Sådan aktiveres Multiprocess i Firefox lige nu

Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres Multiprocess i Firefox lige nu
Sådan aktiveres Multiprocess i Firefox lige nu
Anonim

Browser opdateringer tæller sjældent som store nyheder. Microsoft er et af de få virksomheder, der frigiver større browser-builds, og de er ofte undervældende. Firefox, Chrome og Opera følger alle en hurtig release-cyklus. Flere nye versioner af disse browsere frigives hvert år. Få af disse versioner har noget, der kan opfattes som en vigtig funktion eller forbedring. Firefox 57 vil være den sjældne undtagelse; det implementerer multiprocesser. I virkeligheden har du allerede denne nye funktion, hvis du kører Firefox 54 eller nyere. Du skal bare aktivere det. Sådan kan du aktivere multiprocess i Firefox rigtigt.

Kontroller, om Multiprocess er aktiveret

Det er muligt, at du allerede har multiprocess aktiveret i Firefox. For at kontrollere, om du gør det, skal du åbne en ny fane og skrive om: support i adresselinjen. Kig efter feltet Multiprocess Windows og kontroller, om det er aktiveret eller ej.

Image
Image

Aktivér Multiprocess i Firefox

Hvis multiprocess ikke er aktiveret som standard, skal du ændre nogle Firefox-indstillinger. Åbn en ny fane og skriv om: config i adresselinjen. Accepter advarslen på skærmen.

Se efter følgende præference og indstil dens værdi til 1

accessibility.force_disabled

Dernæst kig efter denne præference og sæt dens værdi til False

accessibility.loadedInLastSession

Endelig skal du højreklikke på denne værdi og nulstille den.

accessibility.lastLoadDate

Image
Image

Begrænsninger

Dette vil muliggøre multiprocess i Firefox, men med nogle begrænsninger. Det kommer ikke til at give dig den fulde optimerede Firefox, som version 57 vil medbringe. Multiprocess er aktiveret, men det har stadig begrænsninger. For det andet er add-ons et problem. De kan forhindre Firefox i at køre multiprocesser.

For at kontrollere, hvilken tilføjelse der er et problem, skal du have en tilføjelse, der hedder Add-on Compatibility Reporter. Når du har installeret denne tilføjelse, skal du åbne add-on-manager i Firefox. Gå til om: addons eller fane Ctrl + Shift + A. Denne tilføjelse tilføjer yderligere oplysninger om de tilføjelsesprogrammer, du har installeret.

Se efter meddelelsen "Multi-proces er ikke aktiveret" ved siden af et tilføjelsesprogram for at afgøre, om det er kompatibelt eller ej. Hvis du finder et tilføjelsesprogram, der ikke er kompatibelt, skal du fjerne det. Der er ingen løsning for dette, medmindre udvikleren beslutter at gøre add-on-kompatibelt med multiprocesser.

Du kan download ved hjælp af multiprocess, hvis du har en inkompatibel add-on, som du simpelthen ikke kan arbejde uden, men vi er allerede på version 56 af Firefox. Udgivelsen af Firefox 57 er ikke langt væk. Du skal enten holde fast i en ældre version af browseren, eller du skal deaktivere multiprocess i den nyere version.

Populært emne.