Penge Sports Kodi Addon: Se Live Stream Sports hjemme

Indholdsfortegnelse:

Penge Sports Kodi Addon: Se Live Stream Sports hjemme
Penge Sports Kodi Addon: Se Live Stream Sports hjemme
Anonim

Det kan være en smerte, når du ønsker at se sportsbegivenheder derhjemme - du har brug for en kabelkanalpakke, herunder specifikke sportsstationer, og du skal normalt tune live for at fange det store spil. Men hvad nu hvis du vil se en kamp senere? Eller hvad hvis du følger en sport, der ikke er populær i dit hjemland? Hvad er en amerikansk fodboldfan til at gøre?

Den nemmeste løsning for sportselskere at se live og forudindspillede arrangementer er at bruge Money Sports add-on til Kodi. Kodi er gratis, open source, helt lovlig software, der fungerer som et mediecenter til din pc, Mac eller mobiltelefon. Du kan tilpasse Kodi til din smag ved at bruge add-ons, der udvider dets funktionalitet og tilbyder nye funktioner. I denne artikel beskriver vi hvordan du installerer og bruger Money Sports add-on til Kodi, så du kan indhente de store kampe, når du vil, helt fra dit eget hjem.

Hvorfor har du brug for en VPN til at se sport gennem Kodi

Kodi-softwaren selv er åben kilde og lovlig at bruge. Mange af tilføjelserne til Kodi udvikles imidlertid af tredjeparter og findes i et lovligt gråt område. Hvis du vil bruge Kodi med tilføjelsesprogrammer, er det afgørende, at du beskytter dig mod mulige juridiske konsekvenser af streaming film eller sportsbegivenheder. Hvis du skulle bruge Kodi på en regelmæssig ukrypteret internetforbindelse, kunne din internetudbyder logge på alt, hvad du gør online, herunder filer, som du downloader eller indhold, som du har adgang til ulovligt. Og hvis et statsligt bureau beslutter at undersøge din internetbrug, kan de tvinge din internetudbyder til at vende dine data og effektivt lade regeringen spionere på al din onlineaktivitet og muligvis endda retsforfølge dig.

Ingen ønsker det! Du vil bare se det store spil. Så du har brug for hjælp til at holde dig sikker, mens streaming indhold. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge en VPN, som er en tjeneste, som krypterer alle de data, der sendes ud fra din computer. Det betyder, at din internetudbyder kan se, hvor meget data du sender, men ikke indholdet af disse data, så de ikke kan tilbyde nogen information til offentlige myndigheder, selvom det kræves. VPN'er bliver mere og mere talt om, hvor mange internetbrugere der ønsker at opretholde deres sikkerhed og privatliv. For at undgå overvågning og strømme i sikkerhed anbefaler vi stærkt brug af en VPN, når du bruger Kodi.

Hvilken VPN skal jeg bruge?

Nu ved du, at du har brug for en VPN, du skal vælge hvilken en skal bruge. En vigtig ting at bemærke, når du vælger en udbyder, er at være forsigtig med gratis VPN-tjenester. Gratis tjenester gør nødvendigvis deres penge andetsteds, ikke fra abonnementer, nogle gange endda ved at sælge dine data til andre virksomheder. Dette er uacceptabelt for et produkt, der bør forbedre din sikkerhed og ikke gå på kompromis med det! En anden fælles taktik blandt gratis VPN'er er at holde datalogger over hele din aktivitet, hvilket effektivt undergraver din sikkerhed. Du vil være sikker på at vælge en VPN-tjeneste uden logning.

Faktisk, når det kommer til at vælge en VPN, er tre faktorer afgørende:

 • Ingen logning. Formentlig det vigtigste aspekt af en VPN-tjeneste er dens logningspolitik. Hvis et regeringsorgan beslutter at se på din internetaktivitet, kan de kræve, at dine VPN-udbydere videregiver alle logfiler i din internetaktivitet. Gratis VPN'er, der forbliver logger, skal overføre disse oplysninger til embedsmænd, og du kan komme i problemer for dine aktiviteter. Men hvis en VPN ikke holder nogen logfiler, så er der ingen data for dem at overdrage. Dette er den bedste måde at holde din browsing privat.
 • Hurtig tilslutningshastighed. Der er ikke noget mere irriterende end strømmen af spillet, du ser at skulle stoppe og buffer hvert par sekunder. Dette sker ofte fordi gratis eller lav kvalitet VPN-tjenester begrænser de forbindelseshastigheder, som du har adgang til, eller fordi deres infrastruktur ikke er tilstrækkelig avanceret til at håndtere store mængder trafik. Du vil have en VPN, der giver dig en sammenhængende, hurtig og pålidelig forbindelse.
 • Ingen begrænsninger på trafiktyper. Hvis du vil streame videoer, til torrent-filer eller at downloade fra FTP-servere, skal du sørge for, at denne type trafik tillades af din VPN. Gratis VPN'er begrænse ofte den form for trafik, de kan kryptere, for eksempel kan du muligvis ikke bruge torrents. Vi mener, at hvis du betaler for en VPN, skal du kunne bruge den til uanset hvilken type download du ønsker, samt til din Kodi-opsætning, så det er vigtigt at kontrollere de tilladte trafiktyper af VPN-udbydere.

Vi anbefaler at investere i en betalt VPN-tjeneste, som du kan være sikker på, vil være troværdig og pålidelig. Men hvilken skal man vælge? Dette kan være et hårdt valg, da der er så mange udbydere at vælge imellem! For at hjælpe dig med dette, anbefaler vi to af vores bedste valg til VPN'er at bruge sammen med Kodi.

IPVanish

Image
Image

Vores bedste valg til VPN til brug med Kodi er IPVanish. Det er en stærk allsidig VPN-tjeneste, som har alle de væsentlige funktioner: ingen datalogning, lynrask forbindelseshastighed og alle typer trafik tilladt. I modsætning til andre VPN'er, der begrænser eller forbyder brug af torrents, giver IPVanish dig mulighed for at bruge torrent så meget som du vil, samtidig med at dine data sikres og beskyttes. Den leveres med et brugervenligt program til Windows eller Mac, og der er endda en app til Android eller iOS, så du kan nyde VPN-beskyttelse på dine mobile enheder såvel som dine hjemmecomputere.

IPVanish har ingen båndbredde cap, ingen forbudte typer dataoverførsel og ingen begrænsninger på P2P-trafik. Med 850 servere i mere end 60 lande over hele verden, kan du nemt få adgang til regionslåst indhold - hvilket er perfekt til sports fans, der bor uden for det land, hvor en kamp bliver udsendt.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

PureVPN

Et andet godt valg til dine VPN-behov er PureVPN. Dette er en simpel, nem at bruge service, som er ideel til dem, der ønsker noget mindre teknisk. De har over 750 servere i 141 lande, og de bruger stærk 256-bit kryptering. Du kan bruge denne VPN med filtyper som VoIP eller instant messenger, hvilket betyder, at det er fantastisk at sikre din kommunikation via Skype eller andre chatprogrammer.
Et andet godt valg til dine VPN-behov er PureVPN. Dette er en simpel, nem at bruge service, som er ideel til dem, der ønsker noget mindre teknisk. De har over 750 servere i 141 lande, og de bruger stærk 256-bit kryptering. Du kan bruge denne VPN med filtyper som VoIP eller instant messenger, hvilket betyder, at det er fantastisk at sikre din kommunikation via Skype eller andre chatprogrammer.

Der er også absolut ingen datalogning med PureVPN, så du kan gennemse sikker i viden om, at du er sikker fra nysgerrige øjne. Derudover tilbyder tjenesten ekstra bonusfunktioner som anti-virusbeskyttelse, ad-blokering og anti-phishing-foranstaltninger.

Hvis du vil bruge PureVPN, har vi også et særtilbud på denne service! Vi tilbyder en stor 73% rabat på 2-årig planen, arbejder ud til en lejlighedskøb på $ 2,95 per måned. Denne aftale leveres med en 7-dages penge tilbage garanti også, så du kan prøve PureVPN og se om det passer dig.

Sådan installeres Money Sports add-on

Vi antager, at du allerede har Kodi installeret på dit valgte system (det kunne være en pc eller en Mac eller en mobil som en iPhone eller Android-telefon). Som du så ovenfor, skal du sikre dig, at du har en VPN-opsætning, inden du begynder at bruge Kodi for at holde dig sikker. Når dette er gjort, er du klar til at installere Money Sports.

Kom godt i gang med Money Sports er enkelt. Du skal blot tilføje Retro UK-depotet til din Kodi-installation, og derefter installere Money Sports-tilføjelsen. Vi forklarer, hvordan du gør dette nedenfor.

Tilføjelse af Retro UK-depotkilden til dit Kodi-system

For at installere tilføjelsen skal du først tilføje Rmkodi-depotet til din Kodi-installation. Dette lager gemmer dataene for de tilføjelsesprogrammer, som du vil installere, så du skal først forsyne dit system med den webadresse, hvor depotet er vært for filer. For at gøre dette skal du følge disse trin:

 1. Åbn Kodi til din startskærm
 2. Klik på SYSTEM og så videre Filhåndtering
 3. Dobbeltklik på Tilføj kilde mulighed i menuen til venstre
 4. Klik i pop op, der vises
 5. Du ser nu en tekstindtastningsboks. Her indtaster du webadressen til det depot, du vil tilføje
 6. Skriv http://www.movies-tvshows.com/kewltv-repo/ ind i boksen. Pas på at indtaste URL'en nøjagtigt som skrevet, herunder http: //, eller det virker ikke!
 7. Klik Færdig
 8. Nederst i boksen vil der være et indtastningsfelt, der siger Indtast et navn til denne mediekilde. Indtast navnet KewlTV og vælg Okay
Image
Image
 1. Dette vil tilføje kilden til din installation. Du kan se KewlTV-depotet i din liste over mediekilder

Det er det! Lagerkilden er blevet tilføjet til dit Kodi-system, og nu er vi klar til at installere Money Sports-tilføjelsen.

Installation af Money Sports add-on

Dernæst vil vi finde add-ons til pengesport i opbevaringsstedet og tilføje det til vores system. At gøre dette:
Dernæst vil vi finde add-ons til pengesport i opbevaringsstedet og tilføje det til vores system. At gøre dette:
 1. Åbn Kodi til din startskærm
 2. Klik på VIDEOS og derefter på Tilføjelser
 3. En menu åbnes, og du skal vælge Installer fra zip-fil fra menuen til venstre.
 4. Gå til KewlTV, så til plugin sport, og du vil se en fil kaldet NewMoneySports.zip.
 5. Dobbeltklik på denne fil for at åbne den
 6. Systemet tager nogle minutter at installere add-onen, så vil du se en meddelelse om, at installationen var vellykket

Nu er du færdig, og add-onen til pengesport er klar til at du kan bruge.

Ved hjælp af Money Sports-tillæget kan du se live sports

Med Money Sports add-on installeret til dit Kodi system, er du klar til at begynde at se sport. For at gøre dette, start på din Kodi startskærm og vælg VIDEOS og derefter Tilføjelser. Du får se et rutenummer af alle de tilføjelsesprogrammer, du har installeret, herunder den fra Money Sports. Klik på Money Sports logoet, som er rødt med hvide kanter og siger MS i store bogstaver.

Når du åbner Money Sports-tilføjelsen, finder du et udvalg af kanaler, der er relevante for sport. Kanalerne opdateres ofte, men du får se et udvalg af kernekanalerne:
Når du åbner Money Sports-tilføjelsen, finder du et udvalg af kanaler, der er relevante for sport. Kanalerne opdateres ofte, men du får se et udvalg af kernekanalerne:
 • Live Sports Links
 • Sportsnyheder
 • Premier League
 • EFL

Du kan også se andre kanaler afhængigt af sæsonen, såsom:

 • 2016/2017 Cup Konkurrence Highlights
 • Box Office Events Live
 • Box Office Event Replays
 • MotoGP replays
 • F1 replays

Du vælger den ønskede kanal ved at dobbeltklikke på den. Nu går vi igennem, hvordan du finder den strøm, du vil have.

Brug af sektionen Live Sports Links i Money Sports-tilføjelsen

Hvis du åbner sektionen Live Sports Links i Money Sports, kan du se en introduktion øverst og lang liste over links nedenfor. Start i HQ LINKS sektionen for den bedste chance for at finde en high-definition damp af den sportsbegivenhed, du leder efter. Strømmene skal organiseres i kategorier for begivenheder, for eksempel kan der være en sektion, der siger noget som "Live - Football CHELSEA VS MAN UTD", når der er et stort spil på. Hvis dette er det spil, du leder efter, klik på titlen, og det vil tage dig direkte til en strøm.

Alternativt vil der under de mærkede links for større arrangementer være et udvalg af links, der bare siger "Link". Hvis linket er i high definition, vil det have et lille grønt ikon, der siger HD ved siden af det, og hvis det er i standarddefinition, vil det have et blåt ikon, der siger SD. Klik på et link, og det vil tage dig til en strøm af en sportskanal, og du kan se, hvad der spiller på kanalen nu.

Hvis der er en bestemt kanal, som du vil se, kan du også gøre det! Du kan finde et link, der siger "Live TV Channels Inc Sports", og når du klikker på det, får du en liste over lande. Hvis du f.eks. Ville se CBS Sports Network, ville du f.eks. Klikke på USA fra listen over lande og derefter finde CBS Sports linket. Når du klikker på det, ser du normalt en række strømme af denne kanal, og du kan klikke på en til at starte din strøm.

En fordel ved Money Sports-tilføjelsen er, at den normalt har flere strømme pr. Kanal, så hvis en strøm ikke virker, kan du prøve en anden i stedet. Faktisk, med så mange kanaler at vælge imellem, kan det største problem med add-onen beslutte, hvad man skal se!

Efterlad en kommentar

Populært emne.