Stream dokumentarer og videnskab om Kodi: Tilføjelser med de bedste dokumentariske kanaler

Indholdsfortegnelse:

Stream dokumentarer og videnskab om Kodi: Tilføjelser med de bedste dokumentariske kanaler
Stream dokumentarer og videnskab om Kodi: Tilføjelser med de bedste dokumentariske kanaler
Anonim

Uanset om du er interesseret i videnskab eller natur, astronomi eller historie, er der et stort udvalg af dokumentarfilm rundt for at passe alle sammen. Selvfølgelig er en af de mest bekvemme måder at opnå det på, gennem Kodi, med sin overflod af tredjeparts add-ons. Nogle giver adgang til enorme backkataloger af on-demand-indhold, mens andre giver dig mulighed for at live stream fra nogle af de bedste dokumentariske kanaler i verden. Uanset hvad du er interesseret i, viser vi dig, hvordan du streamer dokumentarer og videnskab om Kodi. Læs videre!

Image
Image

Før du downloader,

Selvom Kodi selv er 100% lovlig, er der nogle uofficielle add-ons, der kan give adgang til indhold ulovligt. Og da nogle Kodi-brugere har været kendt for at modtage juridiske meddelelser om krænkelse af ophavsretten som følge af at bruge disse apps, med nogle endda over for yderligere sanktioner, er det bedre at være sikkert end undskyld. Med en VPN er din onlineaktivitet anonymiseret og sikker, hvilket betyder at du er beskyttet mod risikoen for sådanne retlige konsekvenser.

Spørgsmålet er, hvilke af de mange VPN'er på markedet skal Kodi-brugere vælge? Der er fire hovedkriterier, du bør overveje, når du vælger dit valg:

 • Hurtige forbindelseshastigheder
 • Stærke privatlivsindstillinger
 • Ingen data restriktioner
 • Bred server tilgængelighed

Top VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

Ved hjælp af disse fire kriterier er det rigeligt klart, at det bedste VPN til Kodi-brugere er IPVanish. Det giver lynhurtige forbindelseshastigheder, top-of-the-range krypteringsbestemmelser og også gode privatlivsbestemmelser, da de garanterer, at ingen brugerlogfiler bliver opbevaret. Der er ingen begrænsninger for enten filtyper eller datamængder, og med mere end 850 servere i 60 forskellige lande er der også mange servere at vælge imellem. IPVanish har et stort udvalg af apps, som er tilgængelige på næsten alle platforme, herunder en Amazon-app til Firestick-brugere. Sæt alt sammen, og IPVanish er tydeligvis markedsleder for Kodi-brugere lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

De bedste Kodi-tilføjelser til Stream Documentaries and Science

Ved at udarbejde denne liste trawlede vi gennem utallige forskellige videnskabs- og dokumentarbaserede add-ons (såvel som mere generelle) for at gøre vores anbefalinger i dag. Vores udtømmende arbejde har udbetalt udbytte, da vi har indsnævret det til vores top tre. Vi har også inkluderet et par bonus add-ons, der ikke er ledere af pakken, er værd at din tid til at prøve.

Brettus Documentaries

Som navnet antyder, er Brettus Documentaries en dedikeret dokumentarisk add-on og har et stort udvalg af indhold at nyde. Mens Darth Vader-stil-logoet kan afskrække nogle, der ikke er fans af Star Wars, fortsætter det, da der er så meget mere til denne tilføjelse end sci-fi-relateret indhold.
Som navnet antyder, er Brettus Documentaries en dedikeret dokumentarisk add-on og har et stort udvalg af indhold at nyde. Mens Darth Vader-stil-logoet kan afskrække nogle, der ikke er fans af Star Wars, fortsætter det, da der er så meget mere til denne tilføjelse end sci-fi-relateret indhold.

Hovedmenuen er opdelt i 50 dokumentarkategorier. Nogle af disse muligheder er en lille clickbaity i stil, som "Amazing Scary Documentaries", mens andre er utroligt niches og uklare, såsom "Pancake Art". Ikke desto mindre er der stadig masser af seriøst indhold, herunder for eksempel både verdenskrige, britisk historie, natur og vilde dyr, nazister og kriminalitet.

En kritik af Brettus dokumentarfilm er, at nogle afsnit knytter til videoer, som ikke er dokumentarer. For eksempel finder du under nogle overskrifter links til musikvideoer eller endda spoofindhold. Dette kan blive irriterende, men hvis du har tålmodigheden til at sive igennem, er der timer og timers værdifuldt indhold, der venter på at blive udforsket og nydt.

Sådan installeres Brettus Documentaries

Processen med at installere Brettus Documentaries add-on er en relativt enkel, som du vil se fra trin-for-trin vejledningen nedenfor:

 1. Åbn Kodi og på venstre side af startskærmen er hovedmenuen. Vælg Indstillinger fra denne menu, som er tandhjulsikonet øverst i menuen.
 2. På den næste skærm vælges Filhåndtering og derefter på den følgende klik på Tilføj kilde
 3. en Tilføj filkildepop-up vindue skal nu vises med en tekstboks i midten, der siger . I denne boks skal du indtaste følgende URL nøjagtigt som det vises her: https://plugin.video.brettus.documentaries-1.1.0.zip/
 4. Under, er en boks, der beder dig om at navngive denne fil. Navnet Brettus dokumentarer synes det sikreste væddemål, men det er selvfølgelig op til dig. Når først det er indtastet, skal du klikke på Okay.
 5. Gå nu tilbage til startskærmen og vælg derefter Tilføjelser efterfulgt af Add-on Manager. Dette er ikonet, der ligner en åben boks og er placeret øverst til højre på skærmen.
 6. På den menu, der følger, skal du vælge Installer fra zip-fil.
 7. Vælg derefter Brettus Documentaries mulighed fra listen.
 8. Vent et øjeblik igen, så en besked vises øverst til højre på skærmen, og du fortæller, at tilføjelsen til Brettus Documentaries nu er aktiveret.
 9. Det er det! Brettus Documentaries skal nu være tilgængelige på din add-ons side, og en hel verden af dokumentarfilm er nu lige ved hånden.

Decado Dokumentarer

Image
Image

Decado er en anden dedikeret dokumentarfokuseret tilføjelse med en reel dybde af indhold, der er tilgængelig for at udforske. Det er lidt mere 'lige under linjen' end Brettus, fordi det mangler noget af det quirky og off-the-wall indhold, der er tilgængeligt på den tidligere. Men hvad det tilbyder, er en ren, veldesignet og nem at navigere add-on-oplevelse, som har et stort udvalg af indhold af høj kvalitet, som brugerne kan nyde.

Størstedelen af Decados indhold er dokumentarfilm i fuld længde. De fleste af disse leveres også i high definition, hvilket er en reel bonus især for elskere af naturdokumentarer. Deres menu har omkring 25 muligheder at vælge imellem, og det bruger klare titler som Biografi, Miljø, Kriminalitet og Konspiration, for at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Der er også et par andre nyttige funktioner, som giver dig mulighed for at søge efter deres mest populære dokumentarfilm og deres nyeste dokumentarfilm. Disse er en fantastisk måde at grave ud det bedste tilgængelige indhold og er et godt finish til en glimrende add-on.

Sådan installeres Decado-dokumentarer

Decado Dokumentarer findes i MetalKettle Repository, hvilket gør installationsprocessen lidt anderledes end Brettus Documentaries add-on.

 1. Gå først til menuen på venstre side af Kodi-startskærmen, og vælg Indstillinger, som er tandhjulsikonet øverst.
 2. På den næste skærm vælges den indstilling, der hedder Filhåndtering og vælg på den næste skærm Tilføj kilde
 3. en Tilføj filkildepop up vindue vil nu blive vist. Klik på den tekstboks, der siger og skriv den følgende URL nøjagtigt som den er skrevet her: https://kodi.metalkettle.co
 4. Hit the Færdigknappen og indtast derefter et navn til denne kilde nedenunder. MetalKettle virker som den bedste indsats. Bekræft dit valg for at fortsætte.
 5. Gå tilbage til startskærmen og vælg Tilføjelser fra menuen efterfulgt af Add-on Manager ikon, der ligner en åben boks og kan findes i øverste højre hjørne af skærmen.
 6. I menuen, der vises, skal du vælge indstillingen til Installer fra zip-fil. Klik derefter på MK Og på den følgende skærm vælges repository.metalkettle-x.x.x.zip. Dette vil downloade MetalKettle-depotet. En bekræftelse om, at downloadingen har været vellykket, vil dukke op efter et øjeblik i øverste højre hjørne af skærmen.
 • Gå tilbage til menuen Add-on Manager, og vælg denne gang Installer fra depot. Vælg derefter Metalkettles Addon repository, efterfulgt af video tilføjelser.
 • Rul ned på listen, indtil du ser Decado Dokumentarer opført . Klik på dette og vent et øjeblik igen, så en bekræftelsesmeddelelse vises øverst til højre på skærmen
 • Dermed er Decado Documentaries add-on blevet aktiveret, og du kan nyde alt, hvad den har at byde på.

Youtube

Image
Image

Bære over med mig; YouTube kan virke som et dovent valg her, men faktum er, at det indeholder en af de største samlinger af dokumentarisk indhold, der nogensinde er blevet udarbejdet. Desuden er YouTube Kodi-tilføjelsen måske den bedste platform til at få adgang til det. Dette er den bedste metode, vi har fundet for at uddele dokumentarindhold fra sit store arkiv.

Brug Søg anlæg og indtaste Dokumentarfilm. Når søgningen kommer tilbage, skal du klikke på kanalens side. Her finder du en enorm liste over tilgængelige dokumentarkanaler, som du derefter kan søge efter bestemte emner eller kanaler, du er interesseret i eller bare søge efter noget, der synes at være tiltalende. At gøre dette på Kodi-tilføjelsen er meget mere ligetil end nogle andre YouTube-platforme. Selvom add-onen mangler nogle af de ekstra funktioner (f.eks. Deling), kompenseres dette mere end den forbedrede evne, du skal have adgang til, og du kan hurtigt og nemt se det store dokumentarindhold.

Sådan installeres YouTube Add-on

Processen med at installere YouTube-tilføjelsen er lige så nem som den får, fordi den er en officiel Kodi-tilføjelse. Mange brugere vil allerede have downloadet det, men bare hvis du ikke har:

 1. Klik på hovedmenuen på Tilføjelser efterfulgt af Add-on Manager. Dette er ikonet, der ligner en åben boks og kan findes i øverste højre hjørne af skærmen.
 2. Åbn Official Kodi Add-on Repository og rul ned til du ser YouTube-tilføjelsen.
 3. Klik på dette og vent et øjeblik, så bekræftelsesmeddelelsen vises øverst til højre på skærmen.
 4. Det er det. YouTube er klar til at rulle!

En note om dokumentar Storm-tilføjelsen

Et dokumentarfokuseret tilføjelsesprogram, du måske har læst om andre steder, er Dokumentar Storm. Dette er en, jeg gentagne gange har forsøgt og ikke har installeret. Jeg ved, at andre har stået over for lignende problemer. Det er uklart i øjeblikket, om dette er et permanent eller midlertidigt problem, men det er stadig tilfældet på tidspunktet for skrivningen, så det er umuligt at anbefale denne tilføjelse i øjeblikket.

Andre dokumentære tilføjelser

For ægte elskere af dokumentarfilm bør de dedikerede tilføjelser, der er skitseret ovenfor, have masser af indhold at nyde, men for dem, der vil have mere, og især dem, der ønsker nye eller live-udsendte dokumentarer, er der et par andre tilføjelser, der er værd at udforske.

UK Turk Afspilningslister

Med bortfaldet af Exodus og andre live streaming-tilføjelser er UK Turk Playlists en af de bedste live streaming-tilføjelser lige nu. Udover at give brugerne adgang til live-indhold fra Storbritannien, USA og Tyrkiet, giver det også brugere mulighed for at streame en række dedikerede faktuelle kanaler, herunder History Channel og National Geographic. Disse har et stort udvalg af nyt og gammelt dokumentar- og videnskabs indhold, der lugter døgnet rundt, hvilket gør UK Turk Playlists til et værdifuldt tillæg til entusiaster.
Med bortfaldet af Exodus og andre live streaming-tilføjelser er UK Turk Playlists en af de bedste live streaming-tilføjelser lige nu. Udover at give brugerne adgang til live-indhold fra Storbritannien, USA og Tyrkiet, giver det også brugere mulighed for at streame en række dedikerede faktuelle kanaler, herunder History Channel og National Geographic. Disse har et stort udvalg af nyt og gammelt dokumentar- og videnskabs indhold, der lugter døgnet rundt, hvilket gør UK Turk Playlists til et værdifuldt tillæg til entusiaster.

Stream alle kilderne (SALTS)

En anden af de største tv og film add-ons, der stadig går stærkt. SALTS har også et godt udvalg af højkvalitets on-demand dokumentarer, som findes i både Movie og TV sektioner af addon.
En anden af de største tv og film add-ons, der stadig går stærkt. SALTS har også et godt udvalg af højkvalitets on-demand dokumentarer, som findes i både Movie og TV sektioner af addon.

cCloud TV

cCloud TV er måske den bedste Kodi IPTV-tilføjelse, og den indeholder et afsnit i dets menuer bare til dokumentarindhold. Dette indeholder en lang liste over dedikerede dokumentariske kanaler, som brugerne kan vælge imellem at nyde levende dokumentar- og videnskabsprogrammer døgnet rundt.
cCloud TV er måske den bedste Kodi IPTV-tilføjelse, og den indeholder et afsnit i dets menuer bare til dokumentarindhold. Dette indeholder en lang liste over dedikerede dokumentariske kanaler, som brugerne kan vælge imellem at nyde levende dokumentar- og videnskabsprogrammer døgnet rundt.

BBC iPlayer

BBC er måske verdens mest berømte producent af dokumentarindhold. Og deres online streaming service, BBC iPlayer, giver dig adgang til alle deres nyeste dokumentarfilm, plus også et par ældre shows. Der er en dedikeret faktuel sektion på iPlayer, som du let kan søge efter indhold, der er af interesse. En vigtig note er, at BBC iPlayer kun er låst til kun for britiske brugere, så brugere uden for Storbritannien skal bruge en VPN-tjeneste som IPVanish, der er forbundet til en britisk server for at få adgang til denne service.
BBC er måske verdens mest berømte producent af dokumentarindhold. Og deres online streaming service, BBC iPlayer, giver dig adgang til alle deres nyeste dokumentarfilm, plus også et par ældre shows. Der er en dedikeret faktuel sektion på iPlayer, som du let kan søge efter indhold, der er af interesse. En vigtig note er, at BBC iPlayer kun er låst til kun for britiske brugere, så brugere uden for Storbritannien skal bruge en VPN-tjeneste som IPVanish, der er forbundet til en britisk server for at få adgang til denne service.

Det er en pakke til vores overblik over Kodi-tilføjelser til streaming af dokumentarer. Har vi savnet din favorit? Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor!

Populært emne.