KissAnime arbejder ikke? Bedste alternativer til Watch Anime på Kodi

Indholdsfortegnelse:

KissAnime arbejder ikke? Bedste alternativer til Watch Anime på Kodi
KissAnime arbejder ikke? Bedste alternativer til Watch Anime på Kodi
Anonim

Hvis du er en anime fan, er du bundet til at have været sørgmodig og skuffet, da den fantastiske KissAnime-side blev taget offline tidligere i sommer. Det var et centralt hub for anime fans rundt om i verden, og det har været et tab for ikke at have det tilgængeligt mere.

KissAnime var også en populær kilde til streaming anime på Kodi gennem en tilføjelse. Men som hovedstedet er taget ned, virker disse vandløb ikke længere. Så hvad er en anime fan at gøre? Nå, her deler vi nogle alternativer til KissAnime som du kan bruge til at streame anime gennem din Kodi installation.

Image
Image

Du har brug for en VPN til Stream Anime med Kodi

Før vi kommer til anbefalingerne for streaming på Kodi, skal vi diskutere sikkerhed. Selvom Kodi-softwaren selv er fri, åben kilde og helt lovligt at bruge, er mange af de tilgængelige add-ons oprettet af tredjepartsudviklere, der kan eksistere i et lovligt gråt område. Afhængigt af de love, hvor du bor, kan du blive udsat for en bøde eller endog en retsforfølgelse for streaming indhold, som du ikke har retlig adgang til.

For at beskytte dig mod juridiske problemer er den bedste måde at bruge Kodi-tilføjelser på, med en VPN på plads. Men hvordan man vælger hvilken tjeneste at bruge? Her er fire spørgsmål at spørge dig selv: Hvor hurtigt er forbindelsen? Hvor mange servere er tilgængelige, og i hvor mange lande? Holder firmaet logger over din aktivitet? Understøtter VPN-softwaren mange platforme?

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Den VPN-udbyder, som vi anbefaler, er IPVanish. Denne udbyder tilbyder lynhurtige forbindelseshastigheder, som er perfekte til streaming HD-video, og de har over 850 servere i mere end 60 lande, så du nemt kan komme rundt i regionens lås ved at spoofing en placering i Japan, Storbritannien eller andre steder. Derudover har virksomheden en streng politik uden logføring, så du ved, at du bliver holdt sikker fra nysgerrige øjne, og deres software er let at installere på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed. De har endda mulighed for at installere softwaren direkte på din router, så al trafik over dit netværk bliver automatisk beskyttet, uanset hvilken enhed du bruger til at få adgang til internettet.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Nu videre til tilføjelsesprogrammerne.

Hvad er alternativerne til KissAnime?

Siden siden blev taget ned, er der flere steder, der hævder at være efterkommere af den originale KissAnime, der er blevet opført, idet de holder KissAnime-navnet, men bruger forskellige domæner. Disse websteder er imidlertid ikke godkendt af Kiss-teamet og er blevet anklaget for at stjæle kreditkortoplysninger og andre personlige oplysninger fra deres brugere. Vi anbefaler, at du bruger dem, og foreslår at du bruger et af disse tilføjelsesprogrammer i stedet.

Crunchyroll

Et af de mest populære sider til at se anime er Crunchyroll, som har et fantastisk udvalg af anime til streaming i high definition, og har engelsk undertekster til alle dets shows. En stor fordel ved dette websted er, at episoder udgives på engelsk på samme dag, hvor de udgives i Japan - så det er en fantastisk måde at holde sig ajour med de seneste serier.
Et af de mest populære sider til at se anime er Crunchyroll, som har et fantastisk udvalg af anime til streaming i high definition, og har engelsk undertekster til alle dets shows. En stor fordel ved dette websted er, at episoder udgives på engelsk på samme dag, hvor de udgives i Japan - så det er en fantastisk måde at holde sig ajour med de seneste serier.

Der er også en Crunchyroll add-on til Kodi, som giver dig mulighed for at streame al din anime gennem din Kodi installation. Du kan finde vores vejledning til at installere Crunchyroll add-on til Kodi her.

Crunchyroll add-on understøttes officielt af Kodi, så det er meget nemt at installere. Det kræver dog en betalt konto med Crunchyroll-tjenesten. Hvis du ikke har penge til at betale for en konto, så kan vi også anbefale nogle gratis muligheder nedenfor.

Andre Kodi Add-ons til Watching Anime

Animego og Animehere

To add-ons, der specialiserer sig i streaming anime indhold på dit Kodi system er Animego og Animehere. De har begge mindre valg end enten KissAnime eller Crunchyroll, men har stadig biblioteker af hundredvis af anime-film og shows. Begge er nemme at bruge - de mindre valgmuligheder bidrager til at gøre tilføjelserne enklere og hurtigere at navigere, og de har de funktioner, som du ville forvente som undertekster, noget indhold i high definition og muligheden for at søge efter serier eller at filtrere ved hjælp af kategorier.

Image
Image
Image
Image

Goodfellas 2.0

En anden mulighed for den anime fan i nød er at bruge en generel tv og film add-on, der har en stærk animation sektion. Goodfellas 2.0 er et af de mest populære tilføjelsesprogrammer til alle Kodi og har et massivt udvalg. Det har en tendens til at have mere vestlig animation end specifikt anime i sit bibliotek, men hvis du leder efter højkvalitetsstrømme af berømte japanske film eller shows, så er dette absolut et besøg værd.

Image
Image

Funimation

Image
Image

Endelig kan du også overveje at bruge Funimation tilføjelse. Dette er også en tilføjelse, du har brug for en betalt konto, der skal bruges, men hvis du har råd til medlemskabet, kan du gøre brug af en smidig, farverig grænseflade og et stort udvalg af anime med alle de funktioner, du ville forvente. Denne tilføjelse kan officielt kun bruges inden for USA, UK eller Irland, men hvis du bruger en VPN så kan du komme rundt om denne begrænsning uden problemer.

Hvad med KissCartoon?

Du har måske bemærket, at KissCartoon, søstersiden til KissAnime, der fokuserede på vestlig animation, gik ned på samme tid. Men du vil være glad for at høre, at der også er alternativer til KissCartoon for Kodi. Du kan finde vores artikel om KissCartoon-alternativer her.

Konklusion

Vi håber, at dette har hjulpet dig med at finde en alternativ kilde til din anime nu, da KissAnime er væk. Hvis du har en anbefaling til et tilføjelsesprogram, som vi savnede, så lad os det vide! Eller hvis du har spørgsmål om installation eller brug af disse tilføjelsesprogrammer, skal du give os en kommentar nedenfor.

Populært emne.