Speed Add-on til Kodi: Sådan streames film og tv-shows

Indholdsfortegnelse:

Speed Add-on til Kodi: Sådan streames film og tv-shows
Speed Add-on til Kodi: Sådan streames film og tv-shows
Anonim

Hvis du bruger Kodi til dit hjemmebiografsystem, ved du allerede, hvor stor softwaren er ved at vise filer, der er gemt på dit netværk. Men vidste du det kan også bruges til streaming af indhold over internettet også? Du kan udvide Kodi-softwaren ved hjælp af add-ons, som er små udvidelser, der tilføjer nye funktionaliteter til dit system. Med Speed add-on til Kodi Du kan se de nyeste film og tv-udsendelser på forespørgsel.

Velocity er den perfekte tilføjelse til alle, der ønsker flere film tilgængelige streaming hjemme. Læs videre om, hvordan du installerer og bruger denne tilføjelse, samt tips til andre lignende Kodi-tilføjelsesprogrammer, som du måske også vil lide.
Velocity er den perfekte tilføjelse til alle, der ønsker flere film tilgængelige streaming hjemme. Læs videre om, hvordan du installerer og bruger denne tilføjelse, samt tips til andre lignende Kodi-tilføjelsesprogrammer, som du måske også vil lide.

Streaming på Kodi? Hurtig påmindelse

Før vi begynder at installere og bruge Speed add-on til Kodi, er der noget vigtigt, vi skal se først, og det er sikkerhed. Kodi-softwaren selv er open source og fuldt lovligt at bruge, men nogle af tilføjelsesprogrammerne til Kodi er oprettet af tredjepartsudviklere og eksisterer derfor i et lovligt gråt område. Den slags tilføjelser, som giver dig mulighed for at streame indhold, kan falde i stykker af loven, uanset hvor du bor.

Af denne grund er det vigtigt at shore up din sikkerhed, før du bruger Kodi med add-ons. Du ønsker ikke at få en bøde eller værre på grund af din adgang til ophavsretligt beskyttet indhold! Den bedste måde at holde dig sikker på, når du bruger disse tilføjelser, er at bruge en VPN. Dette er et stykke software, der kører på dit system (det være sig en pc, en Mac, en telefon eller en tablet) og krypterer alle de data, der efterlader din computer. Denne kryptering betyder, at ingen kan se, hvilke data du sender, hvilke sider du har adgang til, eller hvilket indhold du downloader, ikke engang din internetudbyder.

Udover at sikre dig, kan du også bruge en VPN til at omgå regionale begrænsninger for indhold. For eksempel vil nogle hjemmesider kun fungere, hvis de er tilgængelige fra en bestemt fysisk placering, som f.eks. BBC iPlayer, som du skal bruge i Storbritannien. Hvis du er uden for Storbritannien, kan du ikke streame shows fra dette websted. Men hvis du har en VPN, kan du få det til at virke som om du har adgang til det fra en anden placering - i dette tilfælde inden for Storbritannien - og du kan streame indholdet.

Endelig er det også en god ide at bruge en VPN, når du er på et usikret netværk som den åbne Wi-Fi på en kaffebar, da det i denne situation er muligt for ondsindede brugere at få adgang til dine data, hvis du ikke er forsigtig. Brug af en VPN sikrer, at ingen har adgang til dine private data, f.eks. Indholdet af dine meddelelser eller dine kreditkortoplysninger.

Vores Top Anbefalede VPN-service

Så hvordan vælger du et VPN? Der er masser af VPN-tjenester derude, så hvilke funktioner skal du kigge efter, når du vælger en? For at besvare dette vil vi snakke lidt om de faktorer, du skal overveje, når du vælger et VPN, og derefter tilbyde en anbefaling til vores foretrukne VPN-tjeneste, der skal bruges sammen med Kodi.

De vigtigste egenskaber ved en VPN er:

 • Ingen logning. VPN-punktet skal være privat og sikkert, så du ikke vil have dit VPN-firma til at registrere dine data. Derefter kunne de blive tvunget af retshåndhævende myndigheder til at aflevere deres optegnelser over din internetbrug, ligesom din internetudbyder. Den eneste måde at undgå dette på og holde dig helt sikker er at bruge en VPN, der holder absolut ingen logfiler til din brug.
 • Hurtig tilslutningshastighed. VPN'er vil nødvendigvis gøre din internetforbindelse lidt langsommere, da dataene skal sendes til en anden server, inden den når dig. En hurtig VPN vil dog forårsage en næppe mærkbar afmatning, mens en langsom VPN vil gøre dine sider indlæst ved en gennemgang og få dig til at vente for evigt for videoer til buffer. Se hurtig og pålidelig en forbindelse, som du kan finde.
 • Type trafik tilladt. Nogle VPN-udbydere sætter grænser for den type trafik, som de tillader - for eksempel tillader mange VPN'er ikke at sende torrent eller andre P2P-downloads over deres netværk. Hvis du vil bruge torrents, bør du kontrollere, hvilke VPN'er der tillader dette, inden du forpligter dig til en.

Du kan blive fristet til at bruge en af de mange gratis VPN-tjenester derude og spare nogle få penge, men vi vil anbefale imod dette. Gratis VPN'er skal tjene penge fra et sted, og ofte kan de data, de indsamler om din internetbrug - selv dine private data - sælges til andre virksomheder. Alternativt har mange gratis VPN'er enten meget langsomme forbindelser eller en hætte på hvor meget båndbredde du kan bruge, hvilket begrænser din browsingfrihed. For den bedste oplevelse mener vi, at det er værd at betale lidt penge af hensyn til den sikkerhed og privatliv, som du får fra en velrenommeret og pålidelig VPN-service.

IPVanish

Vores foretrukne VPN-tjeneste til brug med Kodi er IPVanish. Denne udbyder har en streng politik uden logføring, har lynhurtige forbindelseshastigheder og tillader alle former for trafik, herunder P2P og torrents. Så det kontrollerer alle vores kravkasser.
Vores foretrukne VPN-tjeneste til brug med Kodi er IPVanish. Denne udbyder har en streng politik uden logføring, har lynhurtige forbindelseshastigheder og tillader alle former for trafik, herunder P2P og torrents. Så det kontrollerer alle vores kravkasser.

IPVanish har også et stort antal servere: mere end 850 i over 60 lande rundt om i verden, så du har ingen problemer med at finde en server og få adgang til det webindhold, du ønsker. Andre funktioner, som gør det til en vinder i vores bog, inkluderer ikke båndbreddehætte, der giver mulighed for samtidige downloads og et program til både Windows og Mac samt apps til Android og iOS, så du kan bruge denne ene tjeneste til at beskytte alle dine enheder på samme tid.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Speed Add-on til Kodi

Image
Image

Nu hvor VPN'en er på plads, viser vi de trin, du skal følge for at installere Velocity-tilføjelsen til dit Kodi-system. Vi starter med at tilføje SuperRepo til vores system (det er en server, der er vært for de data, vi har brug for at downloade add-onen) her er vejledningen til dette. Når du har installeret SuperRepo, skal du gøre følgende for at installere tilføjelsen selv:

 1. Vælge Tilføjelser fra venstre menu
 2. Klik nu på Installer fra depot fra venstre menu
 3. Vælg SuperRepo alle fra listen
 4. Klik på Video tilføjelser
 5. Klik på Velocity og det åbner en side om tilføjelsen. Vælge Installere fra menuen til venstre
 6. Vent et øjeblik, indtil du ser meddelelsen om, at dit tilføjelsesprogram er installeret
 7. Nu er vi færdige, og du er klar til at se!

Hvad kan du gøre med Speed Add-on?

Vi starter med de instruktioner, du har brug for til at begynde at bruge Speed add-on:

 1. Start fra din Kodi startskærm
 2. Vælg VIDEOER og så Tilføjelser
 3. Finde Velocity i listen. Du kan få øje på det ved ikonet for en stor hvid V med gul skrift omkring det
 4. Klik på linket, og tilføjelsen åbnes
 5. Du finder muligheder for streaming indhold: Film og TV-shows. Der er også indstillingsmuligheder i denne menu, som generelle indstillinger og scraperindstillinger, men du behøver ikke at lege med dem nu
 6. Klik på Film og du får vist sorteringsindstillinger i en anden menu: Populær, trending, Mest set, Mest afspillede, Mest indsamlede, Box Office, og Søg
 7. Vi kan godt lide at bruge Trending option at finde film, der bliver talt om meget, men som du måske ikke har hørt om før. Dette er et godt sted at gennemse, når du vil se noget nyt, men du er ikke sikker på, hvad du skal tjekke ud
 8. Afsnittet åbner en liste over film, som du kan rulle gennem. Vælg den film du vil have, og klik på dens titel
 9. Dette åbner en kæmpe liste over kilder til den film, hvilket er en stor fordel ved denne tilføjelse. Typisk finder du en række forskellige streamingstier og flere links til filmen på hvert websted. Dette er fantastisk, fordi det betyder, at der er masser af links, som du kan vælge imellem, så du er meget sandsynligt, at du kan finde en højkvalitets arbejdsstrøm
 10. Navnet på hosting site vil blive skrevet i farve til venstre, men se også teksten i hvid til højre. Dette vil fortælle dig, om linket er mellemkvalitet eller høj kvalitet, og om filen blev rippet fra en dvd eller et andet sted
 11. Klik på navnet på en hosting site og streamen åbnes
 12. Nu skal du bare tage nogle popcorn og nyde din film!

Hvis du vil se et tv-show i stedet for en film, skal du følge de samme trin som ovenfor, men vælg sektionen TV-shows. Du finder en lignende liste over nyligt opdaterede shows, populære shows og søgning for at hjælpe dig med at finde det ønskede show.

En funktion, som Velocity ikke har, er evnen til at sortere film efter år, så du kan finde en film fra en bestemt periode. Hvis du vil have denne mulighed, foreslår vi, at du prøver et tilføjelsesprogram som Movie Hut i stedet. Så Velocity add-on er bedst til at finde nyere film i modsætning til ældre klassikere.

Et andet træk ved Velocity, der kan være både et plus og en minus, er Box Office-sektionen på filmlisten. Dette viser dig alle de nyeste film, herunder dem der stadig er i biografen lige nu. Så det er godt at se helt nye film, som kun er for nylig udgivet. Disse film har imidlertid tendens til at være i lavere kvalitet, da versioner af høj kvalitet tager et stykke tid at komme ud. Så hvis du vil se en film i high definition, skal du vente et par uger efter det er udgivet, før du finder et HD streaming link i denne tilføjelse.

De største fordele ved Velocity er det rene antal kilder, der er tilgængelige for hver film og hastigheden af linkene. Når du klikker på et link, bliver det hurtigt indlæst, og du behøver ikke sidde og vente på, at filen skal buffer.

Hastighed, installation mislykkedes

Hvis du elsker at bruge dit Kodi-system til at streame film og tv-shows, og du er løbet tør for ting, du kan se fra Velocity-tilføjelsen, eller hvis du har problemer med at installere det, kan vi anbefale nogle lignende tilføjelser til at prøve. Hver af disse Kodi add-ons giver dig endnu flere streaming muligheder!

Kan ikke installere: Alternativer til hastighed

Image
Image
 • HD og 4k Videos add-on til Kodi: brug dette til at se film i high definition, og nyd den bedste tilgængelige billedkvalitet
Image
Image
 • Movie Hut add-on til Kodi: Dette har et stort udvalg af film, herunder ældre klassikere samt seneste udgivelser
Image
Image
 • 123Movies tilføjelse til Kodi: Et varieret udvalg af tv-shows og film er tilgængelig fra denne tilføjelse
Image
Image
 • Duckpool tilføjelse til Kodi: En anden film og tv-shows add-on, der har et stort antal kilder, hvilket gør det meget pålideligt
Image
Image
 • Og endelig, tjek vores runde op af de bedste add-ons til at se film i Kodi i 2017 for endnu flere tilføjelsesforslag!

Populært emne.