Colossus Kodi Repository - Sådan installeres Colossus Repo

Indholdsfortegnelse:

Colossus Kodi Repository - Sådan installeres Colossus Repo
Colossus Kodi Repository - Sådan installeres Colossus Repo
Anonim

Med nedlæggelsen af det oprindelige TVAddons-depot var der et stort hul i Kodi-markedet. Brugere clamored for et stort uofficielt lager, der tilbyder en bred vifte af de mest efterspurgte tilføjelser. Og i bruddet trådte Colossus (også undertiden kaldet Colossal Repository). På trods af, at TVAddons vender tilbage, forbliver Colossus nok det vigtigste uofficielle Kodi-depot og er et hjem for mange af de mest populære tredjepartsaddoner.

Image
Image

Dette omfatter et nummer, der forsvandt et stykke tid efter det første fald af TVAddons, som nu har hoppet tilbage. Men der er også meget mere, herunder nogle af de mest spændende nye tilføjelser, der i de seneste måneder kommer frem som Covenant addon, som har erstattet den meget populære Exodus. Hvis du undrer dig hvordan man installerer Colossus Kodi repositoryBare rolig. I denne artikel finder du en klar trin-for-trin guide samt mere information om, hvad Colossus repository har at byde på.

Før du downloader Colossus,

Når du downloader og bruger uofficielle addons fra et hvilket som helst repository, herunder Colossus, er det altid tilrådeligt at bruge en VPN. Dette skyldes, at nogle uofficielle addons kilde noget af deres indhold fra uautoriserede steder i strid med ophavsret. Som følge heraf har nogle Kodi-brugere været genstand for juridiske handlinger for overtrædelse af ophavsret. En VPN beskytter mod dette ved at kryptere alle dine online data og skjule din placering online. Det vanskelige spørgsmål for Kodi-brugere er altid, hvilken VPN du skal vælge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Den bedste VPN til Kodi-brugere er utvivlsomt IPVanish. Det har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt, mens du tager dit privatliv seriøst med en streng politik uden logning og næsten ubrydelig 256-bit AES-kryptering. Derudover er der ingen begrænsninger på, hvilke filer brugere kan downloade eller hvor mange data de kan bruge. Og med mere end 850 servere i 61 forskellige lande at vælge imellem, er der meget lidt indhold, som du ikke vil få adgang til. IPVanish tilbyder nemme at bruge apps til næsten alle operativsystemer, herunder en Amazon-app til Firestick-brugere. Det er klart for os, at IPVanish er hoved og skuldre over resten af markedsudbyderne for Kodi-brugere lige nu.

EKSKLUSIVE TILBUD for Addictive Tips læsere: få 60% rabat på et årligt abonnement til IPVanish, for lave betalinger af kun $ 4,87 per måned! Med en 7-dages penge tilbage garanti kan du prøve tjenesten helt risikofri!

Sådan installeres Colossus Kodi Repository

Processen med at installere Colossus repository er en meget enkel, men takket være den seneste udvikling kræver det, at de relevante filer hentes direkte fra Github. For at hjælpe dig ud har vi medtaget en simpel trin-for-trin vejledning nedenfor:

 1. Først besøg Colossus Github-siden og download den nyeste zip-fil, kaldet repository.colossus-999.999.6.zip på tidspunktet for skrivningen.
 2. Vælg Kodi-startskærmen Addons klik derefter på det Addon Browser ikon som ligner en åben boks.
 3. Klik på Installer fra zip-fil. Gå derefter til placeringen af zip-filen, du lige har downloadet, og klik på den. Dette vil downloade Colossus Repository. Vent til meddelelsesmeddelelsen vises øverst til højre på skærmen.
Image
Image
 1. Gå tilbage til addons browser menuen og klik på I nstall fra repository. Colossus Repo skal nu være opført, og hvis du vælger Video Addons du vil se hele spektret af addons Colossus har at byde på.
Image
Image

Problemer med at downloade Colossus Repository?

Nogle brugere har rapporteret at have problemer, når de forsøger at downloade Colossus Repository. Tålmodighed er nødvendig her. Colossus har kæmpet til tider med efterspørgslen. Som det mest populære repository på Kodi i disse dage er trafikken ofte høj og undertiden bliver det for meget. Men nu, at det skal hentes fra Github, skal tingene forbedres.

Vi har oplevet dette problem i test, men gennem Github ser det ud til at være fint. Men hvis du har problemer, er det bedste råd at fortsætte med at prøve. Ved at prøve igen, eller af og til bare forlade det i et par minutter, downloades det altid til sidst. Colossus-udviklere har arbejdet på dette problem, og det er meget mindre hyppigt end det var. Men hvis du er uheldig, giv ikke op. Bare giv det lidt tid.

Addons tilgængelig i Colossus Repository

På nuværende tidspunkt omfatter de tilgængelige addoner fra Colossus Repository:
På nuværende tidspunkt omfatter de tilgængelige addoner fra Colossus Repository:
 • Bange for mørket
 • Voksen svømmer
 • Assassiner ini
 • Bennu
 • CartoonsGR
 • Covenant
 • Crackler
 • Dødsstrømme
 • Ekko-dokumentarer
 • Echo Player
 • F4m tester
 • Fodbold i dag
 • Kidz
 • LiveStreamsPro
 • NBA On Demand
 • NHL On Demand
 • Ororo TV
 • Vores kamp
 • Sportie
 • SportsDevil
 • Tinklepad
 • XXX-O-DUS
 • YouPorn

Denne liste over tilgængelige addons opdateres jævnligt med navne, der tilføjes hele tiden. På tidspunktet for skrivningen syntes alle tilgængelige addons at være tilgængelige for download og fungerer korrekt. Herfra kan vi sige, at Colossus opdateres løbende og sørger for, at dets addons stadig er tilgængelige for sine brugere.

Anbefalede tilføjelser

Der er et stort udvalg af indhold til rådighed på Colossus repository. Covenant er en af de må-have addons lige nu, har erstattet den meget savnede Exodus. Det er uden tvivl endnu bedre end dets forgænger, og for alle, der søger efterspørgselsfilm eller tv-shows, er det stedet at gå.

Sportie og SportsDevil er i øjeblikket de bedste addons for live sports links på Kodi, men Fodbold i dag, NBA On Demand og NHL On Demand, levere en god service specialiseret til deres særlige sport også. Ekko-dokumentarer er en god mulighed for dem, der elsker dokumentar- eller videnskabshow, mens Kidz er et godt spil for tegnefilm og anime.

Der er noget for alle, og derfor er Colossus repository hurtigt blevet en af de mest downloadede tilgængelige og et must for alle Kodi brugere. Hvad er dine yndlingsaddoner? Tror du, at Colossus fylder det tomrum, der er tilbage af TVAddons? Lad os vide i kommentarfeltet!

Efterlad en kommentar

Populært emne.