Windows Stifinder 7: Hvad er nyt?

Windows Stifinder 7: Hvad er nyt?
Windows Stifinder 7: Hvad er nyt?
Anonim

Microsofts nyeste Windows 7 har afsløret mange fascinerende funktioner, og nogle af dem er taget og forbedret fra Vista selv. En af de vigtigste funktioner, som primært blev introduceret af Microsoft i Windows 95, var Windows Stifinder, det blev forbedret meget i Windows Vista. Windows Stifinder er stort set den grafiske grænseflade til at udforske dine Windows-filsystemer. Den indeholder mange vigtige komponenter i operativsystemet, i ældre versioner af Windows (før XP) blev det også kaldet Windows Shell. I dag tager vi et kig på nogle mindre forbedringer, der er gjort til Windows Stifinder i Windows 7 i forhold til Windows Vista.

Først lader vi sammenligne skærmbillederne af både Windows 7 Explorer og Windows Vista Explorer, så fortsætter vi med oversigten over nogle mærkbare ændringer.

Windows 7 Explorer

Image
Image

Windows Vista Explorer

Her er nogle af dens noteværdige tilføjelser.
Her er nogle af dens noteværdige tilføjelser.

Forenklet navigationspanel

Navigationspanelet på venstre sidebjælke er blevet forenklet i Windows 7 Explorer. Det organiserer nu forskellige muligheder i flere kategorier som Favoritter, Biblioteker, Hjem, Gruppe, Lokal computer og Netværk.

Image
Image

Tilpasset adresselinje

Adresselinjen er en fantastisk måde at flytte rundt i filsystemet og udføre nogle almindelige operationer. Adresselinjen er stadig den samme som Windows Vista, men i Windows 7 kan du tilpasse adresselinjen. Nu kan du nemt ændre størrelse på din søge- eller adresselinje.

Image
Image

Nylige steder

Indstillingen Seneste steder er blevet tilføjet til Windows 7 Explorer. Det lader dig se listen over mapper, som du besøgte for nylig.

Image
Image

Biblioteker

Windows 7 tilbyder en stor ny funktion kaldet biblioteker, det lader dig organisere alle dine filer sammen på ét sted, uanset hvor de er gemt.. Hvis du vil læse mere om biblioteker, kan du tjekke et detaljeret indlæg om denne funktion her.

Image
Image

Forbedret Network Explorer

Der var kun begrænsede muligheder for netværkskonfiguration og fejlfinding i Windows Vista, men Windows 7 har forbedret netværksopdageren. Network Explorer giver dig adgang til netværks- og delingscenter.

Image
Image

Forbedrede søgefunktioner

Søgefunktionerne er blevet forbedret, funktionerne som gemte søgninger og søgeomfang hjælper dig med at finde oplysningerne hurtigt og præcist.

Image
Image

Forbedret søgefelt

Søgefeltet er blevet forbedret. Det viser nu navnet på det område, i hvilket du søger, for eksempel Søg Dokumenter, Søg Computer, Søg Billeder etc.

Image
Image

Tyndere detaljer Pan

Den detaljerede panorering er tyndere i forhold til den detaljerede panorering af Vista, det er ikke en funktion, men tilføjer stadig et koldt udseende til grænsefladen.

God fornøjelse!
God fornøjelse!

Populært emne.