Ultimate IPTV på Kodi: Sådan installeres og Quick Review

Indholdsfortegnelse:

Ultimate IPTV på Kodi: Sådan installeres og Quick Review
Ultimate IPTV på Kodi: Sådan installeres og Quick Review
Anonim

IPTV, som står for Internet Protocol-tv, er et format til streaming af live-tv-indhold over internettet. Hvis du nogensinde har ønsket at du kunne bruge din computer som et tv og indstille det til en bestemt kanal frem for streaming af indhold efter behov, så er IPTV det, du leder efter. Først kan du undre dig over, hvorfor du ville have brug for IPTV, når du kunne streame et bestemt show eller en film, du ønskede at bruge en anden tjeneste. Men der er tidspunkter, hvor du vil have IPTV i stedet: Når indholdet er tidsfølsomt, f.eks. Nyhederne, eller når den kanal du ønsker, viser en bestemt version af en begivenhed, som f.eks. En sportsbegivenhed med et bestemt kommentarsamarbejde, som du især gerne. Det er også praktisk, hvis du bor eller rejser et sted væk fra hjemmet, men du vil stadig se dine lokale tv-kanaler.

For at se IPTV på din computer eller telefon kan du bruge Ultimate IPTV add-on til Kodi. Kodi Media Center-softwaren kan udvides med sådanne tilføjelser til at tilbyde ny funktionalitet, og denne tilføjelse er særlig nyttig. Det samler bogstaveligt tusindvis af IPTV-kanaler fra hele verden og giver dig mulighed for at streame live fra disse kanaler. Links hentet fra Ultimate IPTV hentes fra IPTV m3u8 lister, som er en bestemt filtype, der bruges til live-tv. Ulempen ved denne tilføjelse er, at kanalerne er ret uorganiserede, men det er mere end gjort op af det rene antal kanaler, der er tilgængelige, herunder mange duplikater - så hvis en stream ikke virker, kan du bare finde en anden.
For at se IPTV på din computer eller telefon kan du bruge Ultimate IPTV add-on til Kodi. Kodi Media Center-softwaren kan udvides med sådanne tilføjelser til at tilbyde ny funktionalitet, og denne tilføjelse er særlig nyttig. Det samler bogstaveligt tusindvis af IPTV-kanaler fra hele verden og giver dig mulighed for at streame live fra disse kanaler. Links hentet fra Ultimate IPTV hentes fra IPTV m3u8 lister, som er en bestemt filtype, der bruges til live-tv. Ulempen ved denne tilføjelse er, at kanalerne er ret uorganiserede, men det er mere end gjort op af det rene antal kanaler, der er tilgængelige, herunder mange duplikater - så hvis en stream ikke virker, kan du bare finde en anden.

Hvorfor skal du bruge en VPN til at bruge Ultimate IPTV

Vi vil komme til at installere add-on til Kodi på bare et minut, men først skal vi overveje sikkerhedsproblemer. Nogle tilføjelser til Kodi, som Ultimate IPTV, er oprettet af tredjepartsudviklere og findes i et lovligt gråt område. De giver dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, og hvis du bruger dem over en usikker internetforbindelse, kan du være ansvarlig for bøde eller for retsforfølgning.

For at holde dig sikker, anbefaler vi stærkt at bruge en VPN. Dette er et lille stykke software, der krypterer alle de data, du sender via din internetforbindelse, så den ikke er synlig for andre - selv din internetudbyder. Hvis nogen ser på din internetbrug, kan de se, hvor meget data du har brugt, men ikke hvad indholdet af disse data var, eller om du havde adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Men hvordan vælger du fra alle VPN udbydere derude? Der er fire faktorer, som vi mener er nøgle: hurtig tilslutningshastighed, software til rådighed for flere operativsystemer, ingen logføring og mange servere i flere lande.

Vi anbefaler IPvanish

Image
Image

Med disse faktorer overvejes, anbefaler vi IPVanish som VPN-udbyderen skal bruge sammen med Kodi. De har hurtige forbindelser, der er perfekte til streaming af video, deres software er tilgængelig til Mac, PC, Android og iOS. De har en streng logistikpolitik, 256-biters AES-kryptering og vedligeholdelse af mere end 850 servere i 60 lande.

Hvis du vil prøve IPVanish, har vi et særtilbud, som er eksklusive til vanedannende tips læsere! Du kan få en stor 60% rabat på den årlige plan, som virker til kun $ 4,87 per måned. Der er endda en 7-dages pengene tilbage garanti, så du kan købe i tillid.

Sådan installeres Ultimate IPTV Add-on til Kodi

Nu har vi en VPN på plads, vi er klar til at begynde at installere tilføjelsen. Når det kommer til at installere Ultimate IPTV add-on til Kodi, skal vi først tilføje lageret, hvor tilføjelsen kan findes i vores system. Vi skal bruge Super Repository, som har et massivt udvalg af add-ons til alle mulige funktioner. Du skal sørge for, at din Kodi tillader installation fra ukendte kilder, før vi fortsætter. Så aktiver denne indstilling i området Indstillinger - Tilføjelser - Ukendte kilder, inden du fortsætter.

Med det færdige og din VPN klar, kan vi begynde at installere Ultimate IPTV add-on.

Sådan installeres Ultimate IPTV:
Sådan installeres Ultimate IPTV:
 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Klik på ikonet Indstillinger, og gå til Filhåndtering
 3. Klik på Tilføj kilde
 4. Klik på boksen, hvor den står
 5. Indtast i denne URL: https://srp.nu/ Sørg for at skrive det nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke
 6. Giv kilden et navn. Vi kalder det superrepo
 7. Klik Okay
 8. Gå tilbage til startskærmen
 9. Klik på Tilføjelser
 10. Klik på ikonet, der ligner en åben boks
 11. Klik på Installer fra zip-fil
 12. Klik på superrepo, så videre krypton, så på alle, så videre superrepo.kodi.krypton.all-0.7.04.zip
 13. Vent et øjeblik, og du vil se en anmeldelse, når kilden er blevet installeret
 14. Klik på Installer fra depot
 15. Klik på SuperRepo All [Krypton] [v7]
 16. Klik på Video tilføjelser
 17. Rul hele vejen ned til Ultimate IPTV (ved WhiteCream) og klik på den
 18. Der åbnes en skærm, der beskriver tilføjelsen. Vælg Installere fra menuen nederst
Image
Image
Image
Image
 1. Vent et øjeblik, og du får vist en anmeldelse, når tilføjelsen er installeret

Sådan bruges Ultimate IPTV Add-on til Kodi

Nu da tilføjelsen er installeret, kan vi bruge den til streaming live-tv fra hele verden. Det er en simpel add-on med minimale indstillinger for at få det mere, så det er ikke for kompliceret at bruge. Der er dog mange kanaler at sortere igennem, så vi har nogle få tricks til at dele med dig for at hjælpe dig med at bruge denne tilføjelse til at finde den kanal, du vil streame.

Sådan bruger du den ultimative IPTV-tilføjelse:

 1. Start på din Kodi hjemmeside
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Gå til Video-tilføjelser
 4. Klik på ikonet Ultimate IPTV
Image
Image
 1. Når tilføjelsen åbnes, ser du en enorm liste over kanaler. Disse vil indeholde indhold fra hele verden, herunder sport, film, musik og meget mere. Hvis noget fanger dit øje, skal du klikke på navnet på afsnittet, og du vil se muligheder for strømme i den sektion. For eksempel i afsnittet "UK USA Canada Albania smart iptv sky Movies" finder du muligheder som Storbritannien: BBC2, UK: Sky One, UK: Dave osv., Som tydeligvis henviser til de britiske kanaler BBC2, Sky One, og Dave henholdsvis
Image
Image
 1. Klik på et kanalnavn, og en pop op vises og siger, at du læser lokal proxy. Dette konfigurerer automatisk din forbindelse, så du kan få adgang til indholdet, og strømmen åbnes. Strømmene er generelt af høj kvalitet og pålideligt uden buffering
 2. Hvert afsnit har tonsvis af forskellige kanaler fra forskellige lande. Du kan streame stort set alle kanaler i verden, men du skal måske klikke lidt rundt for at finde den, du leder efter. Der er desværre ingen mulighed for at søge i kanalerne, så du skal søge efter sektioner med relevante titler. Generelt er sektionerne organiseret efter land eller region - så du kan se sektioner for tyske kanaler, britiske kanaler, arabiske kanaler osv.
 3. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter i det første sæt af sektioner, rul ned til bunden og klik på Næste side for at se endnu flere streaming sektioner
 4. En nyttig funktion til at hjælpe dig med at finde den kanal, du vil have, er filteret. Øverst på siden af sektionen er resultaterne en mulighed, der hedder Nuværende filter. Klik på dette for at få vist en popup med dine filterindstillinger. For at bruge dette panel skal du klikke på, hvor det står Filter set 1. En tekstboks vises, og du kan tilføje et filterbegreb her. Skriv for eksempel ordet "himmel" og tryk ok. Sørg nu for, at alternativet Vælg dit filter er indstillet til Set 1. Klik på ok for at lukke popup-vinduet. Nu vil du kun se sektioner, der indeholder søgeordet "himmel" i deres kanalnavne, som kan hjælpe dig med at finde den kanal, du vil have

Konklusion

Ultimate IPTV er et must-have add-on til Kodi. Selvom det er begrænset i dets funktionalitet - det lader dig ikke se indhold på forespørgsel, og det er ikke den nemmeste opgave at altid finde den kanal, du leder efter - det gør det ved at være fantastisk på hvad det gør, som er stream live-kanaler. Mens der er masser af tilføjelser til streaming af store og populære kanaler som Storbritanniens BBC One eller USAs ESPN, kan det være meget sværere at finde strømme af mindre kanaler eller kanaler fra andre lande, især ikke-engelsktalende lande. Hvis du kan lide at se de lokale nyheder, eller hvis du vil holde dig opdateret om en lokal begivenhed som et valg, så er Ultimate IPTV næsten bundet til at have en strøm til den kanal, du leder efter. Af denne grund er det en god tilføjelse at føje til din Kodi-kollektion.

Hvilke er dine yndlingsafsnit inden for Ultimate IPTV, og hvilke er dine yndlings kanaler? Lad os vide i kommentarerne nedenfor! Eller hvis du har problemer med at installere Ultimate IPTV eller få det til at fungere, så lad os kommentere, og en af vores forfattere eller hjælpsomme medlemmer vil hjælpe dig.

Populært emne.