Sådan deaktiveres spiltilstand i Fall Creators Update - Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan deaktiveres spiltilstand i Fall Creators Update - Windows 10
Sådan deaktiveres spiltilstand i Fall Creators Update - Windows 10
Anonim

Microsoft introducerede Game Mode til Windows 10. Det er en speciel tilstand, der har til formål at give dig en bedre spiloplevelse. Det er effektivitet er debat blandt spillere. Nogle siger, at der er en mærkbar forskel i nogle spil, mens andre klager over, at det hele tiden ødelægger alt. Indtil Creators Update kan spiltilstanden slås til eller fra efter vilje. Der var en lille omskifter til kontrol i Indstillinger-appen under Gaming> Game Mode. Den lille switch er væk i Fall Creators Update. Hvis din pc understøtter spiltilstand, bliver den tændt. Mens kontakten er væk, kan du stadig deaktivere Game Mode i Fall Creators Update fra Windows-registreringsdatabasen. Sådan er det.

Image
Image

Deaktiver Game Mode i Fall Creators Update

Da du skal foretage en ændring i Windows-registreringsdatabasen, skal du have administrative rettigheder. Åbn Windows-registreringsdatabasen og naviger til følgende sted;

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft GameBar

Her skal du kigge efter en nøgle kaldet AllowAutoGameMode. Hvis det ikke er der, skal du oprette det. Højreklik i det højre panel og vælg Ny> DWORD (32-bit) Værdi. Omdøb den nye værdi AllowAutoGameMode.

Som standard har denne tast værdien 0. Det vil deaktivere spiltilstand. Hvis du vil aktivere spiltilstand, skal du ændre værdien til 1.
Som standard har denne tast værdien 0. Det vil deaktivere spiltilstand. Hvis du vil aktivere spiltilstand, skal du ændre værdien til 1.
Image
Image

Spiltilstand er bedre

Game Mode oprindeligt opnåede en masse had. Som med de fleste nye funktioner, som Microsoft tilføjer til Windows 10, var det ikke fuldt udviklet, da det blev rullet ud til brugere på den stabile udgivelseskanal. Den første oplevelse folk havde med det var mindre end imponerende. For nogle brugere resulterede det i en meget dårligere oplevelse. Microsoft har ikke hældt denne funktion, selvfølgelig. I stedet er det forbedret det betydeligt. Indledende rapporter fra brugere, der har opgraderet til Fall Creators Update, er skæv i retning af den positive ende. Indrømmet den nye Windows 10 opdatering har kun været ude i et par dage, så det er ikke det, du ville kalde den populære mening.

Uanset om Game Mode er forbedret i Fall Creators Update eller ej, burde Microsoft ikke have fjernet Off-knappen. Denne tilstand er altid tændt, men den giver heller ikke krav om at give alle brugere en ensartet oplevelse. Den vigtigste lokke er, at du får en højere framerate, men brugere, der allerede har en anstændig spilrigge, vil måske gerne klare sig uden det.

Der er også det faktum, at spiltilstand forbedrer nogle spil og ødelægger andre. For dem, der bruger det selektivt, vil Off-knappen blive meget savnet. Det er mere end ubelejligt at skulle deaktivere Game Mode fra Windows-registreringsdatabasen. Det vil sandsynligvis skubbe brugere for at holde det deaktiveret permanent.

Populært emne.