Sådan repareres Blank Slå Windows-funktioner til eller fra liste i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres Blank Slå Windows-funktioner til eller fra liste i Windows 10
Sådan repareres Blank Slå Windows-funktioner til eller fra liste i Windows 10
Anonim

Windows 10, ligesom sine tidligere versioner, har et par valgfrie funktioner. Som standard er disse futures ikke aktiveret på et system. Hvis brugere vil bruge, for eksempel Hyper V eller Windows Subsystem for Linux, skal de aktivere dem. For at aktivere funktioner skal du åbne Kontrolpanel-appen og gå til Program> Slå Windows-funktioner til eller fra. Dette åbner et nyt vindue med en liste over funktioner, du kan aktivere eller deaktivere. Desværre fejler denne liste nogle gange ikke. Alt du får er et tomt Slå Windows-funktioner til eller fra. Hvis det ikke fylder om fem minutter, har du måske et problem på dine hænder. Hvis dit system er usædvanligt langsomt, vil du måske vente femten minutter for at listen skal indlæses. Hvis du stadig får et tomt drej Windows-funktioner til eller fra liste, så prøv disse rettelser.

Image
Image

Kontroller, om Windows Installer-moduler kører

Åbn Kør-dialogboksen med Win + R-tastaturgenvejen. Skriv services.msc i afkrydsningsfeltet, og tryk på Enter. Dette åbner vinduet Services. Kig efter Windows Installer Installer-tjenesten. Den skal køre og indstilles til automatisk. Hvis ikke, højreklik på tjenesten og start den.

Image
Image

Kør SFC Scan

Dette er ret lige fremad; Kommandoen sfc / scan ser efter korrupte eller manglende filer i Windows og retter dem. Åbn kommandoprompt med administrative rettigheder og skriv følgende. Tillad scanningen at fuldføre og se, om listen over funktioner bliver populeret.

sfc / scanning

Image
Image

Kør System Update Tool

En af grundene til at du kan se et tomt Slå Windows-funktioner til eller fra liste er et problem med opdateringerne. Specielt er noget i opdateringsværktøjet brudt. For at løse problemet skal du åbne Kommandoprompt med administrative rettigheder og køre følgende kommando. Det skal tage 3 minutter at færdiggøre. Hvis det ikke gør noget, lad det køre i et par minutter, og genstart derefter dit system.

DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth

Image
Image

Kør Startup Repair Tool

Åbn startmenuen og klik på tænd / sluk-knappen. Hold nede Skift-tasten, og vælg Genstart fra strømindstillingerne. Windows 10 starter op på skærmen Fejlfinding. Gå til Fejlfinding> Avancerede indstillinger> Start reparation og kør værktøjet. Startup reparation sletter ikke dine filer og apps.

Dette bør løse problemet med det blinde Windows-funktioner. Hvis det ikke er tilfældet, skal du muligvis nulstille din pc. Dette er selvfølgelig lidt ekstremt, så før du går ned på den rute, skal du prøve at oprette en ny Windows-administratorkonto for at se, om listen over Windows-funktioner er populær eller ej.

Populært emne.