Brug en Gmail-mail til at oprette flere konti på en hvilken som helst hjemmeside

Brug en Gmail-mail til at oprette flere konti på en hvilken som helst hjemmeside
Brug en Gmail-mail til at oprette flere konti på en hvilken som helst hjemmeside
Anonim

Facebook begrænser en bruger til en profil pr. E-mail, men det giver dig frihed til at have så mange sider, du ønsker. En Facebook-side kræver ikke opsætning af en separat profil, men det samme kan ikke siges for Twitter eller Instagram. Begge netværk tillader en konto pr. E-mail. Hvis du nogensinde har brug for at oprette en anden Twitter eller Instagram-konto, skal du bruge en e-mail-adresse, der ikke allerede er tilknyttet en konto på disse websteder, medmindre du bruger Gmail. Hvis du bruger Gmail, kan du bruge den samme email til at oprette flere konti på sociale netværkswebsteder eller andre webtjenester. Sådan er det.

Et Gmail-id adskiller sig fra et Ymail- og Outlook / Live ID, idet du ikke kan bruge understregninger eller bindestreger i navnet. Gmail tillader det ikke. Derudover vil det ignorere andre symboler som perioder og plustegnet, som du kan bruge til din fordel.

Når du tilmelder dig en tjeneste eller en ny Twitter eller Instagram-konto, bliver du bedt om at angive en e-mail-adresse. I stedet for at oprette en ny e-mail-adresse til din anden konto, skal du bruge din egen Gmail-e-mail, men tilføje en periode i midten, f.eks.

Hvis dit email-id er [email protected], kan du bruge [email protected] Den service, du tilmelder dig, behandler dette som anderledes end din oprindelige email, men når en email sendes til Gmails servere, vil den rute den til din indbakke. Du kan bruge enten en periode eller et plustegn. Du kan bruge dette trick gentagne gange på et bestemt sted ved at ændre positionen for perioden, så [email protected] kan bruges i ét tilfælde, og [email protected] kan bruges i en anden.

Populært emne.