Movie Hut Kodi Add-on: Se nye og klassiske film på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Movie Hut Kodi Add-on: Se nye og klassiske film på Kodi
Movie Hut Kodi Add-on: Se nye og klassiske film på Kodi
Anonim

Elsker du at se film derhjemme? I dag viser vi dig, hvordan du gør netop det med Movie Hut add-on til Kodi. Kodi Media Center software er meget populær til at se videoer eller lytte til lyd, som du har gemt på dit netværk - men du kan også bruge den til at streame indhold fra internettet. Tilføjelser som Movie Hut trækker data fra websteder for at vise film eller andet indhold i dit Kodi-system uden at skulle gå på jagt efter arbejdsforbindelser.

Uanset om du er fan af klassisk film, eller du kan lide at holde trit med de hotteste nye blockbusters, er denne artikel designet til dig! Læs videre for at få instruktioner om, hvordan du installerer og bruger Move Hut-tilføjelsen.

Image
Image

Streaming med Kodi? Brug en VPN!

Vi antager, at du allerede har Kodi installeret og klar til at gå på din pc, Mac, telefon eller tablet. Før du begynder at bruge add-ons som Movie Hut, er det dog vigtigt at kontrollere systemets sikkerhed først. Det skyldes, at mens Kodi-softwaren er åben kilde og helt lovligt at bruge, findes nogle af de tilføjelser til Kodi, der muliggør streaming af indhold i et lovligt gråt område. Hvis din internetudbyder eller et agentur opdager, at du har brugt din internetforbindelse til ulovligt at streame eller downloade indhold, kan du blive udsat for retsforfølgning eller en bøde.

For at undgå juridiske problemer med streaming af indhold skal du sørge for, at din internetforbrug og historie holdes privat og sikker. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge en VPN. Et virtuelt privat netværk (VPN) er et softwareprogram, der kører på din computer og krypterer alle de data, du sender via din internetforbindelse. Det betyder, at din internetudbyder kan se, hvor meget data du sender og modtager, men de kan ikke se, hvad indholdet af disse data er. Fordelen ved dette er, at offentlige myndigheder ikke kan registrere eller spore din internetbrug, så du kan sikre, at din webtrafik holdes privat fra nysgerrige øjne.

En anden nyttig fordel ved at bruge et VPN er, at det giver dig mulighed for at komme rundt om begrænsninger på regionslåst indhold. Nogle websteder fungerer kun, hvis du får adgang til dem fra en bestemt fysisk lokalitet. For eksempel vil den populære BBC iPlayer kun lade dig streame indhold, hvis du har adgang til det i Storbritannien. Hvis du er uden for Det Forenede Kongerige, vil du ikke kunne se BBC-shows. Men en VPN kan omgå dette ved at bruge servere baseret i forskellige lande for at få det til at virke som om du er i en anden fysisk placering - i dette tilfælde kan en VPN gøre det til webstedet som om du var i Storbritannien, og Derfor vil du give dig adgang til BBC iPlayer indhold.

Sådan vælger du en VPN

Nu ved du hvorfor du har brug for en VPN til at bruge Kodi, du skal vælge en VPN udbyder. Dette kan være et hårdt valg, da der er så mange muligheder derude! For at hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder og finde den rigtige VPN-tjeneste for dig, snakker vi gennem de forskellige muligheder for VPN-tjenester, som du skal være opmærksom på, og så giver vi anbefalinger til nogle af vores foretrukne VPN'er for at holde du er sikker, når du bruger Kodi med tilføjelsesprogrammer som Movie Hut.

Hvilke faktorer skal du overveje, når du vælger et VPN? For det første vil du have en VPN med en hurtig forbindelseshastighed. Alle VPN'er vil nødvendigvis gøre din internetforbindelse lidt langsommere, da dataene skal krypteres og sendes gennem flere steder, før det serveres til dig. Mens nogle VPN'er vil bremse din forbindelse til en gennemgang på grund af dette, har andre innoveret for at give mulighed for næppe mærkbare reduktioner i hastighed. Du vil have en VPN-udbyder, der tilbyder hurtige forbindelseshastigheder for den bedste oplevelse, når du streamer.

En anden afgørende faktor i valget af VPN er selskabets logningspolitik. Formålet med at bruge en VPN er at beskytte dit privatliv, og det er nøglen til at finde en udbyder, der er forpligtet til ikke at optage din internetaktivitet. Det skyldes, at en VPN-udbyder har adgang til dataene om, hvad du browser - og hvis de logger disse oplysninger, kan retshåndhævelse forpligte dem til at aflevere disse logfiler. Den eneste måde at sikre, at retshåndhævelsen ikke kan få adgang til dine data, er at bruge en VPN, som ikke indeholder logger over din aktivitet.

Endelig vil du også overveje de typer trafik, der er tilladt over VPN, og antallet af servere, som er tilgængelige til din brug. Nogle VPN-udbydere begrænser den type trafik, som du kan bruge med tjenesten. For eksempel forbyder nogle VPN'er at bruge torrenter eller andre P2P-downloads, mens andre specialiserer sig i at udvide VPN til at dække VoIP-applikationer som Skype. Du bør kontrollere, at VPN'en du vælger understøtter alle typer filoverførsel, som du måske vil udføre. Hvad angår servernummer og placeringer, jo flere valgmuligheder, der er tilgængelige for dig, desto bedre.

Bedste VPN'er til KODI

Som vi har set ovenfor, er der en række overvejelser, du bør huske på, når du vælger en VPN-udbyder. Vi har undersøgt mange forskellige VPN-tjenester og valgt nogle af de bedste at bruge med Kodi. Find vores anbefalinger nedenfor:

IPVanish

Image
Image

IPVanish er vores bedste valg til VPN til brug sammen med Kodi. Det har over 850 servere i 60 lande, så der er ikke noget problem at finde en server på den placering du har brug for. Derudover er forbindelserne hurtige og pålidelige, så du behøver ikke vente med at streame din video. Vigtigst er, at IPVanish har en streng nullogging-virksomhedspolitik, så de aldrig registrerer nogen logfiler af din internetbrug af en eller anden grund.

En anden god funktion ved IPVanish er, at dens software kan køres på pc'er, bærbare computere, tabletter og smartphones, så du kan beskytte alle dine enheder med denne ene VPN. Det giver også mulighed for samtidige forbindelser, så du sikkert kan downloade over to af dine enheder på samme tid, og de vil ikke forstyrre hinanden. Der er ingen caps på mængden af data, end du kan bruge pr. Måned, så du behøver ikke bekymre dig om det! Endelig er der ingen begrænsninger på, hvilken type trafik der er tilladt, så du kan streame, downloade, bruge P2P-tjenester eller bruge VoIP uden problemer.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

PureVPN

En anden VPN-service, som vi anbefaler for Kodi, er PureVPN. Dette er en brugervenlig service, som er fantastisk til begyndere. Det giver dig adgang til over 750 servere i 141 lande og kan bruges sammen med VoIP for at holde dine chats sikre.
En anden VPN-service, som vi anbefaler for Kodi, er PureVPN. Dette er en brugervenlig service, som er fantastisk til begyndere. Det giver dig adgang til over 750 servere i 141 lande og kan bruges sammen med VoIP for at holde dine chats sikre.

PureVPN logger ingen data og tilbyder bonusfunktioner som anti-virusbeskyttelse, adblokerende og anti-phishing-foranstaltninger for at gøre din browsing oplevelse mere sikker og mere behagelig.

DEL: Der er også en særlig aftale, vi har til denne service. Vi kan tilbyde en massiv 73% rabat på den 2-årige plan, hvilket gør de endelige omkostninger til dig kun $ 2,95 per måned. Denne service har også en 7-dages penge tilbage garanti, så vi opfordrer dig til at prøve denne service og se om den opfylder dine behov.

Sådan installeres Movie Hut add-on til Kodi

Med Kodi installeret og en VPN oprettet, er du klar til at installere Movie Hut-tilføjelsen og begynde at se film! Følg disse enkle trin for at installere tilføjelsen:
Med Kodi installeret og en VPN oprettet, er du klar til at installere Movie Hut-tilføjelsen og begynde at se film! Følg disse enkle trin for at installere tilføjelsen:

Installer filmhytte fra MetalKettle Repository

Bemærk venligst, MetalKettle repo ser ud til at være tom ved skrivningstidspunktet. Hvis du ikke har opbevaringsdatabasen installeret på din Kodi-enhed, skal du bruge SuperRepo reopsitory til at installere Movie Hut (se efter).

 • Start på din Kodi startside, vælg derefter SYSTEM og derefter File Manager
 • En menu vises på venstre side. Vælg Tilføj kilde fra denne liste
 • En indtastningsboks, der hedder Tilføj kilde Tilføj filer, vises. Klik på
 • I tekstfeltet mærket Indtast stierne eller søg efter mediefelterne, indtast denne adresse: http://kodi.metalkettle.co/ og klik derefter på Udført
 • Dobbeltklik på, at du har indtastet webadressen korrekt, herunder http: //, eller det virker ikke
 • Indtast et navn til denne nye kilde. Vi kalder det.mkrepo, og klik derefter på OK
 • Gå nu tilbage til startsiden, vælg derefter SYSTEM, vælg derefter Indstillinger og derefter Tilføjelser
 • I installationsmenuen skal du vælge Installer fra zip-fil
 • Vælg.mkrepo sektionen, find derefter en fil kaldet repository.metalkettle-x.x.x.zip. X'en her repræsenterer versionsnummeret
 • Vent et øjeblik, og du får vist en meddelelse om, at depotet er blevet tilføjet til dit system
 • Vælg Installer fra depot, og vælg MetalKettles Addon Repository
 • Vælg Video-tilføjelser
 • Rul gennem listen, indtil du ser Movie Hut, og klik derefter på den
 • En side, der beskriver tilføjelsen, åbnes. Vælg installation fra menuen til venstre
 • Vent et øjeblik, mens add-onen installeres, og når den er færdig, vil du se en meddelelse
 • Og vi er færdige! Nu er vi klar til at se nogle film

Installer filmhytte fra SuperRepo Repository

Sådan installeres SuperRepo. Når du er færdig:

 • Vælg Installer fra depot, og vælg MetalKettles Addon Repository
 • Vælg Video-tilføjelser
 • Rul gennem listen, indtil du ser Movie Hut, og klik derefter på den
 • En side, der beskriver tilføjelsen, åbnes. Vælg installation fra menuen til venstre
 • Vent et øjeblik, mens add-onen installeres, og når den er færdig, vil du se en meddelelse
 • Og vi er færdige! Nu er vi klar til at se nogle film

Sådan bruger du Movie Hut-tilføjelsen til Kodi

Image
Image
 • Start på din Kodi startskærm
 • Vælg VIDEOS og derefter tilføjelser
 • Rul gennem dine tilføjelser, indtil du ser Movie Hut
 • Klik på den, og den åbner tilføjelsen
 • Du får vist muligheder for at liste filmene efter kategori: Udvalgte, For nylig tilføjet, Nyligt opdateret, Populær, Højeste karakter, Genrer, År og Søg
 • Vi foreslår at prøve den Udvalgte kategori, hvis du vil se en ny film, da denne kategori har mange af de nye udgivelser, som folk ser og taler om nu
 • Hvis du leder efter noget mere specifikt, kan du prøve genrer-kategorierne for at finde en film, der passer til din smag
 • Tilføjelsen viser en liste over film repræsenteret af deres plakat. Klik på plakaten for at åbne filmens kildeliste
 • Vælg en kilde fra listen og klik på den for at starte din film streaming straks
 • Se og nyd!

En stor fordel ved tilføjelsen af Movie Hut er, at den har et stort antal kilder til hver film i sit bibliotek. Når du klikker på en filmtitel, kan du se en liste over mange forskellige hostingwebsteder, som kan streame en kopi af den pågældende film. Klik på en af disse og det vil begynde at spille. Generelt er kvaliteten af linkene i denne tilføjelse meget høj, og de fleste links fungerer meget godt. Men hvis et link strejker en lavkvalitetsversion af filmen, eller hvis forbindelsen er for langsom eller afbrydes, kan du afslutte filmen og prøve en af de andre links. Der er altid mange muligheder for dig at vælge imellem, så der er høj sandsynlighed for, at du vil finde en strøm, der virker for dig.

En anden ting, som Movie Hut har for det, er, at den har et stort og forskelligt bibliotek med film. I modsætning til andre film watching add-ons indeholder Movie Hut ældre klassiske film samt seneste udgivelser, så du kan finde film fra så tidligt som 1968 der. Én måde at tjekke ud dette store bibliotek med film er at bruge genre kategorierne, hvoraf der er 24, at søge efter film, du måske ikke har hørt om før. De har nogle usædvanlige kategorier som korte film, historiske film og indiske film, så du kan søge efter forskellige og mindre velkendte filmstile. Dette er fantastisk til cinephilen, der vil opleve nogle nye og forskellige film!

En sidste smule råd til at afslutte dette: Hvis du ikke kan lide at bladre film ved hjælp af plakaterne, kan du ændre skærmen til at være en liste i stedet. Der er også et nyttigt skifte, som lader dig skjule film, som du allerede har set fra den viste liste. For at få adgang til begge disse indstillinger, brug menutasten (c på et tastatur) for at trække op i menuen Indstillinger.

Efterlad en kommentar

Populært emne.