Sådan genoprettes en junk SMS i IOS 11

Indholdsfortegnelse:

Sådan genoprettes en junk SMS i IOS 11
Sådan genoprettes en junk SMS i IOS 11
Anonim

Vi har talt om den nye SMS filtreringsfunktion i iOS 11. Du kan filtrere junk SMS i iOS 11 med den rigtige filtreringsapp. Alle dine spambeskeder går derefter til fanen Uønsket SMS i appen Beskeder. Du ser aldrig en advarsel for disse meddelelser, og de forbliver ude af din indbakke. Funktionen er imponerende, og alt andet end apps kan lave fejl. Sådan kan du gendanne en junk SMS i iOS 11 og returnere den til din indbakke.

Hvidliste Senderen

En god SMS-filtreringsapp skal have en hvidlistefunktion. Hvis du filtrerer junk SMS på din iPhone, så gør du det via en app. Kontroller, om appen har en hvidlistefunktion, og brug den til at gendanne en junk-sms og returnere den til din indbakke.

Gem som kontakt

SMS-filtreringsapps bruger forskellige parametre til at afgøre, om en SMS er spam eller ej. Et af disse parametre er at kontrollere, om afsenderen er en kontakt eller ej. Dette kan virke som en doven tilgang, men det giver mening. Selv Apple bruger den samme parameter til at stoppe iMessage spam. Det filtrerer simpelthen ud iMessages fra ukendte afsendere.

Hvis du har en SMS-filtreringsapp, der fejlagtigt har identificeret en besked som junk, skal du blot tilføje afsenderen som en kontakt, og meddelelsen kan flyttes til indbakken.

Image
Image

Fjern appen

Som vi nævnte, er en afsender, der er i dine kontakter, ikke den eneste måde, hvorpå apps filtrerer spam-sms. Hvis du tilføjer en afsender til dine kontakter, fjernes den ikke fra SMS-fanebladet, og appen har ingen hvidlistefunktion, du skal fjerne appen og prøve en anden.

Når du har fjernet appen, kan du slette en meddelelsestråd. Hvis det samme nummer sender dig en SMS igen, vil den ikke blive filtreret ud. I nogle tilfælde kan afsenderens navn tilføjes med 'Mulig spam' eller noget lignende. For at omgå dette, skal du føje afsenderen til dine kontakter efter at have fjernet den app, der filtrerede den ud.

Filtrering af junk SMS er ikke så simpelt som at filtrere iMessage. Kriterierne for 'kontakt eller ej' er ikke nok. Når apps forsøger at filtrere meddelelser baseret på indholdet af meddelelsen, vil de ikke altid få det rigtigt. Denne funktion er ny, og det vil tage tid for apps at forbedre deres algoritme. Indtil da bør du undgå apps, der ikke har en hvidlistefunktion. Mange af disse apps er en betalt tjeneste, så sørg for at prøve en, der tilbyder en prøveperiode. Prøvetiden hjælper dig med at bedømme, hvor intelligent en app er ved at identificere spam, før du betaler penge for det.

Populært emne.