Sådan bruger du en VPN-tjeneste med Chromecast

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du en VPN-tjeneste med Chromecast
Sådan bruger du en VPN-tjeneste med Chromecast
Anonim

Folk bruger VPN-tjenester af mange grunde. I dag er den grund, så vi kan få mere indhold på Netflix, fordi den nuværende liste i mange lande er skuffende mindst sagt. Du vil dog finde, at mens du nemt kan bruge en VPN til at få adgang til websteder på dit skrivebord og / eller smartphone, kan du ikke kaste noget, der er tilgængeligt via en VPN til din Chromecast.

Dette skyldes, at Google tvinger Chromecast til at bruge Google DNS, som, som du kan gætte, blokerer din VPN. Sådan løses problemet.

Sådan bruger du en VPN med Chromecast

Image
Image

Kør alle trafik gennem din VPN

Dette vil kræve at ændre din router indstillinger, og måske skal du bruge en lidt sofistikeret VPN-tjeneste for at opnå dette. Tricket er at oprette et nyt routing netværk, der bruger en anden Gateway. Du skal derefter aktivere VPN-tjenesten (forudsat at din router understøtter det). Vi kan ikke ligefrem give trinvise anvisninger her, fordi instrumentbrættet til din router, for ikke at nævne, hvilken VPN-tjeneste du vælger at bruge, giver for mange brugerscenarier at adressere. Det er værd at nævne, at dette vil tage nogle undersøgelser fra din side for at opnå, men vi har andre muligheder, hvis du ønsker en hurtigere løsning.

Bloker Google DNS

Du kan forhindre din router i at bruge Google DNS helt. Kontroller filterets IP-indstillinger på din routerens dashboard og bloker Google's DNS (det er 8.8.8.8). Når DNS'en er blevet blokeret, vil routeren søge efter og bruge en anden (som Open DNS), muligvis en, der ikke blokkerer VPN-tjenester.

Cast dit skærmbillede

Dette er muligvis det nemmeste arbejde der er og den choppiest. Brug et browserbaseret VPN til at få adgang til det indhold, du har brug for. Brug ikke en VPN, der vil lede al trafik fra dit skrivebord via et andet netværk. Brug Firefox (eller en anden browser) med et VPN-værktøj til at få adgang til webstedet, og brug derefter Google Cast-udvidelsen og cast skærmen til Chromecast. Du kan ikke bruge VPN'en i den samme browser, som du bruger til at kaste til Chromecast.

Godt casting!

Populært emne.