Installer Kodi på Apple TV 4, 3 og 2: Detaljeret procesvejledning

Indholdsfortegnelse:

Installer Kodi på Apple TV 4, 3 og 2: Detaljeret procesvejledning
Installer Kodi på Apple TV 4, 3 og 2: Detaljeret procesvejledning
Anonim

Kodi er en af de mest populære online medieafspillere rundt. Og med god grund. Det er en af de mest alsidige og fleksible medieafspillere på markedet. Det betyder, at det ikke kun kan spille stort set ethvert filformat, du kan tænke på, men det kan også køres på næsten alle platforme og operativsystemer rundt.

Kodi kan medbringe Alt dit medieindhold på tværs af forskellige enheder sammen, så du kan se billeder og videoer fra din smartphone eller tablet på din bærbare computer og så videre. Af denne grund er det blevet særlig populært for folk, der ønsker at se deres indhold på deres tv-skærme.

Der er meget skrevet om Kodis popularitet på Amazon Fire TV Stick, men det er ikke den eneste tv-enhed, som Kodi kan være en god tilføjelse til. En anden er Apple TV. Både Apple TV og Kodi er målrettet til at optimere medieforbruget, så de er, i den forstand den perfekte parring.
Der er meget skrevet om Kodis popularitet på Amazon Fire TV Stick, men det er ikke den eneste tv-enhed, som Kodi kan være en god tilføjelse til. En anden er Apple TV. Både Apple TV og Kodi er målrettet til at optimere medieforbruget, så de er, i den forstand den perfekte parring.

Apple har imidlertid altid været forsigtig og kontrolleret over, hvilken software det tillader brugere at køre på sine enheder, og fordi Kodi er et stykke open source-software, som giver brugerne mulighed for at tilpasse det og oprette software-tilføjelser, tillader Apple ikke Kodi et sted i sin app butik.

Men det betyder ikke, at Kodi og Apple TV ikke kan kombineres. Det betyder bare, at processen er lidt mere kompliceret end bare at downloade en app. Men det er hvad denne artikel handler om.

Hurtig påmindelse

Når du bruger Kodi, anbefaler vi alle brugere altid at sikre, at de har et virtuelt privat netværk eller VPN, installeret. (Redaktørens note: Se vores anmeldelse med de bedste VPN'er til Kodi)

En VPN er et online sikkerheds- og privatlivsværktøj, som krypterer al din online trafik og omdanner den via en ekstern server. Denne proces hjælper med at beskytte dine online-data mod hackere eller andre nysgerrige øjne ved at sikre, at alt hvad du gør er krypteret og ikke kun på sikre websteder.
En VPN er et online sikkerheds- og privatlivsværktøj, som krypterer al din online trafik og omdanner den via en ekstern server. Denne proces hjælper med at beskytte dine online-data mod hackere eller andre nysgerrige øjne ved at sikre, at alt hvad du gør er krypteret og ikke kun på sikre websteder.

IPVanish er en velrenommeret VPN, der fungerer sammen med alle Kodi-add-ons, vi har testet. Vores læsere får en fantastisk aftale. Prøv at risikere gratis i 7 dage; hvis du kan lide det, kan du gemme en massiv 60% her på årsplanen.

Det hjælper også med at sikre dit online-privatliv ved at gemme din IP-adresse (de data, der fortæller et websted eller en tjeneste, hvor du er) fra de websteder, du besøger, og de onlinetjenester, du bruger. Denne in-effekt gør VPN-brugere anonyme online.

Dette er vigtigt for Kodi-brugere af to hovedårsager:

 1. Kodi er open source (se under afsnittet 'Getting Technical' for mere om dette), og derfor vil du sandsynligvis støde på mange uautoriserede add-ons. Mange af disse er helt sikre, men mange flere er ikke, og med en VPN er du meget mere tilbøjelig til at holde dig selv og dit indhold sikkert, når du bruger Hulu.
 2. Kodi giver dig mulighed for at streame meget online indhold, men nogle af de tilgængelige er lidt kontroversielle (igen læs videre for at finde ud af mere om dette). Ved at gøre dig selv anonym online kan du være sikker på, at uanset hvad du ser på Kodi, bør du ikke opleve ubehagelige konsekvenser.

Teknisk

Vi ved, at nogle af vores læsere elsker at blive tekniske, så her er nedskæringen af, hvad Kodi faktisk er, og hvordan det virker.

Kodi er open source software, der oprindeligt blev skrevet i C ++ kode. Open-source betyder, at koden, der oprettede Kodi, er offentligt tilgængelig for enhver udvikler at lege med, analysere, ændre, tilpasse og forbedre.

Dette gør Kodi, hvad der teknisk set kaldes Free and open source software (FOSS). Det betyder absolut, at alle kan spille med kodningen, uden tilladelse eller licens fra skaberne af den nødvendige software.

Det er dette, der har gjort Kodi så massivt populært. Fordi utallige udviklere har givet softwaren deres eget spin, skaber forskellige builds, som giver brugerne mange valg af hvordan Kodi kan se og hvad det kan gøre.

De har også været i stand til at oprette add-on-software, som gør det muligt for brugere at streame stort set alle typer medieindhold og tv-kanal, de kan lide. Kodi er sjovt for softwareudviklere at lege med, men det er også en vidunderlig medie løsning til brugere også.

Hvad kan jeg gøre med Kodi?

I modsætning til de fleste medieafspillere er der ikke en, men mange forskellige versioner af Kodi, som kan downloades og bruges. Af sikkerhedshensyn råder mange eksperter brugerne til at downloade en ren version af softwaren direkte fra skaberne og derefter downloade individuelle tilføjelsesprogrammer fra betroede kilder selv.

De har faktisk lige udgivet deres seneste version - Kodi 18, også kendt som Kodi Leia til minde om den sene skuespillerinde Carrie Fisher.

Men for mange brugere kan denne proces være for tidskrævende og teknisk, så de foretrækker at downloade Kodi builds - versioner af softwaren, der allerede er samlet med forskellige tilføjelser og skind, der allerede er installeret.

Uanset hvilken mulighed du vælger, vil Kodi tillade dig at nyde bare enhver mediefil, du nogensinde kan støde på. Mange internetbrugere har oplevet frustrationen ved at downloade en video, og derefter finder deres medieafspiller det ikke. Med Kodi er det en fortid, da det vil spille stort set hvert enkelt filformat, du kan nævne.

Derfor er Kodi så stor som et mediehub. Det giver brugerne mulighed for at sammensætte flere filer, der består af forskellige formater og se dem sammen problemfrit.

Kodi kan også netværk alle dine online-enheder og deres medieindhold gør det tilgængeligt på alle enheder, uanset hvor de er. Med Kodi installeret på alle dine enheder er enhver lyd- eller mediefil og lige fotofiler tilgængelige på de andre enheder i dit medienetværk.

Kodi kan også streame og optage live-tv gennem nogle af de mange add-ons, der kan downloades gratis.

Hvad er Apple TV

Jeg er sikker på, at det amerikanske techfirma ikke har brug for nogen introduktion. Deres grundlægger, Steve Jobs, er blevet en legendarisk figur og gennem deres iPhones og iPads har de revolutioneret måden folk får adgang til medierne og internettet som intet andet selskab.

Apple TV er virksomhedens digitale mediespiller mikrokonsol. Det er en enhed, der udelukkende er beregnet til streaming, downloading og afspilning af medieindhold. Det er HDMI-kompatibelt og har Wi-Fi-kapacitet. Indhold kan fås via iTunes Store eller fra andre Apple-enheder ved hjælp af deres AirPlay-teknologi.

Indhold kan også fås gennem forskellige apps, der kan downloades fra den officielle Apple iTunes-butik. Disse omfatter YouTube, Netflix, Hulu, og forskellige andre abonnements- og kabeltjenester (for hvilket abonnement naturligvis kræves).

Enheden selv er en slank og enkel kasse uden eksterne kontrolelementer. Det kan betjenes enten via en app, der downloades på iPhone eller via en Apple fjernbetjeningsenhed.

Installation af Kodi på et Apple TV

Som vi allerede har bemærket, er Kodi ikke en godkendt Apple-app. Det er derfor ikke muligt at downloade Kodi-appen og bruge den på et Apple TV.

Men det betyder ikke, at det er umuligt at installere Kodi på et Apple TV. Det er bare en mere kompliceret proces, end det ellers ville være.

Til dato har der været fire generationer af Apple TV-enheden og frustrerende, processen for at få Kodi installeret er forskellig på hver enkelt.

Men bekymre dig ikke, for vi forklarer simpelt præcis, hvordan du kan installere Kodi på hver generation af Apple TV-enheden. Bare følg disse enkle trin, og du vil få adgang til de tiders medieoplevelse, som Kodi kan tilbyde på en af de bedste medieenheder rundt omkring.

AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger. Overvej loven, ofre og risici for piratkopiering, før du streamer eller downloader copyright-beskyttet materiale uden tilladelse.

Sådan installeres Kodi på et Apple TV 4

Før vi begynder installationsprocessen, er der et par ting, du skal have downloadet på din Mac, før du starter:

 • Apple Developer-konto (Tilmeld)
 • Xcode 7.2 eller højere (Download)
 • Den nyeste Kodi .deb-fil (Download)
 • IOS App signerværktøj til Mac-enhed (Download)
 • Et USB-C til USB-A-kabel (For at forbinde din Mac og Apple TV)

At lægge Kodi på dit Apple TV vil være en meget hurtigere og enklere proces, hvis du retter alle disse ænder, før du går.

 1. Den første ting at gøre er at forbinde dit Apple TV til din Mac ved hjælp af USB-C til USB-A-kablet.
 2. Så skal du starte Xcode på din Mac. Når den er åben, vælg Opret et nyt Xcode projekt?efterfulgt af Ansøgningunder tvOS sektionen. Klik derefter på Single View Applicationog vælg Næste.
 3. Dette åbner et nyt Xcode-projekt, som du vil blive inviteret til at give en Projekt navntil og også give en Organisationens navn.Udfyld disse oplysninger, og klik derefter på Næste.
 4. Når dette er gjort, vil Xcode generere en fejlkode, der siger matchende udbudsprofil.Dette er intet at bekymre sig om. Alt du skal gøre er at vælge Fix Issueog vent derefter, mens det løser problemet. Når det er blevet løst, opretter Xcode en provisioningprofil baseret på din personlige udviklerkonto.
 5. Din Apple-udvikler konto er nødvendig for at løse dette problem, så nu skal du log ind på din Apple Developer-konto. Klik på Tilføj mulighed og indtast derefter dine loginoplysninger.
 6. Når disse reguleringsproblemer er blevet løst, skal du vælge Apple TV 4 fra rullemenuen.
 7. Derefter skal du åbne iOS App Singer og vælge Signing certifikatvalgmulighed fra den pågældende rullemenu. Gør det samme med Provisioning Profileved at vælge navnet på det projekt, du allerede har oprettet i Xcode.
 8. Derefter skal du vælge Input Fileog læg den .deb fil, vi downloadede tidligere.
 9. Når du er færdig med at fylde alle disse detaljer, klik på Start. Dette vil så give dig en IPA-fil.
 10. I Xcode skal du derefter gå til Windows> Enhederog vælg derefter Apple TV 4-enheden.
 11. Klik på venstre side af skærmen på + knappen under Installerede apps afsnit.
 12. Endelig skal du Find IPA-filen hvilken iOS Singing app oprettet.

Når du har gjort det ovenstående, bør Kodi Apple TV 4 være klar til brug på din enhed.

Til de uindviede kan det virke som en meget kompleks proces. Men bekymre dig ikke. Alt du skal gøre er at følge denne proces. Der er ingen reelle behov for at forstå det (selvom det ikke vil gøre ondt, hvis du gør det!). Hvis du gør netop det, der skitseres her, har du ingen problemer med at downloade Kodi på din Apple TV 4.

Sådan installeres Kodi på et Apple TV 3

For de af jer, der stadig bruger et Apple TV 3, er nyhederne mindre gode. Det er ikke muligt at downloade Kodi direkte på en Apple TV 3-enhed. Da det ikke er muligt at jailbreak enheden, er det ikke muligt at installere ikke-godkendte apps.

Men som altid er der en løsning på dette problem. Det indebærer at køre Kodi på en anden Apple-enhed og derefter bruge Airplay til at sende Kodi-indholdet til Apple TV 3.

Hvis du er en Mac-bruger, er alt du skal gøre, at downloade Kodi på din enhed. Du kan derefter spejle skærmen til Apple TV3 og se som sædvanlig.

Det eneste problem med denne metode er, at du ikke kan bruge din enhed til noget andet samtidig med at du bruger Kodi. Hvis du vil gøre det, skal du downloade AirParrot. AirParrot giver dig mulighed for at spejle kun en bestemt app, hvilket betyder, at du kan fortsætte med at bruge andre apps, mens din Apple TV 3 stadig modtager indhold fra Kodi-appen.

Hvis du bruger en Windows-pc, kan du også downloade Kodi på din enhed og bruge AirParrot på samme måde. Og hvis du er en Android-enhed bruger, kan du følge den samme proces igen ved at downloade Kodi fra appbutikken efterfulgt af Mirroring360 App, som tjener samme formål som AirParrot.

Sådan installeres Kodi på et Apple TV 2

Processen til at installere Kodi på en Apple TV 2 enhed er faktisk meget ligetil, men for det uoptrente øje ser udroligt kompleks. Må ikke bekymre dig. Det er virkelig enkelt og den eneste kode, du skal vide detaljeret nedenfor.

Men før du begynder, pas på. De nyeste versioner af Kodi understøtter ikke længere Apple TV 2. Dette betyder, at hvis du vil downloade det, skal du få fat i en ældre version af Kodi-softwaren.

En sådan version, der stadig fungerer, er Helix-bygget, som omfatter alle de vigtigste add-ons samt en ældre version af Kodi-softwaren. Men vær opmærksom på, at denne version mangler nogle af Kodis senere funktioner.

At installere Kodi på et Apple TV 2, alt hvad du behøver er Apple TV 2-enheden og en Mac.

 1. På din Mac, Åbn terminalen og indtast eller kopier kommandoen Bellow nedenfor:

  ssh [email protected]

  192.168.1.1 bør erstattes med din egen Apple TV-enhedens IP-adresse. Hvis denne kommando fungerer, skal du derefter blive bedt om at indtaste dit kodeord. Hvis du ikke kender adgangskoden til din enhed eller ikke har ændret den, skal du prøve standardadgangskoden, som er

  alpine

 1. Derefter skal du indtaste følgende kommandoer efter hinanden:

  apt-get install wget wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add-echo? deb http://apt.awkwardtv.org/ stable main? > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list echo? eb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./? > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list apt-get opdatering apt-get install org.xbmc.kodi-atv2 genstart

Når du har indtastet alle ovenstående korrekt, genstarter din Apple TV 2. Når genstart er færdig, bør Kodi være tilgængelig og klar til brug. Da det er en ældre version af Kodi-softwaren, kan du finde, at der er et par fejl og problemer i softwaren, men det skal stadig være brugbart.

Sådan installeres Kodi på et Apple TV 1

Første generation af Apple TV er ikke længere tilgængelig i butikker eller online. Den blev afbrudt af Apple-vejen tilbage i 2010, og tre versioner af enheden er siden blevet udgivet. Men for de af jer, der stadig bruger et Apple TV 1, er det også muligt at installere Kodi på enheden.

Apple TV 1 er faktisk fantastisk at bruge med Kodi, da enhederne havde et harddisk med en kapacitet på mellem 40 GB og 160 GB, afhængigt af den præcise model, du har. Det betyder, at der er masser af plads til at downloade indhold gennem Kodis forskellige add-ons.

Det kan også prale af en USB-port, der gør det nemt at overføre indhold. Det er også nemt at opgradere harddisken og videokortet.

Men ved at installere Kodi på enheden mister du alle Apple TVs eksisterende funktioner og økosystem. Dette skyldes, at Kodi skal blinke direkte på enheden, som du kan gøre ved at følge disse enkle trin:

 1. For det første skal du opdatere dit Apple TV 1 for at sikre, at du kører OS 3.0.2
 2. Når opdateringen er færdig, skal du navigere til OS-indstillingerne og derefter ændre Audio & Video indstillinger og derefter HDMI-udgang til RGB High
 3. Tilslut derefter enheden til dit netværk ved at bruge et Ethernet-kabel til at tilslutte enheden til routeren. På dette tidspunkt virker Wi-Fi-forbindelsen ikke, fordi denne proces ændrer enhedens operativsystem.
 4. Du skal derefter bruge din Mac til Opret en OpenELEC Flash Drive. For at gøre dette skal du vedhæfte et USB-drev til din Mac og omdøbe det som openelec
 5. Dernæst skal du starte Terminal-appen. Kopier og indsæt nedenstående kommando.

  krølle -O http://chewitt.openelec.tv/usb/install-hdd.img.gz

 6. Nu finder du USB-drevet. For at gøre dette skal du køre under kommando.

  diskutil liste | grep -v disk0 | hale +2

 7. Når det er gjort, vil du kunne se detaljer om din tavle. Så skal du afmontere USB-drevet.

  diskutil unmountDisk / dev / disk1

 8. Endelig skal du køre kommandoen.

  gunzip -c install-hdd.img.gz | sudo dd af = / dev / rdisk1 bs = 1m

  Dette vil tage et par minutter til handling, og i slutningen vil du se en fejlmeddelelse, der siger, at disken er ulæselig. Undgå panik. Det skal ske, og nu er det tid, at Kodi kan blinke på Apple TV 1-enheden.

 1. For at gøre dette skal du først fjerne USB-drevet fra din Mac. Træk derefter dit Apple TV 1 fra sin strømkilde, og fastgør tommelfingeren. Når det er gjort, skal du tænde Apple TV 1 igen. Efter et par sekunder skal du se OpenELEC-logoet på skærmen.
 2. Sørg for, at din Apple TV 1 er tilsluttet internettet via Ethernet-kabel. Hvis det ikke er tilfældet, vil det ikke være muligt at downloade den nyeste version af Kodi.
 3. Når Kodi-download er færdig, starter installationsprogrammet. Dette igen vil generere nogle advarselsmeddelelser. Igen skal du ikke bekymre dig om disse, du kan bare ignorere dem. OpenELEC vil automatisk genstarte systemet, når Kodis installation er færdig.
 4. Når først genstartet har fundet sted, kan du fjerne tommelfingeren og derefter genstarte Apple TV 1. Du vil se OpenELEC logo igen, men denne gang efter et par minutter skal dette erstattes med Kodi-logoet. Kodi tager lidt tid at starte på den første belastning, men efter det skal fungere som normalt.

Med det vil Kodi blive uploadet på din Apple TV1 og klar til brug for download, streaming og mediehåndtering, som du finder passende.

Hvad er Kodi?

Lad os sparke med det grundlæggende og forklare de uindviede, hvad Kodi er.

Kodi plejede at være kendt som Xbox Media Center eller XBMC. Det blev oprettet af et ikke-for-profit-teknologikonsortium, XBMC Foundation tilbage i 2002, og oprindeligt beregnet som en medieafspiller, der skal bruges sammen med Xbox Games Console.

Microsoft har aldrig formelt godkendt brugen af den pågældende enhed, men det var ikke desto mindre populært blandt de brugere, der jailbroke deres Xbox. Jailbreaking er et udtryk, der betyder at hacking en enhed for at tillade installation af uautoriseret software, såsom XBMC.

XBMC's opgave var da at give brugerne et enkelt hub, hvorigennem de kunne få adgang til alt deres medieindhold. Denne opgave forbliver uændret til denne dag.

I 2014, og med XBMC nu brugt på tværs af flere platforme, men sjældent på Xbox, blev beslutningen endelig taget til at genbrænde den og navnet Kodi dukkede op.

Afsluttende tanker

Nogle læsere kan se på disse processer og synes det er meget hårdt arbejde at få Kodi på deres Apple TV og spekulerer på, om det er besværet værd.

Det er. Kodi er simpelthen den bedste medieafspiller og styringsværktøj omkring lige nu. Det er langt det mest fleksible og personliggørelige produkt på markedet, og det er også ideelt til Apple TV-enheden.

Disse processer kan se vanskelige ud, men følg vejledningen ovenfor omhyggeligt, og du vil opdage, at du har Kodi op og kører på ingen tid. Og når du er konverteret til Kodi, vil du aldrig se tilbage.

Efterlad en kommentar

Populært emne.