Sådan afinstalleres Kodi Builds og Gendan Kodi til sin oprindelige tilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan afinstalleres Kodi Builds og Gendan Kodi til sin oprindelige tilstand
Sådan afinstalleres Kodi Builds og Gendan Kodi til sin oprindelige tilstand
Anonim

Kodi bygger er fantastisk! De giver en Kodi-bruger mulighed for at installere en flok meget nyttige tilføjelser, indstille parametre og generelt tilpasse deres Kodi-installation i et enkelt trin. Men når du har brugt din bygning i et stykke tid, vil du hurtigt indse, at nogle af de installerede add-ons næsten aldrig bliver brugt. Eller at nogle af parametrene måske ikke er til din smag. Når det sker, vil du måske gerne rense ting lidt, men hvad kan der gøres om det?

I denne artikel forklarer vi først, hvad Kodi bygger, hvad er deres fordele og ulemper. Vi diskuterer også en Kodi builds livscyklus og fortæller hvorfor du på et tidspunkt sandsynligvis vil fjerne en build. Og hvis du vil fjerne en Kodi-build, du har installeret, viser vi dig trin for trin, hvordan det nemt kan gøres, og genopretter din Kodi-installation til sin oprindelige tilstand.
I denne artikel forklarer vi først, hvad Kodi bygger, hvad er deres fordele og ulemper. Vi diskuterer også en Kodi builds livscyklus og fortæller hvorfor du på et tidspunkt sandsynligvis vil fjerne en build. Og hvis du vil fjerne en Kodi-build, du har installeret, viser vi dig trin for trin, hvordan det nemt kan gøres, og genopretter din Kodi-installation til sin oprindelige tilstand.

En VPN er din bedste beskyttelse under brug af Kodi

Din internetudbyder kan muligvis overvåge din aktivitet for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Og hvis de mistanke om at du gør det, kan de reagere ved at sende dig meddelelser om ophavsretskrænkelser, sprænge din hastighed eller værre, forstyrre din tjeneste. For at undgå sådanne irritationer anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN, når du bruger Kodi. En VPN krypterer dine data på en måde, den kan ikke læses af nogen, og derved beskytter dit privatliv. Som en bonus giver en VPN dig adgang til geoblokeret indhold ved at masquerade din placering.

I betragtning af antallet af tilgængelige VPN-udbydere kan valg af en udfordring være. Der er flere vigtige faktorer at overveje. Blandt dem, en hurtig tilslutningshastighed vil forhindre buffering, en no-logging politik vil yderligere beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger vil give dig adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for flere platforme vil lade dig bruge VPN fra enhver enhed, du måtte eje.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Vi har testet flere VPN, og den, vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Med servere over hele verden er der ingen hastighedsdæksel eller gasregulering, ubegrænset båndbredde, uhindret trafik, en streng no-logging-politik og klientsoftwaren til rådighed for de fleste platforme, IPVanish har alt hvad du behøver.

IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kanspar en massiv 60% her på IPVanish årsplan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 per måned.

Hvad er en Kodi-bygning?

Grundlæggende er en Kodi-bygning et forkonfigureret sæt add-ons, repositorier, genveje, skind, parametre og / eller andre goodies skabt af nogen til at gøre dit liv nemt. For det meste bygges installationer via et lager, ligesom de fleste tilføjelser. Hvad du får som et resultat af at installere en Kodi build er den perfekte Kodi installation … fra udviklerens synspunkt.

Nogle bygger er "specialiserede". For eksempel har du bygninger, der sætter deres primære fokus på film, andre på tv-shows eller sport. Nogle bygninger er rettet mod specifikke typer hardware eller metoder til brugerindgang. Der er for eksempel bygninger, der er oprettet for bedre at kunne bruge touchscreen input. Tilsvarende er der bygget oprettet til at køre på mere "begrænset" hardware såsom Amazon Fire Stick.

Et andet stærkt "salg" -punkt i Kodi bygger er, at de ofte skjuler kompleksiteten ved at bruge Kodi bag velfremstillede genveje. For eksempel kan en Kodi-bygning indeholde en filmafdeling, der indeholder genveje til forskellige dele af de flere tilføjelsesprogrammer, den installerede. Som bruger behøver du ikke at vide om nogen af disse tilføjelser. De er skjult for dig.

Mest populære Kodi Builds

Tusindvis af nye Kodi-bygger udgives hvert år. Og ligesom add-ons, kommer de og går i imponerende tempo. Mens nogle af dem vil vare, vil andre være kortvarige. Blandt de bedste byggerier, der er til rådighed i dag, ser fire ud til at skille sig ud: Nemesis, Fars liv, Caz Lite og Brand tv bygge.

Vi har for nylig offentliggjort en stor artikel om Kodi builds- artiklen introducerer først hver af disse fantastiske bygger, før du giver dig detaljerede trinvise installationsinstruktioner.
Vi har for nylig offentliggjort en stor artikel om Kodi builds- artiklen introducerer først hver af disse fantastiske bygger, før du giver dig detaljerede trinvise installationsinstruktioner.

Fordele og ulemper ved Kodi Builds

Den gode side

Der er flere fordele ved at bruge Kodi builds. For det første tilbyder de dig en masse funktionalitet i en enkelt installation. De er også en god måde at komme i gang med Kodi uden at skulle lære alt der er at vide om det. Også du vil ofte ende med et langt bedre udseende end hvad Kodi-standardinstallationen giver, selvom det kan diskuteres og virkelig er et spørgsmål om personlig smag. En anden fordel ved Kodi builds er, at de måske introducerer dig til nogle tilføjelser, du aldrig ville have forsøgt ellers.

Og det ikke så gode

Men ligesom noget andet har Kodi bygninger nogle ulemper. Det vigtigste er, at de ofte installerer add-ons uden at installere deres tilsvarende arkiver. Og uden opbevaringssteder til at håndtere deres opgraderinger, kunne nogle tilføjelser hurtigt blive forældede.

Endvidere opdateres nogle tilføjelser sjældent, og de genveje, de indeholder, kan til sidst stoppe med at arbejde, hvilket giver dig det, vi ofte kalder en swiss-ost-installation, en installation fuld af huller i huller.

Endnu en ulempe ved Kodi builds er, at nogle af dem er ret opustede, og de kan forårsage problemer på hardware. Dette gælder især tilføjelsesprogrammer med masser af øjengods. Alle disse animationer og udsmykninger ender med at bruge knappe hardware ressourcer.

Men jeg tror, at det værste ved mange Kodi bygger, er, hvordan de forhindrer brugerne i virkelig at lære hvordan Kodi virker ved at gemme Kodi's kompleksitet bag let at bruge genveje. Det kan kræve mere arbejde, men du vil helt sikkert lære mere om Kodi ved at installere og bruge add-ons individuelt.

Livscyklusen for en Kodi-bygning

Livscyklusen for de fleste Kodi builds er ret forudsigelig. De er skabt af en ivrig udvikler, der lægger stor vægt på at skabe det, de ser som " det ultimative"Kodi bygge. Når bygningerne er udgivet, diskuterer bloggere, YouTubers og Kodi-samfundet generelt det, og brugerne installerer dem. Nogle gange installerer mange brugere dem. Så bliver bygningerne opdateret af deres udvikler et par gange, indtil de enten taber interesse, har ikke tid til at tage sig af dem længere eller flytte til andre projekter. Det er da, at bygningen langsomt begynder at dø. Genveje virker ikke længere, add-ons opdateres ikke længere, flere og flere funktioner holder op med at fungere.

Dette er trist, men sandt, og det er, hvordan alt for mange bygger udvikler sig. Og når de dør, er du tilbage med tre muligheder. Du kan forlade bygningen som det er og acceptere, at dele af det ikke længere fungerer. Du kan også installere en nyere build og bruge den, indtil den også dør. Og som en tredje mulighed kan du tørre Kodi ren, slippe af med bygningen og begynde på ny.

Afinstallerer en Kodi build

Der er flere måder at afinstallere en Kodi-build på og gå tilbage til en uberørt Kodi-installation, ligesom det var, efter at du først installerede det. Det er mærkeligt nok, at afinstallere en Kodi-bygning og genoprette Kodi til sin oprindelige tilstand, gøres normalt … med et tilføjelsesprogram, som du skal installere.

Et par sådanne tilføjelser er tilgængelige, men den vi foretrækker kaldes indigo fra TVADDONS.CO. Det har ikke kun et meget effektivt oprydningsværktøj, der fjerner alt fra din Kodi-installation, men det indeholder også et sikkerhedskopieringsværktøj, så du kan sikkerhedskopiere din installation, før du tørrer den. Det kunne være nyttigt, hvis du nogensinde skifter dig og vil vende tilbage.

Installation af indigo

Installation af Indigo-tilføjelsen er ligesom installation af næsten enhver anden tilføjelse. Det indebærer flere trin, men hvis du følger vores instruktioner, har du det installeret på ingen tid.

For det første antager vi, at du allerede har aktiveret Ukendte kilder i Kodi. Hvis du vil bekræfte, at du klikker på knappen Kodi på startskærmen Indstillinger ikon. Det er det lille gear øverst til venstre på skærmen. Klik derefter på Systemindstillinger og vælg Tilføjelser på venstre rude. Sørg for, at den lille kontakt ved siden af Ukendte kilder er i ON-stilling. Det skal være hvidt.

Image
Image

Tilføjelse af installationskildestien

Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon en gang til. Klik derefter på Filhåndtering. Dobbeltklik på Skærmbilledet Filhåndtering Tilføj kilde i venstre rude.

Image
Image

Klik på på den næste skærm og indtast derefter følgende vej: http://fusion.tvaddons.co klik derefter på Okay.

Image
Image

Tilbage til Tilføj kilde skærm, skriv et navn til kilden under " Indtast et navn til denne mediekilde”. Som du kan se, har jeg nævnt det FUSION. Klik Okay når du er færdig med at navngive kilden.

Image
Image

Installation af tilføjelsen

Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser på venstre rude. Klik derefter på Tilføjelsesbrowser ikon øverst til venstre på skærmen. Det ligner en åben kasse.

Image
Image

Vælg på skærmen til tilføjelsesbrowser Installer fra zip-fil Klik derefter på den kilde, du lige har tilføjet i det foregående trin. Mine kaldes FUSION.

Image
Image

Klik begynde-her og klik derefter på plugin.program.indigo-X.X.X.zip.

Dette vil starte installationsprogrammet, og efter et kort øjeblik bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen, at den er vellykket.
Dette vil starte installationsprogrammet, og efter et kort øjeblik bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen, at den er vellykket.

Det er det, du er nu klar til at bruge Indigo-tilføjelsen

Running Indigo's Cleanup Utility

Trin 1: Sikkerhedskopiering af din nuværende installation (valgfri)

Fjernelse af en Kodi build fjerner alt fra din installation. Enhver tilføjelse, du har installeret, vil enhver konfiguration og tilpasning du har gjort forsvinde. Der er ingen anden måde at helt fjerne en build, fordi hver er anderledes og hver ændrer forskellige ting inden for Kodi.

Så hvis du tror, at der er en mulighed, kan du have andre tanker om dette, måske skal du først sikkerhedskopiere din nuværende Kodi-installation. Heldigvis kan Indigo add-on gøre netop det.

Start Indigo-tilføjelsen, og klik på i hovedmenuen Backup / Restore.

Image
Image

Fra Indigo Backup / Restore menu, klik Vælg Backup Location.

Klik på på den næste skærm Klik her.

Du bliver taget til skærmen Backup Storage Location. Hvad du vil se der afhænger stort set af din specifikke installation og typen af enhed, du bruger.
Du bliver taget til skærmen Backup Storage Location. Hvad du vil se der afhænger stort set af din specifikke installation og typen af enhed, du bruger.
Image
Image

I mit tilfælde kører jeg Kodi på en Windows-computer, og jeg valgte at sætte sikkerhedskopien i roden af C: drevet. Jeg har derfor simpelt klikket på den første linje og derefter klikket Okay.

Tilbage til Backup / Restore indstillinger, Jeg ser, at min backupplacering nu er indstillet til C: .

Image
Image

Klik Okay at gå tilbage til Backup / Restore menu.

Nu tilbage til menuen, klik på Fuld backup (Alle filer og mapper inkluderet) at starte backupen

Du bliver bedt om at indtaste et navn til din sikkerhedskopi. Indtast den og klik på OK for at fortsætte. Sikkerheden starter straks og løber i et øjeblik. Dens varighed er selvfølgelig afhængig af størrelsen af din installation.
Du bliver bedt om at indtaste et navn til din sikkerhedskopi. Indtast den og klik på OK for at fortsætte. Sikkerheden starter straks og løber i et øjeblik. Dens varighed er selvfølgelig afhængig af størrelsen af din installation.

Hvis du nogensinde vil genoprette installationen, fra en nyinstalleret Kodi, skal du først installere Indigo add-on som vist ovenfor og derefter vælge Gendan sikkerhedskopiering fra Indigo-tilføjelsenBackup / Restore menu.

Fjernelse af en Kodi Opbygge og genoprette Kodi til sin oprindelige stat

Indigo-tilføjelsen gør dette virkelig til et let skridt. Fra Indigo hovedmenuen skal du bare klikke på Fabriksgendannelse. Du vil blive præsenteret med en bekræftelsesskærm.

Lad Indigo gøre sin magi, afinstaller alt og bring Kodi tilbage til den måde, det var lige efter den første installation.
Lad Indigo gøre sin magi, afinstaller alt og bring Kodi tilbage til den måde, det var lige efter den første installation.

Andre anvendelser til Indigo Add-on

Vi har set, at Indigo add-on kan lave sikkerhedskopier og genopretter samt genoprette Kodi til sin oprindelige tilstand, men det kan gøre meget mere. Faktisk kaldet Indigo-installatøren, denne tilføjelse har et indbygget installationsprogram, der fjerner alle kompleksiteter fra at installere add-ons. Du vælger blot enhver tilføjelse fra sin meget omfattende liste - den har endda en søgemaskine til hurtigt at finde en bestemt add-on-og Indigo-installatøren tager sig af resten. Det vil installere, hvad der er nødvendigt, og derefter installere den faktiske tilføjelse.

Andre nyttige funktioner i Indigo-installatøren omfatter dens vedligeholdelsesværktøjsafsnit, der tilbyder over et dusin værktøjer til forskellige vedligeholdelsesopgaver. Det har også en Config Wizard, som ikke er mere end … et andet navn til en build. Når du kører guiden, vil Indigo "Konfigurer Kodi automatisk med alle de bedste tilføjelser og tweaks“.

Hvis du vil have flere detaljer om Indigo-tilføjelsen, har vi for nylig udgivet en stor artikel om det, og vi anbefaler stærkt, at du læser det: Sådan installeres Indigo (Fusion) Installer på Kodi.

Konklusion

Der er gode sider og dårlige sider til Kodi bygger. De er en nem måde at hurtigt pimp din Kodi installation på. Desværre er livscyklusen for mange bygninger, sådan at du i sidste ende vil have dem afinstalleret. Når du kommer til det punkt, er Indigo installatøren nok det bedste værktøj til jobbet. Det vil ikke kun fjerne bygger og genoprette din Kodi installation til sin oprindelige herlighed, da det også indeholder flere nyttige værktøjer.

Har du brugt Kodi builds? Har du nogensinde nået et punkt, hvor du ønskede at slippe af med dem og genstarte fra bunden? Og har du nogensinde brugt Indigo-installationsprogrammet til at gendanne Kodi til dets fabriksindstillinger? Venligst del dine erfaringer og meninger med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.