TDB Toons Add-on til Kodi: Installer og se Kids Cartoons med TDB Toons

Indholdsfortegnelse:

TDB Toons Add-on til Kodi: Installer og se Kids Cartoons med TDB Toons
TDB Toons Add-on til Kodi: Installer og se Kids Cartoons med TDB Toons
Anonim

Hvis du har installeret Kodi Media Center-programmet på din pc, Mac eller mobiltelefon, så ved du, at det er en god måde at organisere hele dit tv og filmvisning på. Men vidste du, at Kodi kan være fantastisk til at holde børnene underholdt også? Med TDB Toons add-on til Kodi du kan streame tegnefilm af alle slags for dine børn at nyde. Tegningerne, der er tilgængelige via denne tilføjelse, er specielt udvalgt til at være passende for yngre aldersgrupper, så du kan være sikker på at finde noget, som dine børn vil elske at se. Og hvis du er en ældre tegneseriefan, er der masser der for at holde dig også moret!

Vi viser dig hvordan du installerer TDB Toons-tilføjelsen og hvordan du bruger den til at finde den tegneserie, som du eller dine børn vil se. Det er simpelt, og du vil streame godt indhold på ingen tid! Læs videre for at finde ud af mere.
Vi viser dig hvordan du installerer TDB Toons-tilføjelsen og hvordan du bruger den til at finde den tegneserie, som du eller dine børn vil se. Det er simpelt, og du vil streame godt indhold på ingen tid! Læs videre for at finde ud af mere.

Få dig en VPN, før du bruger Kodi

Inden du begynder at bruge Kodi eller installere add-ons, er der én ting, der er absolut nødvendigt, at du først gør det: Du skal installere en VPN på dit system for at kryptere din webtrafik. Hvorfor er det? Nå, Kodi er fuldt lovlig, open source software. Imidlertid er mange af de tilføjelsesprogrammer, der er tilgængelige for Kodi, lavet af tredjepartsudviklere og findes i et lovligt gråt område. Hvis du bruger Kodi med tilføjelser over en usikker internetforbindelse, kan du finde dig selv at håndtere juridiske konsekvenser for streaming film eller tv-shows.

Så det er vigtigt at beskytte dig selv, når du bruger Kodi, og den bedste måde at holde din internetbrug privat på er at bruge en VPN. Dette er en tjeneste, der krypterer din internettrafik, så din internetudbyder ikke kan se din onlineaktivitet. Brug af en VPN betyder, at din internetudbyder kan se, hvor meget data du har overført fra din computer, men de kan ikke se indholdet af disse data. Dette betyder, at hvis en regering eller et retshåndhævende organ spørger din internetudbyder om at overdrage detaljer om din konto brug - som de lovligt skal gøre - så kan ingen se, hvad du har downloadet eller vist.

Vi anbefaler stærkt, at du får en VPN, før du bruger tilføjelser til Kodi!

Hvordan vælger jeg et VPN?

Så nu hvor du ved, at du har brug for en VPN, hvordan går det med at vælge en? Der er så mange forskellige VPN-tjenester derude, valget kan være skræmmende faktisk! Vi mener, at der er tre vigtige faktorer, når det gælder valg af VPN:

 1. En politik uden logning
 2. En hurtig tilslutningshastighed
 3. Mange typer tilladt trafik

Ingen logning betyder, at en velrenommeret VPN ikke bør holde logger over de data, du bruger. Dette skyldes, at din VPN-udbyder, ligesom din internetudbyder, er forpligtet til at overdrage logger af din internetforbrug til retshåndhævende myndigheder eller regeringen, hvis de beder om det. Den eneste måde at undgå dette på er at få din VPN ikke at holde logger over din aktivitet, og så er der ikke noget for dem at overdrage. Dette er den vigtigste faktor i valget af VPN for at holde din forbindelse sikker og privat.

De to andre faktorer, vi nævnte, er oplagte. Du vil have en VPN med en hurtig forbindelse, så du ikke behøver at vente på, at sider skal indlæses eller videoer til buffer. Billige eller gratis VPN'er har ofte lave hastigheder eller datahætter, der begrænser din brug, hvilket er en smerte. En god VPN skal lade dig surfe og downloade så meget som du vil, når du vil, og bør ikke bremse dig. Den endelige faktor er at overveje, når du vælger en VPN, er de typer filoverførsel, som er tilladt. Nogle VPN'er har begrænsninger på, om du f.eks. Kan bruge torrenter eller andre P2P-filoverførsler.Andre kan have begrænsninger i at bruge VoIP til programmer som Skype. Så du skal sørge for, at din VPN tillader den slags trafik, du har brug for.

For at hjælpe med at indsnævre dit valg af VPN, er her vores valg for de tre bedste VPN'er for at holde dig sikker, mens du bruger TDB Toons add-on til Kodi.

IPVanish

Image
Image

En af de mest respekterede VPN udbydere er IPVanish, og de er måske overraskende vores bedste valg til en VPN for at beskytte dig, mens du bruger Kodi. De har mere end 750 servere i over 60 lande, så du har masser af muligheder for at få adgang til regionslåst indhold. De tilbyder også ekstraordinær sikkerhed ved hjælp af stærk 256-bit AES-kryptering til både L2TP- og OpenVPN-protokoller. Et unikt træk ved IPVanish er evnen til at cykle gennem IP-adresser i et tidsinterval efter eget valg for at holde dine data endnu mere sikre. Plus, der er en automatisk kill switch, så hvis din forbindelse afbrydes af en eller anden grund, vil din download blive annulleret, indtil forbindelsen er sikkerhedskopieret, hvilket forhindrer dig i at sende ukrypterede data ved et uheld, hvis dit netværk går ned.

Vigtigst er det, at IPVanish har en streng politik uden logning. Logfiler holdes ikke lige til fejlfindingsformål, så du kan være sikker på, at ingen vil kunne få adgang til dine data. En anden vindende funktion i IPVanish er, at den ikke har nogen båndbreddebegrænsninger, og de tillader samtidig downloads, hvilket er fantastisk, hvis du downloader store mængder data.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres TDB Toons add-on til Kodi

Nu hvor du har en VPN på plads og dit system er sikkert, er det tid til at begynde at finde og installere add-ons. Det er nemt at installere TDB Toons-tilføjelsen til dit Kodi-system for at se tegnefilm, og vi vil gennemgå processen nedenfor, trin for trin. Du ser film på ingen tid! Det første, vi skal gøre, er at tilføje et lager. Dette er et sted, hvor alle dataene for tilføjelsen er gemt, og vi skal tilføje sin URL til vores Kodi-installation, så vi kan downloade TDB Toons-tilføjelsen.

Mulighed 1: TDB-repo

På tidspunktet for skrivningen er TDB-repoen helt tom. Du har installationsvejledningen nedenfor, men vi ved ikke sikkert, hvornår det kommer til at fungere igen. Gør notat TDB Toons Add-on er også tilgængelig fra SuperRepo-depotet, så rul ned for at finde den information, i stedet.

 1. Start på startskærmen for dit Kodi-system
 2. Gå til SYSTEM og derefter til File Manager
 3. Vælg alternativet Tilføj kilde, som du vil se i menuen til venstre
 4. Der vises et pop op-vindue. Vælg
 5. Nu skriver du følgende URL i tekstfeltet: https://tdbrepo.com. Sørg for, at du skriver denne adresse nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller du får problemer med at forsøge at bruge depotet
 6. Klik på Udført
 7. Nu skal vi give dette depot et navn. Indtast et navn som TDB repo i tekstfeltet nederst på skærmen, og klik derefter på OK
 8. Kodi tager et øjeblik at tilføje lagerkilden og derefter vise en bekræftelsesmeddelelse
 9. Start på din Kodi startskærm
 10. Gå til VIDEOS og derefter til Tilføjelser
 11. Du kan se en menu med muligheder til venstre. Vælg den indstilling, der hedder Installer fra zip-fil
 12. Åbn den mappe, der siger TDB
 13. Inde i denne mappe skal du finde en fil kaldet repository.teamtdb-2.02.zip. Klik på dette for at vælge det
 14. Kodi tager et øjeblik at udføre installationen, og så vil du se en meddelelse om, at TDB-depotet er blevet aktiveret.

Mulighed 2: SuperRepo-repo

Et alternativ til TDB Repo, SuperRepo har masser at byde på. Her er Sådan installeres SuperRepo - den fulde vejledning.

Installer TDB Toons-tilføjelsen

Den næste ting at gøre er at finde TDB Toons add-on og installere på vores Kodi system. Dette er hvad du skal gøre:
Den næste ting at gøre er at finde TDB Toons add-on og installere på vores Kodi system. Dette er hvad du skal gøre:
 1. Gå til Tilføjelser
 2. Vælg nu Install from repository fra menuen til venstre
 3. Vælg TDB repo eller SuperRepo fra listen
 4. Vælg Video-tilføjelser
 5. Vælg TDB Toons
 6. Dette fører dig til en side til Addons til Toons. Klik på installer
 7. Det tager et øjeblik at installere, og når det er færdigt, vil du se en TDB Toons aktiveret meddelelse
 8. Og vi er færdige, og du er klar til at se!

Sådan bruger du TDB add-on til at se tegnefilm

Brug af TDB Toons add-on er nemt. Start på din Kodi startskærm, vælg derefter VIDEOS og derefter Tilføjelser. Du får vist tilføjelsen til TDB Toons på listen over tilføjelsesprogrammer, du allerede har installeret. Du kan hurtigt se TDB Toons-tilføjelsen fra dens ikon af de klassiske Looney Tunes-tegn. Klik på det, og tilføjelsen vil tage et par sekunder at åbne.

Når tilføjelsen er åben, vil du se en liste over muligheder, herunder tegnefilm. Klik på Tegneserier, og du finder en lang alfabetiseret liste over klassiske tegnefilm. For at streame en tegneserie, skal du blot vælge en titel, vælg derefter en serie, og vælg derefter en episode. Afsnittet skal begynde streaming straks, og du kan nyde at se med dine børn.

Samt tegnefilm finder du sektioner i TDB Toons add-on til film, børne tv og musik. Disse kanaler har den slags indhold, som dine børn vil elske! Afsnittet Film indeholder store seneste hits som Kung Fu Panda, Biler, Toy Story og Angry Birds-film. Du kan endda finde nogle af disse film til rådighed for at streame i high definition - udpeget af en note i gule ordsprog 1080p ved siden af filmtitel.

Populært emne.