Indien vs Australien 1. T20: Se online, Live Streaming

Indholdsfortegnelse:

Indien vs Australien 1. T20: Se online, Live Streaming
Indien vs Australien 1. T20: Se online, Live Streaming
Anonim

Denne lørdag vil se Indien spille Australien i det første T20-spil i serien på JSCA International Stadium Complex i den nordøstlige indiske by Ranchi. Det er den første af tre T20-inventar mellem de to nationer og følger en fem-match ODI-serie, som Indien komfortabelt vandt af fire spil til en. Med Ashes-serien kun få uger væk, vil Australien meget gerne forsøge at finde nogle vindende formularer. Men oddsene er ikke til deres fordel. I T20 internationale spil praler Indien med en 9-3 head-to-head-rekord og vandt alle tre T20s, da de to hold sidst mødtes i Australien i starten af sidste år.

Det lover at være en fascinerende serie, og handlingen starter alle lørdag kl. 19 lokal tid / 12.30 på søndag AEDT.

Live opdateringer:

7:45 PM IST - Australien 77/3 i 10 overs.

Indien vandt kastet og besluttede at skåle først

Image
Image

Indien vs Australien Team News

Indien har afgivet en overraskelse tilbagekaldelse til den 38-årige Ashish Nehra til denne T20-serie. Han har ikke spillet siden England besøgte Indien i februar i år. Den venstre arm pace bowler vil bringe værdifuld erfaring i den indiske bowling line-up samt bringe sort sammen med de to andre vigtigste tempo bowlers, Bhuvneshwar Kumar og Jasprit Bumrah.

Shikhar Dhawan vender også tilbage til holdet efter at have savnet ODI-serien for at passe sin syge kone. Han er tilsluttet i holdet af KL Rahul, hvis valg foran Ajinkya Rahane har overrasket et par efter sidstnævntes fire på hinanden følgende halvtredser i ODI'erne.

Der er fire nye ansigter i det australske hold fra den, der deltog i T20 serien. Wicketkeeper-batsman Tim Paine har optjent en tilbagekaldelse, ligesom alle omgangerne Moises Henriques og Dan Christian. I mellemtiden er der også et sted for den uafsluttede venstrebenet bowler Jason Behrendorff, som får en løbe ud foran Asken, efter at James Pattinson blev udelukket fra hele serien. Han vil sandsynligvis konkurrere med Nathan Coulter-Nile, som var den førende wicket-taker i ODI-serien, for et sted i den gruppe.

Den australske batting line-up er en velkendt, men de vil alle se til at spille sig selv i en eller anden form efter en nylig over-afhængighed af kaptajn Steve Smith og David Warner i rundeafdelingen. Både Aaron Finch og Warner scorede godt i ODI'erne og vil se at holde den form i gang i denne serie.

Påmindelse: Brug altid en VPN, når du er online

Uanset om streaming af Indien v Australien T20 spil live eller andre cricket spil, er det altid anbefales at bruge en VPN. Enhver live streaming-tjeneste kan sætte brugerne i fare for sikkerhedstrusler såvel som mulige juridiske handlinger, hvis du har vist sig at se copyrightret indhold ulovligt. En VPN beskytter dig mod begge. Det vil kryptere alle dine online data og ændre din IP-adresse for at sikre, at det er næsten umuligt at linke din onlineaktivitet tilbage til dig. Der er masser af VPN'er rundt om, som hævder at gøre dette job, men hvilket er det bedste for dem der ønsker at streame live cricket online?

Det bedste VPN til online streaming: IPVanish

I vores vurdering er IPVanish det bedste VPN, der skal bruges til streaming af Indien v Australien T20 matchen, eller ethvert andet cricket spil. De har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt i øjeblikket og afgørende for de streaming indhold online, deres hastigheder er konsekvent uanset hvor du er. Deres privatlivs- og sikkerhedsbestemmelser er blandt de allerbedste, du vil finde overalt uden garanti for garanterede brugerdata. IPVanish giver brugere mulighed for at oprette forbindelse til mere end 850 servere i 60 forskellige lande, herunder 18 i Indien og ikke mindre end 69 i Australien. IPVanish kan også installeres på næsten alle enheder, hvilket betyder, uanset hvordan du planlægger at se spillet, vil IPVanish kunne beskytte dig.
I vores vurdering er IPVanish det bedste VPN, der skal bruges til streaming af Indien v Australien T20 matchen, eller ethvert andet cricket spil. De har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder rundt i øjeblikket og afgørende for de streaming indhold online, deres hastigheder er konsekvent uanset hvor du er. Deres privatlivs- og sikkerhedsbestemmelser er blandt de allerbedste, du vil finde overalt uden garanti for garanterede brugerdata. IPVanish giver brugere mulighed for at oprette forbindelse til mere end 850 servere i 60 forskellige lande, herunder 18 i Indien og ikke mindre end 69 i Australien. IPVanish kan også installeres på næsten alle enheder, hvilket betyder, uanset hvordan du planlægger at se spillet, vil IPVanish kunne beskytte dig.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvor kan man se Indien v Australien T20 live online streaming

Hvis du søger for at streame det første T20 spil mellem Indien og Australien live online, er der et par muligheder for dig. Kampen bliver dækket live i begge lande samt af en række andre tv-stationer verden over, hvoraf mange vil gøre deres dækning tilgængelig online. Men der er også en række forskellige online kilder, herunder Kodi addons, som også tilbyder live-streams af høj kvalitet. Her er vores rundown af de bedste steder at streame Indien v Australien T20 live online

telecasts

I Indien vil den første Indien v Australien T20 kamp blive vist live på Star Sports. Det vil blive udsendt på deres HD- og SD-kanaler samt på deres Hotstar online streaming platform. Mens noget Hotstar-indhold er tilgængeligt gratis, er dets live cricket-dækning en del af dets premium membership service. Denne abonnementstjeneste koster omkring 200 rupees (ca. $ 3 om måneden), hvilket ikke er for dyrt. Den første måned er også gratis. Denne tjeneste er dog kun tilgængelig i Indien, så du skal forbinde din VPN til en indisk server, før du kan tilmelde dig og se.

I Australien bliver turen til Indien udsendt live og eksklusiv på Fox Sports og bliver streamet på Foxtel. Deres Foxtel Now Sports-pakke er tilgængelig til kun 29 dollar om måneden, men du vil også have brug for en basispakke, hvoraf den billigste er AU $ 15, hvilket betyder, at dit minimumsudbetaling vil være 44 dollar / måned. De tilbyder dog en to-ugers gratis prøveperiode. Foxtel er kun tilgængelig for brugere i Australien, så brugere uden for dette land skal bruge en VPN med australske servere for at få adgang til det.

Her er en detaljeret liste:

Indien - Star Sports / Doordarshan Australien - kanal 9 UK - Sky Sports Sri Lanka, Bangladesh og Nepal - Star Sports New Zealand - Sky TV Sydafrika og resten af Afrika som Zimbabwe og Kenya - SuperSport Caribien - Sportsmax Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Qatar og Saudi Arabien - OSN Sports USA og Nordamerika - Willow TV Canada - CBN

Bedste Kodi addons at se Indien vs Australien T20

Hvis du ikke har adgang til en af disse online streaming muligheder, er der en række andre muligheder åbne for dig. En af de mest populære i øjeblikket er at live stream spil gennem en af de mange uofficielle Kodi addons, der giver adgang. Masser af Kodi addons hævder at tilbyde live sports links, men nogle er meget bedre end andre. Her er vores korte oversigt over de 3 bedste Kodi-addons til live streaming den første Indien v Australien T20 match.

Sportie

Sportie er en relativ nykommer til Kodi Sports addon markedspladsen, men det er allerede en fast favorit hos mange brugere. Det giver adgang til et stort udvalg af højkvalitetsstrømme, der dækker næsten enhver sport og alle de store spil. Sporties popularitet er baseret på dets blanding af funktioner, som ikke kan findes sammen i et andet enkelt tillæg. Deres Live Channels-sektion linker til hundredvis af kanaler, og i modsætning til nogle rivaliserende addons synes næsten alle de links, de giver, at virke. Deres menu har en liste A og liste B, som er lidt forvirrende for brugerne, men disse lister er forskellige, så hvis du ikke kan finde det, du vil have på en, vil du næsten sikkert på den anden. Begge lister kan også filtreres af individuelle sportsgrene, hvilket er en rigtig nyttig funktion. En anden stor funktion er deres kompilering af links fra Reddit, som åbner en lang række forskellige søgbare live sportsstrømme, hvoraf mange ikke kan findes andre steder.

For cricket fans er Sports Scrapers sektionen det rette sted. Denne menupunkt giver brugerne mulighed for at finde aktuelle livehændelser, som den har skrabet fra en række forskellige websteder rundt om i nettet. Det omfatter en sektion kaldet Cricbox, der er dedikeret til cricket streams rundt om i verden. Det er her, at du vil finde masser af links til Indien v Australien T20 kamp. Sportie er en fantastisk tilføjelse til dit Kodi addon bibliotek samt at være det perfekte sted at streame Indien v Australien T20 match live.

CricketHD.net

CricketHD er en online abonnement streaming service, som er tilgængelig på forskellige enheder eller deres hjemmeside. Men deres Kodi addon er en veldesignet og brugervenlig, hvilket giver en fantastisk måde at se kampen på. CricketHD markedsfører sig som hjemsted for HD cricket streams online, men det kommer til en pris. De opkræver pr. Serie, og med kun tre T20 kampe tilbage, er Indien v Australien serien nu tilgængelig for kun $ 6,99. Dette giver dig adgang til alle tre T20 kampe i HD kvalitet.

At være en dedikeret cricket site, er de fokuseret på at levere høj kvalitet cricket streams og selvom det ikke er gratis, leverer de en af de bedste tjenester rundt. Du kan tilmelde dig i dag på deres hjemmeside på www.crickethd.net og skal logge ind, inden du får adgang til Kodi addon.

SportsDevil

SportsDevil er et af de mest etablerede navne til live sports streaming på Kodi, med et omfattende udvalg af live sports tilgængelige. Til alle brugere gratis. De skraber fra en række websteder rundt om i nettet for at bringe flere links til alle de store sportsbegivenheder, og Indien v Australien T20 kampe er ingen undtagelse. Fordi SportsDevil fungerer som aggregator, kan tjenesten aldrig være 100% effektiv. Nogle af de websteder, der linker til, kan gå ned eller tilbyde en dårlig strøm. Men omfanget af SportsDirect betyder, at hvis du finder et brudt link, er der næsten altid meget mere at prøve.

Kvaliteten af strømme på SportsDevil kan variabel, men med en smule forsøg og fejl er det normalt ret nemt at finde en strøm af en ret høj standard. En ting, du ikke kan være sikker på, er det kommentarsprog, du vil have. For dette særlige spil er det sandsynligt, at nogle strømme vil være på engelsk, mens andre vil være på hindi. Men igen er det ikke noget svært at klikke på et par flere links, indtil du finder det rigtige sprog til dig.

Andre måder at streame Indien mod Australien T20 live

Ud over disse Kodi addons er der en række andre hjemmesider og tv-kanaler, som vil streame den første Indien v Australien T20 match live online. Nogle af disse er mere pålidelige end andre, men vores valg af bunken er:

  • Willow TV - Willow.tv er det autoriserede tv-selskab for live cricket i USA og er tilgængelig for $ 14 om måneden. For det viser de fuld live dækning af næsten alle levende internationale cricket, med undtagelse af en håndfuld spil, der hentes af ESPN. Men Indien v Australien T20 spil vil være der. Willow TVs strømme er tilgængelige for at se på de fleste enheder, herunder pc, Android, iOS og IPTV. Tjenesten er kun tilgængelig for indbyggere i USA, så du skal forbinde din VPN til en amerikansk server, før du kan få adgang til den.
  • CricketHD.net - Alle detaljer om CricketHDs dæknings- og abonnementspriser kan findes ovenfor, men det er værd at understrege, at hvis du ikke vil bruge deres Kodi addon, kan du også streame deres dækning live via deres hjemmeside. Du kan se alle tre Indien v Australien T20 spil for kun $ 6,99 på CricketHD.net.
  • CricHD.com - CricHD er en af mange gratis hjemmesider, der tilbyder links til live streams af alle større cricket kampe, herunder Indien v Australien T20 spil. Disse websteder kan være upålidelige, men CricHD er den bedste af bunken i vores oplevelse, og som deres navn tyder på, er de specialiseret i højkvalitets HD-feeds.

Pitch og vejr detaljer

Den første T20-kamp mellem Indien og Australien finder sted på JSCA International Stadium Complex i den nordøstlige indiske by Ranchi. Pladsen på denne grund er en, der generelt favoriserer batsmen, men det kan spille lidt langsomt hvis det er mere fugtigt. Der er øjeblikkelig regn omkring Ranchi-området, og selv om dette forhåbentlig ikke er nok til at afbryde spil, kan det gøre forholdene langsomme. Det er sandsynligt, at udførelsen af Indiens spinners og hvordan Australiens batsmen kan klare dem, vil være en afgørende faktor i resultatet af kampen. Forvent anstændige score fra begge sider, med spin bowling er den afgørende faktor.

Cricket live score

Tweets af BCCI

Populært emne.