledning til begge metoder.

Installation Instruktioner via Ares Wizard

 1. Download repo filen fra http://repo.ares-project.com/magic/repository.aresproject/ (fil kaldet repository.aresproject.zip)
 2. På den startskærmenVælg Tilføjelser fra menuen på venstre side af skærmen.
 3. Øverste venstre ikon med bokse, klik på Installer fra Zip-fil.Naviger til, hvor du har gemt zip-filen, der blev downloadet i trin 1, og klik derefter på Åbn. Dette vil installere Ares Repository.
 4. Derefter skal du installere Ares Wizard. For at gøre dette skal du vende tilbage til Add-on Browser Menu, men denne gang klikker du på Installer fra Repository.
 5. Når du er der, skal du klikke på Ares Project,efterfulgt af Program Add-ons,derefter Ares Wizard,og endelig Installere.Når denne proces er afsluttet, vil du have både Ares Repository og Ares Wizard installeret og klar til brug
 6. Åben Ares Wizard, cslikke på Gennemse addons> Video Addons> Covenant og hit Install til højre.
Image
Image
 1. Vent derefter et øjeblik, indtil meddelelsesmeddelelsen vises igen.
 2. Der kan være nogle flere spørgsmål som "Du har ikke depotet installeret, vil du installere det?" Klik på YES og fortsæt.
 3. Pagten skal nu være tilgængelig gennem og klar til brug via din addons menu.

Installationsvejledning Via Github

Hvis du finder ud af, at du ikke har adgang til Colossus Repository, kan du stadig downloade Covenant addon direkte fra zip-filen på Github. For at gøre dette skal du følge disse trin:

 1. Du skal besøge følgende webadresse for at få den seneste version af konventionen: https://github.com/Colossal1/repository.colossus/tree/master/plugin.video.covenant
 2. Klik på den senest opdaterede version af zip-filen, og klik på på den næste skærm Hent.
 3. Åbn Kodi, og gå til Addons menu . Når du er der, skal du vælge addon browser ikon, der ligner en åben boks.
 4. Klik på Installer fra zip, Find derefter, hvor du har gemt pagts zip-filen, du lige har downloadet (det gemmes automatisk automatisk i din downloads-mappe).
 5. Klik på Covenant-filen for at installere den. Vent på meddelelsen om, at installationen har været succesfuld, og pagten skal nu være klar og vente på din addons-side.
Image
Image

Hvis du vælger at downloade Covenant direkte fra zip-filen, bliver din addon ikke opdateret regelmæssigt. Det betyder, at det med tiden ikke længere fungerer korrekt, medmindre du manuelt opdaterer det. Hvis opbevaringsdatabasen er tilgængelig, anbefales det derfor, at du bruger det til at downloade konventionen, da denne fil automatisk opdateres, når en ny version af addonet udgives.

Hvad er pagten Addon?

Pagten er næste generation af Exodus. Det er en ny addon, der forsøger at fortsætte, hvor en af Kodis mest populære addons slap. Derudover forsøger det også at forbedre det, der allerede var en rigtig solid addon oplevelse. Det lyder et hårdt arbejde, men allerede pagten gør en anstændig knytnæve af det.

Covenant addon har et lignende logo til Exodus, med baggrund af filmbilleder, der bruges på samme måde. Menuerne er nøjagtigt ens, og ørn-eyed brugere vil også bemærke, at baggrunden bag menuen er identisk med Exodus også.

Image
Image

Hovedmenuindstillingerne, der tilbydes af Covenant addon er:

Image
Image
 • Film
 • TV-shows
 • Mine film
 • Mine tv-shows
 • Nye film
 • Nye episoder
 • Kanaler
 • Værktøj
 • Søg

Indholdet af hver af disse menupunkter er i øjeblikket næsten identisk med den seneste opdatering af Exodus. I modsætning til Exodus opdaterer Pagten dog stadig. Da flere og flere film- og tv-udsendelser bliver tilgængelige, vil dette langsomt ændre sig.

Fordi pagt låne så tungt af en sådan succesfuld addon, er der ikke meget at kritisere det over. Der er meget få brudte links, og kvaliteten af det meste af indholdet er ekstremt godt. Addon er slank og veldesignet og giver en fantastisk brugervenlig oplevelse. Det er vigtigt, at pagten er lige så nyttig, hvis du leder efter specifikt indhold eller bare søger efter noget af interesse. Dette skyldes, at der er masser af oplysninger til rådighed med hver notering, og den har en fremragende søgefunktion. Alt taget i betragtning, hvis du elskede Exodus addonen, vil du pagter hver eneste gang så meget.
Fordi pagt låne så tungt af en sådan succesfuld addon, er der ikke meget at kritisere det over. Der er meget få brudte links, og kvaliteten af det meste af indholdet er ekstremt godt. Addon er slank og veldesignet og giver en fantastisk brugervenlig oplevelse. Det er vigtigt, at pagten er lige så nyttig, hvis du leder efter specifikt indhold eller bare søger efter noget af interesse. Dette skyldes, at der er masser af oplysninger til rådighed med hver notering, og den har en fremragende søgefunktion. Alt taget i betragtning, hvis du elskede Exodus addonen, vil du pagter hver eneste gang så meget.

Hvorfor skifte fra Exodus til Pagt?

Et spørgsmål, vi er blevet spurgt meget om, er: "Hvis en pagt er så ligner Exodus, hvorfor skulle jeg forstyrre overgangen?" Der er et par enkle svar på det. For det første er søgningsfaciliteten på Pagten fuldt funktionel, hvilket ikke er tilfældet med Exodus. Trakt-integrationen fungerer også, ligesom alle kontointegrationer. Igen er det ikke tilfældet med Exodus.

Men vigtigst af alt er Covenant stadig udvikler understøttet, mens Exodus addon ikke længere er. Det betyder, at Exodus langsomt vil miste funktionalitet, indtil det holder op med at fungere helt, medmindre en anden udvikler tager det op. I mellemtiden kan brugerne forvente, at regelmæssige Covenant-opdateringer bliver skubbet ud, så det virker og forbedrer det yderligere. Det anbefales derfor stærkt, at eksisterende Exodus-brugere skifter over pagten. Det har det samme indhold, men Covenant addon er fuldt funktionel og udvikler understøttet.

Ligesom dens berømte forgænger er streaming med pagten en brise. Vi sætter særlig pris på, hvordan udvikleren ikke er tilfreds med at hvile på deres laurbær, men at skubbe addon-oplevelsen til nye niveauer. Hvad er dine yndlingsfunktioner, og hvilke ønsker du at se tilføjet i fremtidige versioner? Bruger du stadig Exodus, og i så fald hvorfor? Vi vil gerne høre om det i kommentarfeltet nedenfor, så lad os sende en besked!

Efterlad en kommentar

Populært emne.