Sådan fastsættes prisen ikke tilgængelig for udvidelser i Chrome Webshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan fastsættes prisen ikke tilgængelig for udvidelser i Chrome Webshop
Sådan fastsættes prisen ikke tilgængelig for udvidelser i Chrome Webshop
Anonim

Chrome Webshop er hjemsted for apps og udvidelser til Google Chrome. Det er en ret stor butik, men du vil ofte finde duplikat / forfalskede apps og udvidelser. Derudover er nogle få populære Chrome-udvidelser fundet skyldige i at indsprøjte annoncer mv, og nogle er endda blevet hacket. Det er en køber-pas på situationen til tider. En del af disse lejlighedsvise hiccups støder normalt ikke på problemer, når du downloader en udvidelse. Du skal bare klikke på knappen 'Tilføj til Chrome'. Nogle gange erstattes knappen "Tilføj til Chrome" dog med en "Pris ikke tilgængelig" -knap. Dette forhindrer dig i at installere udvidelsen. Sådan får du det rundt.

Image
Image

Fix pris ikke tilgængelig for udvidelser

Der er to grunde til, at du ser en "Pris ikke tilgængelig" -knap, når du forsøger at downloade en udvidelse fra Chrome Webshop. regionale restriktioner, købsbegrænsninger. Begge har virkelig at gøre med hvilket land du er i. En regional begrænsning er placeret af udviklere, som stopper brugere uden for et bestemt område fra at installere appen / udvidelsen. Købsbegrænsningen har at gøre med, om køb af Chrome Webshop er mulig i dit land.

Den enkle måde omkring prisen, der ikke er tilgængeligt, er at bruge en VPN. Installer en VPN, og besøg derefter udvidelsens side i Chrome Webshop. Du skal se knappen 'Tilføj til Chrome'. Klik på det, og udvidelsen installeres.

Image
Image

Begrænsninger

Dette vil hjælpe dig med at undgå regionale restriktioner. Hvis udvidelsen kun virker i bestemte områder, er det muligt, at du skal bruge VPN'en til også at bruge udvidelsen. Der er ingen måde at fortælle hvilket land udvidelsen er tilgængelig i, så der vil være lidt prøve og fejl. Hvis begrænsningen skyldes, at du ikke kan købe varer fra Chrome Webshop i dit land, kan du komme ind i en vejblok.

Du skal bruge en betalingsmetode, der fungerer i det land, hvor udvidelsen er tilgængelig, og igen skal du bruge en VPN, der kan garantere, at dine oplysninger er sikre. En VPN vil slippe af med prisen Ikke tilgængelig knappen, og hvis udvidelsen er gratis, vil du kunne installere den uden problemer.

Vi skal også være opmærksom på, at hvis du skal købe en udvidelse, og du har brug for et VPN, bare for at downloade det, skal du sørge for at det fungerer i dit land. Udvidelser er normalt gratis, og de sjældne få, der betales, har en prøveversion, så tag det til et spin.

Populært emne.