TVCatchup.com Kodi Add-on: Se British TV og alle store britiske kanaler

Indholdsfortegnelse:

TVCatchup.com Kodi Add-on: Se British TV og alle store britiske kanaler
TVCatchup.com Kodi Add-on: Se British TV og alle store britiske kanaler
Anonim

TVCatchup.com-tilføjelsen til Kodi er en fantastisk lille tilføjelse til alle fans af British TV. Det har alle de store britiske kanaler lagt på en simpel måde. Vi viser dig trin for trin hvordan du får det og installerer det, og så foretager vi en rundvisning i add-onen og ser, hvad den har at tilbyde. Vi vil også undersøge fordelene og ulemperne ved tilføjelsen og se på et par andre tilføjelser, der kan appellere til dig, hvis du kan lide TVCatchup.com.

Image
Image

For den bedste beskyttelse under brug af Kodi - Brug en VPN

Når din internetudbyder har mistanke om, at du måske overtræder deres vilkår og betingelser, som de kunne, da de kunne overvåge din aktivitet, kan de sende dig meddelelser om ophavsretskrænkelser, gasregulere din hastighed eller bare afbryde din service. En VPN forhindrer din internetudbyder i at se, hvad du laver ved at kryptere dine data. Desuden kan du ved hjælp af en VPN give dig adgang til geoblokeret indhold ved at forfalske din placering.

Når du vælger blandt VPN-leverandører - og der er mange af dem derude, bør du overveje nogle vigtige faktorer som f.eks hurtige forbindelseshastigheder for at undgå buffering, no-logging politikker for at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for alle dine enheder.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Vi har testet mange VPN og, for Kodi-brugere, anbefaler vi IPVanish. Med et verdensomspændende netværk, er der ingen hastighedsdæksel eller gasregulering, ubegrænset båndbredde og ubegrænset trafik, en ikke-loggeringspolitik og klientsoftwaren til rådighed for de fleste platforme, IPVanish svarer til alle vores krav.

IPVanish tilbyder en 7-dages pengene tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan spar en massiv 60% her på IPVanish årsplan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 per måned.

Installation af TVCatchup.com Kodi Add-on

Installation af TVCatchup.com-tilføjelsen til Kodi er noget anderledes end hvad du måske er vant til, hvis du tidligere har installeret andre tilføjelsesprogrammer. Mens vi installerer de fleste tilføjelsesprogrammer fra et depot, installerer vi denne fra en anden tilføjelse: Indigo.

Indigo-tilføjelsen er et multifunktionelt tilføjelsesprogram, hvis primære mål er at holde Kodi-installationen ren. Det har en kombination af oprydning og vedligeholdelsesopgaver samt en god pakkeinstallatør bygget lige ind i den. Hvis du vil vide mere om Indigo, har vi for nylig udgivet en stor artikel om det: Sådan installeres Indigo (Fusion) Installer på Kodi.

Her er hvad vi skal gøre for at installere add-onen til TVCatchup.com. Først installerer vi det nye Fusion-lager efter konfiguration af den korrekte installationskilde. Vi installerer derefter Indigo add-on. Herefter bruger vi Indigo-pakkeinstallationsprogrammet til at installere den aktuelle tv-add-on-add-on. Der er ganske få trin, men hvis du følger dem omhyggeligt, installerer du tilføjelsen på ingen tid. Lad os gå!

Før du begynder, skal du sørge for at aktivereUkendte kilder i Kodi. Hvis du har installeret andre add-ons før, er chancerne allerede de. For at bekræfte, at du klikker på knappen Kodi på startskærmen Indstillinger ikonet (det lille tandhjulsikon øverst til venstre), klik på Systemindstillinger først og da Tilføjelser i venstre rude og sørg for, at kontakten ved siden af ukendte kilder er . Når tændt, vil kontakten være hvid.

Image
Image

Trin 1: Tilføjelse af installationskilden

Fra Kodi-startskærmen skal du klikke på Indstillinger ikon (det lille gear øverst til venstre) og derefter Filhåndtering. Dobbeltklik på skærmbilledet til filhåndtering Add-Source i venstre rude.

Image
Image

Klik Ingen, angiv kildebanen præcis som følger: " http://fusion.tvaddons.co"(Uden citaterne) i boksen øverst på skærmen og klik Okay.

Image
Image

Sørg for at indtaste et navn for denne kilde i det relevante felt (jeg hedder det NewFusion) og klik derefter på Okay.

Image
Image

Trin 2: Installation af New Fusion Repository

Efter at have forsvundet tidligere i år, er Fusion repository tilbage på en helt ny placering. Du finder flere tilføjelser i dette repo, herunder den, vi søger for øjeblikket: Indigo.

Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser i venstre rude og klik derefter på Pakkebrowser ikonet (den lille åbne boks) øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Vælg Installer fra ZIP-fil Vælg derefter den kilde, vi lige har tilføjet (på den næste skærm) (NewFusion).

Image
Image

Klik Begynd-her først og da plugin.program.indigo-X.X.X.zip at starte installationen.

Det tager et stykke tid, men efter et øjeblik vil en meddelelse øverst til højre på skærmen bekræfte den vellykkede installation af Indigo-tilføjelsen. Vi er nu klar til det næste trin.
Det tager et stykke tid, men efter et øjeblik vil en meddelelse øverst til højre på skærmen bekræfte den vellykkede installation af Indigo-tilføjelsen. Vi er nu klar til det næste trin.

Trin 3: Installation af den faktiske TVCatchup.com Add-on

Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser på venstre rude. Klik derefter på enten Program tilføjelser eller Video tilføjelser, Find indigo add-on-ikon og klik på det.

Første gang den køres, installerer Indigo add-on et par ekstra komponenter og viser derefter hovedmenuen.
Første gang den køres, installerer Indigo add-on et par ekstra komponenter og viser derefter hovedmenuen.
Image
Image

Add-onen til TVCatchup.com er installeret fra Indigo Addon Installer så lad os klikke på denne mulighed i hovedmenuen. Klik derefter på Video Addons, derefter " T”. Find TVCatchup.com add-on i listen og klik på den.

Image
Image

Klik Installere i bekræftelsesdialogboksen, der åbnes, og vent, mens Indigo installerer add-onen til TVCatchup.com og dens afhængigheder. Efter et stykke tid kommer denne meddelelsesboks op.

Image
Image

Du skal genstarte Kodi for at tilføjelsen fungerer korrekt. Bare klik på Genstart knap. Afhængigt af din platform skal du muligvis genstarte Kodi manuelt.

Når du har genstartet Kodi, skal du gå til tilføjelser Video tilføjelser og du finder den TVCatchup.com ikon. Klik på det for at starte tilføjelsen.

Image
Image

Et kig på, hvad TVCatchup.com Icon har at tilbyde

TVCatchup.com-tilføjelsens navn kan føre os til at tro, at det handler om at indhente tv-programmer. Du ville tænke på det som en tilføjelse, hvor du ville finde tidligere episoder af tv-serier. Det er slet ikke det. Dets navn er en smule misvisende, og TVCatchup.com handler om live-tv, og ikke indhenter.

Men hvis live IPTV er, hvad du vil, og hvis du er fan af britisk tv, vil du absolut elske denne add-on, der har en bestemt britisk smag. Når du starter tilsætningen og ser hovedmenuen, har du ingen tvivl om dens oprindelse.

ANSVARSFRASKRIVELSE: AddictiveTips.com godkender eller anbefaler ikke brugen af Kodi eller nogen tilføjelse til at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, som du ikke har ret til. Vi er ikke ansvarlige for hvad du beslutter dig for at gøre med indholdet af denne artikel. Piratkopiering er ikke noget, vi støtter eller godkender, og vi anbefaler kraftigt brugere kun at få adgang til indhold, som de retligt har ret til. Som Kodi-bruger skal du træffe foranstaltninger for at sikre, at du ikke overtræder nogen lov om ophavsret.

TVCatchup.com er ikke kun et Kodi-tilføjelsesprogram, det er også et websted og et sæt apps til Android, iOS og Kindle Fire, der hævder at tilbyde "adgang til Storbritanniens mest overvågede kanaler". Den tilsvarende Kodi add-on er stort set bare en front-end til hjemmesiden og tilbyder det samme indhold.
TVCatchup.com er ikke kun et Kodi-tilføjelsesprogram, det er også et websted og et sæt apps til Android, iOS og Kindle Fire, der hævder at tilbyde "adgang til Storbritanniens mest overvågede kanaler". Den tilsvarende Kodi add-on er stort set bare en front-end til hjemmesiden og tilbyder det samme indhold.

TVCatchup.com Channel Lineup

Her er en liste over de tilgængelige kanaler på Kodi-tilføjelsen til TVCatchup.com.

 • Al Jazeera er den engelske version af den verdensberømte Qatari nyhedskanal
 • BBC Alba er en skotsk-gælisk sprog digital tv-kanal, der ejes af BBC og MG Alba
 • BBC Four er en kanal fra BBC, der giver "et alternativ til programmer på de almindelige tv-kanaler"
 • BBC nyheder er Storbritanniens primære nyhedskanal
 • BBC One er Storbritanniens første public broadcaster; og TVCatchup.com tilbyder tre ekstra regionale feeds fra Nordirland, Skotland og Wales
 • BBC-parlamentet er en specialiseret kanal med live og registreret dækning af House of Commons, House of Lords og udvalgte udvalg i Det Forenede Kongeriges parlament, Det skotske parlament, Londonforsamlingen, Nordirlands forsamling og den walisiske forsamling.
 • BBC Red Button er en digital interaktiv tv-tjeneste fra BBC
 • BBC Two er en kanal fra BBC, der fokuserer på mere "intellektuel" programmering
 • CBBC er børnenes tv-tjeneste fra BBC
 • Cbeebies er en BBC-tjeneste med programmering med det formål at opmuntre "at lære gennem et konsekvent sikkert miljø for børn i alderen 6 eller under"
 • CGTN er en 24-timers engelsk nyhedskanal, af China Central Television (CCTV), der er baseret i Beijing
 • Kanal 4 er et britisk tv-tv-selskab, der nu ejes og drives af et offentligt selskab i Department of Culture, Media & Sport
 • Fællesskabets kanal er en privat britisk kanal, der fokuserer på community-orienterede historier og dokumentarfilm
 • Opret og håndværk og dens tre søster kanaler, Håndværk Ekstra, Ideel Ekstra og Ideel verden, er en familie af shoppingkanaler ejet af Ideal Shopping Direct Limited
 • Fem er et britisk kommercielt tv-selskab
 • Frankrig 24 er den engelske version af den fransk franske 24-timers nyhedskanal
 • ITV er Storbritanniens ældste private tv-selskab, der tilbyder en bred vifte af indhold.
 • Millennium TV er en anden community-orienteret kanal med et stort udvalg af indhold
 • Søgen er en kanal, der drives af Discovery Networks Northern Europe, som leverer fakta, livsstil, underholdningsprogrammer
 • QVC, QVC Beauty, QVC Extra og QVC Style er en anden britisk familie af shoppingkanaler
 • RT er den britiske arm af RT-netværket, et globalt flersproget tv-nyhedsnetværk med base i Moskva og subsidieret af den russiske regering
 • S4C er en walisisk-sprog public-service tv-kanal baseret i Cardiff
 • Tv-lager er en infomercial-baserede shopping kanal
 • VIVA er en musik tv-kanal i Storbritannien og Irland, ligesom en britisk MTV

Som du kan se, er der indhold for alle, og denne tilføjelse kan nok give et gratis alternativ til de fleste britiske kabelabonnementer.

Fordele og ulemper ved TVCatchup.com

Fordele

Én ting, jeg virkelig sætter pris på om denne tilføjelse, er dens enkelhed. Med en enkelt menu kan det ikke være nemmere at navigere det. Og for at gøre det lettere at vælge en kanal, viser hovedmenuen, når den ses som en ikonvæg, det, der aktuelt afspilles på hver kanal. Desuden fungerer add-onen det meste af tiden og synes at være velholdt af sine udviklere. Da jeg først installerede det, fandt jeg et par kanaler, der ikke fungerede, men udvikleren frigav en ny version et par dage senere, der havde fikset eller fjernet alle de døde kilder.

Ulemper

Som mange andre har denne tilføjelse et par problemer. Den vigtigste er kvaliteten af de vandløb, som ikke altid er den bedste. Nogle feeds synes at være af lavere kvalitet, og nogle viser store puffer pauser. Andre bare stoppe helt med at lege efter et stykke tid. Selvom man kan forvente, at med den slags teknologi, opsummerer små hindringer hurtigt at være noget af en irritation.

Det ser ud til at være for nylig blevet forbedret med udgivelsen af den nyeste version. For at sikre, at du har den nyeste version, skal du vælge tilføjelsesikon, ramt " C"Nøgle eller højreklik på ikonet, vælg Information og på skærmen, der åbnes, klik på Opdatering.

Image
Image

I den næste dialogboks skal du sørge for at klikke på kilden fra BludhavenGrayson tilføjelser depot for at installere den nyeste version.

Image
Image

Andre tilføjelser, du kunne lide

TVCatchup.com-tilføjelsen appellerer hovedsagelig til to publikum: Live IPTV-seere og britiske tv-aficionados. Hvis du har lyst til live IPTV, skal du måske kigge på vores seneste artikel Bedste IPTV-tilføjelser til Kodi: De arbejder stadig i 2017. Den indeholder fem gode forslag til at slukke dit live tv-tørst.

En anden stor artikel med endnu flere forslag til live-tv-tilføjelser er Best Kodi-tilføjelser til Live TV i 2017 og How to Keep Safe, også for nylig udgivet på AddictiveTips.com. Sørg for, at du også kigger på denne.

På den anden side, hvis du er glad for, er britisk tv, den UK Turk Afspilningslister add-on kan være lige hvad du har brug for. Det blev for nylig fremhævet på AddictiveTips.com: Installer UK Turk Playlists Add-on til Kodi, Working Kilder og Repos. Som det hedder navne, er det både britisk og tyrkisk indhold. Du finder også indhold fra hele verden, og tilføjelsen indeholder både live feeds og forudindspillet indhold.

Konklusion

Selvom installationsproceduren er lidt usædvanlig, er TVCatchup.com en fantastisk add-on, der vil tilfredsstille fans af britisk tv. Det har et stort udvalg af indhold fra offentlige og private tv-selskaber. Den hurtige og enkle brugergrænseflade gør det lettere at bruge det, og du vil elske programmeringsguide-funktionen, der er bygget direkte ind i hovedmenuen. Prøv det selv og lad os vide, hvad du synes om det. Har du haft problemer under installationen? Hvilke funktioner og / eller kanaler foretrækker du? Er der noget du ikke kan lide om det? Del dine kommentarer med os nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.