Stream film lovligt på Kodi: 3 sikre løsninger til at se film

Indholdsfortegnelse:

Stream film lovligt på Kodi: 3 sikre løsninger til at se film
Stream film lovligt på Kodi: 3 sikre løsninger til at se film
Anonim

Der er tusindvis af måder at bruge open source media center software Kodi. Det er perfekt til HD-film, live sport, binge watching tv-shows, selv adgang til udenlandske film! Nogle af de uofficielle add-ons til Kodi har et ry for at købe piratkopieret indhold, men det gør det lidt farligt at dykke hovedet først i Kodi-fællesskabet fra tredjepart. Du kan beskytte dig selv ved at holde fast med legitime kilder, der undgår ulovlige strømme og upålidelige kilder. Officielle tilføjelser bringer et stort udvalg af tv-shows og film til din Kodi-installation, som alle er 100% og 100% lovlige at streame.

Image
Image

Før du bruger Kodi, få et godt VPN

Kodi, dets officielle tilføjelser, og mange af dets uofficielle add-ons giver bred adgang til gratis og juridisk indhold. Det har dog ikke stoppet andre kilder fra at gribe piratkopierede film eller ulovligt opnåede tv-shows. Disse indholdsstrømme har givet hele Kodi-samfundet noget af et dårligt ry. Indehavere af indholdsrettigheder er begyndt at kæmpe tilbage ved at lukke add-on-fællesskaber, og internetudbydere smutter ofte brugerdownloads for at modvirke Kodi-strømme.

Du kan beskytte dig selv mod mange af disse trusler ved at bruge et pålideligt virtuelt privat netværk. Vi har valgt vores bedste service baseret på følgende kriterier for at sikre, at du får det hurtigste, det sikreste og det bedste VPN til alle dine Kodi streaming behov: hurtige downloads, nullogging politik, ingen båndbredde restriktioner og uovervåget trafik.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

IPVanish leverer den bedste balance mellem hastighed, privatliv og anonymitet, hvilket gør den til den perfekte VPN for enhver Kodi-bruger. At skabe en rygrad for disse utrolige funktioner er virksomhedens massive netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande, hver finjusteret til optimal video streaming ydeevne. IPVanish beskytter dit privatliv ved at låse data med stærk 256-bit AES-kryptering. Brugerdefineret software leverer både DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsomskifter for at sikre, at ingen detaljer snyder sig i tilfælde af en utilsigtet afbrydelse. Og bagved er alt en nullogningspolitik på al trafik, hvilket sikrer, at ingen af dine aktiviteter stikker rundt for at blive en forpligtelse.
IPVanish leverer den bedste balance mellem hastighed, privatliv og anonymitet, hvilket gør den til den perfekte VPN for enhver Kodi-bruger. At skabe en rygrad for disse utrolige funktioner er virksomhedens massive netværk af over 850 servere i 60 forskellige lande, hver finjusteret til optimal video streaming ydeevne. IPVanish beskytter dit privatliv ved at låse data med stærk 256-bit AES-kryptering. Brugerdefineret software leverer både DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk dræningsomskifter for at sikre, at ingen detaljer snyder sig i tilfælde af en utilsigtet afbrydelse. Og bagved er alt en nullogningspolitik på al trafik, hvilket sikrer, at ingen af dine aktiviteter stikker rundt for at blive en forpligtelse.

EXCLUSIVE for Addictive Tips læsere: Få en fantastisk 60% rabat, når du tilmelder dig et år med IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages penge tilbage garanti, så du kan prøve alt uden risiko og ingen bekymringer.

Stream dine egne film med Kodi

Har du nogle tv-shows eller filmfiler, der sidder på din computer? Hvad med nogle få dvd'er, du er kløe at se? Kodi kan hjælpe med at organisere og streame alle dine medier fra en utrolig praktisk grænseflade. Det er nemmest, hvis dine filer er i nogle få mapper, men selvom de ikke er, vil Kodi gribe dem, mærke dem de rigtige navne, tilføje omslagskunst og lade dig se dem uden at grave igennem utallige mapper.

Sådan tilføjer du dine egne film til Kodi:
Sådan tilføjer du dine egne film til Kodi:
 1. Gå til Kodis hovedmenu og klik på "Videoer" sektionen.
 2. Vælg "Filer". En liste over dine tilføjede videokataloger vises. For at tilføje flere skal du bare klikke på "Tilføj videoer …"
 3. En video kilde vindue vil dukke op. Vælg "Gennemse" og vælg den mappe, du vil tilføje.
 4. Vælg et unikt navn til mappen og klik på "OK"
 5. Vinduet "Set Content" åbnes. Klik på "Denne mappe indeholder" og fortæl Kodi, hvilken type filer der er i mappen (film, tv-shows, musikvideoer). Dette trin er valgfrit, men gør det så meget lettere at finde indhold gennem Kodis hovedmenu senere.
 6. Afhængigt af dit valg i det foregående trin vises nye muligheder i vinduet. Indstil dem efter eget valg, eller lad dem være i deres standardtilstand.
 7. Klik på "Ok". Kodi vil bede om at opdatere mappen og udføre en scanning på videoindholdet, herunder tagging og navngivning af filer, hvis du indstiller disse muligheder i det foregående trin.
 8. Gå tilbage til Kodis hovedmenu og klik på "Videoer"
 9. Den eller de mapper, du tilføjede, vises under Mediekilder.

Denne metode giver kun dig mulighed for at streame indhold på samme enhed. Hvis du vil afspille en film fra din stationære pc på din tablet, vil du f.eks. Følge UPnP-servervejledningen nedenfor.

Sådan streams Kodi-film til en hvilken som helst enhed

En af de mindre kendte funktioner om Kodi er, at du kan indstille softwaren til at streame videoer fra en enhed til en anden. Det tager kun et sekund, og du behøver ikke engang at installere nogen add-ons, bare klik et par knapper, og du er klar. Dette er perfekt, hvis du har et stort mediebibliotek på din computer, men vil se shows på din tablet, laptop eller endda smartphone.

Bemærk: Følgende trin er for Kodi v17 "Krypton". For ældre versioner, se vejledningen på den officielle Kodi wiki.

Sådan bruger du UPnP-streaming på Kodi:

 1. Installer Kodi på samme enhed, hvor du gemmer dine videoer. Vi kalder denne enhed serveren.
 2. Gå til Kodis hovedmenu og klik på tandhjulsikonet øverst.
 3. Vælg " Serviceindstillinger"Ikonet.
 4. Gå til UPnP / DLNA fane.
 5. Tænd for " Del mine biblioteker"Mulighed øverst.
Image
Image
 1. På din anden enhed skal du åbne Kodi og gå til Videoer > Filer > Tilføj videoer …
Image
Image
 1. Vælg " Gennemse"I vinduet der dukker op.
Image
Image
 1. Rul ned til " UPnP-enheder
Image
Image
 1. Du kan se din server, der er opført der. Åbn den og klik på " Okay
 2. Navngiv din videokilde.
 3. Når du vil streame, skal du blot køre Kodi på din server og derefter forbinde via din anden enhed ved at gå til fanen "Videoer" og vælge kilden. Så længe begge enheder er på samme Wi-Fi-netværk, er du indstillet.

Sådan installeres Kodi Add-ons

De fleste af Kodi's add-ons er tilgængelige i repositorier. Disse gigantiske samlinger af filer er organiseret og gemt på eksterne servere af forskellige medlemmer af samfundet. Repositories gør det nemt at finde og opdatere tilføjelser uden at skulle skure internettet eller grave gennem din Kodi-mappe. De giver også et ekstra sikkerhedslag for at holde dårligt lavede eller ondsindede tilføjelsesprogrammer sikkert væk fra samfundet.

Kodi tilbyder en række forskellige måder at tilføje repositorier på, men vi foretrækker "eksterne kilder" -metoden. Det er nemmere at bruge på mobile enheder og hjælper med at holde tingene nede i det lange løb. Før du begynder skal du ændre en standardindstilling, så denne metode kan fungere:

Image
Image
 1. Åben Kodi, og klik på gearikonet for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger > Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af " Ukendte kilder" mulighed.
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Når Kodi er oprettet, er du klar til at installere. Alt du skal gøre er at finde en god depotwebadresse, indtaste den som en kilde, lad Kodi gøre downloadingen. Bagefter er du fri til at sejle gennem indholdet og installere alle de tilføjelser, du kan lide. Processen kan være akavet første gang du gør det. Hvis du har brug for en hånd, skal du følge vores vejledninger nedenfor for trinvise instruktioner fra start til slut.

Bedste Kodi-tilføjelser til streaming af film lovligt - officielt indhold

Kodi er let at tilpasse og udvide. Softwaren blev designet, så skabere og lokalsamfund kunne opbygge indhold, der er direkte grænseflader med klienten, og åbne op for et ton nye videokilder, som verden kan nyde. Kodi-teamet verificerer og indeholder officielle add-ons i et repository, der kommer forudinstalleret med hver Kodi-download. Ved at bruge disse kilder ved du, at du får pålidelig adgang til sikkert, gratis og juridisk indhold hver gang.

Der er snesevis af brugerdefinerede bygger af Kodi, som ikke alle holder fast i ovenstående idealer. Før du hopper ind, skal du sørge for at have en officiel Kodi-bygning installeret ved at downloade direkte fra Kodi-webstedet. Har altid den nyeste version af softwaren, og installer opdateringer så snart de er tilgængelige.

Bemærk: Kodi-samfundet omfatter både officielle og uofficielle add-ons, hvoraf sidstnævnte sommetider får adgang til uverificerede kilder eller endda piratkopieret indhold. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Official Kodi Add-on - Viewster

Viewster er en utrolig kilde til gratis og lovlig film. Tilføjelsen tilbyder dusinvis af kategorier pakket med både tv-serier og film, alt fra dokumentarfilm til animation, komedie, horror, westerns, sci-fi, eventyr og meget mere. Du kan søge efter indhold efter navn eller bare gennemse genrene og se, hvad der ser interessant ud. Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal begynde, skal du tjekke Udvalgte kategori. Nogle af de bedste film- og tv-shows vises her, så vælg en og lad det sjove begynde!
Viewster er en utrolig kilde til gratis og lovlig film. Tilføjelsen tilbyder dusinvis af kategorier pakket med både tv-serier og film, alt fra dokumentarfilm til animation, komedie, horror, westerns, sci-fi, eventyr og meget mere. Du kan søge efter indhold efter navn eller bare gennemse genrene og se, hvad der ser interessant ud. Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal begynde, skal du tjekke Udvalgte kategori. Nogle af de bedste film- og tv-shows vises her, så vælg en og lad det sjove begynde!

Viewster har en bred blanding af indhold fra en række forskellige kilder. Du finder ikke blockbuster hits, de seneste tv-serier eller mange superkvalitetsstrømme. Linksne arbejder altid, men du får meget overset indhold, og det er trøstende at vide, hvad du ser, er helt lovligt.

Sådan installeres Viewster på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed og gå til hovedmenuen.
 2. Vælg "Tilføjelser"
 3. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 4. Vælg "Install from repository"
 5. Find og klik på "Kodi Add-on repository"
 6. Vælg mappen "Video add-ons".
 7. Rul ned og vælg "Viewster"
 8. Klik på knappen "Install" i nederste højre hjørne af vinduet, der åbnes.
 9. Når installationen er færdig, kan du få adgang til Viewster fra hovedmenuen.

Official Kodi Add-on - Snagfilms

Snagfilms har et lignende design og filosofi som Viewster, men med et langt stærkere fokus på film. Du finder over 35 genre kategorier på Snagfilms, hver fyldt med unikke og originale film lige fra fantasi til dokumentarfilm, action, historie og meget mere. En stor del af indholdet streames i HD og ser fantastisk ud på enhver enhed. Selv de klassiske film gnistre med kilder af høj kvalitet. Tv-shows er en minimal optagelse i Snagfilms oplevelsen, men hvis det er fantastisk og unik biograf du er efter, er dette absolut stedet at finde det.
Snagfilms har et lignende design og filosofi som Viewster, men med et langt stærkere fokus på film. Du finder over 35 genre kategorier på Snagfilms, hver fyldt med unikke og originale film lige fra fantasi til dokumentarfilm, action, historie og meget mere. En stor del af indholdet streames i HD og ser fantastisk ud på enhver enhed. Selv de klassiske film gnistre med kilder af høj kvalitet. Tv-shows er en minimal optagelse i Snagfilms oplevelsen, men hvis det er fantastisk og unik biograf du er efter, er dette absolut stedet at finde det.

Sådan installeres Snagfilms på Kodi:

 1. Åbn Kodi på din lokale enhed og gå til hovedmenuen.
 2. Vælg "Tilføjelser"
 3. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 4. Vælg "Install from repository"
 5. Find og klik på "Kodi Add-on repository"
 6. Vælg mappen "Video add-ons".
 7. Rul ned og vælg "Snagfilms"
 8. Klik på knappen "Install" i nederste højre hjørne af vinduet, der åbnes.
 9. Når installationen er færdig, kan du få adgang til Viewster fra hovedmenuen.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Kodi-økosystemet er fyldt med tusindvis af tilføjelser lavet af tusindvis af mennesker over hele verden. Mens det meste indhold er oprettet for at hjælpe med at opdage og se nye shows, er der nogle seedy udviklere derude, der har andre farligere ting i tankerne. Den gode nyhed er, at hvis du holder fast i officielle Kodi-add-ons, er du helt sikker. Du behøver ikke bekymre dig om piratkopieret indhold eller malware, da Kodi verificerer hver tilføjelse, inden den godkendes.

Det er aldrig en dårlig ide at tage et par forholdsregler, når du bruger Kodi selvfølgelig. For det første skal du altid holde din antivirusprogram og firewall aktiv, når du installerer nye tilføjelsesprogrammer. Hvis du starter streaming, skal du sørge for, at VPN'en er i gang for at beskytte dit privatliv. Det er også værd at bemærke, at vi downloader og verificerer hver tilføjelse, før de indeholder dem i vores artikler. Hvis det fremgår af listen ovenfor, var det sikkert og fungerende på tidspunktet for skrivningen.

Hvilke andre juridiske film streaming tjenester bruger du? Hvis du har en favorit ressource, der fungerer godt med Kodi, så lad os vide i kommentarerne nedenfor!

Populært emne.