Fusion Installer fra TVAddons [NEW] - Installation og Oversigt

Indholdsfortegnelse:

Fusion Installer fra TVAddons [NEW] - Installation og Oversigt
Fusion Installer fra TVAddons [NEW] - Installation og Oversigt
Anonim

Hvis du har fulgt Kodi scenen i et stykke tid, har du sikkert hørt om Fusion installationsprogrammet fra TVAddons. Det var bestemt en af de mest populære kilder til alle slags Kodi-add-ons fra tredjepart. Det gik pludselig ned i forrige sommer, offer for en retssag af et canadisk kartel af telecom udbydere. Nå, som Phoenix, der stiger fra sin egen aske, er TVAddons-og dens populære Fusion-installatør-tilbage online.

Image
Image

Fusion installationsprogrammet er ikke rigtig en add-on, men det betragtes af nogle som "mor til alle Kodi add-ons". Som beskrevet af TVAddons selv, "Fusion Installer forbinder dig til vores repositorieserver, der indeholder stort set alle Kodi addon repository der eksisterer”. Dette er en fed og muligvis tvivlsom-sætning, men sandt eller ej er Fusion-installationsprogrammet en af de bedste kilder til nogle af de vigtigste lagre, der indeholder nogle af de bedste tilføjelser.

I dag viser vi dig trin for trin hvordan du "installerer" Fusion-installationsprogrammet og derefter fortæller dig, hvad det hele handler om og hvad det kan bruges til. Vi vil så kort tale om hvad der er godt, og hvad der ikke handler om det og at afslutte, vi vil fortælle dig, hvordan du kan gøre din Kodi oplevelse endnu bedre.

Beskyt din privatliv, mens du bruger Kodi - Brug en VPN

Din internetudbyder kan overvåge din onlineaktivitet for at sikre, at du ikke overtræder deres vilkår og betingelser. Og når de har mistanke om, at du gør det, kan de sende dig meddelelser om ophavsretskrænkelser, gasregulere din hastighed eller bare afbryde din service. Når du bruger en VPN, forhindrer dens datakrypteringsfunktion din internetudbyder i at se, hvad du laver. En anden fordel ved at bruge en VPN er, at den vil give dig adgang til geoblokeret indhold ved at maskere din placering.

Med så mange VPN-leverandører at vælge imellem skal du nøje vælge den, der passer til dig. Et par vigtige faktorer at overveje er hurtige forbindelseshastigheder for at undgå buffering, no-logging politikker for at beskytte dit privatliv, ingen brugsbegrænsninger for at få adgang til noget indhold med fuld hastighed og software, der er tilgængelig for alle dine enheder.

Den bedste VPN til Kodi: IPVanish

Image
Image

Efter at have testet mange VPN er den, vi anbefaler for Kodi-brugere IPVanish. Det har servere over hele verden, ingen hastighedsdæksel eller spjæld, ubegrænset båndbredde, ubegrænset trafik, en ikke-loggeringspolitik og klientsoftwaren til rådighed for de fleste platforme. IPVanish opfylder alle vores kriterier.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Installation af Fusion Installer fra TVAddons

Fusion installationsprogrammet er ikke en installatør i sig selv, da den ikke vil installere add-ons til dig. Det er snarere en kilde, hvorfra du manuelt kan installere flere af de mest populære Kodi-lagre. På grund af sin forskellige natur installerer fusionsinstallatøren sig forskelligt fra andre add-on-installationer. Faktisk er alt, hvad der er brug for, at konfigurere den rigtige kilde.

Trin 1: Sørg for ukjente kilder er aktiveret

Før du begynder, skal vi sørge for at Ukendte kilder er aktiveret i Kodi. Hvis du har installeret andre tredjeparts add-ons før, er chancerne for, at de allerede er aktiveret. Sådan kan du bekræfte - og ændre - at: Fra Kodi-startskærmen, gå til Indstillinger (det lille tandhjulsikon øverst til venstre), klik Systemindstillinger og klik derefter på Tilføjelser på venstre rude. Sørg for, at kontakten ved siden af Ukendte kilder er . Skifterens markør vil være hvid og til højre. Hvis det ikke er tilfældet, skal du blot klikke på det for at skifte det.

Image
Image

Trin to: Konfiguration af installationskilden

Start fra Kodis startskærm, klik på Indstillinger ikon (det lille gear øverst til venstre på skærmen). Vælg Filhåndtering fra indstillingsskærmen.

Image
Image

Dobbeltklik på skærmbilledet til filhåndtering Add-Source i venstre rude.

Image
Image

Klik Ingen i dialogboksen Tilføj filkilde

Image
Image

Indtast kildebanen som følger: " http://fusion.tvaddons.co"(Uden citaterne) i feltet øverst på den næste skærm og klik Okay.

Image
Image

Sørg for at indtaste et navn under " Indtast et navn til denne mediekilde"Ved at klikke på det og skrive i dit navn (jeg valgte FUSION) og klik derefter på Okay i navnet skærmen og klik Okay endnu engang tilbage i dialogboksen Tilføj filkilde.

Image
Image

Navigere Fusion Installer - En guidet tur

Nu hvor installationskilden er konfigureret, er vi klar til at se, hvad den indeholder.

Fra Kodis startskærm, klik på Tilføjelser i venstre rude og klik derefter på Pakkebrowser ikonet (den lille åbne boks) øverst til venstre på skærmen.

Image
Image

Vælg Installer fra ZIP-fil Vælg derefter den kilde, vi lige har tilføjet (på den næste skærm) (FUSION).

Image
Image

Når du klikker på FUSION kilde, du vil se dens hovedmappe. Med denne skrivning har den tre underkataloger: begynde-her, Kodi-repos, og Kodi-scripts.

Image
Image

Den første mulighed, begynde-her er hvor du skal gå for at installere Indigo-installationsprogrammet. Dette er en meget nyttig tilføjelse, der kombinerer flere meget nyttige Kodi vedligeholdelsesværktøjer samt en stor add-on installationsprogram. Vi fortæller dig mere om dette fantastiske lille værktøj i et øjeblik. Og hvis du vil have det komplette billede om Indigo, har vi for nylig offentliggjort en dybtgående artikel om det: Sådan installeres Indigo (Fusion) Installer på Kodi.

Den anden mulighed, Kodi-repos, er hvor du finder hovedparten af indholdet.

Image
Image

Den første underafdeling, engelsk, indeholder over 20 forskellige repositorier for dig at installere, hver hosting flere add-ons.

Det andet opbevaringssted fra slutningen, repository.xbmchub-3.0.0.xip, er TVAddons eget repository. Klik på den for at installere den og vente et par sekunder. En meddelelse øverst til højre på skærmen bekræfter snart den vellykkede installation af TVADDONS.CO-depotet.
Det andet opbevaringssted fra slutningen, repository.xbmchub-3.0.0.xip, er TVAddons eget repository. Klik på den for at installere den og vente et par sekunder. En meddelelse øverst til højre på skærmen bekræfter snart den vellykkede installation af TVADDONS.CO-depotet.

Derefter, tilbage til tilføjelsesbrowseren, vælg Installer fra depot. Og klik TVADDONS.CO Add-on repository fra listen over tilgængelige reposer for at åbne den.

Under sine fem underafsnit finder du flere interessante tilføjelsesprogrammer, de fleste af dem under overskriften Video add-ons. Dette er f.eks. Hvor du finder add-ons som USTVNow eller USTVCatchup.

Hvis du leder tilbage til Installer fra zip-fil / FUSION / kodi-repos / English notering, kan du installere hver af dem og udforske dem for at se, hvad hver har at byde på. Men med mere end 20 af dem ville det helt sikkert blive en relativt lang og ekstremt kedelig opgave. Heldigvis er der en nemmere vej rundt det. Vi kommer tilbage til dette på et øjeblik.

For nu er den næste ting, vi gerne vil henlede opmærksomheden på, den internationale del af Fusion-installationsprogrammet. Her finder du over 30 forskellige repositorier på ca. 20 forskellige sprog.

Hvis engelsk ikke er dit primære sprog, eller hvis du har lyst til fremmedsprog, skal du se hvad der er der.
Hvis engelsk ikke er dit primære sprog, eller hvis du har lyst til fremmedsprog, skal du se hvad der er der.

ANSVARSFRASKRIVELSE: AddictiveTips.com godkender eller anbefaler ikke brugen af Kodi eller nogen tilføjelse til at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, som du ikke har ret til. Vi er ikke ansvarlige for hvad du beslutter dig for at gøre med indholdet af denne artikel. Piratkopiering er ikke noget, vi støtter eller godkender, og vi anbefaler kraftigt brugere kun at få adgang til indhold, som de retligt har ret til. Som Kodi-bruger skal du træffe foranstaltninger for at sikre, at du ikke overtræder nogen lov om ophavsret.

Fordele og ulemper ved Fusion Installer

Det allerbedste ved Fusion installationsprogrammet er det brede udvalg af forskellige indhold, det foreslår. Da TVAddons forsvandt for et par måneder siden, var det en stor krise i Kodi-verdenen. Der er en simpel grund til det, repositorier er mere end bare steder at gemme tilføjelser. De vil også sørge for at holde dine tilføjelsesprogrammer ajour. Og med den ekstreme volatilitet i streamingkilderne er vedligeholdelse af tilføjelser muligvis den vigtigste opgave.

På downside er det indlysende, at Fusion installationsprogrammet ikke giver en brugervenlig måde at installere add-ons på. Det er en god kilde, hvor du finder masser af indhold, men medmindre du ved hvad du leder efter og dens placering i Fusion installationsprogrammet, hjælper det dig ikke meget. Men det er ok, da det ikke var det, det var meningen at gøre.

Nyttige alternativer

For nem installation af Kodi-tilføjelsesprogrammer fra TVAddons, er vejen at gå, at bruge deres Indigo-hjælpeprogram. Indigo har et add-on-installationsprogram, der indeholder stort set alle tilføjelser fra Fusion Installer i alfabetisk rækkefølge og giver en mulighed for ikke kun at installere dem, men også installere hvert tilføjelses repository efter behov.

En anden stor funktion ved Indigo-værktøjet er dens Config-guiden.

Enkelt sagt vil Indigo Config Wizard automatisk "konfigurere Kodi med de bedste tilføjelser og tweaks". Hvis du er ny til Kodi, er dette helt sikkert et godt sted at starte. Det vil hurtigt komme dig i gang med nogle af de mest populære og nyttige tilføjelser. Der er også en foryngende mulighed, der vil gøre det samme som Config Wizard, men fjerner først eventuelle eksisterende tilføjelser.
Enkelt sagt vil Indigo Config Wizard automatisk "konfigurere Kodi med de bedste tilføjelser og tweaks". Hvis du er ny til Kodi, er dette helt sikkert et godt sted at starte. Det vil hurtigt komme dig i gang med nogle af de mest populære og nyttige tilføjelser. Der er også en foryngende mulighed, der vil gøre det samme som Config Wizard, men fjerner først eventuelle eksisterende tilføjelser.

Indigo-installationsprogrammet er ikke den eneste måde at installere add-ons på Kodi på. Og da det forsvandt i sommer, blev der hurtigt opstillet et par alternativer. Vi har gennemgået nogle af dem i juli i en artikel kaldet Bedste alternativer til TVAddons 'Fusion, mens TVAddons.ag er Down. Du kan måske læse det og finde omkring tre pålidelige kilder til fantastiske tilføjelsesprogrammer.

Hvis du foretrækker enkelheden ved at installere add-ons med et installationsprogram - i modsætning til at gøre det fra et lager - har vi også peget på nogle få tilgængelige indstillinger i denne anden seneste artikel: Best Kodi Addon-installatører: Hvad er de bedste installatører til Kodi ? Dette er et must-read for alle, der er i installatører.

Konklusion

Fusion installationsprogrammet er tilbage, og det er en god nyhed. Det vil forhåbentlig fortsat være grundlaget for alle slags fantastiske tilføjelsesprogrammer fra TVAddons i de kommende år. Med add-on-installationsprogrammet, der er indbygget i deres Indigo-tilføjelse, er det simpelt at finde din tilføjelse fra en liste og klikke på det. Du behøver ikke lade være med kilder, reposer og alt det jazz. Og hvis du ikke ved hvad du leder efter eller lige er begyndt med Kodi, vil deres Config Wizard få dig i gang på få sekunder.

Har du forsøgt at installere add-ons fra Fusion installatorkilden? Måske har du prøvet deres Indigo-tilføjelse i stedet. Hvad er dine foretrukne tilføjelsesprogrammer fra Fusion-installationsprogrammet? Del dine erfaringer med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.