Live Tennis på Kodi - Bedste Addons at se tennis med Kodi

Indholdsfortegnelse:

Live Tennis på Kodi - Bedste Addons at se tennis med Kodi
Live Tennis på Kodi - Bedste Addons at se tennis med Kodi
Anonim

Tennis er en virkelig overbevisende sport. Det er en unik blanding af færdighed, styrke, fart og udholdenhed. Lige så mærkeligt, at det er en af de mest populære tilskuersport i verden og gør husstandsnavne af sine største stjerner. Men at holde op med tenniskampe kan nogle gange være svært. Dette skyldes, at sporten selv består af fire grand slam-turneringer og mange flere mindre turneringer, som finder sted over hele verden. Udover at blive spillet på forskellige tidspunkter, sælges rettighederne også til forskellige forskellige tv-stationer, hvilket betyder at du aldrig kan være sikker på at du kan se den næste konkurrence.

Image
Image

Imidlertid har adventen af Kodi ændret alt dette. For fans, Tennis på Kodi kan være en meget mere brugervenlig oplevelse. Dette skyldes, at der er en række aggregatsteder, som kombinerer levende sportsstrømme fra forskellige tv-stationer verden over i et enkelt tilføjelsesprogram. Dette gør dem ideelle til at finde strømme af den seneste tennisturnering, hvor som helst i verden det kan finde sted. I denne vejledning skal vi give en oversigt over de allerbedste addons for at se live tennis på Kodi. Efter din favorit tennisstjerne har aldrig været lettere.c

Inden du bruger Kodi, skal du installere en VPN

Hvis du planlægger at bruge en uofficiel Kodi addon til at se live tennis, er det meget tilrådeligt, at du bruger en VPN, før du starter. Selvom Kodi selv er 100% lovligt, er nogle af de addons, der gør det muligt for brugerne at live stream sportindhold, ikke. En række Kodi-brugere har modtaget juridiske meddelelser som følge af streaming live sport på disse uofficielle addons. Nogle har endda konfronteret yderligere retssager. Men brug af en VPN beskytter dig mod sådanne konsekvenser. Det kan gøre dig anonym online og kryptere al din online trafik for at gøre den sikker.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish er den bedste VPN udbyder på markedet lige nu for dem der bruger Kodi til live sports streaming. Denne udbyder tilbyder nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt, som er pålidelige, uanset hvilken server du forbinder til. De tilbyder også top-notch 256-bit AES kryptering, DNS lækage beskyttelse, en automatisk kill switch og en garanteret no-logging politik, hvilket betyder, at du kan være sikker på din online privatliv. Derudover har IPVanish mere end 850 servere tilgængelige i 61 lande rundt om i verden og absolut ingen begrænsninger for enten data eller filtype brug. Sæt alt dette sammen med deres brugervenlige apps, der er tilgængelige på næsten alle enheder, og den uundgåelige konklusion er, at IPVanish er det bedste VPN på markedet lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Bedste Tennis Tilføjelser til Kodi

At finde dækning af Grand Slams er normalt ikke for svært, men rigtige tennis fans vil gerne nyde mere end kun fire turneringer om året. De ønsker at se dækning af Masters Series events, ATP og WTA tour events, og endda udfordrer serier begivenheder. Dette kan være svært, da disse turneringer finder sted over hele verden og ofte kun udsendes lokalt.

Men Kodi-udviklere har skabt en løsning. De forskellige uofficielle sports aggregator addons, som kan downloades på Kodi, samler live streams af kampe fra kilder over hele kloden på ét sted. Det betyder, at du kan se alt fra de store grand slam finaler til den mindste udfordrer begivenhed fra komfort i din egen stue. Nedenfor finder du vores guide til de allerbedste sports aggregator addons, der giver adgang til et stort udvalg af live tennis for dig at nyde.

SportsDevil

Image
Image

Sports Devil er en af de ældste sports aggregator addons, der stadig fungerer. Dens udvikler opdaterer stadig det, hvilket betyder, at det fortsat er et godt sted at finde levende sportsstrømme, herunder tennis. De tilbyder et stort udvalg af stream-muligheder, hvoraf nogle endda er i HD-kvalitet. Så meget af deres indhold kommer fra regionale kilder, vil du finde noget indhold er geo-begrænset. Hvis du forbinder din VPN med en server på det rigtige sted, skal du imidlertid muliggøre at blokere de fleste af disse.

Som en aggregator vil du naturligvis støde på nogle brudte links, da kildestederne oplever problemer. Men kvaliteten af links tilgængelige betyder det sjældent stopper dig nyder det indhold, du vil. Når du åbner SportsDevil-tilføjelsen, skal du klikke på menuen for live sportsmenu, og dette vil føre dig igennem til en liste over kilder. Nogle af disse er fokuseret på en enkelt sport, men de fleste tilbyder generelle links til en lang række sportsgrene, og der er ingen mangel på tilgængelige tennis muligheder.

Sportie

 Sportie er en relativ nykommer til Kodi samfund, men det er allerede en fast favorit hos sports fans. Det er også et aggregator site, men det kilder indhold fra forskellige steder til SportsDevil, herunder AceStreams og Reddit. Det har også nogle få flere funktioner, som ikke kan findes sammen i andre tillæg. Disse omfatter det store udvalg af links, der er skrabet fra Reddit og en Sports Scrapers sektion, som er en fantastisk måde at identificere aktuelle live sportsbegivenheder, der er tilgængelige.
Sportie er en relativ nykommer til Kodi samfund, men det er allerede en fast favorit hos sports fans. Det er også et aggregator site, men det kilder indhold fra forskellige steder til SportsDevil, herunder AceStreams og Reddit. Det har også nogle få flere funktioner, som ikke kan findes sammen i andre tillæg. Disse omfatter det store udvalg af links, der er skrabet fra Reddit og en Sports Scrapers sektion, som er en fantastisk måde at identificere aktuelle live sportsbegivenheder, der er tilgængelige.

I sektionen Live Channels finder du Liste A og Liste B, som er lidt forvirrende. Men disse tilbyder forskellige indhold, så det er værd at udforske begge dele. Dybden af indhold, der er tilgængelig på Sportie, er enorm og endnu bedre, og de fleste af dets links synes også at fungere. Hvis du ikke kan finde den tenniskamp, du leder efter på Sportie, er sandsynligheden for, at du ikke vil finde den overalt.

cCloudTV

Image
Image
cCloudTV er den bedste live-tv-tv-tilføjelse, der er tilgængelig i øjeblikket. Det tilbyder strømme af hundredvis af tv-kanaler fra hele verden, herunder 150 i deres sportsafdeling alene. Disse omfatter de fleste af de store sports kanaler fra de store markeder i Storbritannien, USA og Europa, men der er også mange andre steder som Rusland, Mellemøsten og Asien.

Denne bred vifte af kanaler betyder, at cCloud kan give brugere mulighed for at se turneringer fra alle dele af verden gennem deres lokale tv-dækning. Sproget kan ikke være en du taler, men du vil også kunne se handlingen og nyde atmosfæren lige så godt. De fleste af cClouds links fungerer godt, så den eneste vanskelige bit kan finde den rigtige kanal at se. Men med lidt forskning kan cCloud hjælpe dig med at se en masse live tennis fra hele verden.

Goodfellas 2.0

Image
Image

Goodfellas 2.0 er et godt websted for sportsfans, der alligevel ofte overses, fordi det også tilbyder så mange andre ting. For at komme i gang skal du klikke igennem til deres sport / begivenhedsside og derefter vælge andre sportsgrene. Her finder du en liste over tilgængelige strømme fra forskellige sportsgrene, men med tennis ofte i forgrunden.

Denne addon har et stort udvalg, fra kilder over hele verden, men er undertiden svigtet af dens risikable pålidelighed. Broken links er ikke for meget af et problem, men buffering kan være med nogle links. Dette kan være frustrerende, når du prøver at se et live-spil. Men hvis du finder en hurtig nok link, skal billedkvaliteten være høj, og Goodfellas 2.0 er bestemt et tillæg værd at overveje for tennis fans.

BBC iPlayer WWW

Image
Image

Den største tennisturnering i verden er Wimbledon, og den bedste dækning af denne event bar findes ikke på BBC. Deres online streaming service kaldes iPlayer, og et Kodi addon er tilgængeligt fra det officielle Kodi repository. Her finder du omfattende dækning og højdepunkter på Wimbledon, samt dækning af udvalgte andre tennisbegivenheder, fra Storbritannien og i udlandet.

Fordi iPlayer addon er en officiel, er kvaliteten af vandløbene altid af meget høj standard. Tjenesten er begrænset til Storbritannien, så du skal bruge en VPN tilsluttet en britisk server, hvis du ikke er baseret der. Men for Wimbledon i det mindste vil denne addon tillade dig at se tennis nonstop fra morgen til aften.

Og det er det til vores skrive på muligheder for at se Tennis via Kodi. Har vi forladt din favorit ud af denne liste? Hvis ja, lad os vide om det i kommentarfeltet nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.