Pulse Sports Kodi Add-on: Se Live Sports Med Pulse, Installer Guide

Indholdsfortegnelse:

Pulse Sports Kodi Add-on: Se Live Sports Med Pulse, Installer Guide
Pulse Sports Kodi Add-on: Se Live Sports Med Pulse, Installer Guide
Anonim

Når du ønsker at se sport derhjemme, specielt sport fra Storbritannien eller resten af Europa, så Pulssport-tilføjelse til Kodi er ideel til dine behov. Denne tilføjelse til Kodi Media Center-softwaren giver dig mulighed for at streame hundredvis af sportskanaler, så du kan se den sport du kan lide på et tidspunkt, der passer dig bekvemt fra din egen sofa.

Pulssport er en meget international add-on, hvilket betyder at den har sportindhold fra hele verden. Du kan se amerikanske kanaler som Sky Sports eller ESPN, og Storbritannien kanaler som Racing UK og europæiske kanaler som Euro Sport.

Image
Image

Det er vigtigt at bruge en VPN, når der spilles sport

Før vi kommer til installationsvejledningen til Pulse Sports, skal vi først og fremmest overveje sikkerheds- og privatlivsproblemer. Kodi Media Center software er et fuldt open source projekt, der er lovligt at bruge. Men tilføjelser som Pulse Sports er oprettet af tredjepartsudviklere og kan krænke ophavsret ved at streame indhold uden tilladelse, så disse tilføjelser findes i et lovligt gråt område. Hvis du bruger Kodi-add-ons til streaming via en usikker internetforbindelse, kan du være ansvarlig for en bøde eller kunne blive retsforfulgt af myndigheder.

Dette sker, fordi din internetudbyder eller internetudbyder har en oversigt over alle de websteder, du har besøgt, og alle de filer, du har downloadet. Hvis en indehaver af ophavsret eller et agentur mistænker, at du har fået adgang til indhold ulovligt, kan de tvinge din internetudbyder til at overdrage alle deres registreringer af din internetaktivitet. Derefter kan indehaveren af ophavsret eller agenturet bevise, at du har fået adgang til indhold ulovligt og retsforfølge dig for det.

For at beskytte dig selv mod disse bekymringer, er den bedste måde at holde sig trygge på, at bruge en VPN, når du streamer eller downloader indhold. Et VPN er et softwareprogram, som du installerer på din enhed, og som krypterer alle de data, der efterlader din enhed via din internetforbindelse. Denne kryptering betyder, at selvom dine data bliver opsnappet, f.eks. Af din internetudbyder, retshåndhævende eller hackere, kan de ikke dekryptere strømmen for at se, hvilken slags indhold du har fået adgang til.

Resultatet af et VPN er, at det vil forbedre din sikkerhed mod angreb fra hackere, tillade dig at have mere tillid til dine meddelelses og kommunikations personlige oplysninger og lade dig streame eller downloade indhold med en langt lavere risiko for dig selv.

Bedste VPN til Kodi

Når du vil installere en VPN, kan du bemærke, at der er hundredvis af forskellige VPN udbydere derude, hvoraf nogle er mere pålidelige og legitime end andre. Du har muligvis stødt på gratis VPN-tjenester og troede, at de ville være tilstrækkelige, men mange af disse tjenester har ikke de funktioner, du har brug for. Så hvordan ved du, hvad du skal kigge efter i en VPN-udbyder? Hvilke faktorer er vigtige for at vælge en VPN? For at hjælpe dig med denne beslutning har vi samlet en liste over de faktorer, som vi mener er mest afgørende for, at en VPN-udbyder støtter for at give dig den bedst mulige service:

 • Ingen logning. Hvis formålet med en VPN er at holde dig sikker fra nysgerrige øjne, så er der intet tidspunkt at bruge en VPN-udbyder, som vil logge eller registrere din internetaktivitet. Derefter kunne de blive tvunget til at aflevere dine optegnelser, ligesom din internetudbyder er. For at holde dig sikker, har du brug for en VPN-udbyder, som ikke vil holde logger over din internetbrug.
 • Hurtige hastigheder. Når du vil bruge din VPN til streaming video, især hvis det er af høj kvalitet, så har du brug for masser af båndbredde. En VPN med hurtige forbindelseshastigheder er et must, så du ikke behøver at vente på strømme til buffer eller til at indlæse websteder.
 • Masser af servere. Når du starter dit VPN-program, vil du forbinde til en server et sted i verden. Nogle servere vil være hurtige og mere pålidelige end andre, afhængigt af din geografiske placering og andre faktorer. Hvis du finder en server optaget, for langsom eller ikke egnet til dine behov, så vil du skifte til en anden server.En god VPN-udbyder vil have hundredvis af servere, som du kan oprette forbindelse til, så du har masser af muligheder for at finde det, du har brug for.
 • Servere i mange lande. En nyttig funktion af en VPN er evnen til at spoof din placering - det vil sige at få det til at se ud til et websted som om du har adgang til det fra et andet sted. Du kan f.eks. Spoof et sted i USA, så du kan få adgang til regionslåst indhold på ESPNs websted. For at gøre dette skal din VPN have en server tilgængelig, som du kan oprette forbindelse til i det land, du forsøger at spoofe. Af denne grund er det nyttigt at have en VPN-udbyder, som har servere til rådighed i et stort antal forskellige lande.
 • Solid kryptering. Som sikkerhedsspørgsmål vil du være sikker på, at din VPN-udbyder bruger stærk kryptering, så det ikke nemt kan brydes af offentlige myndigheder eller andre.
 • Alle typer trafik tilladt. Et tiltrækkende træk ved en VPN er evnen til at holde alle dine data sikkert krypteret - og det betyder kommunikation via VoIP-protokoller og P2P-downloads som torrenter samt web browsing og video streaming. Mange gratis VPN'er tillader P2P-downloads eller andre former for trafik, så hvis du vil holde dig helt sikker, skal du finde en VPN, der tillader alle typer trafik.
 • Støtte til mange OS'er og enheder. Som vi sagde før, bruger en VPN handler om at holde dig sikker i al din internetbrug. Derfor skal du bruge et VPN på alle de enheder, du bruger regelmæssigt, hvilket kan omfatte et skrivebord, en bærbar computer, en telefon og / eller en tablet. Du ønsker ikke at skulle håndtere en anden VPN-udbyder for hver enhed, så sørg for, at den udbyder du vælger understøtter alle de enheder, du har brug for den til.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Med alle de faktorer, vi nævnte ovenfor i tankerne, VPN-udbyderen, som vi anbefaler, er IPVanish. Denne service har mere end 850 servere i mere end 60 lande og tilbyder lynhurtige forbindelseshastigheder, som er perfekte til streaming af high definition-video. De bruger stærk 256-bit kryptering samt de nyeste VPN-protokoller med høj sikkerhed, for at sikre, at dine data er sikre. Vigtigst er, at de har en streng politik til ikke-logning, så de ikke kan registrere deres internetbrug.

Yderligere fordelagtige egenskaber ved IPVanish er, at det tillader alle former for trafik uden begrænsninger på P2P downloads, VoIP eller andre filtyper. Det er vigtigt, at det ikke har datakapsler eller begrænsninger, så du kan bruge din forbindelse så meget som du vil uden at skulle bekymre dig om at ramme en hætte. Og endelig tilbyder den software til Windows, Mac, Android og iOS, så du kan beskytte alle dine enheder. Det har endda en mulighed for at installere software, som du kan installere direkte på din router, så al trafik på dit hjemmenetværk automatisk krypteres, før den forlader, og holder alle, der bruger dit netværkssikker.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Pulse Sports Add-on

Fra SuperRepo-depotet

Nu hvor du har en VPN på plads, kan vi installere Pulse Sports add-on. For at gøre dette skal vi først tilføje Super Repo-depotet til vores Kodi-installation, inden vi installerer selve tilføjelsen. Sådan gør du det:

Image
Image
 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til SYSTEM og derefter til Filhåndtering
 3. Find et ikon på en diskdrev med et plus på det og vælg Tilføj kilde fra denne menu
 4. Klik på tekstindtastningsboksen, hvor den siger
 5. Indtast følgende URL: http://srp.nu/. Sørg for at skrive URL'en nøjagtigt korrekt, herunder http: //, eller det fungerer ikke korrekt
 6. Navngiv kilden. Vi kalder det Super Repo
 7. Klik på Okay
 8. Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at kilden blev tilføjet
 9. Gå tilbage til startskærmen
 10. Gå til SYSTEM og derefter til Tilføjelser
 11. Vælge Installer fra zip-fil
 12. Vælg Super Repo vejviser
 13. Åbn krypton mappe og derefter den alle folder
 14. Find den kaldte fil superrepo.kodi.krypton.all-0.7.04.zip og klik på den
 15. Vent et øjeblik, og du vil se en meddelelse om, at depotet blev tilføjet.

Nu er depotet tilføjet, vi installerer selve tilføjelsen:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til SYSTEM så til Indstillinger
 3. Gå til Tilføjelser
 4. Gå til Installer fra depot
 5. Find varen til Super Repo og klik på den
 6. Gå til Video-tilføjelser
 7. Klik på Pulssport
Image
Image
 1. Vælg installation fra menuen til venstre
 2. Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at tilføjelsen blev installeret
 3. Det er det, du er færdig, og du er klar til at se!

Pulssport installeres IKKE: Installer Pulse CCM Build fra Ares Wizard

Sommetider SuperRepo er langsom. På grund af serverforbindelser kan alle operationer have timeout, og du vil ikke være i stand til at tilføje Pulse Sports add-on, uanset hvor mange gange du forsøger (mens du finder ud af at det virker, næste morgen). Som et alternativ anbefaler vi dig at installere PULSE BUILD fra Ares Wizard repository - og vi har en fuld guide til at installere Ares.

Når du er færdig med at installere Ares Wizard, klik på hovedskærmen Gennemse builds og vælg derefter Puls. På tidspunktet for skrivningen blev Pulse build installeret 1,5 millioner gange, kun i denne uge. Klik på Pulse CCM og din Kodi-version (Krypton i vores tilfælde).

Image
Image

Kodi genstarter og så får du en ny build på din maskine.

Træk i sport sektionen, og hvor du går, Puls Sports i al sin herlighed.

Image
Image

Brug af Pulse Sports add-on til Kodi

Med alt installeret, er vi klar til at begynde at bruge Pulse Sports til at streame de seneste sportsbegivenheder på forskellige kanaler.

 1. Gå til VIDEOS derefter til tilføjelser
 2. Rul gennem listen, indtil du ser Pulse Sports. Teksten bliver blå og rød, så det er let at få øje på. Klik på navnet
 3. Du får vist en liste over muligheder: Live Sports, Sports Streams, Live TV og Test
 4. Nogle gange vil du også se links til bestemte sportsgrene, som UFC eller Boxing. Disse er til, når der er en stor begivenhed på, og klik på disse sektioner vil tage dig til strømme af de hændelser, der for øjeblikket sker
 5. Alternativt kan du bruge sektionen Sportsstrømme til at finde kanaler arrangeret af sport, såsom fodbold, boksning eller arena sport
 6. Men vi ønsker at se generelle sports kanaler, så vi klikker på Live Sports
 7. Dette vil give en liste over kanaler, som Sky Sports 1 - 5, Sly Sports News, BT Sports, Premier Sports og meget mere
 8. Klik på den kanal, du vil have, og strømmen begynder

Interessant kan Live TV-sektionen i Pulse Sports være nyttigt til at se ikke-sports kanaler. Den har sektioner som britisk tv, så hvis du er en BBC-fan så kan du streame BBC 1 - 4 kanaler samt mange andre fra dette afsnit. Hvis du vil have en komplet tilføjelse til streaming tv-shows, anbefaler vi igen at tjekke en bestemt tilføjelse som Goodfellas 2.0, men det er også en god tilføjelse for at få adgang til dette indhold via Pulse Sports.

Et problem med denne tilføjelse er kvaliteten af strømme. Generelt vil de store kanaler som ESPN strømme i god kvalitet, men mindre og mere uklare kanaler vil undertiden strømme i lav kvalitet. Videokameraer med lav kvalitet er særligt dårlige til at se sport, da videorivning gør det svært at følge handlingen på skærmen. Hvis dette er et problem for dig, kan du overveje at installere et alternativt tilføjelsesprogram som ESPN 3-tilføjelsen, der har strømmer af høj kvalitet.

Relaterede sports-add-ons og apps

Før du går, bør du tjekke vores andre artikler om Kodi og se live streams af sportsbegivenheder. Hvis du kan lide Pulse Sports-tilføjelsen til Kodi, kan du nyde nogle af vores andre sportsindhold her på Addictive Tips:

 • Installer ESPN 3 Add-on til Kodi - Se Live Sports med ESPN 3
 • Yahoo! Sports kommer til iPad, får bedre live dækning på iOS, Android
 • Følg nyheder fra den sportslige verden på Windows 8 med sportsrepublikken
 • Få Breaking News Of Your Favorite Sports Med Official ESPN App For Windows 8
 • SportsYapper til Android: Har real-time diskussioner med fans af din favorit sport

Konklusion

Pulse Sports add-on til Kodi gør det nemmere end nogensinde at se din yndlings live sport på din fritid. Har du nogen problemer med at installere det på dit system? Har du nogle gode tip om at få mest muligt ud af Pulssport? Efterlad en kommentar nedenfor, vi vil gerne høre fra dig!

Efterlad en kommentar

Populært emne.