Sådan fjerner du en downloadet opdatering på iOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan fjerner du en downloadet opdatering på iOS
Sådan fjerner du en downloadet opdatering på iOS
Anonim

IOS-opdateringer kan downloades OTA eller via iTunes. OTA-opdateringen er nemmere, og ofte er downloadstørrelsen af filen også mindre. Alt du behøver er mindst 50% batteri, eller du kan tilslutte enheden til en strømkilde, og opdateringen installeres, når den er downloadet. iOS opdateringer sjældent, hvis nogensinde, mursten en iPhone. Ved den sjældne lejlighed gør de en mursten en enhed, det er ikke rigtig muret. Du kan gendanne en iPhone fra en back-up, hvorfor det er vigtigt at have en. Når det er sagt, OTA opdateringer undlader at installere. Når det sker, skal du muligvis fjerne en hentet opdatering på iOS og downloade det hele igen. Det eneste problem er, at der ikke synes at være en sletteknap for den.

Den gode nyhed er, at Apple faktisk giver dig mulighed for at fjerne en downloadet opdatering på iOS. Det er en overraskende nem proces. Slet-knappen er på et mærkeligt sted, men vi er nit-picking her.

Fjern en downloadet opdatering

Hvis du vil fjerne en downloadet opdatering på iOS, skal du åbne appen Indstillinger. Gå til Generelt> iPhone Storage. Vent til lagerbrugsoplysningerne, der skal udfyldes på denne fane. De kan tage et stykke tid. Nogle apps vises med det samme, mens andre tager mere tid. Det er først, når linjen øverst viser dig korrekt kategoriseret lagringsbrug, at processen er færdig.

Listen over apps er sorteret efter mængden af plads, de forbruger på din telefon. Apperne, der bruger mest plads, er øverst på denne liste. Se efter iOS-versionen, der er blevet downloadet til din enhed, og tryk på den. Du vil se en 'Slet opdatering' knap. Tryk på den for at fjerne opdateringen fra din telefon.

Du kan downloade opdateringen igen ved at gå til appen Indstillinger og søge efter en opdatering under Generelt> Softwareopdatering.
Du kan downloade opdateringen igen ved at gå til appen Indstillinger og søge efter en opdatering under Generelt> Softwareopdatering.

Begrænsninger

Fjernelse af en opdatering forhindrer ikke iOS fra at downloade den automatisk igen.iOS installerer ikke opdateringer, medmindre du tillader det, og det beder dig indtaste din adgangskode, så hvis du forsøger at forblive på en bestemt version af iOS, har du intet at bekymre sig om. På den måde kan det være en god idé at fjerne en downloadet opdatering for at holde dig ude af stand til at opdatere til den næste version af iOS. Hvis du ender med at opdatere til den næste version, og Apple ikke længere underskriver den ældre version, end du næsten ikke sidder fast med. Du kan muligvis nedgradere gennem et hack af en slags, men hacket vil have sine risici.

Populært emne.