Sådan genopretter du Google Instant Search-tastaturgenveje

Indholdsfortegnelse:

Sådan genopretter du Google Instant Search-tastaturgenveje
Sådan genopretter du Google Instant Search-tastaturgenveje
Anonim

Google pensioneret øjeblikkelig søgning tidligere i år. Da denne funktion blev introduceret første gang, hævdede Google, at den var gemt timer, hvor brugerne ville bruge skriveord. Instant Search var ikke bare en hurtig måde at Google noget på. Det kom også med et utal af tastaturgenveje. Nu, hvor øjeblikkelig søgning er ophørt, er de nyttige tastaturgenveje, som den tilføjede til Googles søgeresultatside, også væk. Den gode nyhed er, at der er udvidelser og tilføjelser, der kan genoprette tastaturgenveje til Google Instant Search.

Google Instant Search-tastaturgenveje

Hvis du aldrig har bemærket tastaturgenveje og vil vide, hvad du tilmelder dig med den udvidelse og tilføjelse, vi har nævnt nedenfor, er det hurtigt kørt af dem.

  • Tab + Enter fører dig til det første resultat på søgeresultatsiden
  • Op / Ned piletasterne lader dig flytte gennem resultaterne på siden med dit tastatur. Ved at trykke på enter åbnes linket.
  • Når du begynder at skrive, vil fokuset gå direkte til søgefeltet

Gendan genvejstaster i Google Instant Search - Chrome

For at genoprette tastaturgenveje i Google Instant Search i Chrome skal du installere genvejen for Google Søgenøglegenveje fra Google Webshop. Du kan se autofokusarbejdet i GIF nedenfor. Andre tastaturgenveje, som f.eks. Piletasterne til navigation og Tab + Enter-tasten fungerer også fint.

Image
Image

Gendan genstart tastaturgenveje til Google Instant Search - Firefox

Hvis du vil gendanne Goggle Instant Search-tastaturgenveje på Firefox, skal du installere Google ™ Search Shortcut Add-on. Det fungerer på samme måde som Chrome-udvidelsen, dvs. når du begynder at skrive, vil den automatisk fokusere søgefeltet, bruge piletasterne til at markere resultaterne og Tab + Enter for at gå til den første. Skærmbilledet nedenfor viser den velkendte pil, der blev vist ud for et valgt resultat, da Instant Search stadig fungerede.

Både udvidelsen og tilføjelsen fungerer diskret. De tilføjer ikke meget til brugergrænsefladen, medmindre du tæller den lille pilkarakter ved siden af et valgt søgeresultat.
Både udvidelsen og tilføjelsen fungerer diskret. De tilføjer ikke meget til brugergrænsefladen, medmindre du tæller den lille pilkarakter ved siden af et valgt søgeresultat.

Google Instant Search indførte også en tastaturgenvej, der stadig fungerer. Dette er tastaturgenvejen Enter + Ctrl. Det lader dig åbne den valgte / fremhævede i en ny baggrunds faneblad. Af de grunde, der kun er kendt for Google, er denne særlige genvej blevet holdt, mens de andre blev fjernet. Der er en hel del tilføjelser og udvidelser til rådighed for både Chrome og Firefox, der kan bringe disse genveje tilbage, og nogle gør det mere selektivt. De, vi har nævnt, bringer tilbage det komplette sæt, men hvis du søger for at gendanne kun en eller to genveje, kan du sikkert finde en udvidelse eller add-on, der kan gøre netop det.

Populært emne.